Padni komu padni
Babiš zažil své NagÁNO, Motoristy nechá rozložit ČT. Z Vidláka je žebrák a z Pirátů Pirátky
27 komentářů
Uživatel_5577504
1
ČT zrušit. Nikdo ji nepotřebuje a ušetríme. Propagandistickou prolhanou goebbelsvize může chtít zachovat jen stupidní pražská kavárna - v čele s morálními majáky Hřebejkem a Etzlerem 🤣
Nagano by to bylo, kdyby dostal nad 50%. Tohle není žádné vítězství, ale spíš trest.😉
@romanetta
Bureš zlikvidoval své přirozené koaliční partnery z KSČM a Socdem, sebral stovky tisíc voličů Okamurovi a teď bude kňučet, že mu chybí hlasy pro vládu...))) A co je klíčové, jak Okamura, tak především Tykač (skutečný majitel Motoristů) si tu podporu nechají ŘÁDNĚ zaplatit. Okamura posty, Tykač zákony na ochranu svého byznysu v energetice a uhlí...
Bureš zlikvidoval své přirozené koaliční partnery z KSČM a Socdem, sebral stovky tisíc voličů Okamurovi a teď bude kňučet, že mu chybí hlasy pro vládu...))) A co je klíčové, jak Okamura, tak především Tykač (skutečný majitel Motoristů) si tu podporu nechají ŘÁDNĚ zaplatit. Okamura posty, Tykač zákony na ochranu svého byznysu v energetice a uhlí...
No jen jestli to, co se přihodilo, nebylo to nejhorší, co mohlo toho zemského škůdce, agenta Bureše, vůbec potkat. Protože se obávám, že s těmi dvěma podpůrnými partičkami za zadkem, mu ta iluze "zodpovědného správce země" nemusí dlouho procházet. Pokud se mu to tedy nezhroutí ještě před "pověřením" 

Právě mi estébácký zloděj veřejně vyhrozil v TV, že se bude PŘEDNOSTNĚ věnovat zdravotnictví (zachránce mrtvých při covidu!) a věcem sociálním. Tak to se nemocní a pracující mají na co těšit. Naštěstí jsem celkem zdráv a nepracuji. Čím hůř, tím líp!
@Petr Minář
ono je to jednoduché. V těch resortech podniká a je tam nejvíc peněz. Přece si nevezme kulturu...))) Já se tři roky na televizi nedíval, teď jsem na pár dní udělal výjimku, ale hodlám v tom nesledování zase pokračovat. Koukám jen na sport a pak na filmy přes platformy, ale zprávy nebo publicistika nula... každopádně Bureš zapomíná na jednu věc. O jeho osudu bude rozhodovat to, zda splní podmínky Tykače (to jsou Motoristé) a Pitomia. Pitomia uplatí celkem snadno, tomu stačí dát flek šéfa sněmovny, nějakou tu dozorčí radu ČEZu a pak předhodit ČT ke zprznění, ale Tykač bude chtít víc...
ono je to jednoduché. V těch resortech podniká a je tam nejvíc peněz. Přece si nevezme kulturu...))) Já se tři roky na televizi nedíval, teď jsem na pár dní udělal výjimku, ale hodlám v tom nesledování zase pokračovat. Koukám jen na sport a pak na filmy přes platformy, ale zprávy nebo publicistika nula... každopádně Bureš zapomíná na jednu věc. O jeho osudu bude rozhodovat to, zda splní podmínky Tykače (to jsou Motoristé) a Pitomia. Pitomia uplatí celkem snadno, tomu stačí dát flek šéfa sněmovny, nějakou tu dozorčí radu ČEZu a pak předhodit ČT ke zprznění, ale Tykač bude chtít víc...
@Petr Minář Jasně ty moulo za petigangu bylo zdravotnictví ve sra...ch.Protoze jsi sobec a ty jsi zdravý což ukazuje co jsi zac tak ti to bylo fuk kam to vede Fialův bordel .Jestli ti to nedošlo nezijes tu sám
@Richard Sebesta
Co jsem zač? Zdravý (přiměřeně věku). Hlavně nejsem tupec abych věřil, že něco vyřeší lékaři MUDr. Babiš, MUDr. Schillerová či MUDr. Nacher. Prof. Havlíček. 🤣🤣
U těch se léči ty, Šebestíku.
Co jsem zač? Zdravý (přiměřeně věku). Hlavně nejsem tupec abych věřil, že něco vyřeší lékaři MUDr. Babiš, MUDr. Schillerová či MUDr. Nacher. Prof. Havlíček. 🤣🤣
U těch se léči ty, Šebestíku.
@Petr Minář Jasně ty primitive za Fialy šlo zdravotnictví zu grund to ti nevadí. Covid byl problém,s nimž si nevěděl rady takřka celý svět. TVoje fialova squadra by Covid zvládla lépe,že ? To určitě,minimálně stejně nebo ještě hůře,takže těch mrtvých by bylo mnohem víc. S FIALOU NIKDY VÍCE !!! Doufám,že zapadne jako další neumětelové ODS,Topolánek a Nečas.
Babiš zažil svoje Nagano, které bude brzy Waterloo
Pro mne je důležité zda bude Bureš vydán ? Doufám v to a pakliže nikoli Pavel by ho neměl jmenovat premiérem .Nebo měla by to být podmínka od Pavla jmenují tě pokud se necháš vydat .
@Richard Sebesta
Důležité? Tak jsi to neměl volit ldyž sám víš, že krysu nevydají.
Důležité? Tak jsi to neměl volit ldyž sám víš, že krysu nevydají.
Babiš zažívá přesně to, co se označuje jako Pyrrhovo vítězství. On zdecimnoval své věrné koaliční partnery a teď mu ty hlasy chybí. Kdyby mělo SPD svých 12 procent, bude to bohatě stačit na stabilní vládu. Kdyby mělo Stačilo procent 7, má k tomu i ústavní většinu. Místo toho má naprosto nesourodou a hlavně labilní koalici šest stran, která se bude drolit na každém zákonu. Motoristé je Tykač, to opravdu není Turek, Štastný nebo Macinka. A Tykač nezbohatl tím, že prosazoval nějaké ideály, Bude chtít tvrdě kapitalizovat své investice. A Motoristé byla přesně takováto investice. Následující měsíce budou přesně ve znamení očůrávání patníků, jak Bureš, tak Tykač si budou značkovat svoje teritoria. A Bureš už začal a všem vzkázal, že zdravotnictví nikomu nedá. A má k tomu několik důvodů. Za prvé jeho voliči přesně tohle ocení, kdy strýček Andrej bude takový jejich advokát a hlavně Bureš má ve zdravotnictví své zájmy, svoje kliniky... Je jen otázka času, kdy si Tykač podobným způsobem řekne o energetiku...
Vidlákovi žebrání opravdu nehrozí. Má své hospodářství, kam se může vrátit a pokračovat v hospodaření.
Oproti naprosté většině nás všech má jednu zásadní životní zkušenost. Může říkat "alespoň jsem to zkusil", což blbečkové, kteří ho budou v médiích ostouzet a škodolibě se posmívat, říct nemohou. Těm zůstanou jen ty jejich nadávky a omezenost.
Oproti naprosté většině nás všech má jednu zásadní životní zkušenost. Může říkat "alespoň jsem to zkusil", což blbečkové, kteří ho budou v médiích ostouzet a škodolibě se posmívat, říct nemohou. Těm zůstanou jen ty jejich nadávky a omezenost.
@epr3
jestli to nevíš, tak Vidlák včera somroval od lidí na uhlí a na hodiny klavíru pro děti. Dokonce vyhrožoval, že jinak půjde do práce. Ale ty dál věř tomu, že to jsou pomluvy...)))
jestli to nevíš, tak Vidlák včera somroval od lidí na uhlí a na hodiny klavíru pro děti. Dokonce vyhrožoval, že jinak půjde do práce. Ale ty dál věř tomu, že to jsou pomluvy...)))
@Uživatel_5734171 Vím to, četl jsem. V médiích, které čtu já, to bylo formulováno jako slušná, zdůvodněná a nepodmiňovaná žádost dokonce doprovázená komentářem, že pokud mu jeho věrní nebudou chtít přispět, nic se neděje a on se právě vrátí hospodařit.
Takže asi nevyhrožoval, viď?
Ale klidně věř tomu, co píše a "vhodně" formuluje mainstream...)))
Takže asi nevyhrožoval, viď?
Ale klidně věř tomu, co píše a "vhodně" formuluje mainstream...)))