Padni komu padni
Klausův egoismus, Zemanova pomsta a Babišova kartářka. Vybrali jsme to nejlepší z knih politických velikánů
9 komentářů
Už se těším, až vyjdou sebrané kecy fialového kecinky. To bude materiál na léta. Nejlepší premiér zeměkoule a přilehlého vesmíru toho nakecal neuvěřitelné množství.
Zajímavé je, že to všechno jsou převážně negativní postavy. Pouze Klaus se zapsal do historie jako autor nejúspějšího projektu privatizace a tím záchrany, celého státy, což v historii nemá obdoby. Ovšem po odchodu z aktivní politiky se prekabátil na proruského škůdce, ti dva další to byli vždycky.
@epr3 Při té představě nevím jestli se mám smát nebo brečet.Ten ať radši nic nevydává.
@Bubák Bubák
Hlupáčku blbečku, já sleduji Zemana už od plyšáka a vůbec nemusím ty jeho bláboly číst. Má jednu velikou výhodu. Neprosadil ze svých magořin nikdy nic, proto jsme jeho éru přežili. Mám jmenovat DOL, očkování Sputnikem, EDU pro Rosatom, Čínské investice atd. atd.?
Hlupáčku blbečku, já sleduji Zemana už od plyšáka a vůbec nemusím ty jeho bláboly číst. Má jednu velikou výhodu. Neprosadil ze svých magořin nikdy nic, proto jsme jeho éru přežili. Mám jmenovat DOL, očkování Sputnikem, EDU pro Rosatom, Čínské investice atd. atd.?
@Pavel Hanzl to je nad slunce jasnější, žes to nečetl, soudruhu hanzle. Tvoje inteligence na to prostě nestačí, nepochopil bys to. O tom není sebemenších pochyb. Tak se vrať do školy, hodně se nauč a za pár let se třeba nějaká relevantní myšlenka dostaví. Víš, soudruhu hanzle.
Nejhezčí byla prý (nečetl jsem to) Zemanova kniha Jak jsem se mýlil v politice, kde vypisuje neskutečné množství úspěchů a dalších iracionálních keců, na omyly vůbec nedošlo. On lhal vždcky, ale nějak normálně komicky. Babišovi v tom nesahá ani po kotníky.