Padni komu padni
Klausův egoismus, Zemanova pomsta a Babišova kartářka. Vybrali jsme to nejlepší z knih politických velikánů
9 komentářů
Pavel Hanzl
2
Zajímavé je, že to všechno jsou převážně negativní postavy. Pouze Klaus se zapsal do historie jako autor nejúspějšího projektu privatizace a tím záchrany, celého státy, což v historii nemá obdoby. Ovšem po odchodu z aktivní politiky se prekabátil na proruského škůdce, ti dva další to byli vždycky.
Už se těším, až vyjdou sebrané kecy fialového kecinky. To bude materiál na léta. Nejlepší premiér zeměkoule a přilehlého vesmíru toho nakecal neuvěřitelné množství.
Opravdu jste to četli? Užitečnější by bylo užití papíru na toaleťák...
@Igor Novináři to mají v popisu práce, taky bych to nechtěl dělat.
Nejhezčí byla prý (nečetl jsem to) Zemanova kniha Jak jsem se mýlil v politice, kde vypisuje neskutečné množství úspěchů a dalších iracionálních keců, na omyly vůbec nedošlo. On lhal vždcky, ale nějak normálně komicky. Babišovi v tom nesahá ani po kotníky.
Nejhezčí byla prý (nečetl jsem to) Zemanova kniha Jak jsem se mýlil v politice, kde vypisuje neskutečné množství úspěchů a dalších iracionálních keců, na omyly vůbec nedošlo. On lhal vždcky, ale nějak normálně komicky. Babišovi v tom nesahá ani po kotníky.
@Pavel Hanzl to je nad slunce jasnější, žes to nečetl, soudruhu hanzle. Tvoje inteligence na to prostě nestačí, nepochopil bys to. O tom není sebemenších pochyb. Tak se vrať do školy, hodně se nauč a za pár let se třeba nějaká relevantní myšlenka dostaví. Víš, soudruhu hanzle.