Padni komu padni

Zpět na článek

Babiš zažil své NagÁNO, Motoristy nechá rozložit ČT. Z Vidláka je žebrák a z Pirátů Pirátky

27 komentářů

Uživatel_5734171
@epr3
jestli to nevíš, tak Vidlák včera somroval od lidí na uhlí a na hodiny klavíru pro děti. Dokonce vyhrožoval, že jinak půjde do práce. Ale ty dál věř tomu, že to jsou pomluvy...)))
romanetta
Nagano by to bylo, kdyby dostal nad 50%. Tohle není žádné vítězství, ale spíš trest.😉
Miroslav Kašpar
No jen jestli to, co se přihodilo, nebylo to nejhorší, co mohlo toho zemského škůdce, agenta Bureše, vůbec potkat. Protože se obávám, že s těmi dvěma podpůrnými partičkami za zadkem, mu ta iluze "zodpovědného správce země" nemusí dlouho procházet. Pokud se mu to tedy nezhroutí ještě před "pověřením"
Uživatel_5734171
Babiš zažívá přesně to, co se označuje jako Pyrrhovo vítězství. On zdecimnoval své věrné koaliční partnery a teď mu ty hlasy chybí. Kdyby mělo SPD svých 12 procent, bude to bohatě stačit na stabilní vládu. Kdyby mělo Stačilo procent 7, má k tomu i ústavní většinu. Místo toho má naprosto nesourodou a hlavně labilní koalici šest stran, která se bude drolit na každém zákonu. Motoristé je Tykač, to opravdu není Turek, Štastný nebo Macinka. A Tykač nezbohatl tím, že prosazoval nějaké ideály, Bude chtít tvrdě kapitalizovat své investice. A Motoristé byla přesně takováto investice. Následující měsíce budou přesně ve znamení očůrávání patníků, jak Bureš, tak Tykač si budou značkovat svoje teritoria. A Bureš už začal a všem vzkázal, že zdravotnictví nikomu nedá. A má k tomu několik důvodů. Za prvé jeho voliči přesně tohle ocení, kdy strýček Andrej bude takový jejich advokát a hlavně Bureš má ve zdravotnictví své zájmy, svoje kliniky... Je jen otázka času, kdy si Tykač podobným způsobem řekne o energetiku...
Michal Bednarek
Babiš zažil svoje Nagano, které bude brzy Waterloo
Uživatel_5734171
@Petr Minář
ono je to jednoduché. V těch resortech podniká a je tam nejvíc peněz. Přece si nevezme kulturu...))) Já se tři roky na televizi nedíval, teď jsem na pár dní udělal výjimku, ale hodlám v tom nesledování zase pokračovat. Koukám jen na sport a pak na filmy přes platformy, ale zprávy nebo publicistika nula... každopádně Bureš zapomíná na jednu věc. O jeho osudu bude rozhodovat to, zda splní podmínky Tykače (to jsou Motoristé) a Pitomia. Pitomia uplatí celkem snadno, tomu stačí dát flek šéfa sněmovny, nějakou tu dozorčí radu ČEZu a pak předhodit ČT ke zprznění, ale Tykač bude chtít víc...
Petr Minář
Právě mi estébácký zloděj veřejně vyhrozil v TV, že se bude PŘEDNOSTNĚ věnovat zdravotnictví (zachránce mrtvých při covidu!) a věcem sociálním. Tak to se nemocní a pracující mají na co těšit. Naštěstí jsem celkem zdráv a nepracuji. Čím hůř, tím líp!
Uživatel_5734171
@romanetta
Bureš zlikvidoval své přirozené koaliční partnery z KSČM a Socdem, sebral stovky tisíc voličů Okamurovi a teď bude kňučet, že mu chybí hlasy pro vládu...))) A co je klíčové, jak Okamura, tak především Tykač (skutečný majitel Motoristů) si tu podporu nechají ŘÁDNĚ zaplatit. Okamura posty, Tykač zákony na ochranu svého byznysu v energetice a uhlí...
Richard Šebesta
@Petr Minář Jasně ty primitive za Fialy šlo zdravotnictví zu grund to ti nevadí. Covid byl problém,s nimž si nevěděl rady takřka celý svět. TVoje fialova squadra by Covid zvládla lépe,že ? To určitě,minimálně stejně nebo ještě hůře,takže těch mrtvých by bylo mnohem víc. S FIALOU NIKDY VÍCE !!! Doufám,že zapadne jako další neumětelové ODS,Topolánek a Nečas.
Richard Sebesta
@Petr Minář Jasně ty moulo za petigangu bylo zdravotnictví ve sra...ch.Protoze jsi sobec a ty jsi zdravý což ukazuje co jsi zac tak ti to bylo fuk kam to vede Fialův bordel .Jestli ti to nedošlo nezijes tu sám
Richard Sebesta
Nadpis článku se autorovi povedl je vtipný a trefný 👍
Anton Augustin
Úpění poražených liberálů hned udělá člověku hezký den.
Uživatel_5351925
@epr3 Žebrání je žebrání. Jen mu pošli, ať nemusí pracovat
Petr Minář
@Richard Sebesta
Důležité? Tak jsi to neměl volit ldyž sám víš, že krysu nevydají.
Uživatel_5577504
ČT zrušit. Nikdo ji nepotřebuje a ušetríme. Propagandistickou prolhanou goebbelsvize může chtít zachovat jen stupidní pražská kavárna - v čele s morálními majáky Hřebejkem a Etzlerem 🤣
Petr Minář
@Richard Sebesta
Co jsem zač? Zdravý (přiměřeně věku). Hlavně nejsem tupec abych věřil, že něco vyřeší lékaři MUDr. Babiš, MUDr. Schillerová či MUDr. Nacher. Prof. Havlíček. 🤣🤣
U těch se léči ty, Šebestíku.
epr3
Vidlákovi žebrání opravdu nehrozí. Má své hospodářství, kam se může vrátit a pokračovat v hospodaření.
Oproti naprosté většině nás všech má jednu zásadní životní zkušenost. Může říkat "alespoň jsem to zkusil", což blbečkové, kteří ho budou v médiích ostouzet a škodolibě se posmívat, říct nemohou. Těm zůstanou jen ty jejich nadávky a omezenost.
Bubák Bubák
@Richard Sebesta kaprál z hradu, do toho nemá co kafrat. Tady je jednoznačný vítěz.
Bubák Bubák
@Petr Minář velehloupý soudruhu mináři, úplně zbytečný tvore, drž frasnu. O problematice nevíš naprosto vůbec nic.
Jóža Oltec
@epr3 Pravda bude někde uprostřed, česká masmédia jsou zprofanovaná všechna, po celém spektru. Ale vidlák reprezentoval stranu rudých prasat, tož si po prohře posměch plně zaslouží...
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta Za Fialu to zdravotnictví bylo katastrofa.Mam doma těžce nemocného tak vím o čem mluvím.Doufame že se to zlepší.Hlavne kratší čekací lhůty na vyšetření,na operace a celkově.Jelikoz za Fialu se nedostávalo peněz tak doktoři to dávali i pacientům najevo.Ani se nedivím kdo by chtěl pracovat za darmo.A Minář je nebetyčný blbec a duševní chudák.Se divím že ho rodina nesoupla někam do ústavu.
Richard Šebesta
@Michal Bednarek Přání bývá často otcem myšlenky .
Petr Minář
@Richard Sebesta
Ne, ty jsi "jen" volil bandu, která teď poslouží jako Babišův zadelní přívěsek. Takoví roupi.
Richard Sebesta
@Petr Minář Ty debil já Bureše nevolil .Ale tebe přece pravda nezajímá ,že jo. ?
Miroslav Kašpar
Tak dchválně, co ty námořní lupičky ve Sněmovně předvedou
epr3
@Uživatel_5734171 Vím to, četl jsem. V médiích, které čtu já, to bylo formulováno jako slušná, zdůvodněná a nepodmiňovaná žádost dokonce doprovázená komentářem, že pokud mu jeho věrní nebudou chtít přispět, nic se neděje a on se právě vrátí hospodařit.
Takže asi nevyhrožoval, viď?
Ale klidně věř tomu, co píše a "vhodně" formuluje mainstream...)))
Richard Sebesta
Pro mne je důležité zda bude Bureš vydán ? Doufám v to a pakliže nikoli Pavel by ho neměl jmenovat premiérem .Nebo měla by to být podmínka od Pavla jmenují tě pokud se necháš vydat .