Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Je lepší mít za ministra rasistu, neonacistu, nebo debila?

84 komentářů

Alexander Backovsky
Pokud jde o Macinku. Psycholog by poradil. On doslova kopíruje fyzicky řeč Václava Klause mimo kopíropvání obsahu. Jakoby Klause slyšeti. To dělávají mladí muži, pokud podlehnout kouizlu nějaké blízké osobnosti, ale po 21 roku to je již jen projev nevyzrálé, nevzdělané a v životě dezorientované osobnosti. Myslím, že se vzhlíží i v Turkovi, vůči němuž se chová servilně a submisivně. Něco podobného si ani v tém zaneřáděné politice po roce 89 nepamatuji.
Pavel Pavel
Spíš to bude tři v jednom, a to jeden vedle druhého.
Alexandra Potůčková
Kéž by všichni moralisté dokázali uplatňovat oprávněné výhrady objektivně , na všechny politiky stejným metrem! Výsledek voleb hodnotit nehodlám , přestože není podle mého gusta , ale nerozumím tomu vzbouření , když nejde o nic jiného , než důsledek zhodnocení práce dosavadní vlády. Zvláštní mi ovšem připadá , že dávné nebezpečné výroky vadí pouze u Turka , zatímco v případě sympatického prezidentského manželského páru je vše, ještě více než OK.
Vážení přátelé, nelžeme aspoň sami sobě a nazývejme věci pravými jmény. 🫡
Pavel Pavel
Volby byl leda tak zhodnocením toho jak bureš kydal vlastní špínu na lidi nekonečné kompetentnější než on sám, soudružko.
Alexander Backovsky
@Alexandra Potůčková
Ta nevzdělanost je zřejmě typická pro současnou českou současnost. U ženy však může ale nemusí překvapit, že nerozpoznává míru amorálnoisti těchto stvoření.
Jiří Němec
@Alexandra Potůčková tady je řeč o vládě, která má výkonnou moc, což prezident nemá. A hlavně určitě to byla lepší volba než Babiš, kterej ani neumí mluvit česky !
Jaroslav Kříž
Český volič je pomèrně nenáročný. Rasista, nácek, blbec, zloděj, podvodník nebo násilník. Hlavně, že mu při tom mlaskání upadne od huby nějaká ta nedohlodaná kost.
Miroslav Kašpar
No, pokud má příští vládu vést ten známý zemský škůdce agent Bureš, tak by té vládě každý, kdo by nebyl alespoň buď rasistou nebo neonacistou nebo debilem, dělal akorát ostudu. Ideální ministr by měl být vším v jednom
ferdareypal
Z mého pohledu neni vhodná ani jedna verze. A nepochybuju, že nejsem sám.
Jindřich Zapletal
nejlépe všechny tři najednou v jedné osobě
Vít Červinka
Mým právem je pohrdat Martinem Bartkovským, uvědomělým levicově progresivistickým aktivistou vydávajícím se za novináře, jenž z kvalitního časopisu Reflex vytvořil stoku srovnatelnou s Deníkem N, Reflexem či Fórem
Jiosef Tyl
@Vít Červinka - ti z toho Reflexu musí být, dle tebe opravdu šikovní, když z kvalitního časopisu Reflex vytvořil stoku srovnatelnou s Reflexem. 😁

Odpovědět

Od
Igor
@Vít Červinka Jistě ho to trápí, budeš inteligentní muž. 🤣
Jozef Kolek
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_6202245
ČR je na klamstvá predsa zvyknuté ! Ako hlavu štátu má polepšeného elitného komunistu ... 😀
Jaroslav Procházka
@Uživatel_6202245 Koho máte vy? Za premiéra komunistu nepolepšeného.
Igor
@Uživatel_6202245 Ano, nejvíc tu lže Slovák... Hodně tě štve, že ještě nejsem tam, kde vy? Hlupáčku
Jozef Kolek
@Igor si obyčajný primitív !! v com sú slovaci takí hrozne horší ako česi ?!
Pavel Pavel
Mafián fico, který slovensko ruinuje sa posouvá do rusácké ***e, je ta nejhorší ***, která je mezi eu politiky k nalezení.
Milan M
Vtipné ako sa tu platení ruskí trollovia a vlastizradci (Alois Rudý,
epr3, Anton Augustin, Anatolij Vasil atď) snažia hájiť rasizmus, homofóbiu, xenofóbiu, sexizmus, schvaľovanie terorizmu a vyhrážky zabitím zo strany neonacistu Turka.
Alois Rudý
@Milan M ....co je na tom vtipného ? Vám to přijde směšné, vy jste asi zakuklený rasista, ti jsou nejhorší.😶
epr3
Anatolij Vasil
@epr3 Taky koukám do srajtofle a ono nic.Ale bylo by fajn nějaký to prilepsenicko.
epr3
@Milan M Tvl tak tenhle *** mě tu nařkne, že tady píšu v ruském žoldu a když se ho optám, kam že mi ty peníze od rusáků chodí, tak mi to smažou...Už chápete jak jsou internetové diskuse vedeny a manipulovány?
Alois Rudý
Jiosef Tyl
@Alois Ruďas, to už ale za hranou. Ty tady veřejně propaguješ rasismus. Doufám může se toho ujme někdo kompetentní.
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ......já jsem kompetentní a nebýt rasismus a jeho odnože (xenofobie, rovnoprávnost žen...), tak není boj proti němu a EU by ztratila svoje opodstatnění, protože jiný program nemá.😎
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - obohacuješ mě o další vědomosti o tom, jak to máte v hlavě vylepané. Vy komunisti.😎
Uživatel_5734171
@Jiosef Tyl
ruský troll rudý lojza je tukan, hlupák, primitiv atd., ale rasismus NENÍ trestný. Tenhle hlupák tu páchá jiné trestné činy, vyhrožuje lidem pověšením atd., ale tohle trestný čin není. Jen tím ukazuje, že je úplně vypatlaný, ale ani to není trestné...
našinec
@Uživatel_5734171 Ty a tvoji kumpáni jste taky říkali, že je dobré zabíjet Araby. A jestlipak víš, kdo asi tak žije v Saudské Arábii? Napovím - židé to nejsou....Takže jsi ještě horší než Turek, který vyhrožoval saudskoarabskému diplomatu.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Ty pořád někomu vyhrožujes že je to na udání.Co s tebou člověče je?
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasilko - udávání není v mé povaze, ale to že vy tady pácháte v podstatě trestné činy přehlížet nemohu, tak to tady aspoň napíši.
Ivo Hanuška
Co je nejlepší? Nic z toho. Ale, já, být Turkovým voličem, bych si zvlášť teď asi škubal vlasy z hlavy. Protože pokud ten, co jsem mu to "tam" hodil si ze mne dělá šoufky, neboli dělá si ze mne blázny. Prostě ze mě dělá blbce, tak jsem já udělal chybu. Když byly náznaky před volbami. A to, jako inteligentní (průměrně) člověk nesnáším, být za vola. Osobně být na Turkově místě do politiky nejdu. Ale on šel. Teď musí čelit své Karmě. A ta je na snadě. Byv fašounem, musí se k tomu přiznat, nebo ne, ale pak si musí vybájit důvody k tomu, co se děje. Chápejte, asi nejjednodušší je říct "já to nepsal a nechám na Policii aby zjistila, kdo to udělal". A ne se vytáčet. A vymýšlet si. Stejně jako s jízdou autem, fackováním přítelkyním, vypadajícím nábojnicím, a z nenadála se objevnějším diskusním příspěvkům ze sociálních médií.
Ostatně, je krásně vidět, jak myšlenkově vyzrálý gigant to je, když něco takového na sociální média vůbec napsal. Nebo nenapsal? Sakra, jak to teda je?
A poslední přípodotek: Stejně to nikdo nevyšetří.
Jiosef Tyl
@Ivo Hanuška -já myslím, že jsi na tom s Turkem naprosto stejně. On neměl vstupovat do politiky a ty sem. Oba ze sebe děláte blbce.
Vít Červinka
@Ivo Hanuška : Jako Turkův volič si vlasy neškubám. Nevolil jsem Turka jako osobu ale Motoristy. Volil jsem je, protože ODS, strana, kterou jsem volil desítky let, se rozpustila v topkařském kolářovském hnusu Spolu a jiná alespoň trochu pravicová strana tu nebyla. Volil jsem je, protože jsem nechtěl pokračování vlády Spolu s levicově extrémistickými Piráty a STAN. Jak napsal správně Kalousek, Turek není nacista ale provokatér a pozér. Z mého pohledu jsou jeho prohřešky tisíckrát menším zlem než ultralevicový extrémismus osob typu Šebelové, Hlavatého, Hřiba, Džugašlviliové, či jak se jmenuje ta nová šílená pirátka a dalších
lug70
Debila v čele ministerstva zahraničí už máme, Lipavského, jehož jedinou kvalifikací je stáž a členství v globalistické chobotnici Aspen institute. Jinak je to nýmand a takoví jsou na plnění instrukcí od loutkovodičů ze zákulisí nejvhodnější. Se svérázným Turkem by byl problém ho dostat na drátky. Aféra Turek proto mohla být vyrobena právě na popud Aspen institute aby na tento velmi důležitý post znovu usedl člen a stážista této obskurní organizace. Když se podíváte zpět do doby vzniku Aspen institute 2012, na ministrstvu zahraničí seděli většinou jeho členové, počinaje K. Schwarzenbergem, přes Hamáčka, Petříčka, Kulhánka až po dnešního Lipavského. Tahle chobotnice může skrytě z pozadí usilovat dosazení na MZ opět svého Trojského koně aby se na diplomatickém kurzu nic nemohlo změnit. Mluví se o Zahradilovi nebo ještě i o Vojtěchovi, oba členové Aspen institute.
Vladabk
@lug70 to snad nemůžeš myslet vážně takovou snůšku blábolů 🤣 turek je kontroverzní člověk , obyčejný narcista fašoun,který nemá ve vedení státu co dělat! Naopak pan Lipavský, důstojně reprezentoval Českou republiku která je nedílnou částí Evropské unie nejbohatší části světa s nejvyšší životní úrovni, nejlepším zdravotnictví, nejlepším školstvím!
epr3
@Vladabk 😂😂😂😂😂😂
Jaroslav Lindner
Turek není opravdový Motorista. Jen jim dělá ostudu a čestného prezidenta.
Jiosef Tyl
@Jaroslav Lindner - že by modista?
epr3
O Turka vůbec nejde. Když mohl dělat ministra Lipánek, který Putinovi Putinovi na dálku vyhrožoval, "že by potřeboval na budku", může dělat ministra kdokoli.
Hlavním úkolem je zdržet jmenování vlády, aby ta dosluhující měla dost času zamést po sobě stopy. Vsadím se, že na ministerstvech běží naplno skartovačky a ajťáci mažou všechno, co zanechalo nějakou digitální stopu. Až tam Babišovi lidé přijdou, bude tam všechno čisté jako lilie a zároveň to bude vypadat, jako kdyby za celé čtyři roky nenapsal nikdo ze zaměstnanců ani mail.
epr3
@epr3 I kdyby se teď Babiš s Motorkama nakrásně dohodl na tom, ať navrhnou někoho jiného a oni poslechli, dokud nebude zameteno, servilní média vylejou kýbl h.ven na někoho dalšího a pojede to celé znova....
Anatolij Vasil
@epr3 To by jsi z té špíny 🤮🤮
Anatolij Vasil
@epr3 Nevíš kde se dočíst že na UKRAJINU jelo desítek expertů z Ameriky na AUDIT?!
epr3
@Anatolij Vasil Zatím jsem na to nenarazil.
Anton Augustin
Moc se to přehání, papír se šibenicí a nábojem klukovina, nějaké artefakty z třetí říše má každá třetí rodina. Kdo do třiceti neudělal nějakou volovinu, ať hodí kamenem.
Jiosef Tyl
@Anton Augustin byl bych zvědavý, jak bys ty to považoval za klukovinu, kdyby někdo tobě poslal papír se šibenicí a nábojem?
Anton Augustin
@Jiosef Tyl
Šel bych na policii, ta by se mi vysmála.
Jiosef Tyl
@Anton Augustin - no ano, asi by se ti vysmáli, protože jsi absolutně bezvýznamný. Tak by si spíš mysleli, že to mělo patřit někomu jinému a spletli adresu
Pavel Nyklíček
@Anton Augustin
Pokud to musela řešit Policie ČR musíme to přijmout jako akt deliktventa a následky jsou nyní jasné.
Turek ve vládě nebude.
Anton Augustin
@Pavel Nyklíček
A bylo co? Pouze přestupek, dnes z té klukoviny bude trestný čin? Nechci Turka obhajovat, je rozumu trochu mdlého, jako u ministrů končící Fialovo vlády.
Jiosef Tyl
@Anton Augustin - no super, takže tobě nebude vadit když budeme mít ministra zahraničí mdlého rozumu?
Jiosef Tyl
Lze napsat o vládě, která ještě nebyla sestavena, že že končí? 😂Stejně je kuriózní to, že i nedůvěryhodná vláda si může odhlasovat důvěru.
epr3
@Jiosef Tyl Aha a před čtyřmi roky to kuriózní nebylo?
Jiosef Tyl
@epr3 na blbou otázku blbá odpověď jdi ****.
Odkódování:
*d
*o
*h
*a
*j
*z
*l
*u
epr3
@Jiosef Tyl Přiznej si, že jsi jen duševní ubožáček, který neví co odpovědět takže mu zbývají jen vulgarity. Alespoň něco tě vaši naučili. 😂
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl to je originální když jeden, tady o mně říká, že jsem duševní mrzáček. Když o něm to zde píše asi 50 diskutujících.
epr3
@Jiosef Tyl Zapomněl jsi dodat, že stejně pitomých a omezených, jako jsi sám.
Jaroslav Lindner
@Jiosef Tyl O důvěře vládě hlasuje Sněmovna. S natahující se dobou sestavování vlády a množícími se průšvihy členů Babišovy koalice důvěra klesá.
Jiosef Tyl
@Jaroslav Lindner, to nevadí žes nepochopil, jak to myslím. Ten zamýšlený premiér má v parlamentu většinu hlasů asi tak.
našinec
Na to už jsme u vládních politiků zvyklí.
Jiosef Tyl
Tento článek řeší budoucí ministry. Ale v diskuzi se řeší bývalá vláda. Vláda ucházející se o nové vládnutí, má tolik problémů které neřeší. Jediné co je trápí, je nedodaný, dle nich špatný rozpočet.
Asatin
Raristu,neonacistu a debila, muzou volit jen debilove.Bohuzel ti debilove vyhrali nad zdravim rozumem.A tech je v narode porad dost. Degenerace je na postupu.Asi se smat nebudu.
Bohumil Fišer
@Asatin A že ty seš jinak zdraví.
Jiosef Tyl
@Bohumil Fišer - asatin evidentně nevolil Babiše, tak asi zdraví bude!
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Hlavně že je zdravííí💪
Georg Waldman
@Asatin To potvrzuje skutečnost, že průměrně 60% lidí v ČR je debilních.
Jiosef Tyl
@Georg Waldman - no takhle to určitě není. Ty možná ano. Protože tam máš 2 hrubky - nemohlo volit Babiše průměrně 60% buď to bylo 60% anebo ne. Cca 60%, bylo voličů všech dohromady. A debilních (voličů, ne obyvatel) je asi jen 34,51 %. Jestli mi rozumíš.
Bubák Bubák
@Asatin nejdříve se vrať do školy, soudruhu asatine, něco se nauč, a za pár let přijď napsat něco k věci.
Uživatel_5577504
*** teď máme plnou vládu brněnského dementa. Cokoli jiného bude příjemným osvěžením.
Blitz
Nejhorší by bylo oboje dohromady, debilní a rasista.
epr3
Příčetného kandidáta na ministra zahraničních věcí bych viděl v Zahradilovi. V dnešním článku na NP perfektně analyzoval situaci naší zahraniční politiky a nabídl směr, kterým by se měla ubírat.
http­s://ne­vidi­telny­pes.li­dovky­.cz/po­liti­ka/kon­cept-tragedie-nasi-zahranicni-ne-poli­tiky­.A2510­15_180­828_p_­poli­tika_­nef
Richard Sebesta
@epr3 👍
Petr Minář
Otázka nwmá smysl, výběr totiž není. Dotyčný je zákonitě současně všechno v jedné osobě.
Bubák Bubák
@Petr Minář po fialové katastrofě, bude lepší úplně kdokoliv, mimo tebe, velehloupý soudruhu mináři.
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
Tak Turek už není nic o čem by se mělo psát.
Prostě to nezvládl.
Má myšlení malého chlapce na pisečku s ukradenou lopatkou a politika pro něj končí vlastně všude.
V Bruselu, v České vládě a velmi pravděpodobně i jako poslanec končí ve sněmovně ČR.
Ať si dá sraz s Malácovou, ta je taky bez práce a můžou spolu vymyslet co dál s definitivnim ukončeným politickým životem.
Uživatel_5734171
Takže si shrňme fakta:
1. Motoristé jsou projekt Tykače a Klause a vznikl jako budoucí koaliční partner ANO a to na ochranu byznysových plánů Tykače. Píši to zde několik měsíců a ukazuje se, že je tomu přesně tak. Stejně tak jsem předpokládal, že hlavním programovým bodem této tlupy na jedno použití bude ochrana byznysu s uhlím uhlobarona Tykače a včera už prohlásili, že to bude patřit mezi priority nové vlády. Lapidárně řečeno, proč máme dovážet CNG nebo plyn do paroplynových elektráren a tepláren, když máme uhlí...
2. Tykač to s nominací Turka nikdy nemyslel vážně. Je to jen součást vyjednávací taktiky. Nakonec "ustoupí", ale zobchoduje to. Dá tam čínského a ruského šaška Zahradila a ještě za to bude něco chtít...
3. Kauzy kolem Turka jsou jen mlha pro zastření dalších problémů vlády. Nikdo neřeší programovou prázdnotu, nikdo neřeší katastrofální nedostatek peněz na sliby všech tří stran atd. Řeší postpubertální jelito Turka...
4. Budoucí vláda má desítky dalších systémových problémů a odcházející vláda by jí to neměla usnadňovat tím, že jim bude dodávat munici. Takže třeba ten rozpočet bych jim znovu do sněmovny poslal, protože ta banda šmejdů se celý příští rok bude právě na tohle vymlouvat. Prostě si tou uličkou hanby budeme muset projít, stejně ten rozpočet nechválí, stejně se pojede podle rozpočtového provizoria, ale alespoň se nebudou vymlouvat, že nesplnili sliby kvůli minulé vládě...
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 Ten tvůj " šašek " Zahradil je člověk s dlouholetým působením v EU a jako MZ bude 1000x lepší než zrádný tlusťoch ,který mimochodem dá ODS kopačky při první krizi.Je dobře se orientovat na všechny strany i na Čínu a další země BRICS než jen na EU která se topí ve vlastních problémech a je jen otázka času kdy zanikne protože je nereformovatelna
Richard Sebesta
@Richard Sebesta Jo a za katastrofální nedostatek peněz na všechno může Fialův demoliční petigang.
Jiosef Tyl
@Richard Sebesta - v EU působí i Turek a Konečná, chceš tím snad naznačit že to je záruka kvality.
Richard Šebesta
@Jiosef Tyl Já jsem něco podobného řekl ? Asi píšu portugalsky. Nevolil jsem ani Turka ani Konečnou.Tak nějak nechápu proč mi je tu předhazuješ ? Že EU chátrá a hnije je fakt a každý kdo je objektivní to musí vidět.
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - ty často nevíš co tady napíšeš. To je u tebe běžné. Tak ti to připomenu: "Zahradil je člověk s dlouholetým působením v EU a jako MZ bude 1000x lepší"???
Pavel Nyklíček
@Richard Sebesta
Jestli si viděl po volbách čísla od voličů tlusťocha tak byl druhý nejúspěšnější zakrouúkovany politik naší republiky! Ha.
Až jednou dostaneš tolik hlasů ty tak rád před tebou smeknu.
Okamura vyhořel, tak to přijmi jako fakt a najdi si někoho jiného, protože pokud bude ve vládě či ji jen poklonkovat tak stejně končí.
Sliby Okamury jsou právě teď hořící cár papíru a jako případný představitel státní moci právě dojede na to, že nebude moci kázat zlo a tím upadne v zapomnění.
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 jestli si tam Bures nakonec dosadi tu cinsko ruskou krysu Zahradila, tak se z toho jeste hodne zapoti...ten mu bude delat mnohem vic problemu nez fasoun Turek, to je jen hloupy narcis, ale ten uz je ted ze hry