Zprávy

Zpět na článek

Karel Havlíček: ANO, SPD a Motoristé se dohodli na návrhu programu vlády

45 komentářů

Uživatel_5734171
Ten program je jednoduchý a má jeden bod:
1. Aby nešel Babiš do kriminálu
Takže tomu se podřídí všechno. I navýšení počtu ministerstev, protože zdravotnictví si chce estébák ponechat, protože tam je velká škvára a hlavně tam má své vlastní aktivity. Přesně proto povolal onuci Adama Vojtěcha, kterého v minulém období veřejně ponižoval a Vojtěch držel a držel. Takže Boris Šťastný se stane ministrem pro zdraví...))) A Bureš klidně slíbí přitroublým Motoristům, že nebude navyšovat schodek rozpočtu, protože ví, že to za půl roku poruší, odsouhlasí ve sněmovně navýšení a Motůrci neřeknou ani popel. Navíc Motoristé je Tykač, nikdo jiný. A ten bude chtít stovky miliard na podporu svého byznysu s uhlím a elekřinou, přesně proto si uplácí Klause a jeho Institut VK, jehož je Macinbka mluvčím. Insti­tuci­onali­zova­ná korupce. Otázka je, jak dlouho bude trvat přitroublým voličům ANO, SPD a Motoristů, než jim docvakne, že jim vláda nedá nic. Žádné nižší ceny energií a hypoték, žádné podpory, žádné vyšší důchody, nic. Jen výmluvy na Fialovu vládu. To lze vydržet tak půl roku, pak začnou i tito přitroublíci brblat...)))
Pavel Hanzl
Máme šanci mít horší vládu, než Slováci. Což jsem netušil, že je to vůbec možné. Ale Orbán i Fico asi nevyhrají další volby, tak budeme za největší hlupačiska zase my.
Jiří Červený
No, tak hurá za lepšími zítřky. Když do pekla, tak s velikou muzikou. Máme se na co těšit.
Patrik Rázek
A ti pečení holubi přiletí kdy, soudruhu Havlíčku ?
Pavel Nyklíček
PRÁVĚ SEM SE VRÁTIL Z HRADU.
PAN PREZIDENT VŠECHNY MÉ NAVRHY PŘIJAL !
Bubák Bubák
@Enigma Divín fialová demokratúra meě okradla o 30% úspor, například. To co ty jsi dostal za politruka, mám už dávno. Zprávy jsem 4 roky neviděl a neposlouchal. Nebyl sebemenší důvod, o nějaké veřejnoprávní svobodě nemohlo být ani řeči. Čapí hnízdo byla jedna z nejlepších investicí v ČR. Kdyby se všechny podařily stejně, chodíme do práce 4 dny v týdnu za dvojnásobek. Na justici se optej kmotra Blažka. Kdyby vláda AB splnila jenom 10% slibů, tak to bude mnohonásobně více než fialová hrůzovláda, která zkazila i to co vůbec nezačala. Nejhorší tlupa za posledních 50 let. O tom není vůbec žádných pochyb, víš, soudruhu enigmo divíne.
Jiří Bubeníček
@Marie Nováková Ne úplně mate pravdu ovlivňuje to vice faktorů!!!! Ale ,jako členka sekty ANOFERT jste rychle zapoměla na všechny ty sliby lidového miliardára zo Slovenska aj Maďarska! Dobře davam vám a Babišovi 100 dnů hájeni a potom to vypukne všechno bude levné ,vždyť jste v šestidemolici s SPD a to zavedlo před volbami levné pivo buřty atd. A vy nic? Miru zdar paní Aplikace!
Marie Nováková
@Patrik Rázek
To záleží na tom, soudruhu Rázku, kdy bude Lídl prodávat pečené lítací holuby v akci. Zatím se řeší, zda si zákazník bude moci koupit pečeného lítacího holuba s Lídlaplikací nebo jestli si přijdou na své i zájemci bez Lídlaplikace. Drobné zdržení v dodávkách pečených lítacích holubů by mohlo nastat z důvodu dotačního zafinancování linky na zavakuovávání pečených lítacích holubů do igelitu, bude to však zdržení skutečně minimální, protože koncernoví experti na dotace hodlají využít zkušeností nabytých při financování linky na výrobu toustového chleba.
Jiří Červený
@Patrik Rázek Ty jsi na Lojzíka ale ošlivý. Lojzík je miláček, já bych ho chtěl mít doma - v klícce na dvorku a vodil bych jsem k němu exkurze ze širokého okolí.
Jiří Bubeníček
@Mirek Dušín Asi se ne moc zajimáte ? Hon vypukne ani to nepostřehnete a hádejte proč? Až znormalizují ČT a Rozhlas už to probihá bude totalní klid na praci a vy budete spokojen se svou nevědomostí?! Nastěstí jsou internetové platformy ,kde se občan dozví ať se to Šestidemolici libí ,nebo Ne!
Enigma Divín
@Uživatel_5734171 Nejsmutnější na tom je , že toto všechno víme my , diskutující. Kolikrát v těch TV debatách se musel člověk chytat za hlavu jak ti vyslanci Spolu nebyli schopni reagovat na ty Havlíčky, Juchelky Nachery a líbeznou Šilerovou. Ti byli centrálně připraveni a smetli ty naše improvizátory,. Tyto volby porazila Fialova slušnost a politická korektnost. Proti babišově špíně a lžím neměli šanci. Oni viděli v zrcadle pouze svůj obraz a neviděli za zrcadlem obraz "Našeho lidu! A potenciálním aktérům "zvacích dopisů" to prošlo.
Patrik Rázek
@Alois Rudý Tobě zbyde tak jako tak pouze levný lahváč z Lidlu, bolševickej noku …
Alois Rudý
@Jiří Červený ......těšte se, jak píšeš, směr pro tebe a tobě podobným dezolátům rozdělujících Česko je konečně jasně daný.😎
Enigma Divín
@seng V čem bude ta babišárna lepší než tato Fialova? Jsem spokojený důchodce, který se celý život připravoval na stáří. Mám vlastní bydlení , vlastní vodu, vlastní čističku odpadních vod, vlastní fotovoltaiku. (díky této vládě.) Stálo mně to spoustu času, spoustu úsilí a odříkání v produktivním věku. Ptám se co dělali celý život moji komunističtí vrstevníci, kteří řvou, že se o ně stát nestará? Ti potřebují Bureše, protože vědí, že jedině on se zbaví té pravicové a proevropské "sebranky" . Že pane sengu?
Alois Rudý
Doufám, že jedním z hlavních bodů je potrestání koaličních škůdců Česka, kteří zde vládli pod vedení předsedy ODS Fialy.😎
Miroslav Vach
@Uživatel_5734171 Nadčlověk promluvil a není co řešit volby anulovat a vy můžete se svými věšteckými znalostmi ohromovat svět no zatím jen urážíte lidi které ani neznáte jak typické pro tak zvané lepšolidi
Bubák Bubák
@seng to od soudruha hanzla a jemu podobných nemůžete požadovat. Jsou na výplatní listině ODS jako provokatéři. Nějakou demokracii, když neni fialová, neuznávají.
seng
@Pavel Hanzl a chápete vůbec, že je demokracie a pro většinu lidí to bude mnohem lepší vláda než současná? ANO získalo nejvíce hlasů od vzniku ČR.
seng
@Uživatel_5734171 i kdyby nedala nic budu je volit zas,hlavně ať se nevrátí ODS, na jejich řádění v 90 letech nikdo zatím nemá.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Polovina než estébák.
Bubák Bubák
@Jiří Bubeníček moc koukáš na fialovizi, soudruhu bubeníčku.
Bubák Bubák
@Patrik Rázek jsi tak hloupý od narození, nebo to máš nařízeno od sekretariátu ODS, soudruhu patriku rázku?
Bubák Bubák
@Michal Bednarek moje děti zadlužil především fialový politruk a to pořádně 1200 miliard za 4 roky.
seng
@Pavel Hanzl bude lepší
Pavel Hanzl
@Uživatel_5734171
Přesně tak. Naše šance je, že se servou o koryta a půjdeme do předčasných voleb. Čím více toho rozkradou a podělají, tím lépe. Vládnout celé 4 roky, může to být pro nás Konečná.
Pavel Hanzl
@seng
To bude lepší vláda? A prečo? Víte, co za mašlonky se tam chystá?
Pavel Hanzl
@Michal Bednarek
Nebudete, nebojte. Naseká biliónové dluhy, ale nám leda zvedne žlab.
Pavel Hanzl
Tohle bude vláda národní ostudy v tom nejlepším případě.
Pavel Hanzl
@seng
Devadesátky byly období naší největší prosperity v novodobé historii, ekonomicky jsme šli na dvojnásobek a nastartoval se dobrý růst až do krize 2009, do Eu jsme vstupovali jednoznačně z první pozice. I dnes jsme pořád nejlepší, což asi letos končí.
Pavel Hanzl
@seng
Bude lepší? Vy máte křišťálovou kouli? Co bude asi lepší od paravlády, kde hlavní činovníci jsou trestně stíhaní a budou se krýt navzájem? Náš právní řád tomu říká zločinné spolčení. A další mají kriminální minulost, podvodné kšefty s vakcínami, bankroty firem, tunel na tenisový klub atd. atd. A premiér nemůže být jmenován,. bo je v těžkém střetu zájmů, což je regulérní zločin.
Tahle banda má vládnout naší zemi?
Michal Bednarek
@Alois Rudý
A co volby Alois? Dopadly podle představ STRANY? Asi moc né, že. Tak šup, šup převlíkat kabát, rudá onuce.
Michal Bednarek
@Patrik Rázek
Já se hlavně těším, až mi Babiš vrátí všechno, co mi Fiala vzal. A možná přihodí něco navíc. Že zadluží moje děti mi vůbec nevadí, protože se budu mít JÁ dobře.
Marie Nováková
@Jiří Bubeníček
Pane Bubeníčku, jsem zvyklá na to, že se jménem, jaké nosím, si mě co chvíli někdo splete s jinou Marií Novákovou. Předpokládám, že ve vámi zmiňovaných uskupeních se vyskytují i nějaké Marie Novákové, ani jedna však nejsem já.
Jiří Bubeníček
@Jiří Bubeníče Paní Nováková ,omlouvam se byl to hrubý omyl!!!! Moc mě to mrzí!
Pavel Nyklíček
@Jiří Bubeníček
Raději si vezmu teplé prádlo 🙂.
Zatím jsem na žádnou vládu nespolehal a dobrý 👍
seng
@Enigma Divín bohužel Fiala ETS2 podepsal,možná to jinak nešlo, když jsme měli předsednictví v EU. A ještě Rakušan podepsal migrační pakt,nyní máme údajně výjimku, když tu máme válečné uprchlíky. Ale až skončí válka,budeme se muset podílet na přerozdělování ekonomických běženců dle kvót.A když je nebudeme chtít přijmout, tak budeme muset platit solidární daň, státům kde se o ně postarají. Máme výhodu,že naštěstí u nás být nechtějí a jdou do Německa především.
Enigma Divín
Sengu ta střední část vašeho příspěvku o nesmyslné byrokracii je v pořádku. Já topím tepelným čerpadlem ( kolektory v zemi, 1.5 m) Mně se to netýká. Týká se to topičů PET lahvemi a uhelným šrotem. Ta příroda už se brání. Ten benzin bude po zdražení stát tolik co v Maďarsku dnes. A tady je ten typický český postoj. Nedáme nic Ukrajincům, vyženeme je zpátky do jejich vybombardovaných měst, a běda. když budu mít v peněžence každý měsíc o 400 Kč. méně. A Fiala ETS 2 nepodepsal. Korigoval to. Babíš se chvástá, že to ETS2 zruší. Po nás potopa. Až budou záplavy a pak sucho tak bude s tichou dušou.
Patrik Rázek
@Enigma Divín Skvěle napsáno ! 👍 Ale tohle komunista @seng nikdy nepochopí…
Jiří Bubeníček
@Pavel Nyklíček Komu? Nepředbíhejte ! Komedie slibů s názorem provostředová koalice už to je lež! Ale ANO,zůstaňte vyhřátý ,nepochybuji rychle schladnete!
seng
@Enigma Divín a víte proč chce EU eko daně z uhlí, plynu a benzínu i pro domacnost? Protože nemá peníze. Vše je dnes o dotacích,pracoval jsem na obci,kde dobrý starosta musí znát hlavně jak čerpat dotace o tom to dnes je. Ale málo lidí si uvědomuje, že ty někdy nesmyslné dotace z EU platíme všichni. I na opravu polní cesty musel být velký projekt a cena cca 3× dražší než, když by to měl dělat třeba vlastník bez dotace. Ale je to přece z dotací z EU tak proč necerpat. Jedno vím jistě, že takhle to už dál nepůjde, protože na tohle nesmyslné utrácení už EU mít prostředky nebude ani nemá, proto to začíná vymáhat přes eko od občanů. A podekujme Fialově vládě, že to podepsala.
Enigma Divín
@Bubák Bubák chápu bubáku, že ti jako tollovi vadí každý, kdo se netěší na Burešovu demokracii, Jeho noviny, jeho sestátněná TV a rozhlas, prolezlá justice a státní správa zaklekávací jednotkou agrofertíky a svoboda výhradně pro Babiše a jeho kumpány. EET si pohlídá ty malé soběstačné řemeslníky a Babiš pojede ve svých čarcher typu Čapí hnízdo a další dotační svinstva, Dluhopisová zneužití práva, (Babiš Babišovi), které mu vyneslo 90 mil nezdaněných ročně, a snížený daňový základ Agrofertu. To je to Vyje.bávání státem. Babiš plní zadání STB, ekonomicky zlikvidovat tento český stát. K tomu mu slouží ta ďábelská "pomoc" našim lidem, kterou zadluží státní kasu .
Pavel Nyklíček
@Jiří Červený
Že ale bude teplíčko co?
Mirek Dušín
@seng Modří ptáci se od sametu předvedli několik krát ... 😡👺👎🥷
Mirek Dušín
Hon na čarodějnice tam není v programu ?
Pavel Kmoníček
@Pavel Hanzl .......a patří nám to !