Zprávy

Zpět na článek

Více financí, ale bez ministra. Co pro vědu chystá vznikající koalice ANO, SPD a Motoristů?

10 komentářů

Liskar 2013
A no tak hlavně, že Šťastnému ze sekty SPD udělali zbytečné ministerstvo. Bureš sám je tupej jako motyka, tak proč podporovat vědu. Nějaké motýle.
Mirek Dušín
I když něco vymyslíme , nedokážeme to efektívně vyrábět ...
Pavel Hanzl
@Mirek Dušín
Malost a zaprděnost dnes vládne naší společností.
Uživatel_5734171
Vzniká vláda velkých slov a proklamací. Zatím jen nslyšíme, jak růst potáhne soukromý sektor, jak budeme mít znalostní ekonomiku a ne montovnu, jak poroste význam a prestiž vědy, blablabla. Dohnat a předehnat. Neslyšel jsem ale jediné slovo o tom JAK. A nemá smysl rozebírat jednotlivé sliby a jejich nesmyslnost, přičemž jdou velmi často i proti sobě., Vznikající vláda je nemyslí vážně. Jsou to jen prázdné tlachy. Dejte mi tři piva a napíši lepší... Dokonce si myslím, že je ani nemyslí vážně, jsou to jen takové nesmysly, co chtějí slyšet jejich voliči. Pokud by třeba odmítli implementovat ETS2, které samo ANO kdysi podepsalo, přijdou sankce a může dojít i ke krácení dotací, včetně těch Agrofertu. Takže uslyšíme jen silná slova, ale ve finále to implementují a odpovědnost hodí na vládu minulou. A přesně takhle bude probíhat jejich vládnutí. Jedna velká prokrastinace, nekonečné výmluvy a lži.
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 tak jak prokrastinoval fialový politruk, určitě nebudou. A nějaké sankce vyhlašuje kdekdo na kdekoho, když nedrží jedinou správnou bruselskou linii. Raději méně dotací na věci zbytečné, a více vlastní státní svobody. Dám ti klidně 20 piv a napiš lepší program, s relevantním rozpočtem podloženým fakty na příjmech a silně odůvodněnými výdaji.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Jak poznáte věci zbytečné?
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl to jsou všechny, které neslouží většině občanů, jsou to stovky miliard za nesmyslné stavby, za zelené šílenství, atd...
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Poslední mašlonka tu za 20 piv napíše program vlády i s rozpočtem, co já se tu dnes nedočtu? A tohle má taky volební právo, dost děsivá představa.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl soudruhu hanzle jakýsi tvor - uživatel 5734171 se kasá , že napíše lepší ua 3 piva, já mu jich nabídl hned 20, aby to bylo pořádně a rychle. A takoví volí, dost děsivá skutečnost.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5734171
Slova jsou veliká, ale skutečné vládnutí je dnes budováno tak, aby zamezilo trestní stíhání Babiše a Okamury, nic jiného je zatím nezajímá.