Komentáře

Zpět na článek

Vrabel: Volby ovlivnily CIA, MI6 a NATO, výsledky jsou zmanipulovaný aneb Co je nového u českých „vlastenců“

43 komentářů

Bruno Ferari
Uz se tesim na deziluzi z Babise. Az lidem dojde, ze stale musi chodit do prace, ze stale musi splacet dluhy a ze ani ta Nutela nezlevnila tak, jak si prali. A pritom volili s cilem, ze jim bude lip...a vono jim lip neni.
Uživatel_5734171
Jeden už nedokáže rozpoznat, co je Divoký kačer a co je realita. Některé komentáře a výroky reálných politiků jsou tak absurdní, že je proti nim Kačer nudná šeď. Třeba Vrábel nebo Sterzyk, to je sranda obrovitá. Vyzývat lidi, aby přispěli na klavír pro malá Vidláčata, to je snad to nejvtipnější, co jsem kdy četl...
Petr Minář
"Za nuteláka bylo rozhodně hůře" píše zde níže oblíbený a chytrý komentátor fšeho, Šebesta. No, nevím. Dnes jsem nakupoval v supermarketu. Postál jsem před regálem plným kuřat. Nebyla sice pečená, přesto jsem otevřel hubu a čekal, zda se alespoň jedno kuře zvedne a přiletí, jak nám sliboval před volbami Babiš-Bureš: co všechno ihned zruší, co IHNED zavede, jak vrátí, o co mne Fyjala okradl. Leč - kuře nepřiletělo. Ani do huby, ani do košíku. Je za 129 Kč. Jestli výsledkem voleb je jen to, že Fialova bída je do puntíku totéž, jako Babišovo líp (nebo dokonce jako Babišův blahobyt), pak hnát Babiše až na Čapák. Aby si ho tam jednou policie našla a vyzvedla.
Juchin
Člověk si tak žije ve své sociální bublině a pak se nestačí divit jaké fantastické figurky má mezi svými spoluobčany.... Napadá mě jedině otázka co na ty diagnózy berou a zda to má nějaký dopad na jejich svéprávnost 😂
Jiří Červený
@Richard Šebesta Nejsi nějak příbuzný s Vrábelem?
Jóža Oltec
Můžou za to Cijáci, je to jasné...Měl by zakoupit alobalový klobouček a nosit ho i v noci, aby ho nezaměřili...
Petr Minář
@Richard Šebesta Tos mi tedy otevřel oči, Šebestíku. Kdybys chtěl vědět, co co stojí v Rakousku, co v Bavorsku, co se vyplatí kupovat v Aldi (Hoferovi v Rakousku), co v Netto, Normě, Bille či tamním Lidlu, mohl bych posloužit. Mám vlastní přehled, netřeba mi z druhé ruky. Já tam běžně a pravidelně nakupuji (spíše vozím nakupovat manželku) takových 32 let, od roku 1993, kdy po komunistickém svrabu jsem konečně měl auto a také dost peněz. Já totíž, než bych žral sajrajt od Babiše, některé komodity ani jinde než za hranicemi nekupuji. Podle aplikace Bez holdingu čtu čárkové . kódy a babišovina hned letí zpět do regálu. Takže se příště obrať na odborníka, zajíždím tam třeba i 2x týdně, cestu spojím s pěkným výletem v horách a něco třeba ušetřím i na cenách...bez Agrofertu. Tak si žiji, i dík panu P. Fialovi. O Babišovsko-okamůří líp nestojím.
P.S. Já měl "německý" plat už pár let před Fialou. Bohužel ne dlouho, čas nezastavíš a důchod už německý není. Ale on mi přece estébák přidá 🤣
Vladimír Veselý
Ten člověk ještě není v blázinci? Něco se asi pokazilo.
Michal Kelner
Vrábel má pravdu.
Nejen NATO a MI6, ale prsty v tom má i SSM, RVHP a MHD.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Tvůj soudruh Vrabel říká, že nám zase ukradli volby. Tak Šebesto co dělá MRD (Milice Revolucionáře Druláka)? Cvičili jste a slibovali, že v tom případě půjdete bojovat a zachráníte poctivé občany! Je na čase, má pravdu Vrabel, CIA a NATO pomohly vyhrát volby zrádcovské sběři okolo Babiše, Okamůry a Turka! Nenechte tuhle loupež být, Šebesto! S MRDem do boje!
Jóža Oltec
@Losina Je to zřejmě jeho modla a životní vzor..🐖🐖
lug70
A co je nového v kauzách Dozimetr, Fialova kampelička, Bitcoin, IKEM, brněnské byty atd? To nebude? Jinak volby jsou tu ovlivňovány vždy dávno před jejich termínem liberálními médii a na školách prakticky už kontinuálně politickými (ne)ziskovkami, které vychovávají budoucí generace v liberálním duchu aby v dospělosti volili jen ty správné systémové liberální strany a politiky. Ty každoroční studentské volby jsou takovým testem, jestli výmývání mladých progresivně liberálními ideologiemi a evropanstvím zdárně pokračuje. Brusel chce ještě v ovlivňování voleb přitvrdit a chystá projekt AGORA na podporu liberálních médií a politických (ne)ziskovek i umělecké šmíry za 8,5 miliardy eur. To budou zaprodaní presstituti, (ne)ziskovkáři a umělci jásat, že dostanou na hlásání liberálně progresivní europropagandy další prachy od daňových poplatníků o jakých se jim ani nesnilo.
Losina
@Bubák Bubák Piš srozumitelně. Vůbec ti nerozumím. ŠKOLY nic?
Richard Šebesta
@Petr Minář Většinou tvoje nesmysly nečtu ale když chceš kecat vyvedu tě z omylu EINS ZWEI lháři.Asi před 3 týdny udělala nějaká dobrá redaktorská duše kontrolní nákupy v supermarketech v Deutschlandu,Polsku a u nás.. Nakoupili naprosto stejné zboží a pak došlo k porovnávání cen. Šlo pochopitelně hlavně o potraviny běžné spotřeby. Cena nákupu se pohybovala okolo 2000 Kč. Takže v přepočtu na české koruny náš nákup byl nejdražší německý o 170 kč levnější a polský o rovných 200 kč levnější. Když si připočteme německé platy které jsou asi 3 x vyšší než u nás tak není co řešit.To je ten Fialův "blahobyt ".. Ale uznávám on by nám ty německé platy za 3 roky možná zařídil ale možná taky ne a možná bychom se oproti Němcům propadli ještě více. Což je podle mne reálnější.
Jiří Bubeníček
@Richard Šebesta Pravdivě ,jak jste to ,taknpresně odlišil během 4 let? Pokud tedy pracujete a hospodařite s penězi ? Nebo už jste totálně ne totalitně ,infikovaný lidovým miliardárom zo Slovenska???
Richard Šebesta
@Bruno Ferari Za nuteláka bylo rozhodně hůře. Takže Bureš možná bude mít pravdu,že bude líp,protože hůře než za pětigangu být nemůže.
Jaroslav Chlup
@lug70 co na to říct, dozimetr u soudu a zbytek? Ani za komentář mi nestojíš. Snad jenom jedno. Změn medikaci
Richard Šebesta
@Jiří Červený Nejsem a naštěstí ani s tebou nomáde. Další dezolát co neunesl debakl Fialova gangu,že ? To víš to je ono kouzelné slůvko demokracie. Pokud víš o co jde ?
Pavel Nyklíček
@Jiří Červený
Je to jeho máma 😁
Bubák Bubák
@Petr Minář velehloupý soudruhu mináři, ta tento vyblitek 30 stříbrných os ODS nebude, velmi slabé, víš, velehloupý soudruhu mináři. Fialové neštěstí ještě pořád škodí této zemi.
Jaroslav Chlup
@Bruno Ferari žádná nebude, ani po minulých 8mi letech nenastala. Vždy se najde výmluva proč to jeho veličenstvo nedalo buď bývalá vláda (samozřejmě neschopná) nebo ten zlý proamerický president nebo pro ukrajinský mu nedovolil makat 25h pro lidi
Losina
@epr3 Vy snad souhlasíte s tím nemocným člověkem ve videu?
epr3
@Jóža Oltec Za to tobě by nepomohl ani ten klobouček. Ta tvoje debilita propálí úplně všechno....😂
Losina
@lug70 Psi vyjí, a karavana táhne dál. Nic se nezmění. Jen osoby a obsazení.
Jóža Oltec
@Bruno Ferari Zn. Lépe už bylo..
Jiosef Tyl
@Vladimír Veselý - v blázinci je, ale oni jim, když chodí pravidelně kakat a umyjí si ruce na hodinu denně půjčují notebook s internetem.
bella.
@Losina
🟥chytrý pochopí, blbec poučuje .
Já ten koment Bubáka přečetla bez problému. Losino , ŠKOLY nic?
------------------------------------------------------------------------ 🟥
Anatolij Vasil
@Petr Minář A kdo ti říká aby jsi kupoval Babišovi výrobky?Že nám pořád cpeš že je od něj nebudeš kupovat.To nás,ale fakt nezajímá co ty kupuješ nebo ne kupuješ.Clanek není o tobě polosilenej Minář.
bella.
@Michal Kelner
proč? Narodila se na Ukrajině.

🟥Asi to není jako v Pobaltských státech,kdy Kallasová fandí tomu , aby se Rusové tam žijící po desetiletí oficiálně nazývali neobčany a nyní je vystěhovávají. Kallasová tohle necítí jskože nacistický ?
Chce to , Kelnere , slepě nefandit a to ani jednomu, ani druhému.Popisuju fakta.
.Ukrajinka v českém lese mi nevadí, vadí mi, že všichni jen do Prahy a Brna s profesí dělník, chudinky ohrožený.🟥
Michal Kelner
@bella. Hele, Blbello, co dělá proruská Ukrajinka v českém lese? Jestli adoruje Putina, neměla by být někde na Sibiři?
Zkus se nad tím zamyslet...
bella.
@Petr Minář
🟥Kdybys , Mináři, měl aspoň desetnu mozku Druláka, hned by bylo na světě líp.Tobě, i nám chytřejším.🟥
bella.
@Michal Kelner

🟥Mluvila jsem z Ukrajinkou z Východu.
Hovořila o MI6 a o tom, že Zelenskyj byl před válkou za Johsonem v Anglii.
Je další v řadě, která tvrdí, že za Rusů se měli líp, byly školy, zdravotnictví, byla i věda atd..Ona učila na VŠ programování.
Když mluvila o Zelenském automaticky tišila hlas a přitom jsme byly v lese.Říkala jaké poměry jsou za Zelenského a že by se vráila jen pokud správu bude mít Rusko.

Nejsem blbá, aby tady kázala moudra a nejsem blbá , abych věřila našemu Pávkovi, Fialovi a Leyenové o přínosu migrantů .Já se s lidmi bavím, i s Ukrajinci, které tady nechci.Východní tvrdí, že burani jsou ti Zakarpatští zemědělci, které tady z 90 % máme na dávkách.

Na rozdíl od vlády a pisálků v Reflexu takový Vrábel a spol. vidí budoucnost našeho národa velmi ostře!
------------------------- 🖐️
Losina
@bella. Já tedy ne. Asi mluvíte oba jiným jazykem.
Losina
@Richard Šebesta A co to jako znamená, Že budete chodit na oběd na Vodňanské kuře za 25 Kč. Vytáhněte už si tu hlavu z pr...
bella.
@Milos_S
🟥Tak jste si měli vzpomenout tehdy a žádat.
Já mluvím teď o Všeználkovi , ekonomickém a diplomatickém střevu, narcistní osobě Fialovi.🟥
bella.
@Milos_S
🟥Ptala jsem se Juchin - zde nade mnou.A je ticho po pěšině.
To se tak má, když někdo žvaní a nic neví.🟥
Milos_S
@bella. Stejný audit by měl být ovšem v případě 8 let vlád prolhaného mafiána. Vrcholem bylo asi schválení rozpočtu těsně před covidem, tedy v době maximální ekonomické konjunkce. A to přitom prolhaný mafián při svém vstupu do politiky prohlašoval, že pokud se někdy dostane do vlády, tak státní rozpočet bude v nejhorším případě vyrovnaný.
Milos_S
@bella. Co třeba vyzobaná Peterková? Nebo to video s Čermákem?
bella.
@Bruno Ferari
🟥
pokud se lidem vysvětlí a auditem poslední vlády Fialy se doloží o co nás připravili SPOLU a Pavel a zdůrazní se, že , VY, jejich voliči jste to jejich zvolením umožnili a teď se odmítáte v tom vykoupat ,zatímco oni se zlatými padáky jen přesedlali z horních funkcích do svých připravených trafik, pak to pochopit musí, anebo musí ne na vládě Babišově, nýbrý po Fialovi a Pavlovi žádat náhradu škody u soudu.A to i za ohrožrní republiky přívaly migrantů na účet života vlastního lidu, národa , státu.
Asi tak nějak!
Audit musí být, těším se na něj !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!! 🟥
bella.
@Juchin
🟥 nežiju v sociální bublině , tedy chci vědět, jaké " fantastické figurky " má Juchin na mysli.Sem s tím, jinak je ten koment k hov... !!!!( a to jsem slušný člověk ! ) 🟥
Bubák Bubák
@Losina mé vzdělání na to tvé stačí zcela určitě, ale souhlasím s tím, že za chyby, které indikuje mobil, může uživatel.
Losina
@Richard Šebesta Jen tak pro informaci. Nomád je stále putující člověk. Co jste tím chtěl vyjádřit?
seng
@Bruno Ferari třeba jim bude stačit, když jim nebude hůř .