Komentáře

Zpět na článek

Andrej Babiš mezi vládou, soudem a hajlujícím Turkem. Motoristé ho drží pod krkem

59 komentářů

Uživatel_5734171
Bureš ví, že má problém. A přesně proto Motoristé, tedy Tykač a Klaus nominovali Turka. Oni vědí, že je neprůchodný (a to i pro některé poslance ANO) a přesně proto ho tam dali. Zvyšuje se tím totiž vydírací potenciál Motoristů. Oni mají času dost, Bureš ne. Za chvíli se bude jednat o jeho vydání trestnímu stíhání a hlavně pokud se Bureš nedostane k lizu, přichází na dotacích o miliardy. Motoristé nakonec "ustoupí", ale budou za to něco chtít. Prolomení limitů těžby, zrušení emisních povolenek nebo jejich kompenzaci pro Tykače atd. Bavíme se o stovkách miliard, to není bitva o suché z nosu...Tykač je "podnikatel" z devadesátek a přesně tohle je jeho styl. A ještě nabulíkuje přitroublým voličům, že za všechno mohou progresivisté...)))
Losina
@Alois Rudý Ty jsi převlékl kabát? Nebo je Babiš také komunista? Nebo chudinko nevíš čí jseš viď.🐒
Michal Bednarek
@Alois Rudý
Alois, tebe tady známe jako propagátora STRANY. Za mě je úsměvné, jak to na plné čáře projela. Nepomohla ani tvoje agitka a ani hradního alkoholika. STRANA skončila kde měla, v žumpě a zapomnění. Tak hlavně nekvákej a nepodlézej koblihám, rudý šátečku.
Igor
Říkal jsem si, že ho ta euforie přejde brzy. Jen ho nechte, ať se bojí! Turek byl dycky zrádný... 🤣
Pepa Zahrádka
Babiš opět dosáhl nového prvenství, řeší vládní krizi aniž ještě sestavil vládu, navíc tenhle "silný vůdce" s ambicí řídit svět škemrá na síti X u voličů aby odstranili Turka? A teď si představte jak řídí vládu složenou ze dvou slepenců kteří jej mají díky imunitě v hrsti.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý, jo, a proč tedy Babišovi,Turkovi a Macinkovi není do smíchu?
Karel Teply
@Alois Rudý Kdo tady hýká je rudá filcka Lojza !!!!
Jiosef Tyl
Babiši, většina snů končí probuzením.
Michal Bednarek
Já bych ani neřekl, že ho drží pod krkem. Spíše někde níže.
„Kdo chce s vlky být, musí s nimi výt.“
Uživatel_5734171
Aby vládní krize začala týden po volbách, kdy ještě vláda ani nevznikla, to bude světový rekord... Kde je ten rozchechtaný Bureš z volební soboty? Kde jsou ty jeho tance na italské disco? Vypadá jako boxer po těžkém K.O. A mezitím zbylé koblihy už roztáčejí zase exkrementomety a dožadují se starého rozpočtu, který odmítli...)))
Alois Rudý
Babiš je paráda, a teď dostat z "Hradu" toho postkomunistického rozvědčíka. 😉
Jiosef Tyl
Kdyby byl Babišov co jsou Vodňany, dal bych ti má milá pěstí do brady.
seng
Babiš si poradí,vaše zbytečné starosti.
Bruno Ferari
@Alois Rudý copak, copak, ze jsi zradil Stranu a lísáš se k Babisovi, rusky provokatere?
Bruno Ferari
Tak jestli turek hajluje, tak to si bude rozumet s ukrajinskymi banderovci. Mozna mu proto sveri gesci ukrajinske mensiny v cr.
Bruno Ferari
Tak uz i ten Babis brzdi vznik vlady. Motoriste couvaji do garaze a Babis si zoufa, s jakym materialem se musi patlat.
Bude jeste legrace.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Je to patovka.
Babiš honí minuty a hraje habaďuru, že počká.....🙏
To ale ještě netuší, že zkušení poradci hradu tím, že nejsou politici, mohou na férovku Pavla tvarovat tak, aby bybiše usadil na zem.
Každý den utíkají burešovi miliony a jeho dluh roste a roste.
Ten je jak na trní a do toho musí na klaněčku k prezidentovi. On který je vyděšený i z vajíček...🤣
Alois Rudý
nestarejte se poražení a nehýkejte tady, on si Babiš v pohodě poradí😉
Alois Rudý
Žabomyší snaha poražených je docela úsměvná😂😁
Alois Rudý
@Petr Minář ...... pyskoune jenom pro tvoji informaci, Babiš ještě není premiérem, tak zatím nemůže napravovat zrůdnosti předcházející koaliční vlády. Zkus někdy zapojit svojí hlavu. To je ta koule na tvém těle....tam ne, nahoře🙄
Alois Rudý
Koho zajímají lživé názory poražených snažící se rozeštvat vítěze, nahnat je na Strahovský stadion, zamknout brány a v Česku bude opět pohoda.😎
Petr Minář
@Bruno Ferari
Dost blbé.To si bude rozumět spíše s hajlujícími fašisty v Moskvě, podle fotografií je jich až dost. Že by v Moskvě řádili Ukrajinci?
Alois Rudý
Myslím, že pan Babiš si při sestavování vlády vede velmi uváženě a dobře. To, že se mu snaží chudáci poražení házet klacky pod nohy se dalo očekávat, jsou to prostě dezoláti, kterým nejde o Česko ale pouze o možnost prezentovat svojí zrůdnou krysí povahu. Tak pane Babiši, ať se nadále daří. 😎
Pavel Nyklíček
Mám splněno.
Nechtěl jsem Komanče. Splněno.
Nechtěl.jsem arogantního Turka ve vládě. Splněno.
A pořád nějak doufám, do třetice všeho dobrého, že Babiš nebude premiérem.
Naděje tu je. A neni malá.
Bruno Ferari
@Alois Rudý rusky provokatere, kde je tvoje Strana?
Pavel Nyklíček
@Michal Bednarek
Tak lekci určitě dostal. Taky je to znát v příspěvcích.
Od doby co STRANA padla a musel ji za barákem zakopat, je nějakej zjihlej.
Já bych se složil a v železářství mu zakoupil srp a kladivo. Trochu červené mám.
Možná bychom ho potěšili. Vánoce jsou za pár týdnů.
Michal Kelner
@Michal Bednarek on má koule? Odkdy?
Petr Minář
Největší lhář ze všech, co se od Velkého třesku ucházeli o křeslo premiéra jakékoliv vlády ve všech galaxiích, estébácký kriminálník Babiš.
Místo, aby makal, zvýšil mi důchod, co mi ukradl Fyjala, zlevnil potraviny a energie a konečně začal vůbec VRACET, co mi vzal Fyjala, jak výslovně slíbil, tak se kočkuje s hajlnáckem Turkem a nemaká !!! Teď si dokonce vymyslel, aby nadále nemusel nic dělat, že chce od Fyjaly rozpočet. Drzost nebývalá! Měsíce on i jeho služka, mastná Dlužena vyřvávají, že Fialův nejhorší demoliční rozpočet úplně vyhodí a mají svůj dokonalý pro našelidi. A najednou prý trestní oznámení na Fialu, podané souzeným kriminálníkem Babišem... Já chci své přidání, Babiš, ne tvoje trestni podání !!! Jsi nejhorší uchazeč o premiérství, největší lhář! Babiš, octup!
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ...ale že je za vodou, za vodičkou studenou dostaneš ránu ty , a ne jedinou😂🤣
Sarka Michalkova
Reflex, zbytečný starosti. Andrej si poradí sám.
Alois Rudý
@Bruno Ferari ..ANO pyskoune😉
Jiosef Tyl
@Petr Minář bellpindo, filcky jsou přeci hnusný, ať jsou jakékoliv národnosti ne?
bella.
🟥 Se mi líbí, jak pan prezident nechává na Hradě zkorumpovaného poradce Koláře, kdy bezpochyby pan prezident velmi dobře ví, že nejen rady rektorovi na ČVUT byly předražené , ale i ty, které " ústně " dává Kolář jemu.Řekla bych, že vděčnost pana prezidenta |Kolářovi za svoje zvolení nemusí jít až na dřeň a z našich peněz.

🟥 Pan prezident rozhoduje o tom, koho bude jmenovat, aby Česko vzkvétalo a zmátořilo se z vědomých dluhů jeho a Fialy, které dali do vínku nové vládě svou neschopností odhadnout možnosti malé země ve středu Evropy, kterou v ničem, v ničem nebránili a nechali drancovat charitou, " ochranou" a totální blbostí v oblasti energií.

Jsem mrtvá smíchy!

🟥 Jinak s Turkem se blížíme přece k Západní Evropě, hlavně Německu a o to pan prezident přece usiluje , s Merzem jedna ruka a přitom moc dobře ví, jak TAM to vypadá a ani slovem neremcá !
Jsem z něj mrtvá smíchy.

Tak copak to bude příště, pane prezidente ? 😂
bella.
@Bruno Ferari ( + Minář )
------------------------------
🟥Jednoduše!
Milý Bruno, naběhl sis !

🟥 Jestliže odsuzuješ " ruské filcky " za nadávky ukrajinským náckům Banderovcům (i náckům nebanderovcům ) , pak jsi jedinec co obhajuje jejich náckovství a to je trestné !

🟥 Pokud bys ale jel v algoritmu " žádný nácek, ani Turek ", pak neplač, když provokuješ důkladný odsun tvých " chráněných " nácků ukrajinských k nim domů na frontu.
A to bez milosti v jejich dobře desetitisícovém houfu!

🟥 A provokuješ, že na hranicích, jakmile sem budou proudit jako veterání ze zákopů při slučování rodim, který původně i Rakušan zakázal sem na n a š e nevloží nohu !!!

🟥 Příště víc TY (i ten Minář) mysli, než piš!
Bruno Ferari
@Petr Minář nepochopil...cekam na reakce zdejsich ruskych filcek. Nadavaji na "hajlujici" ukrajince a zaroven se tesi, az hajlujici turek bude ve vlade. to nevymyslis
Pepa Zahrádka
@Richard Šebesta Zisk +100 tis hlasů víc než ve volbách minulých nesvědčí o falešných iluzích, to jen vy jste se nechali opít rohlíkem (tukovým a ani ten vám Budelíp nezlevní). Slepence se již rozpadají a boj o koryta probíhá. Váš mikromanažer čelí vládní krizi ještě než vládu sestavil, je to holt talent.
Michal Bednarek
@Pavel Nyklíček
Souhlasím. Jdu do toho s tebou.
Richard Šebesta
@Pepa Zahrádka Poražený je taky nutelák a jak ! Končí nejen jeho vláda ale i on na čele ODS ! Pokud opravdu věřil že volby vyhraje žil ve falešných iluzích.
Pavel Nyklíček
@Mirek Dušín
Babiš je hlavně unavený a starý. Už je to znát a za rok bych ho už netipoval na nějaké vládní dobrodružství.
Zde měří Bůh všem stejně.
Pepa Zahrádka
@Alois Rudý Vy zástupce poražených komunistů v převleku? Kde je ta strana pro lidi?
Losina
@Anatolij Vasil Jeden vrh, jedná smečka. Komouši, a tečka.
Michal Bednarek
@Jiosef Tyl
No ano, za koule.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Protože potkali tebe Tyle.
Jiosef Tyl
@Michal Bednarek - bednárek, nestyď, se řekni to na plno -drží ho za koule.
bella.
@Petr Minář
🟥 napsal tady jeden tupohlavec hloupý, jestli vím co je " pasy "
Musím říct tomu joudovi Minářovi že english je mou druhou rodnou a co to je vím ! Nové slovo Zemana „passy“ a já feministky z Ruska nemusím a deviantní blbky co si trhají trika a ukazují hrudníčky taky ne.

Na rozdíl od Mináře vím, že proti tomu chudinkovi ve vedení státu , který snaživě urazil Trumpa a " odpudivé osobě by tenhle vojáček nepodal ani ruku " je " pasy " Zemana z hlediska národního zisku čajíček.

🟥
Petr Minář
@bella.
Víš co je to "pasy" ? (kdyby ti tak někdo někdy řekl). Ten vzdělaný a vzorný prezident ti to vysvětlí, já tu jeho poučení nesmím ani opakovat 🤣.
Petr Minář
Napsal tu jeden tupohlavec rudý, že Bureš ještě není premiér. Úžasný objev, ale tím hůř pro Bureše. Tenhle lump zrazuje své předvolební sliby ještě dříve, než se ujme vlády. To tu ještě nebylo: je to nejhorší kandidát na premiéra všech dob. Největší prolhaný lump v dějinách Země české, který chce vládnout. 🤣
Pavel Nyklíček
Turek jednoznačně padá do propasti, ze které není návratu.
Brusel skončil. Peníze s ním taky.
Vládní jakýkoli post skončil a peníze s ním taky.
Poslanecký post ve velkém ohrožení a pokud policie potvrdí i dnešní výhrůžky smrti zahraničnímu ambsadorovi, je poslanecký post a s ním prachy naprosto v nedohlednu!
Turek ale zůstává prezidentem v asociací o počtu dvou členů🙏, tak tam peníze jen tečou 👌a pak vyhrává závody, kde peníze rovněž tečou proudem 🤣.
Zůstane tedy ksicht a naprosto prázdná makovice zcela vyšinutého D.E.B.I.L.A o kterém mluvil Macinka, který po dnešku už nemá šanci Turka obhájit.
bella.
@Jiosef Tyl
tobě se budu smát vždycky, nemoc neneguje nutně něčí blbost a s empatií já šetřím, což dělá každý chytrý člověk v zdravém fungujícím pudu sebezáchovném.
Proto jsem všemi deseti pro Turka a dihled nad zahraničím, zejména tom východním, nenasytném a prodělečném pro mě.
🟥
Jiosef Tyl
@bella. Somnambulismus je nemoc a smát se nemocnému, to přesně odpovídá tvé skur...ehm povaze.
bella.
@Michal Bednarek
🟥 2 volební období alkoholik Zeman kopal za Česko a hystericky neječel, neobchodovat s Ruskem , protože ani Merkelová tak nečinila, jen druhé nabádala.Alkoholik hodil Merkelovou i s jejími kvótami na její Afričany a Araby přes plot a uhájil nás v nesmyslném Schengenu.
🟥 Alkoholik ze svéhu prezidentského platu dával část na účet České republiky jako dar a úctu k své zemi.Alkoholikova žena měla po celou dobu svoje zaměstnání a žádné výhody extra.
🟥 Bez diskusí byl alkoholik větší mozková šajba ,než jeho sučasný následovník , byť ke stáru v konci svého 2. období byl nemocen a měl spíš abdikovat, ale nebylo náhrady.
🟥Alkoholik se nepáral se slovíčky, ale až takové diplomatické střevo, jako ten současný prospěchář nebyl.Naopak.
-----------
🟥Současný ex-komunistický a STB vyškolený prospěchář má názor až když mu ho poví Kolář, příp. Merz, Macron, Leyenová.
🟥 Nikdy a v ničem nekopal za české barvy a servilně leze s nízkým svým sebevědomím Evropské unii do prd....
🟥 Chovat se taky neumí a doslova pohnojit diplomacii hodnocením Trumpa, Putina , Číny až tak nechutně nás pohřbil v pohledu ostaních zemí jen a jen do náruče Leyenové.
🟥 Jen co dosedl na trůn, obsadil Hrad i svou příbuznou, které platíme nejdražší pežovatelák v Česku a to si dovolit nesmí a přesto to velkopansky ignoruje.
🟥 Ze svého platu nedá dobrovolně ani korunu a pro svou choť, která nepracuje a jen " reprezentuje " a ,má život placený Hradem vydupal ošatné v částce kolem 100 000 Kč měsíčně, což je v podstatě pracovní oblek , ale ona není zaměstnanec státu a ani ji nikdo nevolil.Přesto z ní zaměstnance udělal a částka je jí přičítána jako pracující důchodkyni k jejímu výsluhovému důchodu vojandy ex-kádrovačky.
🟥 Současný prospěchář v sobě ex komunistu co do hrabání nezapře a ještě při tom mlaská.
---------
Čus přátelé a obdivovatelé Hradu.
Já ho nevolila a nikdy nebudu!Na mě teato osoba nemá !
------------------------------------------------------------ 🟥
Jiosef Tyl
@bella.- Bedlo jsem z tvého příspěvku celý mrtvý smíchy! (Vy bedlu nepoznáváte, vždyť se za ní skrývá šillerová je to její alias.)
bella.
@Jiosef Tyl

🟥
v tom případě ty jsi věčný somnambul 🤣🤣🤣
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 prolomení limitů a zrušení povolenek pro občany je jenom dobře pro občany ČR
Petr Minář
@Bruno Ferari
No, tak ano, ale já bych zde na těchto stránkách plných hlupáků nežertoval. Oni ve své tuposti ironii nepoznají...s tou si neporadí jejich tupá hlava nebo to nemají v notách, co podle nich jedou. Takže nejvýše palce nahoru od Šebesty a Vasila.
Mimochodem, hajlující Turek už má asi na některých jiných webech ochranu (pro případ, co kdyby): mne smazali za jednu větu, zda při přijetí u Babiše také zahajloval ve dveřích.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - to by si asi za rámeček nedali. Za to s tebou je to vždycky líbačka, viď s nimi.
Jiosef Tyl
@Mirek Dušín A nebude to málo, Antone Pavloviči?
Anatolij Vasil
@Alois Rudý 👍👍👍
Mirek Dušín
Andrej je fikaný , hravě si s jungen poradí ...