Fotogalerie
Oslava "hranatin" Filipa Turka. Na party v karlovarském hotelu dorazili politici i kontroverzní osobnosti
18 komentářů
Uživatel_5734171
6
návrat devadesátek se vším všudy. Včetně kravat a š***tých bot. Chybí už jen fialová saka, ale možná jsem je jen přehlédl... Říká se tomu naleštěná bída a přesně to sledujeme. Nevadí mi to, nijak to neprožívám, je to jen nějaká informace. Je to předem odsouzeno k zániku, dopadne to nakonec jako Věci veřejné. Chvilku se budou producírovat, hrát si na státníky, nakonec skončí jako šašci a kašpaři, rozhádají se, kdo bude náčelník a za pár let po nich neštěkne pes... Každopádně skutečný majitel této tlupy, uhlobaron Tykač se svým poskokem Klausem, si zobne z našich peněz desítky miliard...
Přejít do diskuze
Turkovo párty na rozdíl od párty lepšolidí na Karlovarském filmovém festivalu určitě nebude placeno z našich daní.
@Věra Sábelová Redakce Reflusu. Každé ráno na to mají redakční poradu, aby mohli včas a pružně měnit názor, kdyby se odcházející věrchušce někdo čerstvě znelíbil....
@bella. ..."jsem slušný člověk"... Tak určitě, "Bello"! Pokud jde o vaši češtinu, tak nic moc. Zameťte si před vlastním prahem, "Bello"!
Máte to marný v Reflexu, dnes se opět předvedl 0VM, to byl zase zážitek. Ani se nedivím, že volby dopadly jak dopadly.😂
Není to tak dávno, kdy halasný slet výfukářů hlásil nástup něčeho dramaticky politického, co tuto zemi zachrání....
Známí lobisté, podnikatelé, bývalí politici, spoustu Mahrádžů, Rádžů, Džů a Ů a nakonec jeden vedle druhého v naprosto skromném počtu , navíc na hranici volitelnosti, stojí před národem jako ta Cimrmanova sopka, co svou činností zasypala sama sebe....🫤
Známí lobisté, podnikatelé, bývalí politici, spoustu Mahrádžů, Rádžů, Džů a Ů a nakonec jeden vedle druhého v naprosto skromném počtu , navíc na hranici volitelnosti, stojí před národem jako ta Cimrmanova sopka, co svou činností zasypala sama sebe....🫤
@bella.
Oni hlavně ještě žádný přístup ke státní kase nemají ☝️.
Ale dejte jim čas. Ono to přijde 😉
Oni hlavně ještě žádný přístup ke státní kase nemají ☝️.
Ale dejte jim čas. Ono to přijde 😉
@epr3
Opravdu nerozumím tomu, proč platíte předplatné časopisu, který ze srdce nenávidíte 🙃.
Zřejmě forma mentálního masochismu.
Opravdu nerozumím tomu, proč platíte předplatné časopisu, který ze srdce nenávidíte 🙃.
Zřejmě forma mentálního masochismu.
🟨 zase tady řádil udavač Minář?
🟨 Byl mi smazán příspěvek - odkaz na youtube, jak pan prezident dražil svou motorku ve Varech .
Já se pominu, dyť Rakušan na Národní třídě vyřvával, že máme demokracii a mžeme politikům i nadávat. ( nesjednocuji se s Rakušanem o jeho pojetí demokracie, ale řekl to )
🟨 Já tady na Petra Pavla nenadávala, já jsem jen okomentovala vyjadřování madam Pavlové, která použila věty, že ženy jsou na motorkách roštěnky.
Já z takové sovciální skupiny jako ona a slovo roštěnka v sousvislosti se ženou se u nás doma , ani v mém okolí nikdy neobjevilo a přijde mi vulgární. Paní 1. dáma je dle mého buranka a to není nadávka, to je diagnóza, měla by mít mluvčíjo.A to taky není nadávka, nýbrž nabídka řešení jejích projevů.
🟨 Navíc se mi nelíbilo, jak servilně komentátor na dražbě motorky do toho nadbytečně a mimo protokol shazuje, otírá se o Zemana!
-------------------------
🟨 Byl mi smazán příspěvek - odkaz na youtube, jak pan prezident dražil svou motorku ve Varech .
Já se pominu, dyť Rakušan na Národní třídě vyřvával, že máme demokracii a mžeme politikům i nadávat. ( nesjednocuji se s Rakušanem o jeho pojetí demokracie, ale řekl to )
🟨 Já tady na Petra Pavla nenadávala, já jsem jen okomentovala vyjadřování madam Pavlové, která použila věty, že ženy jsou na motorkách roštěnky.
Já z takové sovciální skupiny jako ona a slovo roštěnka v sousvislosti se ženou se u nás doma , ani v mém okolí nikdy neobjevilo a přijde mi vulgární. Paní 1. dáma je dle mého buranka a to není nadávka, to je diagnóza, měla by mít mluvčíjo.A to taky není nadávka, nýbrž nabídka řešení jejích projevů.
🟨 Navíc se mi nelíbilo, jak servilně komentátor na dražbě motorky do toho nadbytečně a mimo protokol shazuje, otírá se o Zemana!
-------------------------
@Jaroslav Chlup
👉 má to souvislost.Karlovy Vary a každý jinak.
Pavel s Pavlovou na státní útraty úplně na akci zbytečný , ale co by si neužili Vary, Turek a Motoristé sami sobě za svoje . Oboje je high society , přístup k státní kase rozdílný a to ve všem. 🟥
👉 má to souvislost.Karlovy Vary a každý jinak.
Pavel s Pavlovou na státní útraty úplně na akci zbytečný , ale co by si neužili Vary, Turek a Motoristé sami sobě za svoje . Oboje je high society , přístup k státní kase rozdílný a to ve všem. 🟥
@Eva Duspivová
👉 Ano, Duspitová, jsem slušný člověk, tím pádem ji kritizuji a klidně slovo kráv. použiju.Nesnáším takové " dámy", které by potřebovaly dřív, než vylezou na veřejnost lekce u Špačka.
A moji češtinu nech na pokoji.Inteligentní lidi řeší na diskuzích obsah, ty zjevně ne, tak mi dej pokoj, diskutovat s tebou je srážka s ----- doplň si Wericha.
🟥A protože jsem inteligentní, nechce se mi opravovat, vaši piš Vaši!
👉 Ano, Duspitová, jsem slušný člověk, tím pádem ji kritizuji a klidně slovo kráv. použiju.Nesnáším takové " dámy", které by potřebovaly dřív, než vylezou na veřejnost lekce u Špačka.
A moji češtinu nech na pokoji.Inteligentní lidi řeší na diskuzích obsah, ty zjevně ne, tak mi dej pokoj, diskutovat s tebou je srážka s ----- doplň si Wericha.
🟥A protože jsem inteligentní, nechce se mi opravovat, vaši piš Vaši!