Komentáře

Zpět na článek

Prezident Pavel přiměl Babiše k nečekanému obratu. V čem dělají Motoristé s Turkem chybu?

93 komentářů

Uživatel_5734171
Babiš má tisíc a jeden kriminální problém. A většinu ani nechápe. Poslouchal jsem ho včera ve sněmovně a on je mentálně na úrovni Pepka Vyskoč. Shrnu ty NEJVĚTŠÍ
1. jeden z největších problémů Babiše jsou tzv. korunové dluhopisy. Ono to zapadlo a ten problém je GIGANTICKÝ. Bureš v roce 2012, 28.prosince, poslední možný den, emitovat 3 miliardy jednokorunových dluhopisů, aby ošidil stát na daních. NEBYLO to legální. Ale bylo to běžné. A "nakoupil" sám od sebe za 1,5 miliardy. A co je klíčové, od ty peníze neměl. Takže si je fiktivně půjčil od Agrofertu, emitenta akcií. Důkazy na stole, výpisy z banky NELZE zfalšovat. Obešel hned dva zákony, škoda značného rozsahu, sazba kolem 12 let. Celé se to zametlo pod koberec. A perlička, když jsem se na Twitteru na to SLUŠNĚ zeptal poslance Nachera, hned mě zablokoval, i když neblokuje ani ty, co mu sprostě nadávají. Jinými slovy, celá tlupa ví, jaký to je megaproblém.
2. Fiktivní reklama na Čapím hnízdě
Další megaproblém, škoda v řádu stovek milionů. Jak u Bureše, který obešel daň z dividend, tak u "inzerentů", kteří si tím neoprávněně snížily daňový základ a okradli stát na dani z příjmu. U reklamy je důkazní břemeno na straně inzerenta, musí prokázat, že reklama proběhla a byla účelná. Já si nemohu koupit reklamní těžítko ze zlata posázené diamanty a dát si to do nákladů. A tvrdit, že to jsou moje peníze a je moje věc, co si za ně koupím. Tuto představu mají Burešovi koblížci, ale zákon o účetnictví mluví jinak. Já si mohu dělat co chci se svými ZDANĚNÝMI penězi. Bureš nechtěl do ztrátové stavby dávat zdaněné peníze, tak udělal tuhle kriminální fintu.
3. šméčko ve Francii
Pomocí nejrůznějších fint se snažil vyhnout "solidární" dani z nemovitostí ve Francii, kde jsou luxusní nemovitosti daněny opravdu vysokou daní. S výjimkou těch na úvěr. Tak připravil zamotanou sérii firem, aby francouzský stát ošulil. Ve Francii můžete klidně zastřelit tchýni a nic se vám nestane, ale okrást stát na této dani je hrdelní zločin.
Pavel Hanzl
Pan Bryš pojímá politiku jako fotbalové utkání, kde se hraje na vítěze a poraženého. Jenže o tom to není, president nebojuje proti Babišovi nebo dýzlákům, on jenom plní to, co slíbil v presidentské přísaze. Že bude bránit postavní naší země jako demokratického státu a zákony naší země. To je celý.
A jmenování Babiše ve střetu zájmů je nezákonné a Turek na MZ je ohrožení našeho postavení.
Uživatel_5734171
@Jiosef Tyl
Bureš nikdy Turka nominovat nechtěl, ale je příliš zbabělý skunk, Tak to chce hodit na prezidenta...
Pavel Nyklíček
ANO je k pláči a pan poslanec babiš to včera potvrdil.
Ivona Metelová
@lug70 Babiše vyšetřují o Francouzi. Do konce roku budeme vědět co se děje. Pořád se navážíte do prezidenta. Není to už nemoc?
jarni.kytka
@Uživatel_5577504 Prezident je větší vlastenec než xenofobní dezoláti, kteří hltají dezinformační servery.
Ivona Metelová
Babiš tak moc chce být premiérem, že udělá cokoli. Do konce roku, bychom měli vědět jak dopadlo vyšetřování zakoupení nemovitostí ve Francii. Vyšetřovatelé se domnívají, že šlo o praní špinavých peněz.
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 naprosta pravda, a on nas ted chce stahnout do te nejvetsi zumpy, protoze mu jde hlavne o jeho beztrestnost a osobni prospech, tedy udelat AGrofert jeste vetsi na ukor nas vsech, vse ostatni je naprosto podruzne!!
Pavel Nyklíček
@Spytar
Stačí, když pro porovnání nás srovnáš s okolními státy.
Šel by jsi do některého z nich?
No tak buď spokojen s tim co máš.
Igor
@Spytar Trapná persona jste teď vy! Nikoho nerozeštvává, dělá svoji práci, a v rámci svych pravomocí hlídá politickou kulturu a tlačí na křivákyy brání se ochlokracii. Díky Petře Pavle za skvělou práci!
Jaroslav Lindner
Motoristé jsou ve výhodné pozici k vydírání Babiše a Okamury. Bez jejich hlasů dojde k vydání obou obviněných soudnímu stíhání. Je to však spolek na jedno použití a na mínění voličů už jim nemusí záležet.
Jiosef Tyl
@Jana Nováková - to sem nemusíš vůbec sdělovat. Takových jako ty, jsou miliony. A bohužel to máte všechno na triku. Vy takzvaní nezúčastnění pozorovatelé. 💩
lug70
Skutečným prezidentem je Petr Kolář a Petr Pavel je jen jeho figurka nastrčená dopředu, prezident jen na papíře. Je to v podstatě takový mluvčí Koláře. Že byl prezidentčík Pávek zvolen ve volbách? V dnešní době by nebyl problém protlačit ve volbách na prezidenta třeba paviána s holou růžovou prd..., který bude stejně na drátkách někoho v pozadí. Stačí našeho paviána obléct do uniformy, vytvořit chytrou volební kampaň, do ní zapojit veškerá hlavní média (zkorumpovat je) a vychvalovat paviána do nebes. Nasadit kandidátů více aby volebnímu konkurentovi sebrali nějaké hlasy a toho v médiích soustavně vláčet bahnem. Když i přes dehonestační kampaň bude mít nepohodlný volební konkurent našeho paviána pořád dost volebních hlasů, tak se někteří kandidáti v záloze vzdají kandidatury ve prospěch našeho paviána. Tak nějak to funguje a lidi jsou hloupí a zvolí i toho paviána podle jeho fasády, protože má upravené vousy, vyžehlenou uniformu, média ho vychvalují. No a nakonec i Petr Kolář je jen loutkou zbrojařské oligarchie. Tady hýbou politikou i médii velké prachy od oligarchie. Však i s vámi v redakci Reflexu hýbe oligarcha Křetínský. Taky jste pouhými marionetami velkých peněz oligarchie.
Petr Lavička
Mě jen trochu udivuje, že současná " vlastenecká" reprezentace ČR bude mít 2 z nejvyšších ústavních funkcích Slováka a Japonce.Rozhodně nejsem žádný nacionalista a za mě je úplně jedno odkud naší nejvyšší ústavní činitelé pochází.Kvšem je to trochu paradox.Co se týče Turka, tak si myslím, že mu mohli dát třeba to ministerstvo sportu.Jako bývalý amatérský průměrný automobily závodník by ke sportu vztah mít mohl.Ovšem udělat bývalého nácka ministrem zahraničí nebo motoristu ministrem životního prostředí, to by fakt byl kozel lepším zahradnikem
Ivona Metelová
@Pavel Nyklíček
Souhlasím 👍. Pokoj si nedá, protože potřebuje vytvořit pevné postavení holdingu Agrofert v Evropě. Ve funkci premiéra bude mít vše z první ruku. Jemu nezáleží na postavení ČR v Evropě a kdekoli na světě. Nejdřív musí mít postavení on.
RenoFcker
@Miloslav Podhola
Používáš špatný překladač, retardovaný ruský bote.
Do ***e. Když chceš psát nesmysly a šířit propagandu, tak si to aspoň přelož pořádně a dej to sem bez chyb.
Pavel Nyklíček
@Ivona Metelová
Francie funguje trošku jinak a pokud k vám domu dorazí z finančáku úředník budete prokazovat i obrazy na zdi...
Dle mého i tento faktor bude muset prezident zvážit, jelikož mezinárodní kredit naší země by mohl být velmi ponížen těmito nepříjemnosti a prezident to avizoval.
Střet zájmů je samozřejmě dalším problémem.
Stále se naše země musí zdržovat kvůli jednomu starému muži, který paradoxně prosazuje, aby lidé šli v 65 letech do důchodu, což konkrétně v jeho případě je opět jinak.
Zas to bude LDN jak s Milošem na hradě.
Už by si měl dát pokoj.
Jana Nováková
Všechno se odvíjí od prohraných voleb Pětikolky.Nebýt toho,tak by se leccos nevytáhlo a my bychom byli v blažený nevědomosti. .Nemá cenu se k ničemu vyjadřovat,jen to v klidu pozorovat.Vždycky všechno nějak dopadne a spoustě lidí je fuk,jak to dopadne.Mně taky. Já se těma recenzema bavím.
Jiosef Tyl
Ten nadpis je špatně. Já si nemyslím že tu změnu resortu pro Turka změnil on. Podle mě Macinka zvážil své možnosti. Možná to Macinkovi Babiš doporučil. Ale rozhodně se nejedná o žádný Babišův obrat. On Turka nikam nedoporučoval.
Marie Ševčíková
@Uživatel_5577504 : V roce 1968 mu bylo 7 let... a když na to došla řeč kdykoli později v/po "normalizaci", bylo to i od něj nejspíš jen nutné "ideologické" krytí - jsem stejně stará jako on, a ke zdárnému absolutoriu VŠ jsem povinně skládala 4 + 1 zkoušku z marx-leninismu, takže, abych se mohla stát chemikem, musela jsem se přetvařovat a lhát celkem pětkrát... a fungovalo to takhle i na SŠ všeho druhu, takže, kdož máme jakékoli vzdělání nad základ z dob reálného šokyálismu, všichni jsme lháři! A životopisy při nástupech do práce? Kdo chtěl dobrou práci, holt si musel kapku zalhat... a pokud aspoň jako 15+ ty časy pamatujete a tvrdíte, že jste tehdy nelhal, tak lžete ještě teď! 😝
Jiosef Tyl
Říkají si motoristé, ale to je velmi široký pojem. Tam spadají motorky a bůhví co ještě. Kdežto jejich gro, jsou auta. Tak by se měli prezentovat jako autisti. 🤔😁🤓
Uživatel_5577504
Motoristé to nezvládli. Není důvod hradnímu rudému vlastizrádci v čemkoli ustupovat. Škoda.
Miloslav Podhola
Motoristé udělali vstřícný krok k prezidentovi!
Ten je zatvrzelý, až ma to dojede.
Při své neblahé minulosti je až moc troufalý!
Snad mu to brzy dojde!
Uživatel_5734171
@Jiosef Tyl
těmto hlupákům stačí Burešovy blivajzy, seriál Ulice a jsou šťastní... A pivo značky Pivo za 6,90...
Pavel Hanzl
@Stanislav Kudr Zvláštní je, že dezoláti zcela ZÁSADNĚ nepoužívají žádné argumenty a v každé diskusi pouze žvaní a uráží.
V čem je postoj presidenta nedemokratický? Samozřejmě odpověď nečekám, max. že cha cha "nerespektuje výsledek voleb", což je cypovina a ne argument.
Petr Lavička
Buď to byl od p.Sindlera nějaký zakódovaný vzkaz nebo měl před tou reakcí v sobě tak litr vodky od soudruhů z kolonie ČLR
lug70
@Miloslav Podhola To je to, že prezidentčíka Pávka volily hlavně ženské, čistě podle jeho nažehlené fasády a ne podle toho co má v hlavě. Však taky Kolářem řízená volební kampaň cílila hlavně na ženy. Perfektně vyžehlená uniforma, uhlazené prošedivělé vlasy a dokonale zastřižené vousy, to se ženám líbí. Většina chlapů, co prošla ještě vojnou určitě lampasáka nevolila. Z vojny vědí, co jsou to za tupé gumy.
lug70
@Anton Augustin já myslím, že se už nikdy nic nevyšetří. V aféře Pandora papers figuruje tolik vlivných politiků, členů královských rodin, byznysmenů, celebrit (atd) z celého západního světa i mimo něj, že si ani nikdo netroufne dotáhnout to do konce.To by padaly celé vlády. No a k tomu ještě na předním místě v té aféře figuruje "hrdina boje proti ruským okupantům", Zelenský. To je taková třešnička na dortu. Proto se to vyšetřuje tak dlouho aby se na to zapomnělo. Zametou to stejně, jako pedofilní aféru Lolita express. Někteří naivní šašci si dělají plané naděje.
Jaroslav Lindner
@Jana Nováková Možná jste zapomněla na zavřené obchody, kina, kostely a povinné PCR testy před návštěvou kadeřnice. Teď to bude žloutenka, chřipka a další covid.
Jiosef Tyl
@Igor mě mrzí že přispěvatel Spytar si nedává na "t" háček i když to Windows umožňuje. 😟
Martin Neugebauer
@Jiosef Tyl souhlasím , jste mi to vzal z úst .já si myslím , že Babišovy je to docela jedno , nechá Motoristy ať si to vyřeší samy .pokud chcou být ve vládě , budou muset... Že má pan Prezident připominky ? Proč by se pan Babiš měl s Motoristy dohadovat ? Prostě jim to vyřídí od pana prezidenta , a řekne: tak co s tím uděláte je na Vás ... Nezdržujte to zbytečně ...
Losina
@Stanislav Kudr Ty jsi ale mudřec.....
Enigma Divín
Destrukční komando pokračuje dál ve své spanilé jízdě. Strategií poraněné křepelky nám předhazuje Babiše a jeho oficiální problém se střetem zájmů. Ale oni jsou tak prolezlí přes státní správu a justici, že budou tuto zemi destruovat i bez střetu zájmů. Dovolím si malou ukázku z nedávné doby.
V dobách největší slávy kontroloval Chemapol holding stovku firem se 40.000 zaměstnanci , byl největším chemickým koncernem Čech a šéf byl vysoký funkcionář KSČ Václav Junek Junkovo vedení a neprůhledné hospodaření přivodilo koncem roku 1998 totální krach a banky vypověděly Chemapolu služby. Z Vídně by povolán Hugo Michael Sekyra , aby Chemapol zachránil. Pan Sekyra přišel na podvody ve vedení Chemapolu , odhalil tunelování a byl propuštěn a v roce 1998 ve Vídni zavražděn. Počátkem roku 1999 Krajský obchodní soud vyhlásil nad Chemapolem konkurs. Po Junkovi zůstal český rekordní dluh 17 miliard korun. Z Chemapolu se stala chemická společnost AliaChem. A zbankrotovaný AliaChem koupil za hubičku Andrej Babiš pro jeho koncern Agrofert
Vojtěch H
@AnatolijVasil To o něčem taky vypovídá, když si člověk po sobě nedokáže přečíst, co napsal.
A pokud byste nevěděl, tak to "opravování", kterým telefon dělá chyby, se dá vypnout...
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - musíš mluvit o Česku a ne o Rusku, tam je to standard. Jinak cinknutej máš ty mozek!
Jiosef Tyl
@jarni.kytka - řekni mu to, nebuť slušná! 😁
Jiosef Tyl
@Miloslav Podhola - hola hola podhola, tobě ale co je správné, nedojde nikdy.
Anatolij Vasil
@RenoFcker Kolikrát člověk musí napsat že tyto chyby dělá telefon!
Anatolij Vasil
Člověk se nestačí divit co někteří považují za životní priority.Napriklad to že zde někdo nechce aby si lidé dávali Paleček sami sobě,že už psal Reflexu a ti se mu v podstatě vysmáli.No já se směju ještě teď.Dyt píšu senilita a špatné povahové vlastnosti dostávají lidi do situace že zůstali sami(za což si mohou sami)a tak hledají něco někoho koho by prudili a zchladila si zahu.Rikam tomu duševní chudák.Ale soucitu se takový lidé těžko dočkají 🙊
Miloslav Podhola
@Uživatel_5734171 Ty jsi za to konzumoval 4 roky lži od tvých oblíbenců a tvůj mozek to nezaregistroval!
Máš myšlení na jesle!
Miloslav Podhola
@lug70 Koláře by občané nezvolili, hlavně ženy, které zvolily PEPAna, neb není fyzicky významný a politický je profláklý . Prolezl co se dalo i nedalo!
Miloslav Podhola
@Ivona Metelová Koho bys chtěla za premiéry ty? Opět Fialu nebo podobného zkrachovance.
AB včera představil co byl schopen vybudovat. To je zárukou, že on ČR pověděl k prosperitě!
Anton Augustin
@Ivona Metelová
Už to vyšetřují čtyři roky, a pořád je velké nic.
Uživatel_5385532
@Pavel Hanzl jak by mohli uzivat argumenty? Ty je potreba srovnat v mozku, kterouzto ni podobnou hmotou nedisponuji...
Uživatel_5385532
@Spytar slyseli jste prohlaseni krale bratrstva kocicich pracek... amen
Igor
@Milan Sindler Tomu říkám sebereflexe... Důkaz jste podal. 🤣
Milan Sindler
@Petr LavBlb zůstane blbem !!ička
Marie Ševčíková
@Uživatel_5540645 : Pavel Hanzl má pravdu, Vy nemáte protiargumenty, a podle toho Vaše psaní holt vypadá...
Marie Ševčíková
@lug70 : ...a hlavně do žen, že? Petra Pavla jsem volila pro to, co nosí v hlavě, ne pro to, co nosí na hlavě, a v hlavě to má srovnaný dost dobře - a že řízením osudu znám povícero vojáků z povolání, jsem si jistá, že rozhodně nejsou všichni zelený mozci... není to ani vojskem, ani hodností, vždycky je to jen v konkrétním člověku - takže znám i vypatlaný gumy s modrou knížkou...
jarni.kytka
@Bubák Bubák alibisto, měl jsi teď 4 roky a nehnul ses odsud
jarni.kytka
@Uživatel_5577504 tupec je tu úplně někdo jiný
Uživatel_5577504
@Miloslav Podhola
Jak může tupé hradní kryse cokoli dojít. Tento prostoduchý nástroj prezidenta Koláře poslouchat rozkazy umí a musí....
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček klidně bych šel, kdyby vyhrál fialový gang. Takhle počkám 4 roky.
Anton Augustin
@Uživatel_5734171
Pro hlupáka je každý hloupý.
Jirka Černý
@lug70 tak proč tebe neprotlačili na prezidenta?
Pavel Hanzl
@Spytar
Volby zatím zfalšovali v Blansku ve prospěch ANO, dělalo na tom okrsku asi 8%, což neí úplně málo. A jinde? Kontroloval to někdo?
Igor
@Stanislav Kudr Ubohý hlupáku
Uživatel_5540645
@Pavel Hanzl ty až dostaneš rozum tak ho samou radostí zase ztratíš.
Spytar
Pan Bryś má pravdu, že ustupují Pavlovi toho času prezidentovi, dělají chybu. Víme, jak Pavel politicky uvažuje, v čích dresech kope.
Výsledky voleb vyhrál soupeř. A v tom okamžiku prezident rozeštvává společnost, nasírá voliče, podkopává režim. Toto všechno se nám všem brzy zase vrátí. (pokud ještě nedojdeme tak daleko, že se tu začnou falšovat volby, jak... víme kde....)
Jenže, Pavel zase není státník, ale trapná persona ve funkci, stejně jako jeho předchůdci.....
Čili za mě, překopat systém, úřad prezidenta
zrušit. Já vím, neumíme
100 ho ven. Jsme zbabělci, posranci, křiváci či fanatici, nevěříme jeden druhému. Tvoříme absurdní ligu bratrstev kočičích pracek. Proto jedeme dolů břehem. ,👋🏻
Jiří Hybeš
@Anatolij Vasil Jestli píšeš z ruSSka, ty joudo - tak to s těmi volbami nepochopíš.....
Jiří Hybeš
@lug70 Tak ještě že jsi na to všechno přišel.... )))))))))))
A znáš "Volného paradox.."?

"Na ta nejsložitější a nejsofistikovanější spiknutí vždy přijde ten největší idiot..."

)))))
Jiří Hybeš
@Uživatel_5577504 Jsi ubožák a primitiv.

http­s://me­dium­.sez­nam.cz­/cla­nek/lu­kas-moravec-prezident-pavel-hrdina-za-ktereho-mluvi-vyznamenani-a-ciny-nikoliv-daleka-minulost-80060
Pavel Hanzl
@Aleš Blecha
Turek je typický alfasamec a tihle tvorové často trpí tím, že jsou úplně blbí. A ideální je ministr zahraničí, který se bije do prsou, jak načadí všem černým, jak všem všechno natřel a jak půjčuje klíče od ministerstva kamarádům rasistům v hospodě.
Aleš Blecha
V čem je vlastenec, jak se to pozná ?
Aleš Blecha
Možná, když ho odsunou na ministerstvo životního prostředí ale pokud vysvětlí presidentovi, jaká je jeho role a Turek bude na ministerstvu zahraničí, jak říkají staří kozáci a emeritní diplomaté, dlouho jsme neměli ta výrazného ministra zahraničí, vzbuzující respekt s vynikající angličtinou !!!
Pavel Hanzl
@Uživatel_5540645
Děkuji, přesně jste potvrdil, že mám pravdu. Jen urážka a nic.
Petr Lavička
Tak ten můj příspěvek byl spíš parodie.Já samozřejmě vím, že Piráti mají název podle jiného pojmenování pro hackery a jejich původní ideou byl neomezený přístup na net , omezení autorských práv a maximální možná digitalizace
Milos_S
@Petr Lavička
Tihle Piráti ale nemají název podle piratů námořních ;)
Petr Lavička
Také myslím, že je pro nás výhodnější být " kolonií" EU než Ruska. Ti, kdo chtějí jít švýcarskou cestou by měli vedet, že tato země má 400 let trvající neutralitu založenou na hluboké tradici a hlavně je jedním z celosvětových finančnich center,založenych na výhodných ekonomických vztazích se všemi mocnostmi.
Petr Lavička
Tak mají většinu, tak určitě.Ten " Slovák" nevadí.Nebýt covidu tak byl docela dobrým premiérem.Ekonomika rostla .Ten " Japonec" jen potvrdil, že mu jde jen o co nejlepší koryto.Hned po volbách okamžitě zapomněl na své sliby( referendum o vystoupení z EU a NATO) výměnou za předsedu sněmovny a i své ministry si vicemeně nechal nadiktovat od " Slováka". Pozitivní na tom je, že jeho voliči ho snad konečně prohlédli a po příštích volbách jeho populistický výdělečný projekt skončí.
jaroslav stehule
@Petr Lavička já myslím že by ten Slovák s Japoncem by měly dostat šanci ukázat jak stojí za Čechy
Fiala a spol ukázali že jsou jim Češi ukradení tak ať tito pánové ukáží co umi
josef Panda
4 Vy**al se do Bečvy až tam z toho pochcípaly všechny ryby. @Uživatel_5734171
Tomas Linhart
@lug70 ty jsi asi placenej od poctu slov, ze ? Proc by nekdo platil prezidenta, co tak strasne zasadniho muze rozhodnout, aby se to komukoliv vyplatilo ? Tim nechci zastirat, ze je cely tvuj komentar totalni slatina a-z 😀😀
Tomas Linhart
@Miloslav Proboha kriste pane, Vy mate snad z naivity vejsku 🙂😀 na to ani nvm co napsat, mozna ze by takovi lidi nemeli mit ani obcanku, natoz volebni pravo.
Tomas Linhart
@Miloslav Podhola lol 😀 tak urcite
Tomas Linhart
@jarni.kytka presne tak
Petr Lavička
Je pravda, že do covidu byl celkem dobrým premiérem a během něj nebyl na světě dobrý žádný státník, protože to byla úplně nová situace a ze začátku nikdo nevěděl, co dělat.Nyni jsem ho nevolil proto, že mi bylo jasné, že se po volbách bude muset spojit s SPD nácky a ti jsou horší než byvalá pětikoalice.To, že SPD po volbách zkrotne jako jehňatko své předvolební sliby ochotně vymění za teplá místa ve sněmovně a do vlády si nechá na nominovat své odborníky od Babiše jsem nečekal.Nakonec se jako největší nácek ukazuje maskot motoristů.
Petr Lavička
Já současneho prezidenta nevolil.Nicméně prezident je volen přímými volbami, aby mohl více zasahovat do složení vlády a měl i větší politické pravomoce.Stejně tak si počínal i 1. přímo zvolený prezident Zeman.Pokud nechceme kladače věnců a spíše symbol jako byl Havel, tak holt musíme dát přímo zvolenému prezidentovi nějakou moc.Jinak si myslím, že ač jsem volil v prezidentských volbách Babiše, tak Pavel není tak hrozný.Dal bych mu tak 3-( docela dobrý)
Petr Lavička
Kdo nás teď okupuje? Já žádné cizí vojáky ve městech nevidím.Možná máte lepší informace, tak je prozraďte
Petr Lavička
Už tu byli v parlamentu zelení, ti nás chtěli spasit, že vše bude zelené všude samá tráva, lesy.Potom Piráti. Ti zapomněli, že nemáme moře tudíž ani námořnictvo schopné dělat námořní přepady a tím zlepšovat ekonomiku.Navic země, kde částečně piráti vládnou( Haiti, Somálsko) jsou nejchudší na světě .No a . teď přišli motoristé s maskotem Turkem, copak asi vymyslí ?
Vojtěch H
@Miloslav Podhola No, já jsem je třeba volil, ale jen proto, že jsem na kandidátce Turka neměl. Upřímně jsem nevěřil, že se dostanou do vlády, spíš jsem chtěl, aby zůstali v opozici. A jsem rád, že se to Pavel Turkovi snaží zarazit.
Igor
@Uživatel_5734171 Typické :/ Bohužel bude dřív sedět nakonec ve vládě než v krimu. Neplést s Krymem, i když tam by mi nevadil... 🤣
Igor
@josef Panda 🤣🤣🤣 Platíme 😭😭😭
Igor
@Miloslav Podhola Zkrachovanec se tam cpe nyní, popleto... 🤣 Vybudoval? Piš si, že i tvých daní. Přečti si, jak jsme na tom s růstem HDP nyní a jak pred Fialou, brepto.
josef Panda
Kdyby Fiala vyhrál v jiné zemi, tak bych tam taky šel.@Bubák Bubák
josef Panda
MAGA = Make Agrofert Great Again !
@PEtr Tobes
Marie Ševčíková
@lug70 : a Vy do toho všeho dokonale vidíte... 😝
Uživatel_5577504
@jarni.kytka
Rudá hradní krysa, která schvaluje okupaci naší země, je vlastizrádce. A vlastizrádci se hubí.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl hloupý soudruhu hanzle, především v Praze by bylo dobré přepočítat každý okrsek.
Jinak by bylo nejlepší volby úplně zrušit. Třetina stejně nikdy nepřijde. Třetina je vždy nespokojená. A poslední třetina říká občané rozhodli.
V dnešní době by klidně mohl vítěze, který bere vše, vygenerovat počítač, řekněme ve Švýcarsku za mnohonásobného dohledu. Nebyly by slepence, nebyly by tahanice s hradem.
Moto: kdyby volby mohly něco změnit, politici by je už dávno zrušili.
Uživatel_5734171
@Jiosef Tyl
já chápu, jen jsem to rozvinul...)))
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl A ukážete mě které volby nejsou cinknute?Jsou vždy všechny!
Jiosef Tyl
@Uživatel_5734171 to jsem ale napsal.
Stanislav Kudr
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.