Analýza
Singleton Mosby
1
Blbost! Další hlupák, co si v Reflusu hraje na novináře a o USA a politice neví ani kulový.
Já si myslím, že je vlastně jedno, jak je Trump hodnocen. Na další termín presidenta už kandidovat nemůže a tak bych se soustředila, na to dokázal, v čemž #1 je kontrola hranice s Mexikem - proto jsem ho též volila.
Nastupuje s jistotou trend, o kterém jsem již psal před půl rokem.
Trump zřejmě ve své funkci za půl roku končí.
Trump zřejmě ve své funkci za půl roku končí.
Drahota bydlení a lékařská péče jsou tu drahé, souhlas. Ale též k tomu přispívá to, že zdr. pojištění není povinné, neb penále za jeho nezakoupení nechal Trump zrušit. Pojišťovnám zbyli starší a víc nemocní, kdežto mladí na pojistky zhusta séřou s e straým známým dogmaten "jsem mladý, nic takového nepotřebuji". To je jeden z důvodů proř premiums a deductibles jsou tak vysoké. Ohledně bydlení - za to Trump částečně může, staví se pořád ale stejně jao v Česku roste aktivní populace rychleji..Stavební materiál tlačí nahoru inflace a také Trumpetovy nedomyšlené tarify, neb se ho dost dováží..Navíc amíci se dnes už zdaleka tak nestěhují za hoknou jako dřív, čiže je na trhu méně domů k prodeji.......Toliko řečeno, netroufl bych si vyřknout verdikt jako ten pisálek, kterému jde pouze o click-bait na článek a následný prodej reklam.