Zprávy

Zpět na článek

Radim Jančura: Politici se chovají jako bezpáteřní nýmandi

6 komentářů

tarka
21. října 2011 • 17:38
jistě jste nakonec pochopil, že ten velmi směšný, sotva ochmýřený a nezkušený mladíček Pavel Dobeš je jen prodloužená ruka Víta Bárty, se kterým musí vše konzultovat a následně realizovat jeho rozhodnutí. Vít Bárta řídí nejen Pavla Dobeše, ale i Josefa Dobeše na školství, i když tento Josef Dobeš je bohužel sám od sebe ještě daleko aktivnější, než Pavel Dobeš a rozhazuje desítky a stovky milionů do soukromých kapes za bohorovného přihlížení soudruha premiéra Nečase a nekritického obdivu soudruha prezidenta Klause.
tsusi
20. října 2011 • 20:16
Mám za to, že spousta lidí s tím souhlasí, neboť v diskusi nevidím žádný odpor proti tomuto tvrzení. Každopádně s panem Jančurou souhlasím. V politice, alespoň v ČR, jde pouze o koryta a už nikdy a vůbec ne o občany. Ve volbách volíme menší zlo, podle slibů. To si myslíme ale jen do té doby, než dojde na jejich plnění. Poté se ty zásadní věci k řešení stanou méně zásadními a nakonec úplně neřešitelnými. A po každém volebním období občan stále více chudne a z politiků se stávají milionáři. A tak to jde stále dál močálem černým kolem bílých skal ....
neilyoung
20. října 2011 • 17:05
Jančura má s těmi politiky pravdu, ale sám je jako jeden z nich.
Palopetro
20. října 2011 • 21:05
A v čem jako?Vybudoval podnik bez státních a tedy vašich peněz a stát mu pouze brání v dalším rozvoji,jen aby udržel u lízu pár zkorumpovaných ředitelů ČD,Škody Plzeň a ČKD.Bez ohledu na to,že to stejně platíme všichni.Politik je pro mě synonymum bezpáteřního hajzla,který v předvolebním sllibování lže a stádo voličů mu slepě a bezmyšlenkovitě věří.Po volbách pak po hospodách nadává na ty politické hajzly.Jenže největším ***m je především pitomec- volič.
neilyoung
20. října 2011 • 21:47
Jančura v "podnikatelském" boji používá různá svinstva. A je to lhář. PS: ČKD už delší čas není.
strassidlo
21. října 2011 • 23:55
PP, Vy jste se teda dneska rozjel!
A máte recht!