Divoký kačer
Po volbách jsou lidé šťastnější. Usmívají se, zpívají si a rodí se víc dětí, všímají si členové hnutí ANO
33 komentářů
Usmívají se a zpívají si, neb jim Bureš slíbil lacinější chlast, ustájení a násyp do žlabu. Brzy jim ale úsměvy zamrznou a zpěv přejde. Zbude jen to prrcání.
Už se těším na léto - to na loukách místo vose, sršně a klíšťate, za které jistě může Fyjaleho vláda, budou jenom samé motýle a včele… 😅
@bella. Neplač a buď ráda že ti vydělávají i na dávky, z jejich daní se částečně živí i nefachčenka tvého typu.
@bella. Klid soudružko. Zase ti praskne žilka a zase budeš na stranické schůze tahat hnátu
I na samotném strůjci štěstí Andrejkovi je patrné, jak šťastný je dva měsíce po volbách...
Samý usměv, jasná vyjádření , šťastné projevy na hradním nádvoří atd.
Prostě si dovedl vybrat.
Já su tak šťastné, říkal zcela vyčerpaný Venclovský, když přeplaval kanál Lamanche...🙂
Samý usměv, jasná vyjádření , šťastné projevy na hradním nádvoří atd.
Prostě si dovedl vybrat.
Já su tak šťastné, říkal zcela vyčerpaný Venclovský, když přeplaval kanál Lamanche...🙂
Vždyť jste ještě nic neudělali a berete si nějaké zásluhy?
Zatím ještě nevládnete a vylézá na vás nehezké věci.
Což až budete vládnout, to budou kauzy.
Zatím ještě nevládnete a vylézá na vás nehezké věci.
Což až budete vládnout, to budou kauzy.
@Jaroslav Kraml
Je pravda ze v tomto je případná nová vláda zcela originální včetně šéfa.
To od revoluce je naprostý nonces.
V podstatě skutečná zločinecká banda.
Bude líp....🤡
Je pravda ze v tomto je případná nová vláda zcela originální včetně šéfa.
To od revoluce je naprostý nonces.
V podstatě skutečná zločinecká banda.
Bude líp....🤡
@bella. Ty ještě budeš skákat jako zamlada, o to se ti postarám
Troška je idiot co si neplatil důchodový pojištění a ani dost nevydělal, tak nemá co žrát. Takový lůzr zákonitě nemůže být solidární s nikým. Ty budeš stejná sorta. Kráčející sbírka nemocí, bez peněz a po sezoně. Měla jsi dost času léčit si NPD, nevyužila jsi toho. Bude to horší a horší.
Troška je idiot co si neplatil důchodový pojištění a ani dost nevydělal, tak nemá co žrát. Takový lůzr zákonitě nemůže být solidární s nikým. Ty budeš stejná sorta. Kráčející sbírka nemocí, bez peněz a po sezoně. Měla jsi dost času léčit si NPD, nevyužila jsi toho. Bude to horší a horší.
@ultimathule
Ten "trapas" co udělal Landsmana ti spadl na hlavu, co? To víš, když se ozýváš z ANOjumpy.
Ten "trapas" co udělal Landsmana ti spadl na hlavu, co? To víš, když se ozýváš z ANOjumpy.
@Marek Tůma přesně tak, a teď považte, pojedete na Šumavu, podivat se na včele a na řepku, a konečně budete moct dojet svým SUV až k Černýmu jezeru, konečně budou mit ty NP (narodni parkoviste) nejaky smysl!
"Nebyly to žádné zhýčkané bohaté paničky z první třídy, které si peníze zajistily z pochybných příjmů, ale matky - samoživitelky"
Vládla nám ne zcela dobrá vláda. Hurá, vymění jí vláda, zcela nedobrá. To jsou paradoxy jak by řekl Havel. 🤓
Pro mě pořád nejde do hlavy TO, jak babiško prohlašuje že bude líp, když mě už líp bylo! 😎
Ano, jsme šťastnější s budoucí novou vládou.Čistky a audity budou .
https://www.youtube.com/watch?v=r_8BNDFjCws
https://www.youtube.com/watch?v=r_8BNDFjCws
🟥 No to je zvláštní, Landsmane, já jsem po volbách zaznamenala, že Ukrajinci jsou na nás hrubější , vzteklejší a jaksi rozkazovačnější .Na nás v Praze.
Zrovna dnes na mě nějaká taková řvala , když jsem si něco kupovala a ona byla za pultem asi hodně nas..., že musí pracovat, aby dostala nahonem dlouhodobý pobyt.Jó, časy se mění ... 🟥
Zrovna dnes na mě nějaká taková řvala , když jsem si něco kupovala a ona byla za pultem asi hodně nas..., že musí pracovat, aby dostala nahonem dlouhodobý pobyt.Jó, časy se mění ... 🟥
@King I
Mně bohatě stačilo, že pár měsíců před volbani měl sevřenou prd... jak Fiala, tak Pavel!
Mně bohatě stačilo, že pár měsíců před volbani měl sevřenou prd... jak Fiala, tak Pavel!
❌@Marek Tůma
Tůmo, v létě na nád řvali posmívající se Ukrajinci, že oni si lítají k moři a my chudáci se hromadíme na koupališti a u řeky .Poslali jsme je houfně do prde....le a přidali ještě to, že na ně většinově vyděláváme a že jednou stejně odtáhnou!
Bylo nás nsr... hodně!!!!👎A protože tam , kdejme byli bylo vosí hnízdo v zemi a nápis i v ukrajinštině na pozor hnízdo, zaručuju ti, že na jaře to ukrajinské oznámení strhnu!
Uspíšíme odsun.❌
Tůmo, v létě na nád řvali posmívající se Ukrajinci, že oni si lítají k moři a my chudáci se hromadíme na koupališti a u řeky .Poslali jsme je houfně do prde....le a přidali ještě to, že na ně většinově vyděláváme a že jednou stejně odtáhnou!
Bylo nás nsr... hodně!!!!👎A protože tam , kdejme byli bylo vosí hnízdo v zemi a nápis i v ukrajinštině na pozor hnízdo, zaručuju ti, že na jaře to ukrajinské oznámení strhnu!
Uspíšíme odsun.❌
@josefe Panďore - za to si můžete sami. Fiala k tomu potřeboval ještě 4 roky, tak si teď nestěžuj.
@King I
🟥zatím jich pracuje 140 000 a je jich tady včetně dětí a adolescentů 800 000 hlášených.
Fakt děsně na mě vydělávají, zatím ani nestihli vydělat na tu díru ve zdravotnictví co vybrakovali.Těžko, dědo, těžko bilionový dluh Česku splatí.
Zalez a neotravuj.🟥
🟥Troška k Ukrajincům :
Kdyby se necpaly peníze na Ukrajinu, tak tady ty peníze jsou. Víte co, pomáhat můžu z přebytku. Když mám přebytek, tak to pochopitelně můžu vzít a dát to na bohulibé účely, ale ne, že si na to půjčím ještě támhle miliardy, které budeme všichni splácet. Proč?" lamentuje Zdeněk Troška, kterému prý stačí k životu opravdu málo.
🟥zatím jich pracuje 140 000 a je jich tady včetně dětí a adolescentů 800 000 hlášených.
Fakt děsně na mě vydělávají, zatím ani nestihli vydělat na tu díru ve zdravotnictví co vybrakovali.Těžko, dědo, těžko bilionový dluh Česku splatí.
Zalez a neotravuj.🟥
🟥Troška k Ukrajincům :
Kdyby se necpaly peníze na Ukrajinu, tak tady ty peníze jsou. Víte co, pomáhat můžu z přebytku. Když mám přebytek, tak to pochopitelně můžu vzít a dát to na bohulibé účely, ale ne, že si na to půjčím ještě támhle miliardy, které budeme všichni splácet. Proč?" lamentuje Zdeněk Troška, kterému prý stačí k životu opravdu málo.
dokonalý
Na veřejném záchodku včera na mne z kabiny vyběhl.pán, úsměv od ucha k uchu jak Kolovratník, a povídá: "Už je mi líp! Leta jsem měl zácpu, ráno slyšel v rádiu složení nové Babišovy vlády, a od té doby běhám z jednoho WC na druhé".