Komentáře

Zpět na článek

Jiří Sezemský: Čech povede obávaný OLAF, známý z kauzy Čapí hnízdo

14 komentářů

Alois Rudý
Doufám, že se Česku podaří dostat ven ze "zadrátovaného" prostoru "bruselské" EU a znovu získat svobodu. za kterou jsme cinkali v listopadu 1989 klíči. Tedy já jsem necinkal, já jsem tam byl s pendrekem a štítem, ale prostě jsem tam byl a účastnil se. Rád na to s "klukama" vzpomínám..😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Tím je to dáno celý. Prostě naše sametovka neměla být tak sametová a tihle šmejdi by tu dnes neprudili.
našinec
Víte, kdo schválil Andreji Babišovi dotaci na Čapí hnízdo? Vládní úředníci ODS, KDU-ČSL a Strany zelených. V té době byl Babiš sponzor ODS.
Pavel Hanzl
@našinec
Schválili to ouředníci a ti nejsou za strany. Schválili to jen proto, že nalhal základní údaje. Evropský OLAF to popsal zcela přesně,.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ......úředníci mohou být v politické straně a jejich základní povinností u dotací je přezkoumat správnost důvodů žádosti.😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Tam by museli podat trestní oznámení na policii a to nebyl důvod. Že jsou podklady vylhané, bylo zjištěno až posléze, až na to přišli piroši a udali to v EU. Možná to měli nějak kontrolovat, ale to nevím.
Liskar 2013
@našinec Když tak pročítám ty tvé komentáře ... ty nebudeš zrovna malej blbec.
Alois Rudý
"Bruselská" EU škodí kudy její zástupci chodí.😶
Liskar 2013
@Alois Rudý Tak mi řekni 3 konkrétní položky, ve kterých ti EU uškodila, anebo uškodila naší zemí.
Pavel Hanzl
To je důsledkem velmi úspěšné Fialovy vlády, kdy jsme se stali důvěryhodnou zemí. OLAF měl celý Čapák vyšetřený do roka a ve stužkách to celé předal naší justici, která s tím už 8 let šachuje a pořád ne a ne.
Tohle je ta zoufalá rozdrobenost EU, pokud by byla federativním státem, Bábu odsoudí federální soud a bručel by už někdy v roce 2018. Dnes by byl dávno venku, ale nemohl by tak drancovat naši republiku.
Na sjednocené EU by zrovna Česko vydalalo snad nejvíc.
našinec
@Pavel Hanzl Něco z vlastní hlavy bys neměl? Fialovu propagandu si mohu přečíst jinde.
Anton Augustin
To je rána, Fialův kůň by mohl řešit kauzy končící vlády, ale bude mít klapky na očích.
Pavel Hanzl
@Anton Augustin
Jaké máte na mysli? Konkrétně prosím.
Faktem je, že se Fialovi nepodařilo odbabišování státní správy a možná nějaké tunely bábovi vohnouti spáchali, ale nevím o ničem.
Liskar 2013
@Anton Augustin To je naopak vynikající zpráva. Agent komunistické StB nebude muset čekat na překlad, jak se vymlouvali. Bude to mít .. no vlastně jak to bude mít. Ta jeho českoslovenština vlastně neexistuj. Česky neumí, takže jak.