Divoký kačer
Uživatel_5734171
19
Málokdy mě slzy tak rozesmějí, jako tomu bylo u téhle bolševičky. A byly upřímné, ona se opravdu tak těšila, že tu bude rozhodovat a místo toho nebude ani na zaplacení úvěru a ještě jí to málo sebere Sterzyk, majitel hnutí Stačilo... Naposled mě tahle rozesmálo, když dojatý a uslzený Mečiar zpíval S pánom bohom, odcházím od vás, neublížil som, neublížil som...))))))
Přejít do diskuze
🤣🤣🤣
Sloužili ďáblu dostanou odměnu v pekle. Což Konečná, ta udělá tečku (zde konečník) za svou kariérou snadno (i kdybychom padli všici, vstanou noví domovníci...), ale co ubohá vidláčata, která se ani na klavír už nenaučí?
Sloužili ďáblu dostanou odměnu v pekle. Což Konečná, ta udělá tečku (zde konečník) za svou kariérou snadno (i kdybychom padli všici, vstanou noví domovníci...), ale co ubohá vidláčata, která se ani na klavír už nenaučí?
A kdepak je příspěvek Aloise Rudého? Že by stále ještě stíral slzy ve svém rudém koutku? Lojzíku, to přebolí. Časem.
@Filip Zavřel Spíš na balalajku, banjo evolvovalo na to jaké je dnes v imperialismu v USA. I hudební nástroj musí mít správný třídní původ..
@Petr Minář Já bych to teda nerad rozdmýchával nějakou třídní nenávist, nebo tak, ale nemáte pocit, že klavír je pro Vidlákovo prostředí takový. Jak to říci? Příliš uhlazený, kulturní, možná až intelektuální? Klaus by asi řekl levicový 😅. Neměla by mladá Vidláková brnkat na benjo, nebo tahat harmoniku?
@Filip Zavřel
jedině garmoška, ostatní je špatné...Každopádně takový konec by nenapsal ani ten nejlepší scénárista, kdy bolševik somruje na uhlí a hodiny klavíru a vyhrožuje, že jinak půjde do práce...
jedině garmoška, ostatní je špatné...Každopádně takový konec by nenapsal ani ten nejlepší scénárista, kdy bolševik somruje na uhlí a hodiny klavíru a vyhrožuje, že jinak půjde do práce...
@Uživatel_5734171 Dneska ve Vlevo Dole Vidlákovi doporučovali, aby se dal na dráhu stand-up komika, že publikum určitě najde.
@Jóža Oltec No, to máte vlastně pravdu, nezvážil jsem třídní původ nástrojů. Ale vzpomněl jsem na Tondu Zápotodnu, jehož otec hrál na akordeon. Tak jsem si řekl, že když Láďa Zápotocký zvládl akordeon, tak mladá Vidláková by dala tak tu tahací harmoniku. No, možná triangl.
Této diskuse se nezúčastním, ale hlavně pane Landsman se svými aktuálními články s dobře kořeněným humorem vydržte dlouho!
@Jiosef Tyl Babišova vláda, jak pravil pan Kodet ve filmu Pelíšky, vláda mrzké lůzy.
@Alois Rudý
Jedním z příznaků zarytého bolševismu autora bývá to, že Bruselu připisuje vlastnosti a jednání, typické pro Moskvu. Obecně to ale svědčí o jistém typu nevzdělaného počeštělého mužictví.
Jedním z příznaků zarytého bolševismu autora bývá to, že Bruselu připisuje vlastnosti a jednání, typické pro Moskvu. Obecně to ale svědčí o jistém typu nevzdělaného počeštělého mužictví.
@Anatolij Vasil A už o tom ví Gennadij Zjuganov, vůdce ruSSkých komoušů, že je zakázaný..?
@Miroslav Zita
V
2.vypadnutí komoušů a spol. z parlamentu a pokles SPD je dobrou zprávou ! Uvidíme co Andrej Soudemuznalý Lhář 25085 Babiš předvede a jak se popisuje se středem zájmů. .Fialovi lze vyčítat leccos, ale ne že je odsouzený násobný lhář a ubožák šířící dětinské lži.
V
2.vypadnutí komoušů a spol. z parlamentu a pokles SPD je dobrou zprávou ! Uvidíme co Andrej Soudemuznalý Lhář 25085 Babiš předvede a jak se popisuje se středem zájmů. .Fialovi lze vyčítat leccos, ale ne že je odsouzený násobný lhář a ubožák šířící dětinské lži.
@Filip Zavřel
No, když fotr od těch vidláčat (nevím kolik jich je a jak jsou stará) nemákne a nenajdou se hlupáci pro posílání peněz, tak určitě budou vidláčata pískat kudlu. Jinak jim fotřík - nemaká, času dost - může vyřezat z vrbového proutí píšťaličky, když jsou tak muzikální. Případně mohou muzicírovat zpěvem "brumenda" spolu s fotrem, to se dělá při smutečních příležitostech a tu tu je: zdechla nám KSČ!
No, když fotr od těch vidláčat (nevím kolik jich je a jak jsou stará) nemákne a nenajdou se hlupáci pro posílání peněz, tak určitě budou vidláčata pískat kudlu. Jinak jim fotřík - nemaká, času dost - může vyřezat z vrbového proutí píšťaličky, když jsou tak muzikální. Případně mohou muzicírovat zpěvem "brumenda" spolu s fotrem, to se dělá při smutečních příležitostech a tu tu je: zdechla nám KSČ!
@Richard Sebesta
Haha, ubožák Andrej Soudemuznaný Lhář 25085 Babiš je co ?
A čekající na odsouzení za Čapí hnízdo?
Haha, ubožák Andrej Soudemuznaný Lhář 25085 Babiš je co ?
A čekající na odsouzení za Čapí hnízdo?
Domino dobře když příjmu tvou hru tak Ursula Nutelaka taky ne .Jak to že tě Bureš tak drtivé porazil. ? Jsi neschopný 😁👍
@Uživatel_5734171
Mečiarova písnička potěšila. Na slovenském venkově ji zpívají, když vynášejí z domu rakev s nebožtíkem.
Mečiarova písnička potěšila. Na slovenském venkově ji zpívají, když vynášejí z domu rakev s nebožtíkem.
@Jan Mrkvička A já vždycky myslel, že hláška ,,Na kravskej roh ti zahraju." je folklorní výhrůžka smrtí.
@Jaromir Skubal jsou to komedianti, tihle komouši, a komedianti bez smyslu pro humor..... jsou nanic
Jak to můžete psát,když v Rusku jsou komunisti zakázaný.I když je to divoký kačer,tak nepište pitomosti.
Jak to tak delší dobu sledují,tak zjišťují, že REFLEX je dno novinářské žumpy.Jen šíří nenávist a to komunistům nefandim!
@BudhaS já rozhodně nebrečím, ale upřímně se raduji. Fialový hnus je pryč a jak jsem předvídal, tak se i nyní ten spolek nymandů SPOLU i v brzku rozpadne.