Divoký kačer

Zpět na článek

Kateřina mě velmi zklamala. Bude mít hodně co vysvětlovat, tvrdí Putin o Konečné

50 komentářů

Jindřich Žižka
Skvělé se baví, výstižné
Miroslav Müller
Stacilo je presne slovo,rika vse
Jóža Oltec
Inu asi také vypadne ze zavřeného okna, Vláďa jí to zařídí...
Alois Rudý
Což Kateřina, ale hlavně Fiala bude muset vysvětlovat v Bruselu proč zklamal😂🤣
Alexander Backovsky
@Alois Rudý
Jedním z příznaků zarytého bolševismu autora bývá to, že Bruselu připisuje vlastnosti a jednání, typické pro Moskvu. Obecně to ale svědčí o jistém typu nevzdělaného počeštělého mužictví.
František Pavlíček
Této diskuse se nezúčastním, ale hlavně pane Landsman se svými aktuálními články s dobře kořeněným humorem vydržte dlouho!
Anatolij Vasil
Jak to můžete psát,když v Rusku jsou komunisti zakázaný.I když je to divoký kačer,tak nepište pitomosti.
Jiří Hybeš
@Anatolij Vasil A už o tom ví Gennadij Zjuganov, vůdce ruSSkých komoušů, že je zakázaný..?
Richard Miklic
@Anatolij Vasil Toľa, Toľa... Tys zase popil?
František Crhak
Jste fakt opravdová žumpa.
František Crhak
Kateřině fandím a budu ji příště zase volit.
Jirka Žák
@František Crhak to je dobře, zla není nikdy dost 😉👍
Jiří Hybeš
@František Crhak 4,37%.....Upřímnou soustrast......
Jiri Lesko
Jak to tak delší dobu sledují,tak zjišťují, že REFLEX je dno novinářské žumpy.Jen šíří nenávist a to komunistům nefandim!
Standa_Safi
@Jiri Lesko souhlasím s Vámi. Strašná proměna kdysi fajn redakce.
Jaromir Skubal
@Standa_Safi Deb.lové!
Richard Miklic
@Jaromir Skubal jsou to komedianti, tihle komouši, a komedianti bez smyslu pro humor..... jsou nanic
Jiosef Tyl
Dávám Babišovi kvartál, maximálně dva.
Georg Waldman
@Jiosef Tyl Babišova vláda, jak pravil pan Kodet ve filmu Pelíšky, vláda mrzké lůzy.
Jaromir Skubal
@Georg Waldman Přesně tak. Bohužel, není co dodat.
Jiosef Tyl
Putine, povolej si ji do Kremlu, a už jí nevracej. 😂
Georg Waldman
@Jiosef Tyl V Kremlu jí vyber okno co nejvýše.
Richard Sebesta
Domino dobře když příjmu tvou hru tak Ursula Nutelaka taky ne .Jak to že tě Bureš tak drtivé porazil. ? Jsi neschopný 😁👍
Mibus
A kdepak je příspěvek Aloise Rudého? Že by stále ještě stíral slzy ve svém rudém koutku? Lojzíku, to přebolí. Časem.
Miroslav Hruška
@Mibus
Rudý už maká, aby poslal Vidlákovi prachy na úhradu dluhů z kampaně...
Jiosef Tyl
@Mibus Putin ho vypnul.
Miroslav Zita
Fialový hnus je pryč a tak si presstituti hladí ego na Konečné 🙄
Mibus
@Miroslav Zita Trapné i na Vás, soudruhu
BudhaS
@Miroslav Zita Nebreč
Miroslav Zita
@BudhaS já rozhodně nebrečím, ale upřímně se raduji. Fialový hnus je pryč a jak jsem předvídal, tak se i nyní ten spolek nymandů SPOLU i v brzku rozpadne.
Miroslav Hruška
@Miroslav Zita
V
2.vypadnutí komoušů a spol. z parlamentu a pokles SPD je dobrou zprávou ! Uvidíme co Andrej Soudemuznalý Lhář 25085 Babiš předvede a jak se popisuje se středem zájmů. .Fialovi lze vyčítat leccos, ale ne že je odsouzený násobný lhář a ubožák šířící dětinské lži.
Miroslav Zita
@Miroslav Hruška jenom hlupák nevidí, že Fiala lhal, kudy chodil.
Jaromir Skubal
@Miroslav Zita B.be!
Lâm Thanh Trúc
KK se má odstěhovat do Ruska
Libor Nezbeda
@Lâm Thanh Trúc Tam by ji tak nekrmili, jak v té zlé EU.
Uživatel_5734171
Málokdy mě slzy tak rozesmějí, jako tomu bylo u téhle bolševičky. A byly upřímné, ona se opravdu tak těšila, že tu bude rozhodovat a místo toho nebude ani na zaplacení úvěru a ještě jí to málo sebere Sterzyk, majitel hnutí Stačilo... Naposled mě tahle rozesmálo, když dojatý a uslzený Mečiar zpíval S pánom bohom, odcházím od vás, neublížil som, neublížil som...))))))
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Jj. Pamatuji. Mečiar byla faleš sama.
Fico jak přes kopírák.
Richard Sebesta
@Pavel Nyklíček A Nutelak to same
Miroslav Hruška
@Richard Sebesta
Haha, ubožák Andrej Soudemuznaný Lhář 25085 Babiš je co ?
A čekající na odsouzení za Čapí hnízdo?
Filip Zavřel
@Uživatel_5734171 Úplně ho vidím, v tý košili, moc blízko kamery a krokodýlí slzy.
Uživatel_5696950
@Uživatel_5734171
Mečiarova písnička potěšila. Na slovenském venkově ji zpívají, když vynášejí z domu rakev s nebožtíkem.
Petr Minář
🤣🤣🤣
Sloužili ďáblu dostanou odměnu v pekle. Což Konečná, ta udělá tečku (zde konečník) za svou kariérou snadno (i kdybychom padli všici, vstanou noví domovníci...), ale co ubohá vidláčata, která se ani na klavír už nenaučí?
Filip Zavřel
@Petr Minář Já bych to teda nerad rozdmýchával nějakou třídní nenávist, nebo tak, ale nemáte pocit, že klavír je pro Vidlákovo prostředí takový. Jak to říci? Příliš uhlazený, kulturní, možná až intelektuální? Klaus by asi řekl levicový 😅. Neměla by mladá Vidláková brnkat na benjo, nebo tahat harmoniku?
Jóža Oltec
@Filip Zavřel Spíš na balalajku, banjo evolvovalo na to jaké je dnes v imperialismu v USA. I hudební nástroj musí mít správný třídní původ..
Filip Zavřel
@Jóža Oltec No, to máte vlastně pravdu, nezvážil jsem třídní původ nástrojů. Ale vzpomněl jsem na Tondu Zápotodnu, jehož otec hrál na akordeon. Tak jsem si řekl, že když Láďa Zápotocký zvládl akordeon, tak mladá Vidláková by dala tak tu tahací harmoniku. No, možná triangl.
Uživatel_5734171
@Filip Zavřel
jedině garmoška, ostatní je špatné...Každopádně takový konec by nenapsal ani ten nejlepší scénárista, kdy bolševik somruje na uhlí a hodiny klavíru a vyhrožuje, že jinak půjde do práce...
Filip Zavřel
@Uživatel_5734171 Dneska ve Vlevo Dole Vidlákovi doporučovali, aby se dal na dráhu stand-up komika, že publikum určitě najde.
Jan Mrkvička
@Filip Zavřel Vidláci odjakživa hráli na kravskej roh.
Filip Zavřel
@Jan Mrkvička A já vždycky myslel, že hláška ,,Na kravskej roh ti zahraju." je folklorní výhrůžka smrtí.
Petr Minář
@Filip Zavřel
No, když fotr od těch vidláčat (nevím kolik jich je a jak jsou stará) nemákne a nenajdou se hlupáci pro posílání peněz, tak určitě budou vidláčata pískat kudlu. Jinak jim fotřík - nemaká, času dost - může vyřezat z vrbového proutí píšťaličky, když jsou tak muzikální. Případně mohou muzicírovat zpěvem "brumenda" spolu s fotrem, to se dělá při smutečních příležitostech a tu tu je: zdechla nám KSČ!