Reportáže

Zpět na článek

Reportáž z recepce na Hradě po vyznamenáních: Pavel v obležení, Okamura v dobré náladě a sebejistý Macinka

25 komentářů

Pavel Hanzl
Má prezident jmenovat Turka? Já bych to vyřešil jednoduše: "víte pane Babiši, jaký je to ........(dosaď si sám), ale pokud na něm trváte, já ho jmenuji (nemám vlasně jinou možnost) a myju si ruce, všechny průšvihy si pak vyžírejte sám, já vás varoval..
Jiosef Tyl
Teď mi psala Anatolij Vasil a protože není Češka tak se mě ptala, kdo je to ten Boryš co umí po skalinách, jak se zpívá v naší hymně.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Oprava textu :
Teď mi psalo.......😁
Uživatel_5734171
Hrad už zažil větší šmejdy (nacisty a bolševiky), ale sledovat tyhle Foldyny, Rajchly a spol. je smutný pohled...
Pavel Hanzl
@Uživatel_5734171
Bohužel, tihle budou patřit mezi ty nej?horší.
Pavel Nyklíček
@Pavel Hanzl
Nebudou. Patří do skupiny pětiprocentnich individuí a statistika bere tyto srandisty jako méně nebezpečná seskupení.
Problém všech těchto kazatelů Okyho, Rajchl atd. nastává právě nyní.
Již nebudou moci kázat zlo, bo nebude koho kritizovat a tak jejich funkce darují lidem opět ztracený klid.
A to se vyplatí.👍
Milan Vitovský
Vidět některé dezolaty typu Ševčík, Rajchl nebo Macinka jak se bezostyšně radují a řehni na Hradě, z toho je člověku smutno, stydno, na zvracení!!!!
Ovšem článek taky dává jistou naději. Jako občan jsem taky velice zvědavý, se agent Bureš popasuje se svým flagrantním střetem zájmu???
Jako u Zemana mu to zajisté neprojde!!!! Věřím presidentu Petru Pavlovi!!!!
Bubák Bubák
@Milan Vitovský v nějakém střetu zájmů je každý politik od starosty horni-dolni po mininistra. Tobě to nějak může uškodit soudruhu vitovský? Nevěřím generalissimovi z hradu.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Čistá lež, zjistěte si, čo také oné je střet zájmů, což je v normálních zemích zločin.
Jiosef Tyl
@Milan Vitovský - Babiš nikdy nelže. Když slíbil prezidentovi že až bude mít vyřízený konflikt zájmů, tak mu to sdělí. A on to dodrží. Akorát to bude až za 4 roky.
Pavel Nyklíček
@Milan Vitovský
Babiš sice mlží, ale už ví, že předá žezlo Havlickovi.
Bude to rychlé, střízlivě, odlehcujiči a dále pod kontrolou.
Jediné čeho se Babiš bude muset vzdát jsou zahraniční návštěvy, ale dotace mu vše nahradí a stát podojí.
I tak bude mít co dělat aby dokázal splatit pohádkové dluhy věritelúm.
Uživatel_5313666
Jak si prohlížím ty fotky ,ejhle co to vidím i pes byl pozván na žranici .
Eliška Janalíková
@Uživatel_5313666
Ten pes byl asistenční, to jste nepoznal?
Jiosef Tyl
@Eliška Janalíková - On myslel Babiše.
MKzB
Zato Babiš celou akci prospal, což je důkazem jeho vztahu ke státu.
Bubák Bubák
@MKzB to, že není úplně ve střehu při takovéhle akci je úplně irelevantní. Vztah ke státu se projevuje jinak, například udělat něco pro většinu občanů. Což se fialové tlupě nepovedlo za 4 roky ani jednou.
Pavel Nyklíček
@Bubák Bubák
Já už dva týdny cítím, jak mi je lépe!
Nikdy bych tomu nevěřil, ale je mi mnohem mnohem lépe.
A co teprve tak za měsíc. To si ani nedovedu představit.
Jana Nováková
Vzal si příklad z Karla z hradu.Kníže taky prochrápal kdejaký sezení.Prohlásil:" když se kecaj blbosti,spím"! Pamatujete ? A jeho " čéštin" byl tak roztomilej,ale nebylo mu skoro nic rozumět! Pamatujete ?
Jana Nováková
@MKzB odpověď pro vás je níže⬇️
Miloslav Podhola
Jsem zvědav, kdy se Macinka,jak příhodné jméno, probudí ze svého politického snu!?
Jiosef Tyl
@Miloslav Podhola - myslíš to: macinko macinko ko ko ko ko zahraj mi na.......
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
***....tu znám 😁
Pavel Nyklíček
@Pavel Nyklíček
Ko.ko.t.....jojo. tu znám 😁
Jiří Kokaisl
Ty fotky jsou strašné! Autor asi nikdy nic neslyšel o kompozici, sdělení obrazem ... no prostě o základech fotografie.
MKzB
@Jiří Kokaisl
Vzhledem k množství lidí je prakticky nemožné tam udělat umělecky dokonalé fotky. Sám taky dokumentuju kulturní akce a často je to o šíleném kompromisu.
Teta si na promoci své dcery pozvala fotografa perfekcionistou. A on neudělal jedinou fotku, protože když to není dokonalé, tak to nezmáčkne.