Zprávy

Zpět na článek

Světoznámá designérka Anne Asensio: Auta si budeme v budoucnosti tisknout

4 komentářů

atreides
23. října 2011 • 19:08
nic si nebudete navrhovat, budete všichni, tedy skoro všichni, dál kupovat ty ubohé udýchané ošklivé mrchy, kde to co je pod kapotou je jen parodií na skutečný motor. auto pod třista koní není auto. to bohužel chápe jen hrstka lidí. vy ostatní budete dál kupovat ty usmolené VW,R­enau­lty,Šk­odov­ky,Se­aty Fordy a nejlépe korejské mrdky.
atreides
23. října 2011 • 19:11
jeětě jsem zapomněl na ty debilní AUDI.
sirien
24. října 2011 • 01:26
kdekdo si myslí, že lidé v mém věku touží po silných, řvavých autech - pravda je taková, že já i spousta mých známých skutečně máme klíčky od velkých a silných aut - od Jeepů, Landroverů, Speedesterů a kdečeho dalšího - ale v podstatě nám je jedno, v čem sedíme, dokud se můžeme spolehnout, že po otočení klíčku auto naskočí a doveze nás tam, kam potřebujeme, aniž by se v něm cokoliv pokazilo - sám kromě toho landroveru jezdím i ve fabii, felicii, tenhle víkend jsem si pučoval nějakého renaulta nižší třídy (i tak se s ním dalo pohodlně jet 180 (ne, nepřiznávám se k trestné činnosti, momentálně jsem v Německu)).

Pokud potřebujete 300 koní k tomu abyste auto nazval autem, pak se obávám že to co potřebujete není 300 koní, ale jedna jediná ženská který by vám dodala zpátky trochu toho chybějícího ega.
jiriydolezalostny
25. října 2011 • 19:09
blbosti, budeme jezdit na kole, bude všude chudoba a pár mocipánů se bude vozit v opanceřovánejch limuzínách bez oken...