Prostor X
Buchtík: Jsme skeptičtí brblalové. Národ spokojených lidí, kteří jsou nespokojeni se svou společností
18 komentářů
Roman Bohuněk
0
Teď jsem si vyslechl Vás rozhovor na frekvenci,co tam placaté za nesmysly,Turka chce asi moc lidí,ale hloupý voják kontrarozvědky má jiné rozkazy,asi nechápe mapu,Ukrajina je hrozba,a ten člověk není hoden být prezident,,investování do války je nesmysl,už Vám to naznačil Okamura,to asi taky neuznávate,asi nepochopite,že Evropská unie plných idiotu ,Německo,Francie a Anglie chce válku,a USA se jenom směje,jaký jsme idioti,USA má už Ukrajinu rozprodanou,akorad nám tady a všude zůstanou Ukrajinci,už je tady asi milion,mezi náma fašistů,mrkněte na druhou válku,co byly zac,tady si svět koleduje o třetí válku,poděkujeme Zelenskemu,všichni parchanti byly trpasličí,Hitler,Bonaparte,není potřeba odpovědět,sbohem
To bude tím, že občané jsou přesvědčeni, že zvolení politici, většinou, pečují o svá kpnza, zvyšující se ne jen jejich platy.
Nevím co je na tom si např.u doktora,kterej v uvozovkách má problém léčit tesce nemocného a za operaci si řeknou o peníze nebo nic nebude.Stat nás ročně obere o část miliardy.To jako máme bejt ticho?!!Jo ono se dneska lidem ,kteří se přihlásí o svá práva a nemlčí říká notorický stěžovatel.
Odpověď je v titulku - sami se sebou ve většině spokojeni jsme. Ale hrozně nás sejří ti, co nám vládnou (byť jsme si je sami zvolili). Které Buchtík chybně společností nazývá.
Když už je v to výzkumném ústavu či v něčem podobném, měl by si nastudovat co pojem společnost znamená.
Když už je v to výzkumném ústavu či v něčem podobném, měl by si nastudovat co pojem společnost znamená.
No, primárně nejspíš není takový typický našinec spokojen sám se sebou a samozřejmě za to v žádném případě nemůže on sám (třeba proto, že je to naprostý hlupák nebo lempl), ale vždy za to mohou "ti nahoře". A nedá s tím pokoj, doku na něho někdo nevezme pořádný bič 
No, a já asi holt nikdy nebudu správnej našinec, bo já se mám fajn: https://medium.seznam.cz/clanek/miroslav-kaspar-mam-se-fajn-177836, https://www.youtube.com/shorts/Cp5pJl6kGFk

No, a já asi holt nikdy nebudu správnej našinec, bo já se mám fajn: https://medium.seznam.cz/clanek/miroslav-kaspar-mam-se-fajn-177836, https://www.youtube.com/shorts/Cp5pJl6kGFk

Kdo může být spokojen se státem, jehož politici každý rok okradou své občany o čtvrt biliónu?
Spokojený může být jen ten, komu z toho něco ukápne a pak ten, kdo je tak blbej, že mu to nikdy nedojde.
Spokojený může být jen ten, komu z toho něco ukápne a pak ten, kdo je tak blbej, že mu to nikdy nedojde.
@epr3 Ale veď ťa nikto nenúti tu ostať . Už nemáme ostnatý drôt na hraniciach !
@Uživatel_6202245 To je jeden z těch věčných brlblalů o kterých autor článku píše. Navíc blbej jak punčtok, ten by se jinde neuchytil.
@Uživatel_6202245 Milý Jánošíku, já jsem tady totiž DOMA. A z domova se kvůli nějakým sr.čům v politice neutíká. Ono je to v tomto smyslu jinde ve světě hodně podobné. Fakt se mi tady nechce nechat všechno, co jsem za svůj život vytvořil a pak na druhém konci světa prožívat znovu to samé.
@epr3 Neplač, lépe už bylo...
@Jóža Oltec Takže ty jsi se stavem, kdy politici každý rok šluknou ze společných peněz čtvrt biliónu spokojený? A líbí se ti také, když ti u doktora nebo kdekoli jinde ve službách, které spravuje stát řeknou, že si máš i za banalitu zaplatit "protože na to nejsou peníze" Opravdu? Tak to jsi ten správnej moula, kterýho tito zloději potřebují, aby mohli krást i nadále. Gratuluju.
@epr3 Vy Češi se z toho neustálého spoléhání na Papa Stát jednou poséřete. Co si tam zvolíte to máte, včetně toho co vám pak zvolení vytvoří za závislost aby vás drželi u držky. Ale Češí Papa Stát asi chtějí, nestále se médiích rozléhají výkřiky "stát by se měl postarat o to či ono".
@Jóža Oltec My Češi? Ty nejsi Čech? A z čeho soudíš, že třeba já spoléhám na stát? Já na nic nespoléhám, ale celý život platím státu na služby, které on poskytuje a jestliže platím, pak chci ve chvíli kdy je potřebuju plnění a ne kecy, že na to nejsou peníze. Co je na tom divného?
A jestliže jsem zodpovědný, nespoléhám na stát a zodpovědně si třicet let spořím na důchod aby mi pak těsně před ním, díky nezvládnuté inflaci, třetina peněz reálně zmizela, tak proč a z čeho bych se měl radovat?
A jestliže jsem zodpovědný, nespoléhám na stát a zodpovědně si třicet let spořím na důchod aby mi pak těsně před ním, díky nezvládnuté inflaci, třetina peněz reálně zmizela, tak proč a z čeho bych se měl radovat?