Zpětné zrcátko
Vladimír Mertlík: Chce-li nová vláda zrušit inkluzi a posílit „speciální ústavy“, nechť začne především u sebe
23 komentářů
Ivan Břešťák
0
Dobrej materiál...
Dementní Mertliku co od tebe čekat? Opět jsi hnojomet
To snad ani není možné. Mertlík trpí asi chorobnou žvanivostí, hozenou na klávesnici nebo grafomanií. Ještě, že se to dá přeskočit. Představa, že by to bylo nahlas a naživo, je ochromující. O skutečných problémech inkluze v praxi nemá ani páru, na rozdíl od lidí, kteří to musí skousnout. A to jak pedagogové, tak žáci, resp. klienti.
Vyuceny brusic kovu a clen Armadniho umeleckeho souboru CSR Mertlik blaboli:
"virova infekce:
Jde o známé případy rychlého podlehnutí ideologické viróze,
fašisticko-nacistické v letech 1938 až 1945 s infekčními záněty morálky trvajícími dodnes."
Jsem sice jen o par let starsi nez Mertlik, ale jeho informace ziskane od sve babicky o tom jak
"cechoslovaci behem protektoratu podlehli fasisticko nacisticke ideologii" odpovida fundovanemu nahledu vyuceneho brusice kovu, ktery ani nevi ze nejvetsim komunistobijcem v dejinach byl prave Hitler.
Proto meli komuniste v CSR po valce takove sympatie ktere Mertlik , nebyv ( nota bene!:spravna koncovka maskulinniho prechodniku minuleho v singularu v cestine neobcanem Ceska ) jeste tehdy na svete, zazit nemohl.
Mertlik jiste v zadnem koncentracnim tabore v Nemecku nebyl a tudiz nemohl shledat , ze prave komuniste a socialni demokrate byli daleko pred zidy a cikany osazenstvem techto taboru.
Jeste tesne pred svoji smrti v r. 45 hrimal Hitler visionarsky :
"svet mi bude jednou vdecny , ze jsem ho zbavil moru komunismu a bolseviku!!"
A tento Mertlik Hitlerovi frapantne vdecny je.
"virova infekce:
Jde o známé případy rychlého podlehnutí ideologické viróze,
fašisticko-nacistické v letech 1938 až 1945 s infekčními záněty morálky trvajícími dodnes."
Jsem sice jen o par let starsi nez Mertlik, ale jeho informace ziskane od sve babicky o tom jak
"cechoslovaci behem protektoratu podlehli fasisticko nacisticke ideologii" odpovida fundovanemu nahledu vyuceneho brusice kovu, ktery ani nevi ze nejvetsim komunistobijcem v dejinach byl prave Hitler.
Proto meli komuniste v CSR po valce takove sympatie ktere Mertlik , nebyv ( nota bene!:spravna koncovka maskulinniho prechodniku minuleho v singularu v cestine neobcanem Ceska ) jeste tehdy na svete, zazit nemohl.
Mertlik jiste v zadnem koncentracnim tabore v Nemecku nebyl a tudiz nemohl shledat , ze prave komuniste a socialni demokrate byli daleko pred zidy a cikany osazenstvem techto taboru.
Jeste tesne pred svoji smrti v r. 45 hrimal Hitler visionarsky :
"svet mi bude jednou vdecny , ze jsem ho zbavil moru komunismu a bolseviku!!"
A tento Mertlik Hitlerovi frapantne vdecny je.
Čobol asi zapomněl, že inkluzi na nejhorší možný způsob zavedla soudružka anáInistka walachovà.
Posílit „speciální ústavy“ by to chtělo, zvláště pro přestárlé senilní pošahance, hrající si na novináře.
Mertlík se zbláznil hoďte na něj síť. Šupactvi v médiích a hlavně v reflexu je na vzestupu. Rozeštvávání se nakonec otočí proti těmto rádoby novinářům a pak zase budou plakat.
Už odedávna platí kdo seje vítr sklízí bouři.
Pamatuj na to Mertlíku.
Už odedávna platí kdo seje vítr sklízí bouři.
Pamatuj na to Mertlíku.
Pane Mertlik,,skvele,to je na ritirsky rad.Diky.
Nejdříve by měla začít u Mertlíka
Tolik slov nechali v ústavu Mertlíkovi napsat a potom začaly působit léky proti blbosti.
@Jiri Kalina A proč mu to píšeš, když se v článku jasně vyjádřil, že ignoruje idioty a nehodlá se tebou vůbec zabývat?
@King I
- no Kingu První , vono by to šlo interpretovat i tak, že autor, když idioty ignoruje, je sám ignorant. Tedy se logicky sám hrdě pasuje do role idiota. Nebo ne?
- no Kingu První , vono by to šlo interpretovat i tak, že autor, když idioty ignoruje, je sám ignorant. Tedy se logicky sám hrdě pasuje do role idiota. Nebo ne?
@krtekmen Jak říkáš, dá se to interpretovat jakkoli . Co já vím, tak největší výkony podávám, když mě někdo chce zadupat. Jestli to tak mají všichni, tak za fialy se rozmnožovali dezoláti, za bureše libtardi. Mír oslabuje.