Divoký kačer

Zpět na článek

Po volbách jsou lidé šťastnější. Usmívají se, zpívají si a rodí se víc dětí, všímají si členové hnutí ANO

33 komentářů

Jiosef Tyl
Vládla nám ne zcela dobrá vláda. Hurá, vymění jí vláda, zcela nedobrá. To jsou paradoxy jak by řekl Havel. 🤓
Jiosef Tyl
Pro mě pořád nejde do hlavy TO, jak babiško prohlašuje že bude líp, když mě už líp bylo! 😎
Pavel Nyklíček
I na samotném strůjci štěstí Andrejkovi je patrné, jak šťastný je dva měsíce po volbách...
Samý usměv, jasná vyjádření , šťastné projevy na hradním nádvoří atd.
Prostě si dovedl vybrat.
Já su tak šťastné, říkal zcela vyčerpaný Venclovský, když přeplaval kanál Lamanche...🙂
King I
@Pavel Nyklíček dokonalý
Jóža Oltec
@Pavel Nyklíček Ale napřed se málem utopil neb mu došly síly. Až napodruhé to dokázal.
bella.
Ano, jsme šťastnější s budoucí novou vládou.Čistky a audity budou .
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=r_8B­NDFjCws
Pavel Nyklíček
@bella.
Tak to abych si vzal teplé prádlo...
Jaroslav Kraml
Vždyť jste ještě nic neudělali a berete si nějaké zásluhy?
Zatím ještě nevládnete a vylézá na vás nehezké věci.
Což až budete vládnout, to budou kauzy.
Pavel Nyklíček
@Jaroslav Kraml
Je pravda ze v tomto je případná nová vláda zcela originální včetně šéfa.
To od revoluce je naprostý nonces.
V podstatě skutečná zločinecká banda.
Bude líp....🤡
Petr Falta
Mě jen těší, že jde Fiala se Stanjurou do h.
Marek Tůma
Už se těším na léto - to na loukách místo vose, sršně a klíšťate, za které jistě může Fyjaleho vláda, budou jenom samé motýle a včele… 😅
Michal Pinc
@Marek Tůma přesně tak, a teď považte, pojedete na Šumavu, podivat se na včele a na řepku, a konečně budete moct dojet svým SUV až k Černýmu jezeru, konečně budou mit ty NP (narodni parkoviste) nejaky smysl!
bella.
❌@Marek Tůma

Tůmo, v létě na nád řvali posmívající se Ukrajinci, že oni si lítají k moři a my chudáci se hromadíme na koupališti a u řeky .Poslali jsme je houfně do prde....le a přidali ještě to, že na ně většinově vyděláváme a že jednou stejně odtáhnou!
Bylo nás nsr... hodně!!!!👎A protože tam , kdejme byli bylo vosí hnízdo v zemi a nápis i v ukrajinštině na pozor hnízdo, zaručuju ti, že na jaře to ukrajinské oznámení strhnu!
Uspíšíme odsun.❌
Marek Tůma
@bella. Asi nemá moc smysl reagovat na kdejaký výmysl moskala, že?!
josef Panda
Nám zase vadí, že po volbách už nebudeme mít přislíbené platy jako v Německu.
Jiosef Tyl
@josefe Panďore - za to si můžete sami. Fiala k tomu potřeboval ještě 4 roky, tak si teď nestěžuj.
King I
Takže příště se budou výsledky voleb odhadovat devět měsíců předem podle toho, jak showstá nižší střední vrstva tpč geniální.
bella.
@King I
Mně bohatě stačilo, že pár měsíců před volbani měl sevřenou prd... jak Fiala, tak Pavel!
bella.
🟥 No to je zvláštní, Landsmane, já jsem po volbách zaznamenala, že Ukrajinci jsou na nás hrubější , vzteklejší a jaksi rozkazovačnější .Na nás v Praze.
Zrovna dnes na mě nějaká taková řvala , když jsem si něco kupovala a ona byla za pultem asi hodně nas..., že musí pracovat, aby dostala nahonem dlouhodobý pobyt.Jó, časy se mění ... 🟥
King I
@bella. Každý, kdo ti vydělává na důchod je zákonitě nasraný. Rozpoznala ruský ksicht.
bella.
@King I
🟥zatím jich pracuje 140 000 a je jich tady včetně dětí a adolescentů 800 000 hlášených.
Fakt děsně na mě vydělávají, zatím ani nestihli vydělat na tu díru ve zdravotnictví co vybrakovali.Těžko, dědo, těžko bilionový dluh Česku splatí.
Zalez a neotravuj.🟥

🟥Troška k Ukrajincům :
Kdyby se necpaly peníze na Ukrajinu, tak tady ty peníze jsou. Víte co, pomáhat můžu z přebytku. Když mám přebytek, tak to pochopitelně můžu vzít a dát to na bohulibé účely, ale ne, že si na to půjčím ještě támhle miliardy, které budeme všichni splácet. Proč?" lamentuje Zdeněk Troška, kterému prý stačí k životu opravdu málo.
Jóža Oltec
@bella. Neplač a buď ráda že ti vydělávají i na dávky, z jejich daní se částečně živí i nefachčenka tvého typu.
King I
@bella. Ty ještě budeš skákat jako zamlada, o to se ti postarám Troška je idiot co si neplatil důchodový pojištění a ani dost nevydělal, tak nemá co žrát. Takový lůzr zákonitě nemůže být solidární s nikým. Ty budeš stejná sorta. Kráčející sbírka nemocí, bez peněz a po sezoně. Měla jsi dost času léčit si NPD, nevyužila jsi toho. Bude to horší a horší.
Bubák Bubák
@bella. Sám dokonalý nejvyšší fialokrat přiznal, ze to stojí 97 miliard
Marek Dvorský
@bella. Klid soudružko. Zase ti praskne žilka a zase budeš na stranické schůze tahat hnátu
bella.
🟠@Marek Dvorský
chudinko.Ty máš v tom mozku coby hmotu jogurt.🟠
ultimathule
Ubožáku Landsmane: Už se na ty trapasy vyser a běž se živit něčím užitečným.
Petr Minář
@ultimathule
Ten "trapas" co udělal Landsmana ti spadl na hlavu, co? To víš, když se ozýváš z ANOjumpy.
Petr Minář
Má pravdu, koblih Kolovratník. I já viděl důkaz, jak je líp a to Bureš ještě neúřaduje.
Na veřejném záchodku včera na mne z kabiny vyběhl.pán, úsměv od ucha k uchu jak Kolovratník, a povídá: "Už je mi líp! Leta jsem měl zácpu, ráno slyšel v rádiu složení nové Babišovy vlády, a od té doby běhám z jednoho WC na druhé".
Jóža Oltec
Usmívají se a zpívají si, neb jim Bureš slíbil lacinější chlast, ustájení a násyp do žlabu. Brzy jim ale úsměvy zamrznou a zpěv přejde. Zbude jen to prrcání.
Jiosef Tyl
@Jóža Oltec - myslíš omastek chudých? 💕
Jóža Oltec
@Jiosef Tyl Chudých ANOidů...
Mátoha Parohatá
"Nebyly to žádné zhýčkané bohaté paničky z první třídy, které si peníze zajistily z pochybných příjmů, ale matky - samoživitelky"