Komentáře
Vrabel: Volby ovlivnily CIA, MI6 a NATO, výsledky jsou zmanipulovaný aneb Co je nového u českých „vlastenců“
43 komentářů
Vrábel má pravdu.
Nejen NATO a MI6, ale prsty v tom má i SSM, RVHP a MHD.
Nejen NATO a MI6, ale prsty v tom má i SSM, RVHP a MHD.
@Michal Kelner
🟥Mluvila jsem z Ukrajinkou z Východu.
Hovořila o MI6 a o tom, že Zelenskyj byl před válkou za Johsonem v Anglii.
Je další v řadě, která tvrdí, že za Rusů se měli líp, byly školy, zdravotnictví, byla i věda atd..Ona učila na VŠ programování.
Když mluvila o Zelenském automaticky tišila hlas a přitom jsme byly v lese.Říkala jaké poměry jsou za Zelenského a že by se vráila jen pokud správu bude mít Rusko.
Nejsem blbá, aby tady kázala moudra a nejsem blbá , abych věřila našemu Pávkovi, Fialovi a Leyenové o přínosu migrantů .Já se s lidmi bavím, i s Ukrajinci, které tady nechci.Východní tvrdí, že burani jsou ti Zakarpatští zemědělci, které tady z 90 % máme na dávkách.
Na rozdíl od vlády a pisálků v Reflexu takový Vrábel a spol. vidí budoucnost našeho národa velmi ostře!
------------------------- 🖐️
🟥Mluvila jsem z Ukrajinkou z Východu.
Hovořila o MI6 a o tom, že Zelenskyj byl před válkou za Johsonem v Anglii.
Je další v řadě, která tvrdí, že za Rusů se měli líp, byly školy, zdravotnictví, byla i věda atd..Ona učila na VŠ programování.
Když mluvila o Zelenském automaticky tišila hlas a přitom jsme byly v lese.Říkala jaké poměry jsou za Zelenského a že by se vráila jen pokud správu bude mít Rusko.
Nejsem blbá, aby tady kázala moudra a nejsem blbá , abych věřila našemu Pávkovi, Fialovi a Leyenové o přínosu migrantů .Já se s lidmi bavím, i s Ukrajinci, které tady nechci.Východní tvrdí, že burani jsou ti Zakarpatští zemědělci, které tady z 90 % máme na dávkách.
Na rozdíl od vlády a pisálků v Reflexu takový Vrábel a spol. vidí budoucnost našeho národa velmi ostře!
------------------------- 🖐️
@bella. Hele, Blbello, co dělá proruská Ukrajinka v českém lese? Jestli adoruje Putina, neměla by být někde na Sibiři?
Zkus se nad tím zamyslet...
Zkus se nad tím zamyslet...
@Michal Kelner
proč? Narodila se na Ukrajině.
🟥Asi to není jako v Pobaltských státech,kdy Kallasová fandí tomu , aby se Rusové tam žijící po desetiletí oficiálně nazývali neobčany a nyní je vystěhovávají. Kallasová tohle necítí jskože nacistický ?
Chce to , Kelnere , slepě nefandit a to ani jednomu, ani druhému.Popisuju fakta.
.Ukrajinka v českém lese mi nevadí, vadí mi, že všichni jen do Prahy a Brna s profesí dělník, chudinky ohrožený.🟥
proč? Narodila se na Ukrajině.
🟥Asi to není jako v Pobaltských státech,kdy Kallasová fandí tomu , aby se Rusové tam žijící po desetiletí oficiálně nazývali neobčany a nyní je vystěhovávají. Kallasová tohle necítí jskože nacistický ?
Chce to , Kelnere , slepě nefandit a to ani jednomu, ani druhému.Popisuju fakta.
.Ukrajinka v českém lese mi nevadí, vadí mi, že všichni jen do Prahy a Brna s profesí dělník, chudinky ohrožený.🟥
Člověk si tak žije ve své sociální bublině a pak se nestačí divit jaké fantastické figurky má mezi svými spoluobčany.... Napadá mě jedině otázka co na ty diagnózy berou a zda to má nějaký dopad na jejich svéprávnost 😂
@Juchin
🟥 nežiju v sociální bublině , tedy chci vědět, jaké " fantastické figurky " má Juchin na mysli.Sem s tím, jinak je ten koment k hov... !!!!( a to jsem slušný člověk ! ) 🟥
🟥 nežiju v sociální bublině , tedy chci vědět, jaké " fantastické figurky " má Juchin na mysli.Sem s tím, jinak je ten koment k hov... !!!!( a to jsem slušný člověk ! ) 🟥
Jeden už nedokáže rozpoznat, co je Divoký kačer a co je realita. Některé komentáře a výroky reálných politiků jsou tak absurdní, že je proti nim Kačer nudná šeď. Třeba Vrábel nebo Sterzyk, to je sranda obrovitá. Vyzývat lidi, aby přispěli na klavír pro malá Vidláčata, to je snad to nejvtipnější, co jsem kdy četl...
Můžou za to Cijáci, je to jasné...Měl by zakoupit alobalový klobouček a nosit ho i v noci, aby ho nezaměřili...
Uz se tesim na deziluzi z Babise. Az lidem dojde, ze stale musi chodit do prace, ze stale musi splacet dluhy a ze ani ta Nutela nezlevnila tak, jak si prali. A pritom volili s cilem, ze jim bude lip...a vono jim lip neni.
@Bruno Ferari Za nuteláka bylo rozhodně hůře. Takže Bureš možná bude mít pravdu,že bude líp,protože hůře než za pětigangu být nemůže.
@Richard Šebesta Nejsi nějak příbuzný s Vrábelem?
@Richard Šebesta Pravdivě ,jak jste to ,taknpresně odlišil během 4 let? Pokud tedy pracujete a hospodařite s penězi ? Nebo už jste totálně ne totalitně ,infikovaný lidovým miliardárom zo Slovenska???
@Richard Šebesta
Tvůj soudruh Vrabel říká, že nám zase ukradli volby. Tak Šebesto co dělá MRD (Milice Revolucionáře Druláka)? Cvičili jste a slibovali, že v tom případě půjdete bojovat a zachráníte poctivé občany! Je na čase, má pravdu Vrabel, CIA a NATO pomohly vyhrát volby zrádcovské sběři okolo Babiše, Okamůry a Turka! Nenechte tuhle loupež být, Šebesto! S MRDem do boje!
Tvůj soudruh Vrabel říká, že nám zase ukradli volby. Tak Šebesto co dělá MRD (Milice Revolucionáře Druláka)? Cvičili jste a slibovali, že v tom případě půjdete bojovat a zachráníte poctivé občany! Je na čase, má pravdu Vrabel, CIA a NATO pomohly vyhrát volby zrádcovské sběři okolo Babiše, Okamůry a Turka! Nenechte tuhle loupež být, Šebesto! S MRDem do boje!
@Bruno Ferari žádná nebude, ani po minulých 8mi letech nenastala. Vždy se najde výmluva proč to jeho veličenstvo nedalo buď bývalá vláda (samozřejmě neschopná) nebo ten zlý proamerický president nebo pro ukrajinský mu nedovolil makat 25h pro lidi
@Bruno Ferari
🟥
pokud se lidem vysvětlí a auditem poslední vlády Fialy se doloží o co nás připravili SPOLU a Pavel a zdůrazní se, že , VY, jejich voliči jste to jejich zvolením umožnili a teď se odmítáte v tom vykoupat ,zatímco oni se zlatými padáky jen přesedlali z horních funkcích do svých připravených trafik, pak to pochopit musí, anebo musí ne na vládě Babišově, nýbrý po Fialovi a Pavlovi žádat náhradu škody u soudu.A to i za ohrožrní republiky přívaly migrantů na účet života vlastního lidu, národa , státu.
Asi tak nějak!
Audit musí být, těším se na něj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🟥
🟥
pokud se lidem vysvětlí a auditem poslední vlády Fialy se doloží o co nás připravili SPOLU a Pavel a zdůrazní se, že , VY, jejich voliči jste to jejich zvolením umožnili a teď se odmítáte v tom vykoupat ,zatímco oni se zlatými padáky jen přesedlali z horních funkcích do svých připravených trafik, pak to pochopit musí, anebo musí ne na vládě Babišově, nýbrý po Fialovi a Pavlovi žádat náhradu škody u soudu.A to i za ohrožrní republiky přívaly migrantů na účet života vlastního lidu, národa , státu.
Asi tak nějak!
Audit musí být, těším se na něj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🟥
@bella. Stejný audit by měl být ovšem v případě 8 let vlád prolhaného mafiána. Vrcholem bylo asi schválení rozpočtu těsně před covidem, tedy v době maximální ekonomické konjunkce. A to přitom prolhaný mafián při svém vstupu do politiky prohlašoval, že pokud se někdy dostane do vlády, tak státní rozpočet bude v nejhorším případě vyrovnaný.
A co je nového v kauzách Dozimetr, Fialova kampelička, Bitcoin, IKEM, brněnské byty atd? To nebude? Jinak volby jsou tu ovlivňovány vždy dávno před jejich termínem liberálními médii a na školách prakticky už kontinuálně politickými (ne)ziskovkami, které vychovávají budoucí generace v liberálním duchu aby v dospělosti volili jen ty správné systémové liberální strany a politiky. Ty každoroční studentské volby jsou takovým testem, jestli výmývání mladých progresivně liberálními ideologiemi a evropanstvím zdárně pokračuje. Brusel chce ještě v ovlivňování voleb přitvrdit a chystá projekt AGORA na podporu liberálních médií a politických (ne)ziskovek i umělecké šmíry za 8,5 miliardy eur. To budou zaprodaní presstituti, (ne)ziskovkáři a umělci jásat, že dostanou na hlásání liberálně progresivní europropagandy další prachy od daňových poplatníků o jakých se jim ani nesnilo.
Ten člověk ještě není v blázinci? Něco se asi pokazilo.
P.S. Já měl "německý" plat už pár let před Fialou. Bohužel ne dlouho, čas nezastavíš a důchod už německý není. Ale on mi přece estébák přidá 🤣
🟥chytrý pochopí, blbec poučuje .
Já ten koment Bubáka přečetla bez problému. Losino , ŠKOLY nic?
------------------------------------------------------------------------ 🟥