Komentáře
Vladimír Mertlík: Komunisti brečí a fňukají nad nezvolením. V opačném případě bychom plakali my
81 komentářů
Martin Vnouček
1
Děkuji Vám, pane Mertlíku, velmi trefné a vtipné! Dodejme ještě, že těch 242 031 dementů, kteří dali hlas bolševické pakáži, odevzdá všechen svůj majetek svým vůdcům, načež začnou fňukat, že nic nemají a natahovat ruce po státu, takže Babiš jim rozdá z cizího, a tak pořád dokola.
Tak oni nebrečí jen komunisté, ale i v ODS brečí jak je přeskakali
lidovci a asi nastane rozpad Spolu.
lidovci a asi nastane rozpad Spolu.
Děkuji za květnatou češtinu, přistihl jsem se jak se při čtení usmívám (nejen obsahu, ale i formě).
Škoda, Mertlík se mohl uplakat do ztracena.
Ubylo by tupé a hloupé propagandy!
Jistě už vymyslí styl, kterým bude pomlouvat novou vládu.
Za Reflexem musí stát pracháč, který je ochoten ho za jeho bláboly platit!
Ubylo by tupé a hloupé propagandy!
Jistě už vymyslí styl, kterým bude pomlouvat novou vládu.
Za Reflexem musí stát pracháč, který je ochoten ho za jeho bláboly platit!
Vasiliso Anatoliová, je zde mnoho diskutujících. Samozřejmě různé úrovně. Ale jediné co umějí i ti nejprimitivnější je urážet. A mezi ty patříš ty.
@Jiosef Tyl A já myslela že to je tvá parketa.Kazdeho tu nazývat blbcem,blbkou,pitomcem atd.Takze si zamet před svým a neztrapnuj se!
@Anatolij Vasil - Vasilijevno, proč zase lžeš. Já přeci tady každýho nenazývám, jak ty píšeš. Já jen tebe a Vasil-epr3-rudý-Šebesta Singetonem Mopslíkem. OldMonkey, 5577504. Slabomyslny našinec, Lilith Černou. 🤔
@Anatolij Vasil - pokud si dáš ten "paleček" sama, tak to neplatí. Ten si dej někam jinam.
To ze jjsou zde hajzlove,zlodeji a estebaci , to narod vi uz z doby zradce Husaka a ted tomu slovenskemu Husaku ll zase uverili. V narodu je prilis hlupaku a omezencu.Horsi je, jak se na nas bude divat Evropa, asi jako narod pitomcu. No ,narod sobe.
My všichni budeme plakat stejně až přijde čas plnění toho, co mám tady nachystala ta minulá banda:
- migrační pakt
- náklady spojené s ETS2
- náklady spojené s už nasmlouvanými výdaji za zbraně
Samozřejmě to bude vydáváno za Babišovu neschopnost, objektivních lidí schopných si pamatovat alespoň něco pár let dozadu je tu žalostně málo...
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Keller-Fialovy-naslapne-miny-aneb-co-zanechal-Babisovi-780961
- migrační pakt
- náklady spojené s ETS2
- náklady spojené s už nasmlouvanými výdaji za zbraně
Samozřejmě to bude vydáváno za Babišovu neschopnost, objektivních lidí schopných si pamatovat alespoň něco pár let dozadu je tu žalostně málo...
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Keller-Fialovy-naslapne-miny-aneb-co-zanechal-Babisovi-780961
@epr3 - zapomněl sis sám sobě dát paleček!
@epr3 Už to vidím zde jak tzv.demokrati vše hází na Babiše.Jim je to jedno,že to byla ještě práce jejich Fiali.
Zajímala by mne skladba voličů a kdo vlastně přišel navíc oproti minulosti k volbách. Napadá mne vyšší účast mladých a Romů.
Nie všetci komunisti plačú ! Nomenklatúrna komunistická dvojica na Hradčana rozmýšľa , ako v parlamentnej demokracii vymyslieť dôvod na nepoverenie víťaza volieb . Je to kvadratúra kruhu, Babiš získal víťazstvo v celej ČR okrem mesta Praha. V tomto prezidentovi jeho sponzori v Bruselu a USA neporadia a on musí poslúchať ...
@Uživatel_6202245 To je fakt super, když nám nějaký Slovák kecá do politiky v ČR. A't je to lžikrál Bureš-Babiš, nebo Vy. Řešte si radši své slovenské exoty ve vrcholné politice, třeba "Ficza", Danka nebo Šimkovičovou.
))
))
Dnes ráno jsem se dopustil ihned po probuzení zajímavé myšlenky, kde STAN a ANO budou ve vládě.
O takovýchto napadech nelze přemýšlet. Ty musí přijít sami a já to tam mám jako poměrně reálný nápad.
Babiš se vzdá Anočertu a problematické SPD a vlastně i vejfuky pustí k vodě.
STAN může svou pozici nabídnou po zralé úvaze s ještě současnou vládou, jako garant určité umirněmosti v činnosti babiše.
Dokonce pokud by měl být Pavel benevolentni, může sám takovou možnost hodit má stůl jako protíváhu za křeslo premiéra.
O takovýchto napadech nelze přemýšlet. Ty musí přijít sami a já to tam mám jako poměrně reálný nápad.
Babiš se vzdá Anočertu a problematické SPD a vlastně i vejfuky pustí k vodě.
STAN může svou pozici nabídnou po zralé úvaze s ještě současnou vládou, jako garant určité umirněmosti v činnosti babiše.
Dokonce pokud by měl být Pavel benevolentni, může sám takovou možnost hodit má stůl jako protíváhu za křeslo premiéra.
Proč řešit komunisty, kteří jsou pryč? Máme jednoho na hradě, ten aby nezačal obstrukce. Za Zemana byl řev, když se o něco pokoušel, tady u překabátěného je klid po pěšině.
@Anton Augustin To je naprosto přesné a pravdivé. Podle mne Pavel už kuje pikle jak to udělat aby nemusel jmenovat vládu ANO. Přitom je komické jak voliči čtyřgangu a sami jeho politici kritizovali návrh spolku Svatopluku,že chce změnu režimu a ani neznali vo co gou ? Pravda je nikdy nezajímala,jen jejich lži. Ta změna měla spočívat v polopresidentském systému dle vzoru de Gaulle ! Takže návrh Svatopluku kritizují ale že si Pavel uzurpuje více pravomocí než má dle ústavy jim nevadí,u Zemana to vadilo nyní ne. Faleš nad faleš voličů a politiků čtyřstanu.
@Richard Šebesta Ale jděte, vy brebtové. PP ještě neudělal vůbec nic, jen postupně přijal představitele všech stran, které se dostaly do PS. Kde přesně v tom překročil své pravomoci, víte zajisté jen vy, kteří jste Ústavu nikdy neotevřeli. 
A pokud jde o MZ, je dobré připoumenout, že některé adepty na ministry celé měsíce odmítal a jednoho z nich, Miroslava Pocheho, zkrátka nejmenoval. Odmítal jej tak dlouho, až soc.dem. nevydržela a na ministra zahraničí navrhla Tomáše Petříčka. A nestalo se vůbec nic.
Pěkný precedens, hodný následování.
Jenže tak daleko PP nepůjde.

A pokud jde o MZ, je dobré připoumenout, že některé adepty na ministry celé měsíce odmítal a jednoho z nich, Miroslava Pocheho, zkrátka nejmenoval. Odmítal jej tak dlouho, až soc.dem. nevydržela a na ministra zahraničí navrhla Tomáše Petříčka. A nestalo se vůbec nic.
Pěkný precedens, hodný následování.
Jenže tak daleko PP nepůjde.
Osobně se domnívám, že čtyřkoalice a Stačilo! dojeli na vysokou volební účast. Z povolebních prohlášení je vidět, že strany čtyřkoalice nejsou schopny žádné sebereflexe a z výsledku neviní sebe, nýbrž voliče.
Výborné panoptikum, děkuji pane Mertlíku za objektivní komentář.
Volby dopadly jak dopadly, ani skvěle, ani tragicky.
Výrazy rudé filcky Kačky a objemné socky Jany po sečtení hlasů za to stály.
Volby dopadly jak dopadly, ani skvěle, ani tragicky.
Výrazy rudé filcky Kačky a objemné socky Jany po sečtení hlasů za to stály.
🔴Mertlíku, nepleťte do svého článku Havla.
------------------------------------------------------------
Nevím, co by řekl na člověka, kterého intenzivně školila STB , aby ho vyslala do světa jako svou prodlouženou ruku ve vojenské funkci rozvědčíka.Tj. našeho prezidenta Pavla.
Nevím, co by Havel řekl na státem, tj. Petrem Pavlem a Petrem Fialou ustanoveného cenzora myšlenek českého národa , vojáka Foltýna, pro kterého jsou někteří, kteří nehodlají podporovat válku na Ukrajině jen proto, že se jedná o Putina s v i n ě .Nevím co by řekl na Leyenovou, která nově teď vytvořila "Institut na hlídání demokracie ve státech EU " a chce nám číst i e-maily a nevím co by řekl na zpovykované Pobaltské republiky a fanatičku Kallasovou.
Za tohle Havel v kriminále seděl, že tyhle nenáviděl a tepal.
🔴Takže za mě :
Vůbec bych neplakala, kdyby Konečná byla ve vládě s SPD a Motoristy a ANO.Ona je v mnohém víc pravicová, než rozmělněný hroch ODS.
Piráti a Hřib ?
Za mě nikdy, vím z první ruky jak to bylo na Magistrátě s Hřibem a jaká selanka pro úředníky. (Ovšem primátor stařec Svoboda mi pije krev už taky dlouho.Nachera bych jako primátora brala z fleku ).
🔴
------------------------------------------------------------
Nevím, co by řekl na člověka, kterého intenzivně školila STB , aby ho vyslala do světa jako svou prodlouženou ruku ve vojenské funkci rozvědčíka.Tj. našeho prezidenta Pavla.
Nevím, co by Havel řekl na státem, tj. Petrem Pavlem a Petrem Fialou ustanoveného cenzora myšlenek českého národa , vojáka Foltýna, pro kterého jsou někteří, kteří nehodlají podporovat válku na Ukrajině jen proto, že se jedná o Putina s v i n ě .Nevím co by řekl na Leyenovou, která nově teď vytvořila "Institut na hlídání demokracie ve státech EU " a chce nám číst i e-maily a nevím co by řekl na zpovykované Pobaltské republiky a fanatičku Kallasovou.
Za tohle Havel v kriminále seděl, že tyhle nenáviděl a tepal.
🔴Takže za mě :
Vůbec bych neplakala, kdyby Konečná byla ve vládě s SPD a Motoristy a ANO.Ona je v mnohém víc pravicová, než rozmělněný hroch ODS.
Piráti a Hřib ?
Za mě nikdy, vím z první ruky jak to bylo na Magistrátě s Hřibem a jaká selanka pro úředníky. (Ovšem primátor stařec Svoboda mi pije krev už taky dlouho.Nachera bych jako primátora brala z fleku ).
🔴
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Petr Minář Jasně ty zastánče lži. Pavel i Bureš budu-li férový což ty nikdy nejsi jsou zcela stejní pokud jde o komunistickou minulost. Bureš agent Stb,Pavel komunistický lampasák a rozvědčík.Každý seriózní člověk to musí vidět,ale lhář Minář kombinuje stále své bláboly a lži.
@Petr Minář Vojenské zpravodajce školila Vojenská kontrarozvědka, což bylo to samé, jen jinak pojmenované....
@epr3
Ty JSI také něco jinak pojmenovaného (eprd). Tvoje správné pojmenování je v této diskuzi nepřípustné a je mazáno.
Ty JSI také něco jinak pojmenovaného (eprd). Tvoje správné pojmenování je v této diskuzi nepřípustné a je mazáno.
@Petr Minář
🟥 cenzore a udavači.1
Pavla školila STB, o tom žádná a můžeš si poslechout i výpovědi vojáků - taky generálů, jak to bylo a že vůbec nebyl Pavel doporučen na " školu " rozvědčíka, ale stalo se, že se to přes různé útvary obešlo díky otci Pavla a že tedy nakonec doporučen byl.Důvod proč nebyl jednotkou , doporučen neuvedli, ale já si myslím, není dost chytrý a příliš užvaněný.
----
A jinak, ty poleno, co tady lidi udáváš a nadáváš jim.
Já Babiše nevolila.
Co to žvaníš!
🟥
🟥 cenzore a udavači.1
Pavla školila STB, o tom žádná a můžeš si poslechout i výpovědi vojáků - taky generálů, jak to bylo a že vůbec nebyl Pavel doporučen na " školu " rozvědčíka, ale stalo se, že se to přes různé útvary obešlo díky otci Pavla a že tedy nakonec doporučen byl.Důvod proč nebyl jednotkou , doporučen neuvedli, ale já si myslím, není dost chytrý a příliš užvaněný.
----
A jinak, ty poleno, co tady lidi udáváš a nadáváš jim.
Já Babiše nevolila.
Co to žvaníš!
🟥
´Stačilo!´ dojelo na Konečnou!“ jo, toto mi Hřib ukradl. Jen s malou slovní odlišností toto jsem zde napsal už dříve. Určitě jste to zde někteří zaregistrovali. To že vyhrál Babiš mi vadí. Ale bolístku mi pofoukal neúspěch Stačilo. Doufám že už to "stačilo" si brzo řekneme i u ANO!.
@Jiosef Tyl Hned bych, být tebou, ho zažaloval za porušení kopyrajtu a žádal alespoň mio odškodného.
@epr3 - no kdybych měl důkaz že to tady přečetl, tak možná jo. 😂 A tím jak jsi tady sám vždy dáš sám sobě paleček, což tady bohužel jde, tak se jen zesměšňuješ. Protože na tu pitomost by ti nikdo paleček nedal. Zvlášť tobě ne. Jedině ruďas n. podobní.
No hlavně brečí majitelé TV Prima, kde jeden čas Konečná snad i bydlela. Prima jí tak umetla cestu do EUparlamentu a téměř se to povedlo i do toho "našeho". Odpudivou práci odvedla i mluvící hlava "mladá" Filipovská, která jí vytvářela vstřícný prostor, aby Konečná svou pro komouš ruskou propagandu lidem do hlav mohla vtloukat.
Pro Babiše tak vznikla nepříjemná situace, když s komouši počítal, jako s nástrojem, na který se bude vymlouvat při své kličkované, co však tak či onak do ruských drápů povede.
Pravda EU dotace, bez nichž je jeho Agrofert v pytli, ho budou nutit hrát na jako pro bruselskou notu (proto také odmávl grýndýl). Ale to co má na něj Putin ve svých KGB archivech, ho spolehlivě do ruských drápů nasměruje. Speciálně to o jeho působení v Maroku a pak o "švýcarských" milionech, co mu jeho "byznys", spíš mafiánskou kariéru odstartovaly.
To nemluvě o čínských komouš bankéřích, u kterých je Agrofert v miliardách zadlužen. Ti mu také rychle připomenou, že má před jejich severními bratry, s nimiž mají společnou čingischánovskou minulost a proti západní současnost poslušně ohnout hřbet.
ČR tajné služby to říkají jasně - Babiš je pro ČR významné bezpečnostní riziko. I bez Konečné komoušů v parlamentu.
Pro Babiše tak vznikla nepříjemná situace, když s komouši počítal, jako s nástrojem, na který se bude vymlouvat při své kličkované, co však tak či onak do ruských drápů povede.
Pravda EU dotace, bez nichž je jeho Agrofert v pytli, ho budou nutit hrát na jako pro bruselskou notu (proto také odmávl grýndýl). Ale to co má na něj Putin ve svých KGB archivech, ho spolehlivě do ruských drápů nasměruje. Speciálně to o jeho působení v Maroku a pak o "švýcarských" milionech, co mu jeho "byznys", spíš mafiánskou kariéru odstartovaly.
To nemluvě o čínských komouš bankéřích, u kterých je Agrofert v miliardách zadlužen. Ti mu také rychle připomenou, že má před jejich severními bratry, s nimiž mají společnou čingischánovskou minulost a proti západní současnost poslušně ohnout hřbet.
ČR tajné služby to říkají jasně - Babiš je pro ČR významné bezpečnostní riziko. I bez Konečné komoušů v parlamentu.
Mertlík se nemění to se mi " líbí ". Stále neobjektivní a jednostranný .Jistě debakl stačilo je jasný ale debakl utrpěl i ctyrgang.Spolu prohra s Burešem o 11 ,% je co ? Úspěch. ? Navíc v ODS se už mluví o konci Fialy a pravdu má i Zahradil který je rád že opustil ODS a že jeho Motoristé uspěli.Zahradil řekl ODS sklízí co zaselo a malé strany je táhnou dolů.Spolu taky konci což přímo řekl Kuba.Spolu v opozici nemá význam.Jedeme teď každý za sebe
@Richard Sebesta - no on to je debakl i pro Babiše. Bez komoušů, kterými chtěl maskovat svou rudou řiť se jeho proruské směrování rychle odhalí. A když se připočte to, že většinu toho co svým ovečkám sliboval nejde splnit, bude to jeho rychlý konec znamenat.
V čemž sehraje pozitivní roli i tímto ozdravně potřebným výpraskem probuzená ODS. Která se probruselských poskoků, tj. i Fialy a KDU a TOP štěnic zbaví a začne skutečně demokraticky pravicovou politiku dělat. Což jí v dalších volbách vítězství přinese.
Ano Babiš ve volbách největší počet hlasů získal. Ale vše ostatní hraje proti němu. Nevěřím že celé 4. roky jako premiér vydrží - a kdoví zda se jím vůbec stane.
V čemž sehraje pozitivní roli i tímto ozdravně potřebným výpraskem probuzená ODS. Která se probruselských poskoků, tj. i Fialy a KDU a TOP štěnic zbaví a začne skutečně demokraticky pravicovou politiku dělat. Což jí v dalších volbách vítězství přinese.
Ano Babiš ve volbách největší počet hlasů získal. Ale vše ostatní hraje proti němu. Nevěřím že celé 4. roky jako premiér vydrží - a kdoví zda se jím vůbec stane.
@Pavel Maleček
Šebesta neví, o čem plácá. Až se rozpadne Spolu a ODS půjde sama, získá maximálně nějakých 15%. TOP09 zmizí, voliči půjdou jinam, ale k ODS rozhodně ne. Ke Stan, k Pirátům atd. Lidovci se někam vetřou, sami nemají už šanci. Já jako volič Spolu bych ODS asi nevolil, je tam spousta šíbrů a šmejdů, volil jsem je jen kvůli lidem, jako Kupka. Až tam bude Kuba, Skopeček a Udženija ve vedení, volit je nebudu...
Šebesta neví, o čem plácá. Až se rozpadne Spolu a ODS půjde sama, získá maximálně nějakých 15%. TOP09 zmizí, voliči půjdou jinam, ale k ODS rozhodně ne. Ke Stan, k Pirátům atd. Lidovci se někam vetřou, sami nemají už šanci. Já jako volič Spolu bych ODS asi nevolil, je tam spousta šíbrů a šmejdů, volil jsem je jen kvůli lidem, jako Kupka. Až tam bude Kuba, Skopeček a Udženija ve vedení, volit je nebudu...
@Uživatel_5734171
Co je to za nesmysl ?
Vy jako volič SPOLU byste ODS nevolil?
A jak jste to jako volič SPOLU řešil?
Sem s tím!
🔴.........................................................
Co je to za nesmysl ?
Vy jako volič SPOLU byste ODS nevolil?
A jak jste to jako volič SPOLU řešil?
Sem s tím!
🔴.........................................................
@Uživatel_5734171 Až bude komunismus budeme se mít dobře ! Takové bláboly až tam bude Kupka. Až tam bude Mirek Dušín,budu volit ODS ,plantalo.
epr3
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Richard Sebesta
Vždyť jsi tu otevřeně vyřvával, ty křiváku, jak po volbách skončíte s Reflexem, jak zmlkne Mertlík (i Minář, musím připomenout), kdo všechno převlékne kabát. A hle, nic se nezměnilo, Mertlík se "nezměnil"(ani Minář ne).
Není na čase konečně přestat se svými bl*ými příspěvly, kašpare? Prostě, jako u tvých oblíbených komoušů (jen připomínám Šebesta: "než fialového lháře, to raději Stačilo!") STAČILO!
Vždyť jsi tu otevřeně vyřvával, ty křiváku, jak po volbách skončíte s Reflexem, jak zmlkne Mertlík (i Minář, musím připomenout), kdo všechno převlékne kabát. A hle, nic se nezměnilo, Mertlík se "nezměnil"(ani Minář ne).
Není na čase konečně přestat se svými bl*ými příspěvly, kašpare? Prostě, jako u tvých oblíbených komoušů (jen připomínám Šebesta: "než fialového lháře, to raději Stačilo!") STAČILO!
Ono je to jednoduché. Bolševička Konečná opravdu brečela, ale daleko víc jí rozbrečelo, že jejich byznys plán narazil. Docvaklo jí, že přišla o desítky milionů a to hned na několika frontách.
1. Nebudou peníze za hlasy, nebudou peníze za mandáty. Za ty čtyři roky se jedná o řád stovek milionů.
2. Vzali si na volby úvěr, ručili stranickým sídlem. Peníze za hlasy shrábne majitel hnutí, tedy Sterzyk a ani tomu to na dluhy nestačí. Ta finta s koalicí nekoalicí s jiným názvem prostě nevyšla.
3. Končí jako televizní superstar, která všechny poučovala, na všechny jedovatě pokřikovala. Zmizí v Bruselu, osobní škvára jí zůstane, ale v Česku bude jen pro smích. Její výhoda je, že Maláčové nebo Zaorálkovi nezůstane vůbec nic, budou pro smích, strana v troskách, placená funkce žádná, jen dluhy a posměch...
1. Nebudou peníze za hlasy, nebudou peníze za mandáty. Za ty čtyři roky se jedná o řád stovek milionů.
2. Vzali si na volby úvěr, ručili stranickým sídlem. Peníze za hlasy shrábne majitel hnutí, tedy Sterzyk a ani tomu to na dluhy nestačí. Ta finta s koalicí nekoalicí s jiným názvem prostě nevyšla.
3. Končí jako televizní superstar, která všechny poučovala, na všechny jedovatě pokřikovala. Zmizí v Bruselu, osobní škvára jí zůstane, ale v Česku bude jen pro smích. Její výhoda je, že Maláčové nebo Zaorálkovi nezůstane vůbec nic, budou pro smích, strana v troskách, placená funkce žádná, jen dluhy a posměch...
@Uživatel_5734171 Pleteš dohromady dvě věci. Jedny peníze od státu je příspěvek na úhradu volebních nákladů. Strana která získá více než 1,5%, dostane stovku za každý hlas získaný při volbách.
Další peníze jsou za získaný mandát poslance a o ty Stačilo skutečně přijde.
Stačilo volilo 242 031 voličů. S tím, co měli na účtu od svých dárců, těch 30 mio co si na volby půjčili zaplatí a o žádný barák nepřijdou.
Ti, kdo úplně ostrouhají, jsou ve výsledkové listině od Přísahy dále.
Další peníze jsou za získaný mandát poslance a o ty Stačilo skutečně přijde.
Stačilo volilo 242 031 voličů. S tím, co měli na účtu od svých dárců, těch 30 mio co si na volby půjčili zaplatí a o žádný barák nepřijdou.
Ti, kdo úplně ostrouhají, jsou ve výsledkové listině od Přísahy dále.
@epr3
evidentně netušíš, o čem píšeš. Těch pár milionů za hlasy dostane hnutí Stačilo, tedy Sterzyk. Ne KSČM. To byla právě ta finta, která se nepovedla. Kdyby kandidovali jako koalice, má KSČM na podíl právo. Jako hnutí ne. A přesně to Konečná ví a přesně proto brečela. Ale kdyby kandidovali jako koalice, je kvórum nejméně 7%, proto ta finta...)))
evidentně netušíš, o čem píšeš. Těch pár milionů za hlasy dostane hnutí Stačilo, tedy Sterzyk. Ne KSČM. To byla právě ta finta, která se nepovedla. Kdyby kandidovali jako koalice, má KSČM na podíl právo. Jako hnutí ne. A přesně to Konečná ví a přesně proto brečela. Ale kdyby kandidovali jako koalice, je kvórum nejméně 7%, proto ta finta...)))
@Uživatel_5734171 Hele, Vidláka čtu dobré tři roky a vím, co se kolem jeho strany dělo a děje. Sterzik ty prachy určitě nedostane, nedostane žádné. Přijdou na transparentní účet (dohledej si a sleduj), z kterého budou jejich pohledávky vypořádány. Z toho účtu nejdou prachy jinak vytáhnout, než na úhradu toho, co si pořídili. Nejspíš na to měli nějakou smlouvu, protože kdyby si Sterzik přišel pro 30 mio úvěr na kampaň, bodyguard od dveří by ho z banky vyrazil.
@epr3
"Vidlák půjde do práce
Možná největší porci legrace nám zařídili komunisté a s nimi hlavně rudohnědý národovec Daniel Sterzik alias Vidlák. Hnutí Stačilo! propadlo a je to nejlepší zpráva letošních voleb. Přitom nám komunisté nabízeli nefalšovaný gottwaldovský program včetně znárodňování, zavírání hranic a obnovy pohraničníků a nezapomněli ani na perzekuci církve. Je moc dobře, že to vzali takhle zostra a po sovětsku. Vysloužili si volební výprask, jaký si zaslouží.
Vidlákovy povolební kydy (on sám tak pojmenoval svůj blog) jsou nezapomenutelné. Vidlák totiž prosí své fanoušky, aby se mu skládali na financování jeho složenek a rodinného života, protože jinak bude muset začít chodit do práce. Tak držíme palce!"
Viz Forum, pomocný Vidláku.
🤣🤣🤣🤣
"Vidlák půjde do práce
Možná největší porci legrace nám zařídili komunisté a s nimi hlavně rudohnědý národovec Daniel Sterzik alias Vidlák. Hnutí Stačilo! propadlo a je to nejlepší zpráva letošních voleb. Přitom nám komunisté nabízeli nefalšovaný gottwaldovský program včetně znárodňování, zavírání hranic a obnovy pohraničníků a nezapomněli ani na perzekuci církve. Je moc dobře, že to vzali takhle zostra a po sovětsku. Vysloužili si volební výprask, jaký si zaslouží.
Vidlákovy povolební kydy (on sám tak pojmenoval svůj blog) jsou nezapomenutelné. Vidlák totiž prosí své fanoušky, aby se mu skládali na financování jeho složenek a rodinného života, protože jinak bude muset začít chodit do práce. Tak držíme palce!"
Viz Forum, pomocný Vidláku.
🤣🤣🤣🤣
@epr3
A já, proč je eprd tak chytrý: čte roky Vidláka. Tím je to vysvětleno. Jestlipak jsi eprde už zaplati Vidlákovi, aby jeho fakani mohli na klavír? Jinak budou muset změnit nástroj, zbyde jim Vidlákova píšťalička
("náš tatíček, politický nebožtíček, ledacos věděl, nám ubohým vidláčatům nic nepověděl ...").
A já, proč je eprd tak chytrý: čte roky Vidláka. Tím je to vysvětleno. Jestlipak jsi eprde už zaplati Vidlákovi, aby jeho fakani mohli na klavír? Jinak budou muset změnit nástroj, zbyde jim Vidlákova píšťalička
("náš tatíček, politický nebožtíček, ledacos věděl, nám ubohým vidláčatům nic nepověděl ...").
@Uživatel_5734171
🔴 Hele tak dost!
V mnohém měla Konečná pravdu, argumentačně vyspělá a odvedla obrovský kus práce.V mnohém by byla dobrá ve vládě.Poškodilo ji spíš kamarádství s Maláčovou.
🔴Když si vezmu blbku Danuši Nerudovou co nemá ani pořádnou školu a má titul a není sto souvisle obhájit svoje názory a přitom za nic, jen aby byla splněna ženská kvóta se hřeje v Bruselu a když vezmu Konečnou, tak před pracovitou a mnohdy inovativní Konečnou smekám.
Takže hele, víc vědomostí by to chtělo, než tady začneš plivat !🔴
🔴 Hele tak dost!
V mnohém měla Konečná pravdu, argumentačně vyspělá a odvedla obrovský kus práce.V mnohém by byla dobrá ve vládě.Poškodilo ji spíš kamarádství s Maláčovou.
🔴Když si vezmu blbku Danuši Nerudovou co nemá ani pořádnou školu a má titul a není sto souvisle obhájit svoje názory a přitom za nic, jen aby byla splněna ženská kvóta se hřeje v Bruselu a když vezmu Konečnou, tak před pracovitou a mnohdy inovativní Konečnou smekám.
Takže hele, víc vědomostí by to chtělo, než tady začneš plivat !🔴
Copak o to, že Stačilo dojelo na Konečnou, ale co STRANA?
Halóóó. STRANÓÓÓ. Je tam někdóóó?
Třeba Álois?
STRANA si už nevezme zemi zpět?
Každopádně máme i do budoucna jistotu, že tohle už komanci nikdy nestojí a je zde zánik nejen strany komunistické ale i socanů a přeji Maláčové pevné svaly na nějakou skutečnou práci v kolbence.
Halóóó. STRANÓÓÓ. Je tam někdóóó?
Třeba Álois?
STRANA si už nevezme zemi zpět?
Každopádně máme i do budoucna jistotu, že tohle už komanci nikdy nestojí a je zde zánik nejen strany komunistické ale i socanů a přeji Maláčové pevné svaly na nějakou skutečnou práci v kolbence.
@Pavel Nyklíček Je stejně ostuda, že rudá prasata se v parlamentu udržela ještě tolik let, poté co 40 vládli jako rudí otrokáři českého národa...
@Jóža Oltec
Je to pozitivní zpráva, ale bolševičtí voliči se přesunuli k Burešovi. Teď je třeba rozprášit tuhle tlupu a oni se pak rozprchnou do všech možných stran a nebudou jednotní. Zatím pořád tihle vypatlanci představují nebezpečí. Několik takových vylízanců, co s láskou vzpomínají na minulý režim, žije v mém okolí...
Je to pozitivní zpráva, ale bolševičtí voliči se přesunuli k Burešovi. Teď je třeba rozprášit tuhle tlupu a oni se pak rozprchnou do všech možných stran a nebudou jednotní. Zatím pořád tihle vypatlanci představují nebezpečí. Několik takových vylízanců, co s láskou vzpomínají na minulý režim, žije v mém okolí...
@Pavel Nyklíček
přesně tak, obě tyto strany v sobotu definitivně chcíply. Ani se nikdo nebude snažit je resuscitovat. Navíc přijdou o majetky, bolševici ručili za volební úvěr stranickým sídlem. Slovy tety Kateřiny, chtěl bych vidět toho smělce, co teď bude platit těm stranám stranické příspěvky...
přesně tak, obě tyto strany v sobotu definitivně chcíply. Ani se nikdo nebude snažit je resuscitovat. Navíc přijdou o majetky, bolševici ručili za volební úvěr stranickým sídlem. Slovy tety Kateřiny, chtěl bych vidět toho smělce, co teď bude platit těm stranám stranické příspěvky...
@Uživatel_5734171 Ale bude, bude. Na levém spektru politické scény bude totiž prázdno a pokud tu bude pěstován kapitalismus bez přívlastků, bude to v lepším případě znamenat zdravý rozvoj této země, ale na druhou stranu tu bude široká vrstva lidí, kteří z toho nebudou nic mít, v lepším případě jen celoživotní dřinu v nějaké filiálce některého celosvětového hegemona.
Budou mít sice práci ale pouze za mzdu za kterou se večer nají, zaplatí složenky a ráno budou zase v šest fungovat u lisu. S výhledem, že to tak budou dělat 50 let, určitě nebudou hořet nadšením, házet to ve volbách opakovaně echt kapitalistům.
Budou mít sice práci ale pouze za mzdu za kterou se večer nají, zaplatí složenky a ráno budou zase v šest fungovat u lisu. S výhledem, že to tak budou dělat 50 let, určitě nebudou hořet nadšením, házet to ve volbách opakovaně echt kapitalistům.
@epr3
co to meleš? ANO je levicová strana, SPD je čistě levicová strana, Piráti jsou levicová strana. Ostatní mají výrazné levicové prvky. Jinými slovy, levice má takových 150 mandátů- Ale ty si dál věř tomu, že ANO a SPD jsou pravicové...))) Zkus si nastudovat něco o tom, co je levice a co pravice.
co to meleš? ANO je levicová strana, SPD je čistě levicová strana, Piráti jsou levicová strana. Ostatní mají výrazné levicové prvky. Jinými slovy, levice má takových 150 mandátů- Ale ty si dál věř tomu, že ANO a SPD jsou pravicové...))) Zkus si nastudovat něco o tom, co je levice a co pravice.
Uživatel_5734171 Ty neustále překvapuješ. Fakt poslední, čemu věřím je to, co o sobě kterákoliv strana prohlásí, že je. Spolu se prohlašovalo za pravici a pravicového za celé čtyři roky neudělalo nic, jenom levicové zmrď.rny a nahrávky kamarádům, kterým byli vděčni za to, že je na jejich posty dostali.
Encyklopedická hesla a definice toho co je levice nebo pravice jsou dneska na h.vno. Poslední, kdo se jimi řídí jsou strany samy.
Encyklopedická hesla a definice toho co je levice nebo pravice jsou dneska na h.vno. Poslední, kdo se jimi řídí jsou strany samy.
@Pavel Nyklíček HALÓ, Nyklíčké, jak dopadly tvé věštby ohledně Babiše a volebního zisku ANO? Cóóó?
Každopádně vyhrály strany, které tuto zemi chtějí vést jako NAŠI zemi a ne jako vazala EU a proukrajinského servilního šmudlu, schopného podlézt i na zemi namalovanou čáru.
Co z toho bude ukáže až čas a přestaň věštit. Po hadrovém převratu jsme věštili, že komunisti vyhnijou a vychcípají během pár let, a oni jsou tu dodnes. Nějaká forma levice tu bude, dokonce musí být a je jedno jak se bude nazývat. Je to tak i na tom tzv. Západě, ke kterému ještě někteří pořád nekriticky vzhlíží.
Každopádně vyhrály strany, které tuto zemi chtějí vést jako NAŠI zemi a ne jako vazala EU a proukrajinského servilního šmudlu, schopného podlézt i na zemi namalovanou čáru.
Co z toho bude ukáže až čas a přestaň věštit. Po hadrovém převratu jsme věštili, že komunisti vyhnijou a vychcípají během pár let, a oni jsou tu dodnes. Nějaká forma levice tu bude, dokonce musí být a je jedno jak se bude nazývat. Je to tak i na tom tzv. Západě, ke kterému ještě někteří pořád nekriticky vzhlíží.