Zprávy

Zpět na článek

Nová vláda vzniká na mafiánském principu. Tisíce lidí demonstrovaly proti ANO, SPD a Motoristům

57 komentářů

epr3
Tisíce lidí demon­stro­valy­....po­četně to bylo fiasko, přiznejte si to. To dezolátů se na podzim slezlo více...
Těch lidí s rozšláplou bábovičkou jejich grantů a příspěvků na nic, které pobírali od těch minulých, zase tolik není. Těm ostatním je to buřt.
Jan Ráž
Psát, že nová vláda vzniká na základě mafiánského principu, je popření výsledku voleb, které byly nepochybně demokratické. Nejásámz toho, jak bude vláda složena, ale psát o ní jako o mafiánské, je nechutné . Výsledky voleb se musí respektovat, i když nedopadly podle našich představ.
1.hasič
Nemusí se vám to líbit, ale Babiš vyhrál volby, většina rozhodla.
Jozef Kolek
kecy v kleci degresivci!!
lug70
Hmmm, vzniká na mafiánském principu. Když už je řeč o mafii, ani bych se nedivil, kdyby uliční úderky typu Milion chvilek byly placeny z výnosů z trestné činnosti Dozimetru, Bitcoinu, IKEMU atd. Zadarmo ani kuře nehrabe a i takoví aktivisté potřebují někde bydlet, žrát a splácet dluhy. Milion chvilek se kdysi chlubil, že žije z darů lidí na transparentním účtu, ale potom na něj prasklo, že má ještě jeden skrytý účet, zcela netransparentní, ze kterého jsou placeni jeho aktivisté. Bylo to řečeno i v mainstreamových médiích, až jsem se tomu divil.
Pavel Hanzl
" Nechceme žádný stát napadnout, Ukrajinu jsme taky nenapadli". Sergej Lavrov.
"Vaření fekální vody v unijním kotli dosáhlo vrcholu, když NATO napadlo Ukrajinu". Medvěděv.
Je to sice lež typu bullshit, ale u nás je to dnes velmi rychle se rozvíjící segment politiky. A čecháčkové tomu fakt věří a jsou ochotni to volit, to normální hlava nebere.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl mám řešení, soudruhu hanzle, zrušit volby. Třetina voličů k volbám stejně nechodí. Třetina voličů je vždy nespokojená. Poslední třetina volí ze dvou špatných možností a říká tomu většina rozhodla. Vítěze, který bere všechno,( žádné slepence) by vygeneroval počítač v nějaké cizí zemi, například Švýcarsku, za přísného dohledu.
Petr Komínek
A co takhle Dozimetr Rakušanova STANu? Ti nejsou mafiáni? A čím jsou ANO, SPD a Motoristé sobě mafiáni, že vyhráli volby navzdory Fialovi a jeho fialové vlády? Někteří evidentně neumí přijmout porážku a kopou kolem sebe, uráží politiky i jejich voliče. Strašný stav společnosti. Jsem z toho zhnusený. A to mne má přesvědčit o tom, abych slavil 17. listopad 1989?
Pavel Hanzl
@Petr Komínek
Problém je, že proruská polovina naší politické scény je zvyklá natvrdo lhát. A národ je morálně natolik propadlý, že mu to nevadí a klidně to volí.
Zkuste vlastními slovy krátce popsat, jaký je klíčový problém v kauze Kampelička.
Jozef Kolek
@Pavel Hanzl aj tu si ?! chod už spať!! pletieš kraviny!
Pavel Vlček
@Pavel Hanzl
Tak nejvíc lhal a lže Brouk Pytlik Baron Prášil Fialový Hnus Fiasko Lžiala Nutella Signalista Máchal Kampelička Dozimetr Bitcoin ŘiťoLezec do Bruselistánu VšeProIslámistánu E.U. Titanicu GrýnDýlistánu ETS 2 Gender LGBTQ+NSDAP EuroHujer ODSpolu ODSTAN !!!
Richard Sebesta
@Pavel Hanzl Jasně hlavně že ty nelzes .Já píšu osobně fakta ty a tvojí eurofanatici dojmy a lži.
seng
@Pavel Hanzl problém ulitých peněz hlavně politiků ODS. Nebo si myslíte,že chytrý člověk profesor Fiala,zcela nahodou zapomene zdanit milion a zrovna na potvoru ,který byl v této kampelisce?
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl ta protiruská polovina lže ještě více, soudruhu hanzle, to ti ovšem nevadí, viď.
Petr Minář
@Petr Komínek
Tys ho komouši nikdy neslavil, tak tu nemel. Ty tak slavíš leda VŘSR. A teď českou VŘFR.
Uživatel_5734171
Znovu připomínám svoji teorii, že Slovensko je náš beta tester. My s několika letým zpožděním vždy kopírujeme jejich vývoj. Takže nastane to, co na Slovensku po znovuzvolení Fica. Občanské nepokoje. Jen budou násobně větší, u nás je občanská společnost větší, lidé aktivnější. Takže budou desetitisícové demonstrace, které bude vláda a vládní politici zesměšňovat a psát o tom, kdo všechno to financuje. Už jsme to zažili. A lidé jako Nacher budou smolit jeden dvojí metr za druhým a budou kňourat, jak jim lidé ubližují a nenechají je vládnout. A jaká je to nespravedlnost a jak lidé nectí výsledky voleb. Tohle je ZÁSADNÍ nepochopení demokracie, svobod a lidských práv. Výsledek voleb není, že si mohou dělat 4 roky, co se jim zlíbí. Navíc já mám právo demonstrovat, i když nemám pravdu. Zažil jsem bolševika a to dokonce i za dob aktivního pracovního života. Vzpomínám si na jednu historku. Pracoval jsem tehdy na ředitelství spojů v Opletalce, v baráku, co má asi 6 pater a nahoře věžičku. Nejvyšší místo široko daleko. Přímo naproti tehdejší budovy Rudého práva. Vyvěsil jsem tehdy z okna vlajku. Bylo to ve čtvrtek 23.11.89. byla to jediná vlajka široko daleko, proto byla tak vidět. Bolševici se mohli vzteknout. Chodili za mnou v pátek jeden za druhým, abych ji sundal, soudruzi z Rudého práva pořád volali. Vlajku jsem nesundal. Bolševici hrozili, že si ponesu následky. A v pondělí 27.11.1989 šli ti samí bolševici radostně na generální stávku. Já s podnikem nešel, šel jsem z kamarádem jinudy, ale už tehdy jsem pochopil, že je něco špatně...
Pavel Hanzl
@Uživatel_5734171
To mistrné převlékání kabátů u kovaných komárů bylo přímo komické.
Já v práci zažil komáry jenom normální, pracovní, kteří se pak styděli a nikam se necpali, jen vedoucí celého střediska byl ten správný, hlupy komunista a ten se dal k cha cha Moravákům. Byl jsem šéfem stávkového výboru, ale došlo mi, že na politiku nemám.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5734171
Ten vývoj máme fakt dost jiný a těžko se najdou styčné body. Fico tam vládne s přestávkami snad 15? let a zemi totálně zdevastoval, tohle u nás nevidíme. Podle průzkumů by pod Rusko šlo rádo asi 5% Čechů, ale asi 30% Slováků atd. atd. atd..
Uživatel_5734171
@Pavel Hanzl
jsou tam rozdíly, především ve vzdělanosti národa. Spousta schopných a vzdělaných Slováků dávno odešla. A není v Evropě zakomplexovanější národ, než jsou Slováci. Ale zároveň máme hodně společného, dezoláty máme podobné. Ale na Slovensku je to intenzivnější...))) To je právě tím komplexem méněcennosti. My máme SPD. Slováci SNS. My ANO, Slováci Smer... Jen u nás chybí takový ryzí fašista, jako je Kotleba. Náš Turek je jen takový odvar...
seng
Už to začíná,najednou se probudil spolek Milion chvilek,který nechával
dozimetry ,bitcoiny a td. zcela bez povšimnutí. Jen by mě zajímalo kdo ten neobjektivní a falešný spolek platí jestli nepochází peníze z trestné činnosti,protože zadarmo to ty trapáci dělat nebudou.
Bubák Bubák
@seng ODS otevřela finanční kohouty a tuhle svou údernou jednotku teď budou hodně využívat.
epr3
@seng Minářovi jr. došly peníze. Minář sr. sice tvrdí, že mu posílá prachy pravidelně, ale asi se málo snaží....
Richard Sebesta
K dnešním oslavám jsem získal zajímavou informaci .14.11­.1989­.Sou­casny president Pavel byl ještě co by voják a člen KSČ na školení .To se týkalo budoucnosti VS a jak řešit situaci v okolních zemích VS jako Polsko a Maďarsko kde už tamnější režimy ztrácely půdu pod nohama .Současný president byl věren komunistům ještě i po listopadu 89.
Petr Minář
@Richard Sebesta
Ty jsi jim věren ještě 17. listopadu 2025 !!!!
Pavel Hanzl
@Richard Sebesta
Vaše informace mají cenu pokladu, stačí je vykopat. Pavel byl z dost děsivé rodiny a v patnácti ho poslali na vojenskou školu, tak čemu se čemu?
Velmi cením, že to celé pochopil velmí rychle a do hloubky, kdo na tohle má? Kolik bývalých lampasáků jsou dodnes zarytí bolšáni a proruští zrádci? 90% nebo všichni?
Petr Minář
@Pavel Hanzl
Viz Šebesta.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl zrušit všechny lampasáky a je po problému. Nikdo je nepotřebuje, víš, soudruhu hanzle.
seng
@Pavel Hanzl takže ve 29letech ještě neměl svůj rozum? Nechte si ty omluvné bláboly od cesty. Byl to lampasák,aktivní komunista co po listopadu převlékl kabát,nebýt převratu byl by komunistou dosud.
Josef Šátava
@Pavel Hanzl kdyby tu revoluci u nás tenkrát vyhráli tříocí marťani, tak si Pavel nechal voperovat třetí oko aby mohl sloužit v jejich armádě. Pavel je od malička voják který půjde tam kde se válčí, bez ohledu na to komu před tím slíbil věrnost.
epr3
@Pavel Hanzl Že je PePa zelené pako tomu se nediví nikdo ale ti, kteří přemýšlí se diví, proč je prezidentem.
Josef Šátava
@Richard Sebesta současný prezident v té době velel rudým baretům které čekali jestli se pohotovostnímu pluku podaří demonstraci rozehnat. V opacném případě jim měli přispěchat na pomoc. A tenhle člověk pokládá věnec u pomníku zmlácených. To je ironie.
Uživatel_5577504
Protestující imbecilové jsou zvyklí na mafiánskou vládu STAN, SPOLU a PIRÁTŮ. Ukradené miliardy, hromady mrtvol a vykrádání nemocnic a dopravního podniku. To se jim líbí, to chtějí! Blbci.
Richard Sebesta
@Uživatel_5577504 Žijeme v demo společnosti údajně .Uznávám že jsme na tom lépe než třeba v Německu kde některá města ruší nebo omezují vánoční trhy .Proč ,? Protože mají strach z teroristických útoku islamistů .To je ta demokratická EU která neumí zajistit pořádek a klasické předvánoční akce ruší.Zrejme se to netýká jen Německa ale i dalších zemí západní Evropy .Toto opravdu tady chceme ?
Petr Minář
@Uživatel_5577504
Agrofertem ukradené dotace za 7 miliard, hromady mrtvol při covidu, kdy jsme byli za Babiše "best in covid", zlodějský právník z případu Motol, jinak oblíbenec kriminálníka Babiše a jeho kandidát na ministra Jansta, Vildumetzová, Nemrah, ANO, dozimetr... Teda ty jedeš proti "vítězi" voleb, kriminálníkovi Babišovi a jeho ANO! Tak jen tak dál! Pořádně to tu připomínej !
Anatolij Vasil
@Petr Minář Tady si kecej co chceš!!Realita života je jiná než tvé zvrhlé představy.A zaplať bůh.Jeste že ANO zvítězilo.Jeden zvrhlík Minář stačí.Si úchyl a taky jako úchyl odejdeš.
Bubák Bubák
@Petr Minář 7 miliard Agrofert, 1200 miliard fiala, najdi rozdíl, soudruhu mináři.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504
Je zajímavé, že jedinec, který je evidentně gramotný, dokáže do veřejného prostoru vyzvracet tak příšerné pitomosti. Co ho k tomu vede? Kdyby to byla psychická porucha, chápu to. Ale co když není a je to syndrom dnešní postfaktické doby, kdy lhát jak Lavrov je zcela normální?
Petr Minář
Ještě že na demonstrace nedohlíží (zatím ne) nějaký tým pro "slušnost a kultivovanost" demonstrací. Výborné heslo na transparentu na fotografii č.8 - kdo volí oligarchu, Turka, Japonce ... může být jen (rýmuje se s tím Japoncem) - by bylo asi smazáno 🤣. Výborně, občané!
seng
@Petr Minář Výborně se občané rozhodli ve volbách,to je důležité. Někdo výsledky těžce vydýchává,ani vládní spolek milion chvilek nic nezmění,občané pokračování vlády SPOLU a spol odmítli,palec nahoru. Máte smolíka,možná zas za čtyři roky budete mit šanci se vrátit.
Petr Minář
Vylezli ihned, stoupenci vznikající vlády národního hnusu. Jak mají ostatně poručeno. V poměru příspěvků (zatím) 9 : 2... Tedy zde slavně zvítězili, ale proti masové účastí občanů na Staroměstském náměstí mohou skutečně zde jen vztekle zaštěkat.
Pavel Hanzl
@Petr Minář
Ono to není tak ajnfach. Fašouni, dezoláti a proruští zrádci si mohutně plácali játra, jak úžasná ta sametovka byla, jak miluji tu svobodu slova, kdy můžou neomezeně lhát a zrazovat svoji zem, jak musí bojovat, aby si tu "svobodu slova" mohli ukrást pro sebe. Jak říkal jasně Vidlák.
Loni tam ještě exhibovali komunisti s Konečnou, ta udělala z Havla bolševického guru a z Jana Palacha komunistického hrdinu.
Tenkrát mi z toho bylo na zvracení, dnes je to už normálka,.
seng
@Petr Minář měli jste jít raději masově k volbám.
Bubák Bubák
@Petr Minář strašně lžeš, hloupý soudruhu mináři, pár zaplacených komparsistů od ODS, není masová účast.
zdenek2
No a co STAN a TOPo9 ? Ti vznikly na jakém principu? Na Dozimetrickém? A s nimi i ta vláda. Přece.
Jozef Kolek
bla bla bla fialkovci!! hav hav hav - karavána !!!
vaclav mistat
Přesně to vystihl Karel Havlíček, a dále, kdyby některá ze stran tolerovala vládu ANO, nemuseli tam být SPD nebo Motoristé, pozdě bycha honiti!
Josef Šťastný
"Nová vláda vzniká na mafiánském principu"
--------------------
Tedy není výsledkem svobodných demokratických voleb?"
Petr Falta
Na jakém základě pak fungovala Fialova vláda s Blažkem jako ministrem spravedlnosti?
Frantisek Najman
Další mafiánský pokus o rozeštvávání občanů pomocí lží. Vláda vzniká na základě rozhodnutí voličů ve svobodných volbách, tak tu nešiřte vaše lži.
Alois Rudý
Zuřivé ksichty odpůrců Babiše jenom ukazují hloubku jejich nenávisti proti demokratickým volbám které je odsunuli mezi poražené. Dejme na tyto škůdce pozor a braňme proti nim demokracii a její zásady.😎
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
A fakt nestojíš v koupelně před zrcadlem?
Ty nemáš koupelnu co?🤣
Igor
Andy, Andy... Inteligentní lidé tě tu nechtějí! A co Pitomio? Radi prezidentovi! A jemu je to jedno!!! 🤣 Díky Petře Pavle!
epr3
@Igor A ty jseš jako ten inteligent?😂😂😂
Pavel Nyklíček
Zřejmě by bylo nejsnadnější ustanovit uřednickou vládu, jako za Zemana, což možné je a počkat půl roku až si všichni avizovaní delikventi ujasní, co dál, co vlastně chtějí a proč by nebylo dobré být ve vládě, která nemá jistotu delší spolupráce pro tuto zemi.
Ekonomika státu a její čísla nás všude ve světě výborně prezentují a bylo by moudré počkat, až se slovy klasika Felixe Holzmana VYSTŘÍBŘÍ všichni kriminální šíbři.
Zatím je to výsměch!
seng
@Pavel Nyklíček jasně budem čekat a nemít vládu ,když nevyhrálo SPOLU. ANO,SPD a Motoriste mají 108,tak at vládnou. Občané tak rozhodli.
Anatolij Vasil
Milion chvilek ještě existuje?!A kde byl když tu vládla mafiánská vláda Fiali a spolu?Toto je placená akce,a prohrané volby se nesou hůře než by se řeklo.A tisíce lidí?Z toho třičtvrtě ani nevěděli o co jde.
našinec
Skrytí oligarchové bojují proti jednomu jedinému demaskovanému.