Divoký kačer

Zpět na článek

Referendum o vystoupení z EU a NATO nebude, ale zato jsem šéf Sněmovny, to je lepší, uklidňuje Okamura voliče

22 komentářů

Pepa Zahrádka
To že je na 3 nejvyšší ústavní funkci popelář, který vyměnil splnění programu za koryto je jeho největší životní úspěch za který vděčí jeho voličům "rozumově skromným jedincům".
Tomáš Kostelecký
ty jsi taky pěkný debil@Richard Sebesta
Petr Minář
Ten si tedy se svými voliči ale vytřel 🤣🤣. Dobře mu posloužili, že, Šebesto 🤣.
Pavel Hanzl
Jenom nevím, proč tomu říkají satira a fejk, když je to prakticky skutečnost - realita.
josef Panda
Ještě pořád platí ten soudní příkaz, že se mu má říkat Pitomio?@Petr Minář
Pavel Nyklíček
@petrule12
Souhlas, ale i teď se sotva i s pomocí dalších 3 stran sotva dostal do sněmovny....
Jsem přesvědčen, že tím, že půjde do klidu, protože bude muset a pod tlakem babiďe, přirozeně okamůrovci zaniknou jako Přemyslovci.
Když vezmeme v potaz, co vlastně všechno nabízel, kolik peněz vydal na štvavou reklamu se soudní dobrou, tak výsledek byl tak hubený, že se sice může radovat z výsledku, ale ten post předsedy parlamentu je jeho poslední radost v politice, což pár jeho voličů rádo přijme jako tečku.
Patrik Rázek
@našinec Už sis byl pro sociální dávky, vlastenče ?
Tomáš Kostelecký
Žlutou držku zahlušit a zahrabat do hnoje. Jsme v Čechách nebo v Asii?
petrule12
Pro něj určitě a vás už nepotřebuje, tak si na to za 4 roky vzpomeňte.
Uživatel_5734171
Pitomio založí další stranu, tuhle dorazí a vytuneluje, jako Úsvit před tím. A jeho přitroublí voliči ho znovu zvolí, těm jde jen o symboly a v tunelování politických stran nevidí problém...
našinec
Vládě antiruských lemplů vyhovovalo, když v čele PS byl lempl v sukni.
Pepa Zahrádka
@Jiosef Tyl Oni voliči Andreje Budelípa Velikého jsou také elita mozkového trustu VŠŽ.
Petr Minář
@Pavel Nyklíček
Napsal jsem příspěvek o tom, kdo asi tedy je ten, co volí fašistické hnutí (zde Šebesta). Příspěvek bez jakéhokoliv tzv. vulgárního slova, bez "urážek", jen konstatování ve smyslu "kdo volí monarchisty je - monarchista". Příspěvek ihned smazán ...
Josef Formánek
@Bubák Bubák
Nic o objednání vraždy nevím, ale z Pi-tomia se stává politická mrtvola už nyní....
Josef Formánek
@Tomáš Kostelecký
Kdy se z pěkného debila stane nepěkný debil ??
Josef Formánek
Myslel jsem si, že z Pi-tomia bude jen obyčejná Babišova podržtaška, a ejhle - je z něj podržštafle, jen nevím čí...
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
Je pravda, že to byl kůň Šebesty.
Sem tam sámŠeby přiznává, že Okyho nemusel, ale volil....🫤
Psal jsem mu mnohokrát, aby to nedělal, že do vlády stejně Oky nechce, psal jsem mu mnohokrát, že Oky jde po penězích.
Ale je to marný, je to marný, je to Šeby.
Prostě tady prohrál. Jeho guru se usadil , zavřel dveřr ve slibotechny a už se ani nesnaží předstírat něco jiného.
Oky je mrtev a s ním Šebyho ideály s NATO a EU.
Jiosef Tyl
@Pepa Zahrádka - okamůra voličům vděčí, ale ne svým voličům. Ale těm voličům a nevoličům, kteří nedali dost hlasů Babišovi aby měl sám většinu.
Jiosef Tyl
Propůjčení funkce Okamurovy bude mít stejné důsledky, jako v té pohádce, kde si král vyměnil šat s ševcem a toho ševce to zničilo.
Richard Sebesta
@Tomáš Kostelecký Nápodobně hňupe 👎
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček jsi tak hloupý od narození, nebo ti to přikázal sekretariát ODS? Poslední Přemyslovec byl zavražděn, víš, soudruhu nyklíčku. Ty sis objednal vraždu?
Richard Sebesta
Jde to i otočit Landsmane.Fiala-nutelak by mohl říct ,volby jsme prohráli ale referendum jehož se bojíme jako čert kříže nebude .To je taky lepší a ještě si hrajeme na demokraty. !