Komentáře

Zpět na článek

5 věcí, které ve volbách sledovat: Klíčové souboje, kroužkovací revoluce i vysavač Andreje Babiše

9 komentářů

bella.
Hlavně jsme si měli dát pozor na naše studenty v cizině a české emigranty, kteří utekli před komunisty a ten na Hradě jim tady nevadí, protože tady nežijí.
Korespondenční volby bych zrušila.Nežiješ tady, denně to nevidíš a nejde to z tvé kapsy, vole/volové! 🖐️🖐️🖐️

http­s://ww­w.e1­5.cz­/vol­by-zahranici-2025

....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­..
Uživatel_5169877
Breaking news! 🚨
Rusové už se údajně protáhli potrubím z Neratovic skoro až na Florenc. Pražané, připravte si plynové masky a volební lístky pro Spolu, protože jedině Fiala vás může zachránit. A nezapomeňte: sláva Ukrajině! 😎
Samozřejmě jde o sarkasmus. Jen úplný hlupák může skočit na tak primitivní hru emocí, založenou na nenávisti k jinému názoru, odlišné volbě a strašení kolaborací opozice s Putinem. Tohle přece není volební program ale diagnóza.
Uživatel_5734171
Jediné, co budu sledovat je to, aby se nedostali Motoristé, nebo aby nestačili jako jedna strana do koalice s ANO. Zásadní je pro mě to, aby ANO nebylo schopno vládnout s tímto apendixem samo. Protože to by bylo šidítko demokracie, stejně jako minule. Socani dělali Burešovi demokratické maskování, ale ve skutečnosti vládl s SPD a komunisty. A teď by se to opakovalo. Klidně ať si teď napřímo vládne s SPD, je mi to jedno, bude to rozhodnutí voličů. Ale konec těchto šméček, kdy se tváří jako demokrati a vládnou s někým jiným. A začal to Klaus se Zemanem a s oposmlouvou.
A tohle je naprosto klíčové. Babišovi jde jen a pouze o ochranu jeho byznysu a k tomu EU nutně potřebuje a o ochranu před kriminálem a k tomu zase nutně potřebuje Okamuru. Pokud ho Okamura vydá, půjde Babiš sedět. A Okamura to ví a nechá si tohle krvavě zaplatit. Ne přímo penězi, ale vlivem a ústupky v zahraniční politice. To je oč tu běží. Čeká nás stejný vývoj, jako na Slovensku. V Bruselu je Fico největší eurohujer, doma si hraje na tvrďáka. A u moci ho drží troglodyti ze SNS, regulérní hlupáci a mamlasové, v čele s Dankem... Potenciálem je to předobraz naší SPD...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 No lhát umíš dobře,všechna čest,Fico největší eurohujer !!! Proč ho pak Šimečka a spol nechválí doma jaký je eurohujer ? To mi řekni,nebo jsou progresivci tak falešní,což určitě jsou že lžou vlastním voličům a s Ficem válčí jen na oko ? Zamotáváš se do vlastních lží.Pleteš se i ohledně agenta Bureše,on sedět nepůjde. Bude asi odsouzen,dostane podmínku. Jde spíš o to kdo ho pak podrží ? Jestli vlastní straně nebude vadit,že je premiérem zločinec a zloděj ? Bžoch,Metnar i Havlíček i další by ho klidně podrazili,třesou se na jeho koryto,nejde jim o právo ale o koryto. Nebo ho ANO podrží ale šprajcnou se strany které s ním budou v koalici a řeknou,že musí odejít ?. Osobně typuji variantu druhou.
lug70
@Richard Šebesta dřív byl Fico fakt nedšený eurohujer. Však taky to on zavedl na Slovensku měnu euro. Zřejmě ale prozřel, o čem vlastně EU je, že i když bude Bruselu sloužit a v jeho zájmu Slovensko a Slováky zrazovat, tak pochvaly se stejně nedočká. Právě naopak. Dokonce ho jako opozičního politika, ostatní eurohujerské strany na příkaz z Bruselu falešně obvinily ze spojení s italskou mafií a chtěly ho zavřít do basy. Nakonec jeden totálně zmanipulovaný eurohujer ho chtěl fyzicky zlikvidovat.
Richard Sebesta
@lug70 👍
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
Ty si pleteš názor a lež. Názor může být hloupý, ale z podstaty věci nemůže být lží. Inu, je vidět, že jsi bývalý policajt... Ty vtipy o policajtech vůbec nejsou přehnané...
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 Jasně hlavně že to umíš obkecat .Z tebe by byl dobrý politik
bella.
@Richard Šebesta
Takže kdo by tam měl být?
Zpátky učoitel Fiala, nebo snad Danuška Nerudová, když se nečapla jako prezidentka, anebo Rakušan ...Kdo?
Furt lepší byznysák co bude hájit moje barvy a ne ukrajinské, než užvaněná 5 kolka nebo STAN s Rakušanem.O Hřibovi už vůbec.
Nevolila jsem Babiše, ale byl u mě na 2. místě. Něco za to jsem i schopna nevidět, protože co zůstane po 5 kolce to mi vyrazí bulvy z očí a Babiš ať si to svoje soukromé vyřeší.