Komentáře

Zpět na článek

Panoptikum Vladimíra Mertlíka: Komouše a „vlastence“ spojuje touha brát všem. A s Ruskem za zády

94 komentářů

Alois Rudý
Starosti poražených ideologických vší o Babišovu vládu jsou docela dojemné😂🤣
Irena Charvátová
@Alois Rudý
Jméno ti sedí rusáčku .
Ladislav Soukup
@Alois Rudý Tvrdí vrchní marxista-leninista-stalinista Alois Lorenc Rudý.
Zdeněk Chvíla
Nastupující vláda ANO, SPD a Strany mírného hajlování v mezích zákona se dohodla na programu. Oznámil to budoucí vicepremiér pro industrializaci, normalizaci, monetizaci dotací Agrofertu a výzkum kmenových buněk Karel Havlíček.

1) Andrej Babiš nepůjde do vězení. Výměnou za to nepůjde do vězení ani Tomio Okamura a SPD nebude rozpuštěna.
2) SPD nominuje do vlády loutky pro dotační financování Agrofertu, které jí hnutí ANO určí. Říkat se jim bude nezávislí odborníci.
3) Dál se uvidí.
Pavel Nyklíček
@Zdeněk Chvíla
Přejme voličům těchto seskupení spokojenost a naplnění jejich snů.
Richard Sebesta
@Zdeněk Chvíla Co jsi polykal LSD nebo KoKAIN nebo ještě něco jiného. ?
Petr Minář
@Richard Sebesta
Kde máš ministry ze strany (hnutí) co jsi volil? 🤣🤣🤣
Holy James
Hodně ostrý článek, ale naprosto pravdivý.
PEtr Tobes
moc dobry komentar, a je jasne videt, ze russacku uz dochazi zdroje, at uz financni a taky ty lidske - viz vcerejsi clanek a video na seznamu, kde uz zene do prvni linie putler i zenske - nedopadly dobre, ale nemely tam co delat, je to dukaz bestiality a upadku putlerovy rise a konec se blizi!
Alois Rudý
@PEtr Tobes ......ferdo to už jsi psal před rokem a od té doby Rusko žene Ukrajince, sice pomálu, ale stabilně před sebou. Jo a zapomněl jsi to vaše kliše: splachovací WC a elektronika z praček😂🤣
PEtr Tobes
@Alois Rudý utesuj se russke koste..zeny do prvni linie ten barbarsky rezim zatim nehnal, ted uz to dela, putinjugend tam zene taky uz nejakou dobu a to se deje samozrejme v jeste vetsi mire a to je jasna znamka, ze jde do tuheho..dochazi jak prachy tak lidi a kolaps je nevyhnutelny!
Alois Rudý
@PEtr Tobes ..Jasně Ferdo, Rusko je slabé a fakticky poraženo, tak proč ten strach vás z něho ?😎
Uživatel_6202245
@PEtr Tobes Ruských politikov od okupácie v 1968 veľmi nemilujem, ale počítam k nim aj tých dnes ukrajinských . Podobne všetkých politikov mocností, sme malé krajiny . Rusko je chyba podceňovať, Napoleon bol už v Moskve a cár dal zapáliť celé mesto a kde Napoleon skončil ? Podobne Hitler, je to atómová veľmoc a zahrávame sa s ohňom ...
Anton Augustin
Touha po majetku je lidská vlastnost, chuť roste u lepšolidí pokud vládne ODS, STAN, TOP a Lidovci, Piráti mají zlodějnu dokonce v názvu.
Igor Palovic
@Alois Rudý, prečo sa stále chválite, že ste potomkom ofčí babičky a stepního ukrajince. Stojí to síce za pochvalu, ale tak často?
Alois Rudý
@Igor Palovic ....Ty jako slovenský bača a podporovatel ukrajinců by jsi měl vědět, že jejich potomci stojí za pochvalu vždy. Vždyť to jsou oni, kteří nás a svět chrání proti Putinovi, tedy četl jsem to v Reflexu, takže kdo ví ,,,,. 😉
Jiosef Tyl
@Igor Palovic OK
Uživatel_6202245
Primitív ako Mertlík nedokáže napísať iný článok ako je aj sám ! Nenávistný extrémistický bulvárny " plátok " ako je Reflex ešte " nerozdýchal " porážku Pražskej kavárny vo voľbách ... 😀
Petr Minář
@Uživatel_6202245
Dobře napsal pan Mertlík. Uživatelé jako 6202245 se mohou vzteknout. Bravo, pane Mertlíku a pište dál!
Alois Rudý
V prvé řadě je nutné Česko osvobodit ze "zadrátovaných hranic" skomírající EU. Snad nám někdo pomůže, sami to zatím nezvládneme.😎
Jiosef Tyl
@Alois ZRudlý vás 7 statečných rudých to fakt asi nezvládnete. Navíc zadrátované je teď Rusko, jestli sis nevšiml. Komplet Ruská vrchnost je na sankčních seznamech a ostatní nemají na vycestování peníze.
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ...Počkáme až bude Putin odstraněn a k moci se vrátí Komunistická strana Ruska. Ta už se s nikým zbytečně nezakecá....😉
bella.
@Jiosef Tyl
🟥 Skromě poznamenám, že si Schengen zadrátovalo Německo a odmítá dokonce i tvoje Ukrajince.
🟥
Bubák Bubák
@Jiosef Tyl pořád mohou kdykoliv do 90% států na světě.
Tomáš Kostelecký
Hezká sebranka se slezla. Kolaborant vedle udavače, udavač vedle kolaboranta, křivopřísežníka. vlastizrádce a další zločinecká pakáž.
Nejvyšší grázl z Hradu, který jako voják pod přísahou zradil svoji vlast a bez okolků podepsal souhlas s její okupací . Kdo zradil jednou, zradí i po druhé.
bella.
@Tomáš Kostelecký
🟥Já myslím, že jsme v současnosti v okupaci taky a bohužel i v novodobé " normalizaci " názorů a postojů k okupační národnosti.👎
Tomáš Kostelecký
souhlas@bella.
Petr Minář
@Tomáš Kostelecký
Kostelecký buřt od Agrofertu, bez masa ...
Uživatel_6202245
Titulka v ČR najviac pasuje na súčasného prezidenta 😀...
Uživatel_5441470
Chce to opět přepsat ústavu. Navrhuji text "zdrojem veškeré moci v České republice je lid..." nahradit textem "Zdrojem veškeré moci v České demopublice je EU, jejíž pokyny jsou vykonávány stranami Demokratické národní fronty (DNF). O tom, zda je ta která strana hodna být součástí DNF, rozhoduje Demokratická komise (DK) složená ze zástupců stran DNF. Nečlenům DNF není umožněno účastnit se demokraticky svobodných voleb".
našinec
A Fialova vláda byli komouši nebo pseudovlastenci?!
Uživatel_6202245
@našinec ***i ...
bella.
@našinec
🟥 ani jedno, ani druhé.
Byl to hybrid učitelů, kurzistů a dohromady narcistů, jimž dopad jejich jednání nikdy, nikdy nedojde!

🟥 Vláda" pěti " byla koktejl lidí, kteří se s vážnou tváří prezentovali jako stát zatímco jim unikalo, že jejich jednání jde naopak proti státu , poškozuje ho a má nějaké důsledky pro občany. Těžko u nich hledej obtěžování se odpovědností.Nikdy neuznají.To je povaha narcistích jedinců.
Uživatel_5734171
Nalijme si čistého vína. Více, jak polovina lidí, se dá koupit za levnější naftu od rusáků, někteří dokonce jen za slib levnější nafty. A to jsme na tom ještě dobře, na Slovensku jsou to dvě třetiny a podobné to bude i v Maďarsku. Proč Maďarsko nedizervifikovalo včas své zdroje nafty a plynu, jako my? Protože nechtěli. A kdyby tu vládl minulé 4 roky Babiš s nácky a ruskými fízly, což reálně hrozilo, tak bychom ty zdroje nedizervifikovali ani my. My dnes díky Fialově vládě opravdu můžeme brát naftu i plyn od více dodavatelů a nejsme vydíratelní, jako je Orbán nebo Fico, kteří na to kašlali. Fiala tento megaúspěch nedokázal "prodat", proto je v opozici. A pozorně sledujme vývoj. Nepochybuji o tom, že bude Havlíček a spol. chtít vrátit CCCP zase do hry...
Petr Minář
@Uživatel_5734171
A proto, právě proto, ta proruSSká sběř tak nenávidí pana Fialu a celou končící vládu: dovolili si naši ČR vyvázat ze závislosti na ruSSkých zločincích, okupantech a vrazích. A tohle ta pakáž rudohnědá neskousne a neodpustí.
Kdepak "nesplněné sliby", "zklamání", nepřidání na důchodech a jaké ještě žvásty tu možno číst o "Fialově vládnutí. Jen a jen že utekla s celou ČR z područí ruSSkého pána. To je ten hlavní důvod, pro bl*ečky ovšem důchody, údajné lži atd. Takovým, mozku chabého, proruští grázlové napovídají jako důvod cokoliv.
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 my , jednoduchý soudruhu 5734171 pouze jsme vyměnili částečnou závislost za úplnou, ovšem 3 x dražší. Hodně nepovedené. Ale asi jsou ty energie vice cool. A vydíratelní jsme daleko více - to ovšem musíš mít v hlavě mozek, abys to pochopil, což u tebe soudruhu 5734171 nehrozí.
Richard Sebesta
@Bubák Bubák 👍
bella.
🟥@Bubák Bubák
5734171 - on není soudruh, je to jen jouda co opakuje co mu řeknou.Svým způsobem kopíruje dalšího joudu a ten pro změnu neplácá v Reflexu, ale na Hradě.
Jouda " Reflexní " svou osvětu činí zdarma, ten z Hradu za těžký prachy.
Obojí mentální invencí stojí tak za seškrábnutí z podpadku .🟥
Uživatel_6202245
@Uživatel_5734171 Na čo by mi bola nafta ? Takú hlúposť môže napísať iba ten, čo ju nikdy nevidel ! Fico, Orbán majú nafty dosť, problém je v jej cene a nie v dostupnosti . Problém má Bulharsko, to nevie ani inú ako ruskú ropu dopraviť na svoje územie, nemá čím ! A cenu výrobkov z ropy určuje kto ? Rusko ? Nie, burza v Amsterdame, rovnako ako cenu plynu a z nej vyplývajúcu cenu elektriny . A čo mal robiť Fico a Orbán zodpovedne ? Mali svoje krajiny premiestniť medzi Nemecko a ČR a v ČR by potom mali rovnaký problém ? Uvidíte po vojne na Ukrajine, bude ju treba znova vybudovať a bude treba veľké množstvo ropy . Aká bude vtedy cena ropy v ČR ?
Uživatel_5734171
@Uživatel_6202245
když tu podobná moudra, vždy se pomodlím a poděkuji Perunovi, že jsme se v roce 1993 snad už definitivně rozdělili. Nám stačí naši hlupáci...
bella.
@Uživatel_5734171

🟥Jestli můžeš, spočti si kolik nás stojí energie z Německa apod. a vysvětli mi, tu vydíratelnost.

Co si pamatuji, obchody s Ruskem po 1989, pokud se do nich neprsil Havel, Schwarzenberg nebyly obří, ale fungovaly.Pak nás vydírala Unie, v 2014 , abychom s ní drželi basu , protože uvalila embargo na Rusko.Jenže Merkelová čile s Putinem jednala o NordStreamu a od Česka chtěla, aby zachraňovalo svět embargem?

Hele, chce to znát souvislosti a hlavně!Pamatovat si.Jedině tak tě Seznam.cz, anebo nástěnka Fialy nezmagoří.

Mě a ostatní občany vydírá Evropská unie, protože byť nám nedává vůbec v jednáních slovo, drží nás u krku a musíme mít názor jako KOMISE, tj. Leyenová a fanatická pobaltská Kallasová.
A Kallasová musí mít teď hlavu v pejru.Rusofobka magor a nyní se zjistilo, že Pobaltí čile s Ruskem kšeftuje ?

Haha, haha. Já jí tohle přeju ! 🟥
Bretislav Valenta
Opět skvělé, potěšení na státní svátek, dekuju pane Mertliku 👍
bella.
🟥 @Bretislav Valenta
Prej ti děkuje taky.Právě jsi mu přispěl na pivo.
Až jich v sobě bude mít víc, zplodí pro tebe rád ihned článek další.
Říkal mi to 😆
Losina
@bella. Bella bl.á zcela.
3397 chlivak
Prosím o opravu. Soudružka se jmenuje Konečníková.
Jiosef Tyl
Pane Merlíku pište, než vás nám zakážou.
Alois Rudý
Po ustanovení nové vlády si musí lid posvítit do zatuchlých koutů kde se schovávají různí "Mertlíci" a vypořádat se s těmito škůdci naší vlasti. Demokracii si od nich ničit nenecháme.😑
3397 chlivak
Už je to tady. RUsácké *** by chtěly zakazovat, cenzurovat a zavírat.
Alois Rudý
@3397 chlivak ....jak chtěli ? budeme, je to přání lidu😑
bella.
@3397 chlivak
🟥😆 Jak to, zakazování podepsal voják Petr Pavel, prezident a dohledem nad názory a chováním a komunikací obyvatel pověřil vojáka Foltýna, cenzora ( známého jako " s v i n ě "|.
Ty neznáš dějepis posledních let v Evropě a ve svém státě ?

A v Bruselu vytvořila Leyenová "Institut dohledu nad demokracií v státech Unie" , ale vyvolala protest, ještě není dokončen.

Tak a teď ty . Piš! : ....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....
Losina
@Alois Rudý Mago.e
Petr Minář
Výborné. Ti, co teď začnou autorovi nadávat jsou přesně ti, co je pan Foltýn před časem přiléhavě pojmenoval. Tečka, diskuze s nimi nemá smysl.
Alois Rudý
@Petr Minář .... buď chlap a řekni rovnou "bojím se diskuze" a nevymýšlej jak svoji zbabělost omluvit.😎
Petr Minář
@Alois Rudý
Jistě, to je moje hobby: diskutovat s bl*em, co tu 4 roky spílal a slabomyslně se poškleboval "slepenci - pětikolce", aby si zvolil slepenec ŠESTIKOLKU (navíc složenou z všelijakých "hnutí" kriminálníků a partiček nácků). Taková diskuze obohatí.
Tedy, budu chlap: zásadně nesestupuji do žumpy, kde diskutují rudí,
Jiosef Tyl
@Petr Minář Foltýn jim otevřel několik okének, ale všichni tihleti se nacpali sami dobrovolně do toho posledního takzvaně "anebo s.....".
bella.
🟥@Petr Minář
Mináři, pokud píšeš o známých osobnostech / jedno jestli z politiky, kultury, sportu / pak je nepřijatelné přidávat v oslovení pane, paní.
Husy jsi s nimi nepásl a jejich jméno je garant jejich velikosti. Tedy jen jméno.
Dostuduj si to.
----
Takže , když chceš vyjádřit, že vysoce postavená známá osobnost nazvala občany Česka s v i n ě m i , pak nemůžeš říct familiárně, že nějaký pan Foltýn, ale konkrétně jen Foltýn. Jeho jméno je garantem jeho velikosti.

(Je diskutabilní, jak tu velikost občané pojímají , ale to je jiná věc ) 🤣
🟥
Petr Minář
@bella.
Poučuj svého starého, je-li takový. Lidem, kterých s vážím (bez ohledu na jejich věk či jak je hodnotí NĚCO jako bella) vykám a oslovuji pane/í (jak praví citát "Ona by vám huba taky neupadla, kdybyste řekl pane"). Šmejdu, všelijakým pohůnkům a poskokům někoho, kterých si nejen nevážím ale mnohdy naopak opovrhuji, tykám jako pohůnkům a pan/í pro mne nejsou.
bella.
🟨 @Petr Minář
Mináři, jsi hlupák, to jsou pravidla českého pravopisu a stylistiky a konvence .
čti:

‼️ Jak správně uvádět jména veřejných osobností : ‼️
--------------------------------------------------------------------

V běžných textech, jako jsou články, programy nebo medailonky, se jména známých osobností uvádějí bez ‼️oslovení „pan/paní“.
Jejich jméno samo o sobě nese váhu a respekt – například „Dana Medřická byla významná česká herečka“. Přidání oslovení by v tomto kontextu působilo familiárně nebo stylisticky nevhodně.
-----
Naopak v přímé komunikaci, jako je dopis, pozvánka nebo veřejný projev, je oslovení „pan/paní + příjmení“ vhodné a zdvořilé. Například: „Vážená paní Medřická, děkujeme za váš přínos českému divadlu.“
🔸 Shrnutí:
- Zmínka v textu: bez „pan/paní“ → „Karel Čapek byl spisovatel.“
- Oslovení v komunikaci: s „pan/paní“ → „Vážený pane Čapku,…“
Bubák Bubák
@Petr Minář velehloupý soudruhu mináři, opět dokazuješ, že nerozumíš naprosto ničemu.
Frantisek Najman
Pane Mertlíku máte na své zvrhlé názory o dění ve světě a o spoluobčanech v demokracii jistě právo, ale zapomínáte jaký obraz tím vytváříte sám o sobě.
Jiosef Tyl
@Frantisek Najman - a ty nezapomínej na to, že ty žádnej obraz nemáš.
bella.
🟥@Frantisek Najman
🤣 Jemu je to přece fuk.
Ale co na to okolí a sousedé, kde bydlí? Tam na ně asi bodře pomrkává a naznačuje : to víte já musím , to je novinařina , to je prd .... el , ale co bychom si my dělali zle, že ? Jdeme na pivko ? "

🟥
fero52
Holt Stejní lidé, stejné cíle aneb Kryptokomunistický blok po boku Kremlu jako čs. komunisté před 90 lety: http­s://me­dium­.sez­nam.cz­/cla­nek/fe­ro-hrabal-krondak-stejni-lide-stejne-cile-aneb-kryptokomunisticky-blok-po-boku-kremlu-jako-cs-komuniste-pred-90-lety-187709

Dezoláty upozorňuji, že jejich slabomyslné komentáře ignoruji, své jsem řekl v článku
Jozef Kolek
@fero52 prosím ca, fero!! nepi už!!!
3397 chlivak
Řiď se vlastní radou notore.
Pavel Kmoníček
A nad tím vším sedí na koni nad Prahou zloděj, vrah a žhář, který se o svůj obdiv zasloužil hlavně přízní lůzy, která s ním pilně vraždila a bourala. Co vybudoval, co postavil, co mimo vozové hradby vymyslel ? Na to už se ani Jiráska ani Nejedlého nezeptáme.
Alois Rudý
@Pavel Kmoníček....Od tebe potomka ofčí babičky a stepního ukrajince, který je futrálem veškeré lůzy, to opravdu sedí😂🤣
Jiosef Tyl
@Pavel Kmoníčeku, jasně neboj se, jdi do toho. Běž ještě dál. Třeba navrhni Francouzům ať zruší koňak Napoleon.
Pavel Kmoníček
@Jiosef Tyl.... Pane Tyle, já nic nenavrhuji, ale jen konstatuji pravdu, kterou ani Vy nedokážete zvrátit. Bohužel !
Jiosef Tyl
@Pavel Kmoníček - hele Kmoníček neházej to na mě, já tady nechci nic zvrátit to ty! A nezapomeň odsoudit staré Italy. Ti házeli některé děti do propasti.
Uživatel_5734171
@Jiosef Tyl
tady jsem na stejné straně, jako pan Kmoníček. Žižku nesnáším, považuji ho za masového vraha a jednoho z největších šmejdů naší historie... Takový národní mindrák. Podobně oslavují Slováci svého Jánošíka... Jednou jsem v Terchové v hospodě něco nepěkného o tomhle šmejdovi řekl a nestačil jsem utíkat...)))
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 soudruhu tyle, pleteš se jako vždycky, děti házeli ze skály ve Spartě ( to je v Řecku ), takže máš kliku, že žiješ teď.
Uživatel_5734171
@Pavel Kmoníček
Komické je, kolik vypálených a zbořených měst tohoto jednookého gaunera slaví. Bydlel jsem kdysi v Tachově a tam rok co rok, velká slavnost, jak naše město bratr Žižka zmasakroval a vypálil...
Jiosef Tyl
@Uživatel_5734171, já bych řekl, že se tady někteří snažíte odvádět pozornost od dnešních skutečných problémů, které nás dnes opravdu pálí!
bella.
@Pavel Kmoníček
Co sem taháte Žižku, proboha?
🟥
Pavel Kmoníček
@bella. .....Vám to vysvětlit nejde nebo to neumím !
bella.
@Pavel Kmoníček

Ani se nepokoušejte!
------------------------
Michal Kelner
Opět skvělé panoptikum, pane Mertlíku.
Inteligentní, s nadhledem a vtipem.
Těším se na "názory" dementní lůzy, kterou dokážete nádherně vytočit.
Bretislav Valenta
@Michal Kelner Už se chyta , už pokřikuje...🤣🤣🤣
bella.
@Bretislav Valenta
🟥Nejspíš má v DEMOKRATICKÉ společnosti i lůza co říct!

🟥 Ona na tu demokracii dnes a denně vydělává, nefláká se a většinou svou zemi pořád urputně miluje .
A ta země jejich má už má mále.
Proto se ozývají!
Dementní, ani hloupí nejsou .Ví co je demografie a ví co je hrozba.
Richard Sebesta
Blbá komunistka Konečná snad pochopila že její rodina partaj je hnůj který patří na kompost nebo jak se říká na smetiště dějin ? Volby ukázaly že ji už věři málokdo tedy asi 250.000 lidí z celé republiky .Není to trochu málo soudružko ?Vždyť byvaly doby kdy vás volilo 99 ,% a ještě něco obyvatel . Kde se asi stala chyba ,,?
bella.
@Richard Sebesta
Nesnáším fanatiky.A Konečná měla hodně, hodně pravdy.
Řvát na ni mi přijde nefér!Nejsou 50. léta , která tady furt Svěrák, ex - komunista taky vyřvává.
🟥
Uživatel_5354308
@Richard Sebesta Prosím vás, to nebyly volby, bylo nutno hodit lístek s jediným kandidátem do krabice a nedejbože, kdybyste to neudělal. Na můj dotaz, jak to že jsou to volby, když není z čeho volit, mi bylo doporučeno, ať se nestarám a hlavně to tam hodím, protože by si mě mohli zjistit a nejen já, ale i rodina by mohla mít problémy. A nevhodit lístek byl taky stejný průšvih.
Alois Rudý
Ideologická zlobná hesla a vnitřní stres z prohry charakterizují již zbytečného a minulostí žijícího novinářského nádeníka Vladimíra Mertlíka. Vrať se do koaličního hrobu pisálku, tvůj čas vypršel.
grom
Krásné počtení s mrazením v zádech.
Alois Rudý
@grom ..To mrazení máš oprávněné potomku ofčí babičky a stepního ukrajince.😎
3397 chlivak
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jan Vebr
Super pame Mertlíku, pište dokavad to jde...
bella.
Mertlíku,
přiznej barvu.Po kolikátým pivu jsi tohle dal ?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
epr3
@bella.
Merlík nedá víc než jedno, protože pak už musí běžet na h.jzl 😂
3397 chlivak
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
bella.
@epr3
🟥 Hajzl mu zruší Leyenová a Danuše blběna Nerudová.
🔸 Mertlík bude lítat s výměšky ekologicky do kadibudky ..🔸Čističky nebudou vytvářet uhlíkovou stopu.🔸 Akorát Mertlík bude častěji máchat v lavóru trenky,když do kadiboudy nedoběhne.!
Petr Pavel si ho pozve na Hrad a udělí mu metál , ale né za extra novináře, nýbrž za extra " ekologického vyměšovače " 😆
(Za mě by mu klidně mohl dát i za tu žurnalistiku, dyť se tady textově vyměšuje stejně, jak v kadiboudě orgánově )
Uživatel_5354308
@bella. Fakt nechutné!
3397 chlivak
Dávat můžeš komu chceš, transko. Prozatím máme demokracii.