Zprávy

Zpět na článek

ODS přichází o silného hráče. Jihočeský hejtman Martin Kuba opouští stranu a chce založit nové hnutí

13 komentářů

Alois Rudý
Začíná konec a rozpad mafiánské ODS v Čechách. Nesmíme však zapomenout na její zločiny, ty nesmí zůstat bez trestu.😶
Petr Minář
Po zádech strany ODS vylezl až do hejtmanského křesla, teď ODS odkopne, ale od koryta patřícího ODS nepůjde ani za nic. Také jsem tohle volil - tedy přesněji volil jsem program a ideje strany ODS a ta kandidovala tohoto křiváka. Útěchou mi může být, že v posledních dvou volbách jsem takové všiváky - Kubu a jeho poskoky na kandidátkách - "vykroužkovával". Víc už jsem jako volič dělat nemohl.
Přeji mu plný zmar a krach. Ať
se nakonec vetře kamkoliv nebo spojí s kýmkoliv.
Michal Bednarek
Myslím, že Kuba má velkou šanci uspět. Doufejme jen, že to opět nebude strana na jedno použití. A hlavně bude opravdu pravicová
Anatolij Vasil
To že republiku ODS rozkrádají od 90let do současnosti na tom nic nezmění.
Eduard Sykora
rajská hudba pro uši pravicového voliče...
Mirek Dušín
@Petr Minář ... to už je pravidlo , když ti někdo vyyleze po zádech , tak tě čeká smrtící rána ...
epr3
Fandím mu. ODS je dnes už jen stranou pasívních čekatelů na funkci nebo státní pašalík. Výměna Fialy za Kupku nic nepřinese, Kupka je jen Fiala light. Nějaká obroda ODS není ani za dalekým obzorem. Nová generace politiků v ODS buď nedostává příležitost, nebo vůbec neexistuje. ODS je dnes ve stavu KSČ plné starých bolševiků, zoufale si držících své židličky.
Buď ti mladí přijdou a rozkopou staré stranické pořádky, nebo ODS pomalu shnije ve vlastních sr.čkách, které si pod sebe nadělala.
Bubák Bubák
@Petr Minář velehloupý soudruhu mináři, odchod kuby z ODS je přímá reakce na zoufalé a nejhorší výsledky vládnutí za posledních 50 let.
Jiří Bubeníček
@Petr Minář Zajimavé ne stranu ,ale hnutí chce zalozit to je potreba mit za sebou miliardaře a on bude vůdcem toho hnutí ta nemuseji řikat nic o zahranični politice vidíme leta u Babiša ! Kuba je veliky mluvka ,aodchazí proto ,že se cití byt nedoceněn!
Bubák Bubák
@Petr Minář hloupý soudruhu mináři, jednodušší je tu tlupu vůbec nevolit, než je složitě kroužkovat.
Mirek Dušín
Fiala , Kupka , Benda , hnojaři ODS
Jiří Bubeníček
Kuba chce nove hnutí ,hnutí jsou nejlepší říká Babiš,ale ? Potrebujete miliardaře ,jako je Chlad a Kuba už ho našel! Miliardáří vytvářejí nová hnutí ta hnutí jsou tu pro lidi , Babiš je toho důkazem oni totiž miliardáři mysli jen na lidi ať je vic miliardářů a hnutí budou přibývat a lidi se budou mit lip a lip a lip! Dnes je mně smutno Babiš plakal a může za to ,kdo? Fiale!
Anton Augustin
@Petr Minář
Bude hůř.