Komentáře
Klausův vděk. Tlačil do sněmovny „věrohodného“ Turka, který se mu podbízel, a teď ho potopil
52 komentářů
Ani není třeba vymýšlet něco.pro zasmání, ten starý šašek to obstará za mne.
Reakce se směje.
Reakce se směje.
Agent Moskvy " starej" Klaus je stejne odpudiva figura jako komunisticky alkoholik ing.Milos.
Vždy jsem uznával jen Santa Clause. Narcise Václava nikdy. Je to deb.l non plus ultra.
Nechci být zlý, dnes člověk neví, kdo to na něj kdy vytáhne, ale tento pán by se měl upálit jako kdysi čarodějnice. Jinak nedá pokoj. Nevšiml si, kdo Turek je. Aha. Někdo kdo je řadu let konzistentní je najednou překvapení. Klaus je prostě mrdka, penzum informací, které extrapoloval do kdysi chvály Turka bylo asi v jeho hlavičce smrsklé na oslnění z velkého muže. Postavou. Tečka.
@lug70 tajne materialy o Turkovych verejnych kauzach? Vy to mate v hlave dobre vyhrabany.
Když to píše Sezemský, tak to docela určitě nebude pravda nebo jsou fakta, pokud tam tedy nějaká jsou, hodně pokroucena.
Vypadá to, že "někdo" nechce aby Babiš sestavil vládu ANO+SPD+Motoristé. A nitky směřují na Pražský hrad i do zahraničí. Na kanále YouTube pod názvem "Miroslav Švorc" je video "Kauza Filipa Turka", kde o tom promlouvá šéfredaktor deníku Praha IN Jan Holoubek. Zajímavé je i poslední video na kanále Incorrekt CZ, kde Franta Kubásek si dal tu práci a taky našel nitky propojující Deník N s Pražským hradem, s tzv. "Nadačním fondem nezávislé žurnalistiky", BIS a ještě s organizacemi Open society fund a Globsec. Zajímavé taky je, jak se do Deníku N dostávají tajné materiály rozvědky. Tady to smrdí spiknutím, které má změnit povolební uspořádání žádaným směrem. A to občané měli před volbami obavy, že Fialova zločinecká vláda zfalšuje volby a ono byly zřejmě už předem naplánovány lumpárny až po volbách
🟥 Kdyby Turek byl v "sociální bublině " takového Pospíšila, Danuše blběny Nerudové a Sašenky Vondry setrval by jako poslanec za těžké peníze v EU Parlamentu a nic, jako oni nedělal.Vzdal se ho, aby byl prospěšný v naší zemi, kde vidí, kam to dotáhli Fiala, Pekarová, Česrnochová, Benda , opravářka zemědělských strojů Miroslava Němcová , učitel Rakušan i nepochopitelně " vzdělaná " madam Decroix s přicmrdávajícím Petrem Pavlem, t.č. žel naším prezidentem 👎👎👎
Za mládí mnozí udělali hodně blbostí, pro mě je Turek volitelný, protože polovina Němců ve vládě má za sebou totéž a přesto je Leyenová adoruje a blbí Češi také a možná by právě on líp zařadil ryhlou zpátečku náckům ukrajinským, v hojném počtu u nás na dávkách věčně ožralých.
-----
A zkuste to zase smazat ! Domníváte se, že lidi v Praze jsou slepí, hluší, mentalně srovvnaní s tím co tady denně zažívají?Anebo v Plzni a okolí?
🟥
Za mládí mnozí udělali hodně blbostí, pro mě je Turek volitelný, protože polovina Němců ve vládě má za sebou totéž a přesto je Leyenová adoruje a blbí Češi také a možná by právě on líp zařadil ryhlou zpátečku náckům ukrajinským, v hojném počtu u nás na dávkách věčně ožralých.
-----
A zkuste to zase smazat ! Domníváte se, že lidi v Praze jsou slepí, hluší, mentalně srovvnaní s tím co tady denně zažívají?Anebo v Plzni a okolí?
🟥
@Martin Lyko To jinej agent Moskvy před časem tvrdil, že odpudivá bytost je Trump a teď má hoňák pořád vysvětlovat, jak to myslel.😂
Ježíši nedávejte tomuhle narcisovi z prognosťáku (mimochodem víte že tyhle ústavy zakládal Andropov?) prostor, to někoho ještě zajímá co tenhle Zemanův spolupachatel současného marastu blábolí když zrovna doma neoprašuje Putinův portrét?
@Jiosef Tyl
Současná vláda samozřejmě trochu namazala schody vládě následné a následná vláda je takový slepenec nesmyslů zvaný šestikolka, že mě osobně připadá, že konečně všichni včetně těch nejhloupějších uvidí na jasném příkladu, jak se vše dá dělat blbě.
No a to bude ten konec nakonec a jeden japonec.
Současná vláda samozřejmě trochu namazala schody vládě následné a následná vláda je takový slepenec nesmyslů zvaný šestikolka, že mě osobně připadá, že konečně všichni včetně těch nejhloupějších uvidí na jasném příkladu, jak se vše dá dělat blbě.
No a to bude ten konec nakonec a jeden japonec.
Oni se o zábavu starají ti "vítězové" voleb kolektivně, fušují mi do řemesla a dokonce si mohou dovolit věřejně prohlašovat to, za co by mně hrozilo smazání (třeba na prásknutí "třetí osoby" z řad poskoků těchto "veličin").
Viz: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-pitomio-ukazka-skodlive-migrace-odpadni-spolek-ano-spd-a-motoriste-si-maji-co-odpoustet-40544358
Reakce se směje. Není to nádherný výběr toho nejlepšího ("fšechno lepší než pětidemolice a Fyjala"), co si část inteligentního národa mohla zvolit?
Viz: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-pitomio-ukazka-skodlive-migrace-odpadni-spolek-ano-spd-a-motoriste-si-maji-co-odpoustet-40544358
Reakce se směje. Není to nádherný výběr toho nejlepšího ("fšechno lepší než pětidemolice a Fyjala"), co si část inteligentního národa mohla zvolit?
@Anatolij Vasil
Dokázat to, co "dokázal" tenhle grázl, tak se sám ze sebe hnusem pozvracím. Jsme každý zcela jiné krevní skupiny. Pro tohohle lumpa neexistuje pojem čest. A mozek mu vyhnil. To dokázal a dokazuje svými činy pořád.
Dokázat to, co "dokázal" tenhle grázl, tak se sám ze sebe hnusem pozvracím. Jsme každý zcela jiné krevní skupiny. Pro tohohle lumpa neexistuje pojem čest. A mozek mu vyhnil. To dokázal a dokazuje svými činy pořád.
@lug70
Dle mého nejmenší zájem má samotný Babiš.
Vládnutí s SPD či Motoristy mu přinese tolik nepříjemných chvil, že ani jeho Prestarium na tlak mu nepomůže.
Může se lehce stát, že za rok vše padne, historicky Babiš ukončí kariéru politika, rozpadne se ANO a s ním i SPD , které nesplní sliby, které mohlo hlásat jen v opozici a Motoristé nemají lidi.
Bude to obrovský obrat a já osobně bych si přál, aby současný návrh spojení šestikolky vešel v platnost, od příštího roku by začli vládnout a následně nastane tzv. autoimunitni onemocnění vlády s následkem úmrtí.
Dle mého nejmenší zájem má samotný Babiš.
Vládnutí s SPD či Motoristy mu přinese tolik nepříjemných chvil, že ani jeho Prestarium na tlak mu nepomůže.
Může se lehce stát, že za rok vše padne, historicky Babiš ukončí kariéru politika, rozpadne se ANO a s ním i SPD , které nesplní sliby, které mohlo hlásat jen v opozici a Motoristé nemají lidi.
Bude to obrovský obrat a já osobně bych si přál, aby současný návrh spojení šestikolky vešel v platnost, od příštího roku by začli vládnout a následně nastane tzv. autoimunitni onemocnění vlády s následkem úmrtí.
@Uživatel_5734171 Provalení Vrbětic 😂😂😂 Milej zlatej, kauza Vrbětic teprve na své provalení čeká. To, co o ní melou naše podjatá média, je čistou konspirací a vylhaným důvodem k nepřátelským akcím vůči Rusku.
Trpělivost, dozvíš se.
Trpělivost, dozvíš se.
Jeden větší WC než ten druhý. A toto bylo prezidentem a to druhé individuum chce Česko zastupovat v cizině. Dá se jen vrhnout.
@Martin Lyko
A co aktivní komunista školený STB Pavel ?
Panebože, ty máš fakt hodně divný pohled na svět.Šilháš , že nevidíš!🟥
A co aktivní komunista školený STB Pavel ?
Panebože, ty máš fakt hodně divný pohled na svět.Šilháš , že nevidíš!🟥
@Jaromir Skubal Škubárno, příště si, dříve než o někom napíšeš, že je deb.l, zkus spočítat kolik je jedna a jedna. Myslím, že to nedáš.
@figura60 Spíš bych řekl, že píše fakta, místo mletí pavlačových h.ven jako to dělá Sezemský.
@Petr Minář Na rozdíl od tebe ten šašek je někdo a něco v životě dokázal.Co jsi kromě udávání dokázal ty?!Nic jen blbě psát a čumět .Reakce se směje,ale tobě šašku
Soudruh Klaus nevěděl, jakou minulost nám předvedl Turek? Nyní, když už je to neudržitelné, tak s. Klaus zbaběle couvá.
🟥👉👉👉Anatolij Vasil
Děkuji za odpověď, ano vím o tom, ale nechci, jak jsem psala uvádět Reflexu víc, než musím, byť existuje GDPR.Na druhou stranu tady máme pořád snad nařízení co sleduje občany na každém kroku, tak je to asi jedno.
Jednou, když mi tady King nedávno sprostě vyhrožoval jsem si otevřela žádost o jeho výmaz, ale vyplňovat svoje ID se mi nechtělo.
Děkuji za odpověď, ano vím o tom, ale nechci, jak jsem psala uvádět Reflexu víc, než musím, byť existuje GDPR.Na druhou stranu tady máme pořád snad nařízení co sleduje občany na každém kroku, tak je to asi jedno.
Jednou, když mi tady King nedávno sprostě vyhrožoval jsem si otevřela žádost o jeho výmaz, ale vyplňovat svoje ID se mi nechtělo.
Děkuji
🟥👉👉👉 epr3
za odpověď k @bella. Řekl bych, že na teplý Minářův bonz automaticky mažou a nic nezjišťujou..
------------------
ad epr3 👉 Na seznam.cz v diskuzích má plot kde kdo.iDnes je zprofanové médium,kde se člověk nic nedozví a co cedí za " kvalitu " do svého Seznam.cz Lukačovič , po otci Slovák a asi z podkarpatské UA příbuzenstvo podle jména a sympatií je na soud.To není nic, než matení lidí je na soud coby dezolát .Tam jsou dovoleni diskutovat mezi seboujen vybraní bezmozkové fialové vlády, nebo biomatky, nebo |milion chvilek.Lidi s rozhledem tam nesmí.🟥
🟥👉👉👉 epr3
za odpověď k @bella. Řekl bych, že na teplý Minářův bonz automaticky mažou a nic nezjišťujou..
------------------
ad epr3 👉 Na seznam.cz v diskuzích má plot kde kdo.iDnes je zprofanové médium,kde se člověk nic nedozví a co cedí za " kvalitu " do svého Seznam.cz Lukačovič , po otci Slovák a asi z podkarpatské UA příbuzenstvo podle jména a sympatií je na soud.To není nic, než matení lidí je na soud coby dezolát .Tam jsou dovoleni diskutovat mezi seboujen vybraní bezmozkové fialové vlády, nebo biomatky, nebo |milion chvilek.Lidi s rozhledem tam nesmí.🟥
@lug70
Děkuji za odkaz na zdroje.
Mimojiné Hrad taky otálel s vypsáním data voleb šoupnul je .
Možná by nebylo od věci zavolat Kolářovi a říct mu, neprotahuj to, žurnalisto !🟥
Děkuji za odkaz na zdroje.
Mimojiné Hrad taky otálel s vypsáním data voleb šoupnul je .
Možná by nebylo od věci zavolat Kolářovi a říct mu, neprotahuj to, žurnalisto !🟥
@Anatolij Vasil
🟥ano, on se považuje za demokrata,ale chová se jako STBák.Chudák!
Mě by zajímalo, jak se to maže, zda automaticky vyřazuje, nebo na to někdo z Reflexu koukne.Já ten jejich systém tady fakt neznám a znát bych ho chtěla.Protože pár jedinců tady dokonce vyhrožuje ostatním, nadává jim a to je trestné.Jasně, že se můžeme ozvat taky , ale dát Reflexu práva na detaily , byť je GDPR se ne každému chce.Minář asi tohle nechápe
🟥ano, on se považuje za demokrata,ale chová se jako STBák.Chudák!
Mě by zajímalo, jak se to maže, zda automaticky vyřazuje, nebo na to někdo z Reflexu koukne.Já ten jejich systém tady fakt neznám a znát bych ho chtěla.Protože pár jedinců tady dokonce vyhrožuje ostatním, nadává jim a to je trestné.Jasně, že se můžeme ozvat taky , ale dát Reflexu práva na detaily , byť je GDPR se ne každému chce.Minář asi tohle nechápe
@Uživatel_5734171 Pokud jde kdo odešel od ODS s hanbou tak opět chybí ti Topolánek i Nečas a oba na to jak krátce vládli možná i s větší.
@lug70 - takže dle tebe odcházející vláda nasadila systém alá Trump, po jeho 1. prezidentském období po "ukradených" volbách?
@Petr Minář O soudruhu presidentovi by jsi to neřekl ty falesny mravokárce .On ač komunista každým coulem má dnes " ty správné názory " že
"Naivní poslanec, který ztratil dobře placený mandát v Evropském parlamentu,"
politika na úrovni EU se přece nedělá pro peníze. Nebo ano?
politika na úrovni EU se přece nedělá pro peníze. Nebo ano?
@epr3 Tak to jsme dva co mě kvůli příspěvkům že Ukrajina sklízí co sazela dali na novinkách doživotní ban.
@bella. Řekl bych, že na teplý Minářův bonz automaticky mažou a nic nezjišťujou.
Když mě tu jeden zmetek nařkl, že sem píšu v ruském žoldu, odpověděl jsem mu, ať mi poradí, kam mi rusáci ty peníze posílají, že by se mi hodily....Výsledek byl, že můj komentář byl smazán, jeho zůstal.
Už se tomu nedivím, mám doživotní ban na iDnes včetně svého blogu, na Novinkách...vlastně všude. Sem ještě můžu, ale pěkně mě tu cedí....😊
Když mě tu jeden zmetek nařkl, že sem píšu v ruském žoldu, odpověděl jsem mu, ať mi poradí, kam mi rusáci ty peníze posílají, že by se mi hodily....Výsledek byl, že můj komentář byl smazán, jeho zůstal.
Už se tomu nedivím, mám doživotní ban na iDnes včetně svého blogu, na Novinkách...vlastně všude. Sem ještě můžu, ale pěkně mě tu cedí....😊
@bella. Zajímavý postřeh.Presne toto jsem mu napsala že se chová jak STBak když jsem sem na diskut přišla.
@bella. Máte tam buď po straně tři tečky nebo Minář psal jednou ze červený puntík.Pry hned u toho co se dávají palce.
@bella.
Politika místní je jiná než ta okolní a neodpouští.
Navíc každý čehůn má sklon k ávisti a touze druhému přát to nejhorší.
Vidíme to ve všech komentářích, kde přispěvovatelé častuji své neoblibence různými výrazy.
Výsledkem je pak Turek, který tuto čeĥunskou pomazánku musel sliznout a bude rád, když zůstane jen obyčejným poslancem a ani tento post nemusí být tím postem co mu čehuni dopřejí.
Politika místní je jiná než ta okolní a neodpouští.
Navíc každý čehůn má sklon k ávisti a touze druhému přát to nejhorší.
Vidíme to ve všech komentářích, kde přispěvovatelé častuji své neoblibence různými výrazy.
Výsledkem je pak Turek, který tuto čeĥunskou pomazánku musel sliznout a bude rád, když zůstane jen obyčejným poslancem a ani tento post nemusí být tím postem co mu čehuni dopřejí.
@Petr Minář Kecy jsou ti na dvě věci na ho.no a na nic.Jo Minář závist je zlá věc a zvlášť,když je někdo kdo něco má a znamená.Ty jsi 0 a máš ho no.Z toho se jen tak vylhat nedá to už máš na doživotí.Zil jsi jako pr.se a jako pr.se z tohoto světa odejdeš.A kecej si co chceš to tě stejně nemine.
@Martin Lyko - jo to je dvojka. Známější by bylo Pat a Mat. Ale spíš je to tfuj a tfujtajbl.
1. Klaus odešel z ODS s hanbou. Po jeho ostudné amnestii dokonce s velkou hanbou. Msta je jeho hnacím motorem, podobně jako u Zemana.
2. Po odchodu z ODS se pokusil založit několik projektů, které ale skončily krachem, nebo dokonce fiaskem. S bobošíkovou udělal Hlavu vzhůru, 0,26% ve volbách...))) Krachla i jeho Trikolora, kterou udělal s mladým Klausem, který po provalení Vrbětic zcela zmizel z veřejného prostoru.
3. Léta letoucí mu desítky milionů ročně dával Kellner, z kterého Klaus udělal dolarového miliardáře. V tom jeho Institutu dělal mluvčího a Klausova sluhu Macinka, dnešní předseda Motoristů.
4. Po smrti Kellnera přišel Tykač. Rozporuplná postava z devadesátek (ˇMotoinvest, Agrobanka). Převzal Institut Václava Klause a neudělal to jako charitu.
5. Přesně proto Macinka a spol. zakládají Motoristy a Turka si vzali jen jako lákadlo pro postpubertální voliče. Typickým voličem Motoristů je mladý kluk, který si v bazaru koupí za 60 tisíc 25 let starého bavoráka, vytuní ho a jezdí 240 km*hod, aby ukázal, jaký je macho. Pokud mu tedy zrovna táta dá na benzín.
6. Jedna věc je mi záhadou. Babiš Klause v PŘÍMÉM PŘENOSU (na vlastní uši jsem to slyšel) obvinil z toho, že po něm chtěl milion euro úplatek, když coby prezident podepíše zákon o podpoře biopaliv. Babiš dokonce říkal, že založení hnutí ANO 2011 inspiroval právě zloděj Klaus, kdy chtěl Babiš s těmito lidmi skoncovat. A dnes jsou největší kamarádi.