Padni komu padni

Zpět na článek

Petr Hlaváček: Víc než okruh Praze pomůže železniční uzel. Hřib nemůže za všechno

4 komentáře

Mirek Dušín
Česká neschopnost něco dělat
pinkkk
Oni chtějí stavět nějaký nový uzel a přitom třicet let nejsou schopni ani postavit trať na letiště Ruzyně (s oblíbenou odbočkou na Kladno).
Uživatel_5734171
Praze by nejvíc pomohla lépe fungující MHD a záchytná parkoviště na okraji Prahy a parkovací domy tamtéž. Vyhnat auta z Prahy. Pro mě je naprosto šílené, když morální bonsaj Nacher kritizuje dopravu v Praze a na to jednání se nechá přivézt autem s řidičem. Jako mladý jsem jezdil jen a pouze MHD, poprvé jsem autem do Prahy jel asi tak v 35. A už ani nevím, kdy jsem byl v Praze autem naposledy. Jezdím kolem Prahy, tranzit přes lochkovské tunely absolvuji tak jednou dvakrát měsíčně, ale do Prahy by mě jet už ani nenapadlo. Když jsem musel z Varů do Hradce, zajel jsem si raději přes Mělník...))) I když mě to hnalo tunelem Blanka...
Mibus
@Uživatel_5734171 Bohužel MHD popojíždí v kolonách osobáků. Už desítky roků se žvaní o okruhu kolem Prahy. Místo něj máme cyklopruhy na nesmyslných místech nebo souběžně s cyklostezkami. Ale hlavně, že si Hřib nechal natočit rozhovor pro televizi, kde řekl: "postarali jsme se o opravu Barrandovského mostu" a dodnes jsem přesvědčen, že mluvil za Piráty.