Zprávy

Zpět na článek

Ředitel Správy železnic Svoboda končí, policie u něj našla 80 milionů. "Jsou to rodinné úspory," brání se

11 komentářů

Pavel Hanzl
Pokud má někdo celoživotní úspory v krabici pod postelí, tak ho to diskvalifikuje pro jakoukoliv funkci se veřejné sféře. Stejně, jako toho, kdo půjčuje rasistům v hospodě mobil.
Peter Hosek
Rodinne uspory? Tak dlouho jsem se nepobavil .
josef Panda
Rodina se bojí od roku 1953, že zase přidou v měnové reformě o peníze. (viz článek na Seznam zprávy) Od roku 1953 uběhlo 73 x 365 = 26645 dní. Pokud pracovali na dráze a kradli tam kabely, je to pro průměrnou pětičlennou rodinu 80 000 000 / (26 645 x 5) = 600Kč na osobu a den. Při výkupní ceně 170Kč/kg je to asi jen 3,5kg denně, toho by si nikdo nevšiml.. Takže to rodinné úspory být mohou.
josef Panda
Spousta lidí peníze ztratí, tak je logicky někdo jiný zase najde.
Losina
@Bubák Bubák Ne, není, dosadilo jej ANO.
Jóža Oltec
Rodinné úspory asi jako ten rathův stash v krabici od vína co jen tak čirou náhodou nalezl. Teď se ten podvodník Svoboda začne jako Rath prohlašovat za politicky persekuovaného.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl hloupý soudruhu hanzle, o problematice nevíš naprosto vůbec nic, já nepsal o funkci generálního, já psal o funkci ředitele - to, jak především ty dobře víš, kádrové rezervy se budují delší dobu
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák Lžete samozřejmě jak dycky.
"Jiří Svoboda je generálním ředitelem Správa železnic od 22. března 2018. "AI. To tu vládl už dávno božský Andrejko.
Losina
@Bubák Bubák V této funkci je od 1.března 2018.
Bubák Bubák
@Losina avto de pleteš do funkce ředitele byl obsazen v roce 2011 za božské vlády jakéhosi nečase.
Bubák Bubák
@Jóža Oltec Rath vyfasoval za 7 mega 7 let. Tenhle pravděpodobně nedostane nic, páč je to chráněnec ODS.