Fotogalerie

Zpět na článek

Oslava "hranatin" Filipa Turka. Na party v karlovarském hotelu dorazili politici i kontroverzní osobnosti

18 komentářů

bella.
🟨 zase tady řádil udavač Minář?

🟨 Byl mi smazán příspěvek - odkaz na youtube, jak pan prezident dražil svou motorku ve Varech .
Já se pominu, dyť Rakušan na Národní třídě vyřvával, že máme demokracii a mžeme politikům i nadávat. ( nesjednocuji se s Rakušanem o jeho pojetí demokracie, ale řekl to )
🟨 Já tady na Petra Pavla nenadávala, já jsem jen okomentovala vyjadřování madam Pavlové, která použila věty, že ženy jsou na motorkách roštěnky.
Já z takové sovciální skupiny jako ona a slovo roštěnka v sousvislosti se ženou se u nás doma , ani v mém okolí nikdy neobjevilo a přijde mi vulgární. Paní 1. dáma je dle mého buranka a to není nadávka, to je diagnóza, měla by mít mluvčíjo.A to taky není nadávka, nýbrž nabídka řešení jejích projevů.
🟨 Navíc se mi nelíbilo, jak servilně komentátor na dražbě motorky do toho nadbytečně a mimo protokol shazuje, otírá se o Zemana!
-------------------------
lug70
Turkovo párty na rozdíl od párty lepšolidí na Karlovarském filmovém festivalu určitě nebude placeno z našich daní.
Věra Sábelová
Kdo tady určuje,kdo je kontroverzní a kdo ne?
epr3
@Věra Sábelová Redakce Reflusu. Každé ráno na to mají redakční poradu, aby mohli včas a pružně měnit názor, kdyby se odcházející věrchušce někdo čerstvě znelíbil....
Hagenbaden_2
@epr3
Opravdu nerozumím tomu, proč platíte předplatné časopisu, který ze srdce nenávidíte 🙃.
Zřejmě forma mentálního masochismu.
Radek Kocvelda
Máte to marný v Reflexu, dnes se opět předvedl 0VM, to byl zase zážitek. Ani se nedivím, že volby dopadly jak dopadly.😂
Uživatel_5734171
návrat devadesátek se vším všudy. Včetně kravat a š***tých bot. Chybí už jen fialová saka, ale možná jsem je jen přehlédl... Říká se tomu naleštěná bída a přesně to sledujeme. Nevadí mi to, nijak to neprožívám, je to jen nějaká informace. Je to předem odsouzeno k zániku, dopadne to nakonec jako Věci veřejné. Chvilku se budou producírovat, hrát si na státníky, nakonec skončí jako šašci a kašpaři, rozhádají se, kdo bude náčelník a za pár let po nich neštěkne pes... Každopádně skutečný majitel této tlupy, uhlobaron Tykač se svým poskokem Klausem, si zobne z našich peněz desítky miliard...
bella.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jaroslav Chlup
@bella. Sis trochu spletl/a článek, ne?
Pavel Nyklíček
@Jaroslav Chlup
Začíná být podezřelá/ý...
bella.
@Jaroslav Chlup

👉 má to souvislost.Karlovy Vary a každý jinak.
Pavel s Pavlovou na státní útraty úplně na akci zbytečný , ale co by si neužili Vary, Turek a Motoristé sami sobě za svoje . Oboje je high society , přístup k státní kase rozdílný a to ve všem. 🟥
Hagenbaden_2
@bella.
Oni hlavně ještě žádný přístup ke státní kase nemají ☝️.
Ale dejte jim čas. Ono to přijde 😉
Eva Duspivová
@bella. ..."jsem slušný člověk"... Tak určitě, "Bello"! Pokud jde o vaši češtinu, tak nic moc. Zameťte si před vlastním prahem, "Bello"!
bella.
@Eva Duspivová
👉 Ano, Duspitová, jsem slušný člověk, tím pádem ji kritizuji a klidně slovo kráv. použiju.Nesnáším takové " dámy", které by potřebovaly dřív, než vylezou na veřejnost lekce u Špačka.
A moji češtinu nech na pokoji.Inteligentní lidi řeší na diskuzích obsah, ty zjevně ne, tak mi dej pokoj, diskutovat s tebou je srážka s ----- doplň si Wericha.
🟥A protože jsem inteligentní, nechce se mi opravovat, vaši piš Vaši!
Anatolij Vasil
@bella. 👍👍
Uživatel_5577504
Všechno nejlepší, ministře zahraničí!
Uživatel_6113744
@Uživatel_5577504 Nedělej ze sebe indulonu.
Pavel Nyklíček
Není to tak dávno, kdy halasný slet výfukářů hlásil nástup něčeho dramaticky politického, co tuto zemi zachrání....
Známí lobisté, podnikatelé, bývalí politici, spoustu Mahrádžů, Rádžů, Džů a Ů a nakonec jeden vedle druhého v naprosto skromném počtu , navíc na hranici volitelnosti, stojí před národem jako ta Cimrmanova sopka, co svou činností zasypala sama sebe....🫤