Komentáře
Okamura musí projít za každou cenu. Babišova koalice popře princip svobodné a tajné volby
127 komentářů
Rici23
0
Reflex padá a padá na dno . Konec se blíží 

Demokracie je hlas lidu a ne vykřikování komoušů ,kteří by chtěli stále vládnout a co předvedli je pošlapání lidské důstojnosti.Nechte vývoji čas,vítěz velí.
Pitomio nebo basa
Turek nebo basa.
Demokracie je krásná,že.Dezolati rozdali karty do mariánské na betla
Turek nebo basa.
Demokracie je krásná,že.Dezolati rozdali karty do mariánské na betla
Mirek Dušín
Už nebude žvanit u pultíku ...
Musí projít, tak prostě projde, je to věcí vítězů, proč z toho chtějí poražení dělat problém ?😎
Jako sběratel knih s ilustracemi malíře a ilustrátora Zdeňka Buriana jsem narazil na kreslený vtip, které Mistr ve svých začátcích kreslil do časopisů. V Humoristických listech č.24 z roku 1927 nakreslil bandu nějakých mexických zločinců, lupičů a vrahů, a pod tím je text: "Starý Pedro Lopez: Já tady už dlouho nebudu, hoši, ale vás bych rád viděl zaopatřené někde, kde byste žili a pracovali bez starosti. Jeďte do Československa."
Geniální Zdeněk Burian, 99 let před nástupem vlády šestikolky ANO-SPD-Motoristi, která ukončí teror Fyjalovy vlády, přesně popsal možnosti zločinců pod vládou kriminálníků v České republice...
Geniální Zdeněk Burian, 99 let před nástupem vlády šestikolky ANO-SPD-Motoristi, která ukončí teror Fyjalovy vlády, přesně popsal možnosti zločinců pod vládou kriminálníků v České republice...
Samozřejmě Okamura projde, protože rozhodují vítězové, ne hýkající poražení😂😂
Přátelé tak tato silná káva patří jen trestně stihanym, obviněnym a vydšetrovaným...💪
Ani sebelepší detektivka nemá lepší zápletku.!
Tahle gangstetská epizoda už otevírá oči naprosto všem.
Vláda kriminálniků zahájí puč a buďme rádi za možnost stávkovat dokud to jde!
Ani sebelepší detektivka nemá lepší zápletku.!
Tahle gangstetská epizoda už otevírá oči naprosto všem.
Vláda kriminálniků zahájí puč a buďme rádi za možnost stávkovat dokud to jde!
@Pavel Nyklíček
A BUDE HŮŘ!!
A BUDE HŮŘ!!
@Pavel Nyklíček ......ANO, vám protistátním živlům😂🤣
@Pavel Nyklíček utíkej honem, ty první ve stávce bude ODS odměňovat, musíš mít ale jejich mávátko a lampion.
@Bubák Bubák
Ááá promluvil zas jeden z kolbenky na noční.....👌
Jaká byla šichta 💪.?
Není to náročné místo spánku trápit mysl nespánkem?
I babiš to dělá, v noci nemůže spát a pak se klepe jak ratlík.😁.
Máme těhle nočních ptáčků v ordinaci dostatek.
Ale je to marný, je to marný, je to marný...
Spánkový deficit a oragánové hodiny mají své důsledky!
To neděláš dobře s tou sirkou Bedřichu😁
Ááá promluvil zas jeden z kolbenky na noční.....👌
Jaká byla šichta 💪.?
Není to náročné místo spánku trápit mysl nespánkem?
I babiš to dělá, v noci nemůže spát a pak se klepe jak ratlík.😁.
Máme těhle nočních ptáčků v ordinaci dostatek.
Ale je to marný, je to marný, je to marný...
Spánkový deficit a oragánové hodiny mají své důsledky!
To neděláš dobře s tou sirkou Bedřichu😁
Začal jsem ten článek číst a po pár větách si říkám co je to za ptákoviny. Kouknu kdo je autorem a ejhle, Sezema. Dál jsem nečetl, ještě bych se dozvěděl, že kohout snáší vajíčka.
Musí projít a také projde. A to kvičení a hýkání poražených neschopů a šašků, to je jenom taková třešnička na dortu.😂🤣
Starosti písálkům z Reflexu bych chtěl mít!
Nic proti, ale Benda říkal, že od každého poslance Spolu si vezme volební lístek, překontroluje, zda nevolil Okamuru a pak ho teprve odevzdá. To je opravdu ta správná stalinistická demokracie.
@našinec
A to vám zase nakukal kdo? Totální pitomost.
Faktem ale je, že budou dezoláti zkoušet někoho zkorumpovat pořádnými megáči, to je asi jasné.
A to vám zase nakukal kdo? Totální pitomost.
Faktem ale je, že budou dezoláti zkoušet někoho zkorumpovat pořádnými megáči, to je asi jasné.
Tahle příšerná situace má svou velkou naději. Lidé si navolili šmejdy, podrazníky, korupčníky a různé šáhlé jedince a ti spolupracovat trvale nedokážou. Tak je tu veliká šance, že se servou o kryta a nedají dohromady vládu a půjdeme do předčasných voleb. Bude nás to stát děsivé miliardy a ztrátu renomé, ale pořád lepší, než devastace země celé 4 roky.
@Pavel Hanzl
Ty jsi pochopil až nyni volební výsledky roku 2021!
BRAVO! Koumáku!
Ty jsi pochopil až nyni volební výsledky roku 2021!
BRAVO! Koumáku!
@Miloslav Podhola Samozřejmě pochopil už dávno a tahle vláda nás zdvihla ekonomicky i politicky tak, jako žádná v tomhle století. Patříme mezi 8 (slovy OSM!!!) nejúspějších zemí EU, to je vám málo?
No proto já to zas za takovou výhru nepovažovala ten výsledek voleb. I Andrej Babiš chtěl jednobarevnou vládu. Neměli však nakonec tolik hlasů, aby si ji mohli dovolit. Teď se všechno zlé sesype na jeho hlavu, přitom on dopředu ani s Motoristy, ani s Okamurovci nepočítal!!!
@janakveton
Jak nepočítal? On neumí počítat do tří? Na pětikolku naházel tolik špíny a sprostot, že těžko od ní může čekat pomoc (zvláště nic od ní zásadně nechce) a s dezoláty spolupracoval a vyšlo mu to přece naprosto báječně. Ještě škoda, že mu neprošli komáři, ale i tak má 108 hlasů.
Jak nepočítal? On neumí počítat do tří? Na pětikolku naházel tolik špíny a sprostot, že těžko od ní může čekat pomoc (zvláště nic od ní zásadně nechce) a s dezoláty spolupracoval a vyšlo mu to přece naprosto báječně. Ještě škoda, že mu neprošli komáři, ale i tak má 108 hlasů.
@Pavel Hanzl a dělá dobře, přece se nebude zahazovat s fialovým neštěstím.
Vasiliso - k tomu co jsem četl od tebe níže.... Už neblbni. Víš že ti už zbývá jen poslední mozkový závit. Chovej se k němu slušně, jo.
@Jiosef Tyl To mě tedy dojímá tvůj strach o můj poslední mozkový závit.Tylicku lásko moje mám aspoň jeden,ale ty už nemáš kluku ušatá žádný.
Nová Sněmovna se obejde bez hlasování, možná i bez poslanců. Zvednutá ruka Schillerové je 108 hlasů pro, 92 opozičních hlasů proti. Babiš s Okamurou zajistí zvukový doprovod.
@Jaroslav Lindner - a když Schillerová zvedne ruku pro něco špatně. Tak prohlásí, že tam byla špatná akustika a hlasování se bude muset opakovat!
@Jaroslav Lindner - já bych tam nyní nechal pouze vládu. Ostatní bych zrušil - škoda peněz. Stejně si tam babiš bude dělat co chce. Snad ten parlament může ještě něco zachránit. (ještěže se Babišovi ho nepovedlo zrušit).
@Jaroslav Lindner a ono by to něčemu bránilo? Alespoň by se vše urychlilo. Nějak si zapomněl soudruhu lindnere na hlasování silou fialové despocie.
Jistě tento druh volby je nestandartní ale Herr redaktor kde byly vaše alarmující články když Fialova junta rušila nepohodlné weby a vyhazovala lidi z práce za názor ? Toto hrubé pošlapaní demokratických hodnot vám nijak nevadilo,naopak jste ho vítali. Neodpustím si ještě jednu věc která dokazuje že ČT je opravdu Fialovou hlásnou troubou. Včera o tom byl jasný důkaz. Novinky přinesly zprávu,že tisíce mladých Ukrajinců utíkají z Ukrajiny zejména do Německa jen aby nemuseli bojovat. ČT o tom neuvedla ani zmínku . Čili je to 100 % pokračovatelka své předchůdkyně za dob soudruha normalizátora Zelenky. I oni tehdy měli zásadu, zprávy které se nám nehodí neříkáme. Pravda se totiž někdy nehodí ! Když přišel listopad 89 naivně jsem myslel,že nová televize a vůbec média nebudou lhát, dezinformovat a vůbec zatajovat fakta. Ovšem to byl velký omyl.To je nepochybně jeden z důvodu proč by ČT měla být zrušena prorože,přesto že ji platíme dezinformuje a lže a poskytuje jednostranné zprávy,které slouží odstupující Fialově vládě.
@Richard Šebesta
Fakt? A kdy to bylo, koho vyhodili? Na chvili zablokovali proruské fašistické a prolhané weby, ale dezoláti si vynutili jejich otevření.
Fakt? A kdy to bylo, koho vyhodili? Na chvili zablokovali proruské fašistické a prolhané weby, ale dezoláti si vynutili jejich otevření.
Je úsměvné, jak jsou liberální fašisti na prášky z toho, že prohráli. A to se ještě pořádně nevyšetřují jejich zločiny a nikdo z nich není v šatlavě (zatím).
Můžete lampové sedět v koutě, šoupat nohama, držet hubu a krok a doufat, že soudci vám nedaji tresty, jaké zasloužíte. IKEM, BITCOIN, DOZIMETR, KAMPELIČKA, F35, KUCHYNĚ,.... nestačí?!?
Můžete lampové sedět v koutě, šoupat nohama, držet hubu a krok a doufat, že soudci vám nedaji tresty, jaké zasloužíte. IKEM, BITCOIN, DOZIMETR, KAMPELIČKA, F35, KUCHYNĚ,.... nestačí?!?
Už se těším na všechny ty Plagy, Bžochy, Nachery a další morální bonsaje, které si hrají na prozápadní demokraty, jak tohle budou okecávat. A je úkolem novinářů, aby jim to dnes a denně otloukali o hlavu...
@Uživatel_5734171 ano, to bude jeste svanda..ten program je na jednu stranu samozrejme celkem vagni, tedy nicmoc nerikajici, ale zaroven je tam jasne videt podpora agroboranu a oligarchu v pozadi, vid Tykaci, vcetne toho nejvetsiho, ze Buresi, zivotni prostredi bude trpet, ale nekdo se napakuje, on to Micinka a Sebestyan uz zaridi. Je tam spousta slibu, ale kde se na to vezme to uz je takova zbytecna a plytka otazka jak kdysi rekla jedna zapadajici hvezda naseho politickeho deni, ale v tomto je to stejne. A je tam samozrejme i jasny priklon k nasim vychodnim sousedum ve vice bodech, vcetne "nepodpory" napadene Ukrajiny, coz je hlavne pro ANOfert ktery se jinak tvari,ze neni prokremelsky, velmi ostudne a priznacne zaroven - je to jen velka lez, tedy je to priklon ke kolabrantum s nepritelem v EU - soucasnemu HU a SK, coz je opravdu ostudne ale dalo se to cekat, no je na nas, co Buresovi a jeho spolupachatelum v tomto dovolime, bude to hnusne ale nenechame mu to jen tak..
Tento stát bude řídit opravdu "elita" této země, obžalovaný podvodník Babiš a obžalovaný rasista a xenofob Okamura. Od hrozby kriminálu je na čtyři roky uchrání 108 poslanců se zvrácenou morálkou.
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Petr Minář Minář je rasista.Nahlasuji
Petr Minář
@Petr Minář Nahlášení vyhrožovani.Navtebe tu nikdo s ústavním nemá.Zacal jsi s tím ty.A na hrubý pytel hrubá záplata zvlášť u tebe.Tebe budu na hlasovat stále.Ostatni mě nezajímá.Mas cos chtěl .!!!
@Anatolij Vasil
Vasiliso, to tvoje zoufalství se dá už přímo nahmatat... Trollí farma nazaplatila?
Vasiliso, to tvoje zoufalství se dá už přímo nahmatat... Trollí farma nazaplatila?
Totalitu a teror pětikolky, horší než za komunistů, nahradil imteligentní český volič totalitou a terorem ŠESTIKOLKY. Pokrok nezastavíš a šestikolka se teď musí tumlovat, aby předstihla Fyjalovu vládu, nejhorší v dějinách. Mají na to! Začínají výborně.
Autor článku z nás dělá úplné blby, vždyť Fialova zlodějská vláda nechala poslance také tak, pamatuji jak veřejně museli říkat "pro návrh" nebo "proti návrhu", tak kde bylo to právo tajnosti hlasování, to tenkrát autorovi nevadilo!
@Frantisek Najman
Z tebe Franto autor blba dělat opravdu nemusí! Jen trochu namáhej mozek - kdypak se ve sněmovně musí veřejně říkat pro návrh - proti návrhu?
Napovím ti - je to při hlasování o důvěře (či nedůvěře) vládě. To je veřejné a každý poslanec musí veřejně deklarovat svůj postoj k vládě.
Když se za Fialovy vlády volil předseda sněmovny, probíhalo to samozřejmě v tajné volbě.
Neplácej nesmysly!
Z tebe Franto autor blba dělat opravdu nemusí! Jen trochu namáhej mozek - kdypak se ve sněmovně musí veřejně říkat pro návrh - proti návrhu?
Napovím ti - je to při hlasování o důvěře (či nedůvěře) vládě. To je veřejné a každý poslanec musí veřejně deklarovat svůj postoj k vládě.
Když se za Fialovy vlády volil předseda sněmovny, probíhalo to samozřejmě v tajné volbě.
Neplácej nesmysly!
@banandov tv
dokonce to musí říct NAPROSTO PŘESNĚ. Před lety jeden zkorumpovaný mamlas řekl zcela úmyslně "jsem pro návrh", aby to bylo neplatné. Myslím že to byl socan
dokonce to musí říct NAPROSTO PŘESNĚ. Před lety jeden zkorumpovaný mamlas řekl zcela úmyslně "jsem pro návrh", aby to bylo neplatné. Myslím že to byl socan
A kobliháři jsou ještě navic nadšeni !
Snad nechce někdo tvrdit, že tupou blbku Pekari volili všichni dobrovolně?!?
A teď tu o Budulínkovi!
A teď tu o Budulínkovi!
@Uživatel_5577504
každý měsíc vyhlašuji zdejšího Hlupáka měsíce. Ještě to není uzavřené, ale máš VELKOU šanci...
každý měsíc vyhlašuji zdejšího Hlupáka měsíce. Ještě to není uzavřené, ale máš VELKOU šanci...
Kdyz micinka a pitomio vlezli s laskou do estebakovi riti,tak at se tam maji dobre a uzivaji jeho smradek,to jim preji.
Uživatel_5313666
Pokud by pan novinář, který článek napsal uvažoval mozkem, tak by musel konstatovat, že při tajné volbě ( a tak se předseda Sněmovny volí) je jeho článek úplný blábol.
Pravdivý článek, bohužel, tupému stádu voličů Bureše a Kanimúry to nevadí …
Neustále voliči Fiali Spolu mají tendenci předpovídat jak se bude zde vládnout co udělá ten či onen.Asi má každý doma kouli a z ty věští.Ale odborníků na diskutech je že se divím proč potom nemáme ve vládě a ne jen tam ty chytré diskutující,kteří by to určitě vše zvládli mnohem mnohem lépe než dosaženi politici voličem.
@Anatolij Vasil
Na jednu stranu jsem i rád, že to banda ze šeti demolice vzala do svých rukou. To, co bude v následujících 2 letech probíhat v ekonomice díky ETS2 (Co Bureš sám podepsal), překvapí snad každého. Takže ať si to hlupáci vyžerou. A nevíce budou biti právě voliči ANO+SPD. Takže Good luck
Na jednu stranu jsem i rád, že to banda ze šeti demolice vzala do svých rukou. To, co bude v následujících 2 letech probíhat v ekonomice díky ETS2 (Co Bureš sám podepsal), překvapí snad každého. Takže ať si to hlupáci vyžerou. A nevíce budou biti právě voliči ANO+SPD. Takže Good luck
Sezemský,
já potřebuju Okamuru taky!
Začínám nebýt ve své zemi, kterou nadevše , patrně na rozdíl od Vás miluju.
-------------------------------------------------
🟥 Je nejvyšší čas klepnout Pavla a sluníčkáře z řad umělců a studentíků přes prsty!
já potřebuju Okamuru taky!
Začínám nebýt ve své zemi, kterou nadevše , patrně na rozdíl od Vás miluju.
-------------------------------------------------
🟥 Je nejvyšší čas klepnout Pavla a sluníčkáře z řad umělců a studentíků přes prsty!
@bella. Obávám se Bello že se v této věci nic nezmění a naopak bude hůře.Jo naše budoucí generace čeká ne ČR,ale Ukrajina,jestli se s tím urgentně a zásadně nebude něco dělat.Coz je deportace válečných uprchlíků a nepřijímal z UA už nikoho.Republika není nafukovací ani se nám nezvetsi.👍👍👍
@bella. Dodatek.Zelenej to udělal chytře,aby to nemusel živit tak to posílá do Čech a ne jen tam.A kasa na UA pěkné zůstane v tomto ohledu plná.
@Anatolij Vasil
🟥V srpnu jsem se dozvěděla, že 18-22 let se řítí do Evropy.
🟥Zelenskyj jednoznačně ví, že nemá na to, aby je vycvičil.Povšechně - a zdejší odpůrci bez debat! - se ví, že to co sem z Ukrajiny přichází nemá valné vzdělání, často jen ZŠ a mnohdy jen několik tříd.A taky se ví, že jejich tituly neodpovídají.
Stará garda co tam válčí tak jako tak neumí s moderními zbraněmi.A k čemu jsou jim drony posílané po vagónech, když jeho lidi sotva leckdy umí číst.
🟥 Fiakně je pustil, Ukrajina JE v EU, nepotřebuje štempl a ještě je za svatýho . Byl kritizován za nahánění na frontu, tak už to" napravil " !
🟥 A bude žádat západní vojáky, tj. vojsko NATO!
A myslím , že si tohle dohodli s ním potají Francie a Německo!
Chtějí si je tam narvat, ale státy EU byly proti a Trump taky.
Takže nás čím dál víc zelený mužík z Ukrajiny , malý mužík z Francie a nově zvolený čahoun z Německa ženou do války!
A ví, že NATO na Ukrajině (kde nemá co dělat ) je ještě větší důvod k eskalaci války ze strany Ruska.
Jsem zvědavá co Zelenkýmu Západ řekne.
A lžou !Nejvíc jich 18-22 ♂ jde do Česka !!!!!!!!!! Kolik přijde jejich " přítelkyň" / ano i ty jsou dovoleny čestným prohlášením ) se neví .Od srpna cca 40 000 nových 18-22 ( cca 3000/týden ) co chtějí ochranu, olik načerno nikdo neví. A v tady jen do Prahy a Středočeského kraje.
🟥 V Praze vzroste obava chodit večer ven!
Od srpna mohl Rakušan postavit hranice a kontrovat, zda nárok mají, nebo ne, protože když ne z oblasti,kde se bojuje , nemá.Šup zpět k Zelenskému.Ať si neobčan Unie stěžuje klidně u Leyenové
-------------
🟥V srpnu jsem se dozvěděla, že 18-22 let se řítí do Evropy.
🟥Zelenskyj jednoznačně ví, že nemá na to, aby je vycvičil.Povšechně - a zdejší odpůrci bez debat! - se ví, že to co sem z Ukrajiny přichází nemá valné vzdělání, často jen ZŠ a mnohdy jen několik tříd.A taky se ví, že jejich tituly neodpovídají.
Stará garda co tam válčí tak jako tak neumí s moderními zbraněmi.A k čemu jsou jim drony posílané po vagónech, když jeho lidi sotva leckdy umí číst.
🟥 Fiakně je pustil, Ukrajina JE v EU, nepotřebuje štempl a ještě je za svatýho . Byl kritizován za nahánění na frontu, tak už to" napravil " !
🟥 A bude žádat západní vojáky, tj. vojsko NATO!
A myslím , že si tohle dohodli s ním potají Francie a Německo!
Chtějí si je tam narvat, ale státy EU byly proti a Trump taky.
Takže nás čím dál víc zelený mužík z Ukrajiny , malý mužík z Francie a nově zvolený čahoun z Německa ženou do války!
A ví, že NATO na Ukrajině (kde nemá co dělat ) je ještě větší důvod k eskalaci války ze strany Ruska.
Jsem zvědavá co Zelenkýmu Západ řekne.
A lžou !Nejvíc jich 18-22 ♂ jde do Česka !!!!!!!!!! Kolik přijde jejich " přítelkyň" / ano i ty jsou dovoleny čestným prohlášením ) se neví .Od srpna cca 40 000 nových 18-22 ( cca 3000/týden ) co chtějí ochranu, olik načerno nikdo neví. A v tady jen do Prahy a Středočeského kraje.
🟥 V Praze vzroste obava chodit večer ven!
Od srpna mohl Rakušan postavit hranice a kontrovat, zda nárok mají, nebo ne, protože když ne z oblasti,kde se bojuje , nemá.Šup zpět k Zelenskému.Ať si neobčan Unie stěžuje klidně u Leyenové
-------------
@bella. Ne že vzroste obava večer chodit ven.Oni se starší lidé a ne jen oni v určitých lokalitách bojí i ve dne.O tom se nesmí psát.V Tescu dnes řešili nové příchozí UA rozbili ve vnitr nějaké výkladní skříně,ochránce vyhrožovali podřezáním a policajti u jednoho ráno v 9h.namerili 3promile.A to se s ochrankou bavili že to sem nedávno přišlo.Tak co k tomu říci.At si je milovníci Ukacek vezmou domu a tam je mohou olizovat jak budou chtít.
@bella.
Vyzýváš k násilí s pogromům? Jako kdysi Hitlerovi nacisti a u nás Gottwaldovi komunističtí zločinci?
Vyzýváš k násilí s pogromům? Jako kdysi Hitlerovi nacisti a u nás Gottwaldovi komunističtí zločinci?
Všichni voliči šestidemolice jsou u mě ***i, nazdar. A jestli začne agent Bureš rozhazovat jak slíbil, to bude teprve inflace..... A můžete bědovat jak chcete.
@Michal Bednarek
Pokud to bude ve prospěc Čechů a ne přivandrovalců bez vzdělání a pravovních návyků a pouze s myšlenkou " přišel jsem za lepším a jsem proto i "chráněný" vaší vládou , pak klidně!
Budeme zadlužení jako Německo a Francie a budeme si jako oni neustále žádat půjčky, které jako oni nikdy nesplatíme. Nakonec se to zhroutí a budeme si partnery k obchodu vybírat sami. Bohužel Havel a uhejkaní umělci a Milion chvilek a Danuše Nerudové a Miroslavy Němcové a Fialové a Pavlové dopustili, že jsme závislí na zadlužených stázech v EU. Pravda je ale taková že , nemusíme v Unii být MY ti, kdo budou zachraňovat svět malými dluhy, zatímco hysterický liberální Západ p,rušstroval s Leyenovou a Merkelovou kalhoty. Kam se poděl jejich kapitalismu s ? Když to vezmu objektivně víc kapitalisticky to vedl komunistický režim. Dávkami nerozmazloval, ani nemakačena, ani matky .Něco zpátky bych si sem od komunistů vzala , ale ne současných, těch minulých ! A to zejména, když vidím Prahu posetou hnijícími hoelesáky a to už i slovenskými, moldavskými a ukrajinskými.
🟥
Pokud to bude ve prospěc Čechů a ne přivandrovalců bez vzdělání a pravovních návyků a pouze s myšlenkou " přišel jsem za lepším a jsem proto i "chráněný" vaší vládou , pak klidně!
Budeme zadlužení jako Německo a Francie a budeme si jako oni neustále žádat půjčky, které jako oni nikdy nesplatíme. Nakonec se to zhroutí a budeme si partnery k obchodu vybírat sami. Bohužel Havel a uhejkaní umělci a Milion chvilek a Danuše Nerudové a Miroslavy Němcové a Fialové a Pavlové dopustili, že jsme závislí na zadlužených stázech v EU. Pravda je ale taková že , nemusíme v Unii být MY ti, kdo budou zachraňovat svět malými dluhy, zatímco hysterický liberální Západ p,rušstroval s Leyenovou a Merkelovou kalhoty. Kam se poděl jejich kapitalismu s ? Když to vezmu objektivně víc kapitalisticky to vedl komunistický režim. Dávkami nerozmazloval, ani nemakačena, ani matky .Něco zpátky bych si sem od komunistů vzala , ale ne současných, těch minulých ! A to zejména, když vidím Prahu posetou hnijícími hoelesáky a to už i slovenskými, moldavskými a ukrajinskými.
🟥
Prosím Vás, už raději nic nepište. Děkuji
@bella.
To je teda blábol. Jako země s 10,5 miliony obyvateli se asi nestaneme žádným regionálním hegemonem a příklon na nějakou stranu je pro nás nevyhnutelný. Teď je otázka jestli to bude na vyspělý Západ nebo na zdegenerovaný Východ. Za mě, nechci jít cestou Slovenska a Maďarska.
To je teda blábol. Jako země s 10,5 miliony obyvateli se asi nestaneme žádným regionálním hegemonem a příklon na nějakou stranu je pro nás nevyhnutelný. Teď je otázka jestli to bude na vyspělý Západ nebo na zdegenerovaný Východ. Za mě, nechci jít cestou Slovenska a Maďarska.
🟥@Michal Bednarek
Za mě, já klidně!|Západ je na tom tak, že s tím Východem za chvíli, aby přežil půjde taky.A vůbec, zkus bydlet v Německu!
Do Francie ani lelez.Země nikoho.
Za mě, já klidně!|Západ je na tom tak, že s tím Východem za chvíli, aby přežil půjde taky.A vůbec, zkus bydlet v Německu!
Do Francie ani lelez.Země nikoho.