Divoký kačer
Referendum o vystoupení z EU a NATO nebude, ale zato jsem šéf Sněmovny, to je lepší, uklidňuje Okamura voliče
22 komentářů
Josef Formánek
0
Myslel jsem si, že z Pi-tomia bude jen obyčejná Babišova podržtaška, a ejhle - je z něj podržštafle, jen nevím čí...
Propůjčení funkce Okamurovy bude mít stejné důsledky, jako v té pohádce, kde si král vyměnil šat s ševcem a toho ševce to zničilo.
Pitomio založí další stranu, tuhle dorazí a vytuneluje, jako Úsvit před tím. A jeho přitroublí voliči ho znovu zvolí, těm jde jen o symboly a v tunelování politických stran nevidí problém...
Jenom nevím, proč tomu říkají satira a fejk, když je to prakticky skutečnost - realita.
Vládě antiruských lemplů vyhovovalo, když v čele PS byl lempl v sukni.
Ten si tedy se svými voliči ale vytřel 🤣🤣. Dobře mu posloužili, že, Šebesto 🤣.
@Petr Minář
Je pravda, že to byl kůň Šebesty.
Sem tam sámŠeby přiznává, že Okyho nemusel, ale volil....🫤
Psal jsem mu mnohokrát, aby to nedělal, že do vlády stejně Oky nechce, psal jsem mu mnohokrát, že Oky jde po penězích.
Ale je to marný, je to marný, je to Šeby.
Prostě tady prohrál. Jeho guru se usadil , zavřel dveřr ve slibotechny a už se ani nesnaží předstírat něco jiného.
Oky je mrtev a s ním Šebyho ideály s NATO a EU.
Je pravda, že to byl kůň Šebesty.
Sem tam sámŠeby přiznává, že Okyho nemusel, ale volil....🫤
Psal jsem mu mnohokrát, aby to nedělal, že do vlády stejně Oky nechce, psal jsem mu mnohokrát, že Oky jde po penězích.
Ale je to marný, je to marný, je to Šeby.
Prostě tady prohrál. Jeho guru se usadil , zavřel dveřr ve slibotechny a už se ani nesnaží předstírat něco jiného.
Oky je mrtev a s ním Šebyho ideály s NATO a EU.
To že je na 3 nejvyšší ústavní funkci popelář, který vyměnil splnění programu za koryto je jeho největší životní úspěch za který vděčí jeho voličům "rozumově skromným jedincům".
Jde to i otočit Landsmane.Fiala-nutelak by mohl říct ,volby jsme prohráli ale referendum jehož se bojíme jako čert kříže nebude .To je taky lepší a ještě si hrajeme na demokraty. !
Pro něj určitě a vás už nepotřebuje, tak si na to za 4 roky vzpomeňte.
@petrule12
Souhlas, ale i teď se sotva i s pomocí dalších 3 stran sotva dostal do sněmovny....
Jsem přesvědčen, že tím, že půjde do klidu, protože bude muset a pod tlakem babiďe, přirozeně okamůrovci zaniknou jako Přemyslovci.
Když vezmeme v potaz, co vlastně všechno nabízel, kolik peněz vydal na štvavou reklamu se soudní dobrou, tak výsledek byl tak hubený, že se sice může radovat z výsledku, ale ten post předsedy parlamentu je jeho poslední radost v politice, což pár jeho voličů rádo přijme jako tečku.
Souhlas, ale i teď se sotva i s pomocí dalších 3 stran sotva dostal do sněmovny....
Jsem přesvědčen, že tím, že půjde do klidu, protože bude muset a pod tlakem babiďe, přirozeně okamůrovci zaniknou jako Přemyslovci.
Když vezmeme v potaz, co vlastně všechno nabízel, kolik peněz vydal na štvavou reklamu se soudní dobrou, tak výsledek byl tak hubený, že se sice může radovat z výsledku, ale ten post předsedy parlamentu je jeho poslední radost v politice, což pár jeho voličů rádo přijme jako tečku.