Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Skládání nové vlády připomíná hledání kandidátek na královny krásy v Hoří, má panenko

33 komentářů

Michal Kelner
Výborné shrnutí absurdního týdne po volbách.
Děkuji, opět jste mě skvěle pobavil.
Uživatel_5734171
Kdo ten Formanův film zná dobře, tak ví, že tam bylo hned několik archetypů adeptek.
1. Především nepříliš hezká a tlustá dcera jednoho dědka, který poslal porotě panáky kořalky. To děvče pak zneuctil Zindulka pod stolem. "Zindulka, ty už jsi zpátky z vojny? Tys mě nenapad, člověče".Tomuto archetypu odpovídá třeba Juchelka.
2. Pak vyvinutá slečna s poněkud poďobanou pletí, která porotě udělala iniciativně striptýz. Tomuto archetypu odpovídá Schillerová, ta je ochotna udělat cokoli...
3. Pak hezká slečna, kterou na poslední chvíli zatáhne jeden hasič do soutěže. Slečna dokola opakuje "Já nebyla vybraná), až si pak pro ni přijde rozezlený tatík. Té neodpovídá nikdo, skutečně chytrý není v té vládě nikdo.
4. Jedna ze soutěžících tam má matku, která na ni chce dohlížet. Tato vláda má Tykače s Klause, kteří budou dohlížet na to, aby byly ochráněny byznysové zájmy Tykače...
Celý trapas hasičského plesu nakonec zachrání požár. A přesně na tohle spoléhá i Bureš. minule ho od trapasu zachránila pandemie, nyní se také na něco vymluví...
P.S. A paralelu s rozkradenou tombolou snad ani není třeba vysvětlovat. Havlíčkovi ta ukradená tlačenka vyčuhuje z kapsy...
Pepa Zahrádka
Jak již hodinu o volbách psali jiní : "Zvolili jste si Makake, budete mít cirkuse".
Ale třeba nakonec po několika otočkách dojde na původní slova Šilerky a Budelípa že s SPD a motoristy nikdy....Sorry, nigdy, teď je to správně.
Bretislav Valenta
Pane Mertliku, skvělé,až jsem si potěšení zvyknul...děkuji Valenta
Michal Kelner
@Alois Rudý pokud někdo rozeštvával společnost a pak táhnul do zapomnění, byla to ta tvoje STRANA.
King I
Bureš padne. Na to, co stojí proti němu, nemá ani s deseti bezpečnostními divizemi Agrofertu. Ovar ho podržel, Pavel ho totálně zadupe. Bureš premiérem NEBUDE, jedině snad chvíli, aby se dost znemožnil. O této zemi nemůže s tím, co přichází, rozhodovat chaot.
Jiří Červený
@Alois Rudý Ty, tebe bych někdy chtěl vidět naživo. V které ZOO tě vystavují? Vzal bych s sebou i rodinu.
King I
@Alois Rudý Potřebuješ na uhlí, ujetá, vyschlá nulo?
Alois Rudý
@King I ..pyskoune tebe hned taky všechno rozčílí, že ty budeš přeoperovaná žena ?😉
Alois Rudý
@King I....pyskoune tvoje vlhké sny stále pokračují, ale tak už to u potomků ofčí babičky a stepního ukrajince bývá.😂🤣
Rostislav Fic
Lépe se to říct nedalo. 👍.
Petr Minář
@Miloslav Podhola
A já zase, kdy se z Podholy stane Babišova Podrohožka. Co asi bude dřív?
Alois Rudý
@Uživatel_5734171 ...že ty jsi ten starý velitel hasičů ?😂🤣
Alois Rudý
@Jiří Červený ..... vy hoši s Kingem máte již rodinu, tedy adoptované dítě ? A kdo z vás dělá "ženu", nebo to střídáte ?😉
epr3
Tak Mertlíkovi "gramotní voliči" si nejspíš nakoupili svá vysvědčení v Plzni nebo u tetuše v Brně a zahraničí má naše povolební vyjednávání totálně u p.r.d.el.e.
Alois Rudý
@Michal Kelner ...ano tak to má být, prohraješ táhneš, tak proč tady ten stařec pořád opruzuje ?😎
Alois Rudý
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Martin Vnouček
Brilantně, originálně a trefně napsané! Jen je smutné, kolik zfanatizovaných hlupáků se našlo, aby po zavelení vůdce svorně šlo k urnám a vhodilo svůj hlas pro zločinecké organizace typu Stačilo, Motoristé nebo SPD.
Petr Minář
@epr3
Jasně, eprde.
Jiří Kokaisl
@Alois Rudý .. že ty jsi blb!?
Jiří Bubeníček
@Miloslav Podhola Nepovedené zrcatko na něho nemate! Vtipně glosuje smutnou realitu ,ale to vy zrejmě a prominte nejste schopen oochopit! Stacilo ANO?
adidi
A Turek je Blanka Truhlářová.
Michal Kelner
@Alois Rudý stejně tak bych se mohl ptát tebe.
Prohrál jsi, tak vysmahni.
Ale pak by mi chyběl tvůj hloupý smysl pro dezolátno.
Tak piš a propaguj, ať víme, kdo ty příští volby projede.
Jiří Bubeníček
@Uživatel_5734171 Skvělá recenze ,jako film sám! Je mně 80 takovych par plesů s hasiči pamatuji ,nebylo to ,tak expresivni ,ale podoba 100%
Miloslav Podhola
@King I Musím omluvit tvou politickou naivitu, ale asi na víc nemáš!
Takové v ODS potřebovali. Myslim,že jim na základě říkali dítě hlavy.
Miloslav Podhola
@Uživatel_5734171 Ty bys mohl spát romány a věnovat je Fialoví se Stanjurou. Ti by je mohl by poslat do nové sněmovny místo rozpočtu.
Obé jsou bláboly, tak je to vlastně jedno.
Miloslav Podhola
Už jen očekávám, kdy se autor článku zalkne "láskou" k Babišovi a kdy si ke jménu přidá Fiala!
Bubák Bubák
@King I a co jako přichází? Pokud vím, tak pořád ještě v ČR platí výsledky voleb, nebo už je fialová tlupa zrušila a posvětil to kaprál z Hradu?
Ivan Roller
@Alois Rudý rudý trošku slušně ji a uleví se ti
Ivan Roller
@Alois Rudý stepní ukrajinec, i ty popleto
Ivan Roller
@Alois Rudý rudý rudý
Losina
@Alois Rudý Táhni ty, jinam. Mezi své.
King I
@Alois Rudý to vyčteš ze svý držky