Komentáře
Kreml se těší na výhru Babiše. Vychází z plánů ANO a věří, že sníží protiruskou hysterii
83 komentářů
Asatin
9
@Richard Siblej tak tahni za putlerem,debile.
Přejít do diskuze
ANO je proruské. Možná ne v prvním plánu, jako třeba Stačilo nebo SPD, ale svou praktickou politikou. Stačí si vzpomenout na stoprocentní závislost na ruském plynu. Dnes jsme naopak ze sta procent nezávislí. A těm, co si myslí opak doporučuji, aby si zjistili význam slova závislost. Stejně tak Havlíček chtěl dát ještě v roce 2021 zadávací dokumentaci Dukovan Rosatomu. Atd. Takže rusáci se opravdu těší, že po Maďarsku a Slovensku vznikne další země, co bude mít pro rusáky "pochopení". Jsem s tím smířen a jsem smířen s tím, že se zase budu za tuto zemi stydět. Už se chystám na podzimní demonstrace. Bude to takové retro let 1988 a 1989...
@epr3
Jistě, kolaborante. Raď vrahovi Putinovi, potřebuje to, nějak mu poslední dobu teče do láptí.
Jistě, kolaborante. Raď vrahovi Putinovi, potřebuje to, nějak mu poslední dobu teče do láptí.
Ať se těší ruSSký vrah. Mohl by tu vyhrát sám zločinec Putin, MOJI protiruSSkou hysterii to nesníží. Naopak. 🤣
@Richard Sebesta My co máme informace odjinud než od vůdců víme, že podíl muslimů na obyvatelstvu Evropy je 5-6% zato ve vašem Rusku je to 18%. Urá, urá, urá zase jste o krok napřed.
Odchod Ukrajinců, kteří zde nemají stálé zaměstnání, musí být, vedle potrestání škodících členů současné vlády, prioritou po volbách.😎
@epr3 Fiala kdysi mluvil rozumně. Potom už jako premiéra ČR si ho bruselští byrokrati předvolali na kobereček, dali mu čočku a z Bruselu se vrátil úplně jiný Fiala. Byl nám čert dlužen takového srabáckého premiéra, který se před arogantními bruselskými byrokraty hned podělá. Na Orbána to bruselští byrokrati kdysi taky zkoušeli, ale ten se z nich nepodělal a ještě je pořádně zkritizoval.
@Jiosef Tyl Já furt váhám mezi možnosti, že Lojzik je testovací beta verze umělé inteligence, anebo regulérní pacient na svobodě.
Kdyby se ten šmejd fialovej opravdu dodnes řídil tím co říkal, když nastupoval do čela ODS, volil bych ho bez dalšího hlubšího přemýšlení dodnes. Ale on naprosto oportunisticky otočil a úplně popřel svou počáteční rétoriku:
https://www.youtube.com/watch?v=hxY-gbjpNXQ
https://www.youtube.com/watch?v=hxY-gbjpNXQ
Doufám, že se již připravují cely na Pankráci pro současné vládnoucí zločince a jejich pomocníky. Nezapomínáme, neodpouštíme.😶
Hitler, nacistické Německo a jejich propaganda, dokázali ve tricatych letech 20 století, vytvořit opravdu nenávistnou kampaň proti Rusku.,... a historie se opakuje.
Tady se jedná o hlas rozumu mezi psychopatickými šílenci, kteří bohužel dnes Evropu ve většině ovládají. Ta hysterie proti Rusku je pro nás sakra nebezpečná, protože může skončit zničující válkou. Nejvíc bychom se měli bát, ne Ruska, ale Bruselu a Německa, kde začíná bujet touha pohrobků nacistů po revanši za prohranou druhou světovou válku. Že chce Brusel i samotné Německo zbrojit jako o závod je pro celou Evropu přímo krajně nebezpečné. Z historie víme, jak to končí, když se Němci militarizují. Pod hlavičkou EU a NATO se euronacisté budou snažit do války s Ruskem zatáhnout i ostatní, tedy i nás.
Nejde jen o narovnání vztahů s Ruskem, ale také o potrestání všech, kteří tuto rovnováhu úmyslně narušují.😑
Pokud příští vláda naváže standardní vztahy s Ruskem, jen dobře. 7x levnější plyn asi naším firmám a domácnostem neublíží.
@bella. No já žasnu..... bedla se začíná strachovat o Ukrajinu. To jsou mi paradoxy, jak by řekl Havel.
Tyto volby jsou zejména a hlavně o tom, zda vyhostíme migranty včetně zde usazených matek předskokanek , anebo budeme trpět .
Už dnes se sem valí další a další , ale Fiala a Pavel nám o tom nic neřekli, opatření s Rakušanem neudělali!
Vláda, jakoby ztrastila sebezáchovný národní pud.Je jim to fuk!
Na Leyenové mohla žádat taky kvóty, protože ty žádala s Merkelovou ona opačně pro svopje kdysi migranty taky. Jsme pro ně bariérovou zemí UA.A to je pro náš špatně.
👇 👇 👇
🔴V srpnu 2025 ukrajinská vláda pod vedením prezidenta Volodymyra Zelenského změnila pravidla pro překračování státních hranic během válečného stavu. Konkrétně:
🔴- 🇺🇦 Muži ve věku 18 až 22 let získali možnost volně cestovat přes hranice Ukrajiny bez omezení.
🔴- Toto rozhodnutí bylo oznámeno premiérkou Julií Svyrydenkovou a mělo platit i pro mladé Ukrajince, kteří se nacházejí v zahraničí.
🔴- Oficiálním důvodem bylo posílení vazeb mladých Ukrajinců s vlastí, umožnění studia, stáží a legální práce v zahraničí.
🔴- Neoficiálně však krok vyvolal silnou kritiku, zejména ze strany nacionalistických skupin, které jej označily za „velezradu“ a „sebevraždu Ukrajiny“.
-------------------------
A co ČESKO ?
V 2015 se přes oceán pochechtával Trump Merkelové a její ministryni obrany Leyenové, kde že má ty politicky pronásledované a trpící Araby ? Říkal , madam Merkel , já vidím statné osvalené muže v těch gumových člunech co Vám zabírají Evropu.
-----
A my vidíme zde v Česku přibývající malé zavalité muže v teplákách a zmožené útoky kudlami a říkám si , jo my to máme z východu , Trumpe, co s tím!
Už dnes se sem valí další a další , ale Fiala a Pavel nám o tom nic neřekli, opatření s Rakušanem neudělali!
Vláda, jakoby ztrastila sebezáchovný národní pud.Je jim to fuk!
Na Leyenové mohla žádat taky kvóty, protože ty žádala s Merkelovou ona opačně pro svopje kdysi migranty taky. Jsme pro ně bariérovou zemí UA.A to je pro náš špatně.
👇 👇 👇
🔴V srpnu 2025 ukrajinská vláda pod vedením prezidenta Volodymyra Zelenského změnila pravidla pro překračování státních hranic během válečného stavu. Konkrétně:
🔴- 🇺🇦 Muži ve věku 18 až 22 let získali možnost volně cestovat přes hranice Ukrajiny bez omezení.
🔴- Toto rozhodnutí bylo oznámeno premiérkou Julií Svyrydenkovou a mělo platit i pro mladé Ukrajince, kteří se nacházejí v zahraničí.
🔴- Oficiálním důvodem bylo posílení vazeb mladých Ukrajinců s vlastí, umožnění studia, stáží a legální práce v zahraničí.
🔴- Neoficiálně však krok vyvolal silnou kritiku, zejména ze strany nacionalistických skupin, které jej označily za „velezradu“ a „sebevraždu Ukrajiny“.
-------------------------
A co ČESKO ?
V 2015 se přes oceán pochechtával Trump Merkelové a její ministryni obrany Leyenové, kde že má ty politicky pronásledované a trpící Araby ? Říkal , madam Merkel , já vidím statné osvalené muže v těch gumových člunech co Vám zabírají Evropu.
-----
A my vidíme zde v Česku přibývající malé zavalité muže v teplákách a zmožené útoky kudlami a říkám si , jo my to máme z východu , Trumpe, co s tím!
@Richard Šebesta - tak on nedělá rozumnou politiku? To tedy znamená asi že dělá srdeční politiku. cha cha cha
@PEtr Tobes
🫸🤜Našeho prezidenta bezpáteřníka školila intenzivně STB .
Co s tím uděláš?
O vlastizradě lze i hovořit tehdy, kdy ohrožuje díky svému mentálnímu vybavení vlastní národ denním přísunem ukrajinských migrantů, aniž řekl EU stop stav, víc přijímat nemůžeme.Atd., ale myslím nemá cenu na tebe plýtvat mým duševním potencionálem !
🫸🤜Našeho prezidenta bezpáteřníka školila intenzivně STB .
Co s tím uděláš?
O vlastizradě lze i hovořit tehdy, kdy ohrožuje díky svému mentálnímu vybavení vlastní národ denním přísunem ukrajinských migrantů, aniž řekl EU stop stav, víc přijímat nemůžeme.Atd., ale myslím nemá cenu na tebe plýtvat mým duševním potencionálem !
@epr3 To podepisuji. Kdyby dělal rozumnou politiku ,možná by dnes nebylo žádné stačilo. Ovšem Fiala je falešný politik, plný lži a populismu.V ODS nicméně byl člověk,který měl dobrou vizi. Byl to europoslanec Zahradil,ovšem vůdčí smečka odesmanů ho donutila stranu opustit. Mimochodem grázl a svi...ák Novotný jim vadil méně než Zahradil.To hovoří za všechno.
@TCerny - ty jsi hochu zásadně pleteš rozdíl, mezi Rusko jako národ a Rusko jako režim.
@Uživatel_5351925,Vazeny " Uzivateli 123 ", omlouvam se, ze coby neobcan tohoto Ceska porad jeste umim cesky.
Nastesti uz ne dlouho !!!
Nicmene obdivuji treba Sveraka i kdyz enema stejne nahledy , protoze mu je uz 89 let, a proti nemuz jsem se svymi pouhymi
82 lety "jste "usmrkanec" ( Rotznase, snutty boy , mocoso etc. v tech 7 jazycich , co jsem se cely zivot velmi intensivne ucil)
Nastesti uz ne dlouho !!!
Nicmene obdivuji treba Sveraka i kdyz enema stejne nahledy , protoze mu je uz 89 let, a proti nemuz jsem se svymi pouhymi
82 lety "jste "usmrkanec" ( Rotznase, snutty boy , mocoso etc. v tech 7 jazycich , co jsem se cely zivot velmi intensivne ucil)
Ja si myslim, ze by se Rusku vedlo velmi spatne , kdyby dopustilo, aby se Krym a Donbas s 90% ruskeho obyvatelstva dostal opet do podruci Ukrajiny, ktera by je m.j. nutila ucit se ukrajinsky.
Stejne tak nebyli Nixon, Johnson, Bush , Clinton etc.etc. po invasich USA do Vietnamu , Iraku, Afghanistanu , na Grenadu , plosnem bombardovani Balkanu s miliony !!zabitych coby kollateralni obeti amerrickych invasi " narkomane , zavisli na krvi" tech milionu nevinnych lidi " vcetne zen, deti a starcu".
Ale i ja miluji ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze USA stejne jako mam rad Rusko.
Moc se mi libil Trump artikulujici ze " he loves Russia as well as Ukraina.
Babis nebo nejaky Fiala je pro Rusko s nejvetsim poctem atomovych bomb na svete ( 5600, Cina 500 etc. ) jiste zcela irrelevantni stejne jako premier 1 mil. Estonska nebo Litvy.
Samozrejme ze muj nahled 82 leteho dedeka ktery dela chirurugii uz 59 let je diametralne odlisny od themaimanentniho nahledu toho "hugger-mugger of people here generally created an amorphous mass of “quick, dead and the plumbers" a jsem ,coby narodivsi se uprostred 2.s.v.v Praze presvedcen ze se nezadrzitelne blizime k 3.svetove tentokrat nuklearni valce , kde uz nebude ani vitezu , ani porazenych.
Stejne tak nebyli Nixon, Johnson, Bush , Clinton etc.etc. po invasich USA do Vietnamu , Iraku, Afghanistanu , na Grenadu , plosnem bombardovani Balkanu s miliony !!zabitych coby kollateralni obeti amerrickych invasi " narkomane , zavisli na krvi" tech milionu nevinnych lidi " vcetne zen, deti a starcu".
Ale i ja miluji ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze USA stejne jako mam rad Rusko.
Moc se mi libil Trump artikulujici ze " he loves Russia as well as Ukraina.
Babis nebo nejaky Fiala je pro Rusko s nejvetsim poctem atomovych bomb na svete ( 5600, Cina 500 etc. ) jiste zcela irrelevantni stejne jako premier 1 mil. Estonska nebo Litvy.
Samozrejme ze muj nahled 82 leteho dedeka ktery dela chirurugii uz 59 let je diametralne odlisny od themaimanentniho nahledu toho "hugger-mugger of people here generally created an amorphous mass of “quick, dead and the plumbers" a jsem ,coby narodivsi se uprostred 2.s.v.v Praze presvedcen ze se nezadrzitelne blizime k 3.svetove tentokrat nuklearni valce , kde uz nebude ani vitezu , ani porazenych.
@Petr Minář 😂😂😂Stejně jako Ajatýn, klecová lůžka pro tebe, jeho a podobné, už se chystají....
Jak to říkal Palacký ? Kdyby nebylo Rakousko tak ho musíme vytvořit ! Já mám takový dojem že mnozí politici u nás i žurnalisté by mohli napsat : KDYBY NEBYLO RUSKO MUSÍME HO VYTVOŔIT !
@Petr Minář Narukuj s Ajatýnem do OSU a ukaž mu!!!😂
Než se tam dobelháte, bude po válce...
A nebo si na tu hysterii nech napsat prášky, než uděláš něco, co ve skutečnosti nechceš...
Než se tam dobelháte, bude po válce...
A nebo si na tu hysterii nech napsat prášky, než uděláš něco, co ve skutečnosti nechceš...
Proč asi budou volit lidi Babiše,SPD,STACILO?Mají plné zuby odvádění financí na UA,maji plné zuby Ukacek co si z Česka udělali bankomat atd atd...
@Richard Šebesta
Prosím, v jakém roce, létech zakázali výuku cizích jazyků.Já v Česku vidím stařičké profesory francouzštiny , angličtiny, španělštiny atd a znám lidi co znají mnoho jazyků a učili se je ve školách a je jim 80+ tak chci vědět, kde berete tuto informaci.
Logicky by po válce mohli zakázat němčinu na nějakou dobu, ale to se snad nestalo. Mám ve vlastnictví poděkování GB vlády mojí blízké příbuzné zaslané brzy po válce za záchranu životů 2 angl. parašutistů , kdy se zadařilo sehnal lékaře, pak falešné pasy a jejich vycestování (a přitom gestapo v domě v centru Prahy bydlelo nad ní a ona měla paraglány doma ) 👉 tak chci vědět, kdy tady byla zakázaná angličtina za komunistů.Děkuji za info.
----
K ruštině.
mám zkušenost z výběrové školy - extra výběrové, většinou prominentní a tam ne, že ruštinu od 3. třídy zakázali, ale sami rodiče ji odmítali.Blbost, je to světový jazyk a obchoduje, ale s tím se nic nenadělá.
Prosím, v jakém roce, létech zakázali výuku cizích jazyků.Já v Česku vidím stařičké profesory francouzštiny , angličtiny, španělštiny atd a znám lidi co znají mnoho jazyků a učili se je ve školách a je jim 80+ tak chci vědět, kde berete tuto informaci.
Logicky by po válce mohli zakázat němčinu na nějakou dobu, ale to se snad nestalo. Mám ve vlastnictví poděkování GB vlády mojí blízké příbuzné zaslané brzy po válce za záchranu životů 2 angl. parašutistů , kdy se zadařilo sehnal lékaře, pak falešné pasy a jejich vycestování (a přitom gestapo v domě v centru Prahy bydlelo nad ní a ona měla paraglány doma ) 👉 tak chci vědět, kdy tady byla zakázaná angličtina za komunistů.Děkuji za info.
----
K ruštině.
mám zkušenost z výběrové školy - extra výběrové, většinou prominentní a tam ne, že ruštinu od 3. třídy zakázali, ale sami rodiče ji odmítali.Blbost, je to světový jazyk a obchoduje, ale s tím se nic nenadělá.
@Miroslav Zita naprosto s Vami souhlasim.Nejvetsi komunistobijec v dejinach byl prave Hitler, a osazenstvo nemeckych koncentraku tvorili djeste daleko pred zidy a cikany prave komuniste a socialni demokrate
.Nicmene malo all-round informovani cesti politici zadny koncentrak v nemecku zcela jiste nenavstivili,
Jeste tesne pred svou smrti hrimal Hitler : " lidsto mi bude jednou vdecne , ze jsem ho zacharnil pred komunismem a bude s laskou vzpominat na mne!".
To ze politici tohoto Ceska chteli zakazat vyuku rustiny , je pro mne naprosto verohodne neb si o techto lidech , co prejmenovali "tridu Rude Arnady" v Praze 8 ( kudy jsem chodival pesky nejprve od r. 48 do obecne skoly na Rokosku, pote na gymnasium na Korab a od r. 66 coby chirurg na Bulovku. a ktera mi v Praze v r. 45 zachranila zivot pred nacistickymi bestiemi, nedelam ty nejmensi iluse.
.Nicmene malo all-round informovani cesti politici zadny koncentrak v nemecku zcela jiste nenavstivili,
Jeste tesne pred svou smrti hrimal Hitler : " lidsto mi bude jednou vdecne , ze jsem ho zacharnil pred komunismem a bude s laskou vzpominat na mne!".
To ze politici tohoto Ceska chteli zakazat vyuku rustiny , je pro mne naprosto verohodne neb si o techto lidech , co prejmenovali "tridu Rude Arnady" v Praze 8 ( kudy jsem chodival pesky nejprve od r. 48 do obecne skoly na Rokosku, pote na gymnasium na Korab a od r. 66 coby chirurg na Bulovku. a ktera mi v Praze v r. 45 zachranila zivot pred nacistickymi bestiemi, nedelam ty nejmensi iluse.
@Jiosef Tyl To byla ta lepší verze, že je produktem leningradského závodu Elektronika.
Ale ve hře je bohužel i možnost, že je to nějaký místní jurodivec s rodným jménem Jiří Šafránek či někdo podobný z adeptů na hlavní postavu filmu Velký vlastenecký výlet.
Ale ve hře je bohužel i možnost, že je to nějaký místní jurodivec s rodným jménem Jiří Šafránek či někdo podobný z adeptů na hlavní postavu filmu Velký vlastenecký výlet.
@bella. Bohužel je to tak.A já to z okna vidím dnes a denně.A po létě je jich tu dvakrát tolik.Delat to nebude,chlastat o,fláká se to a chodí se jen na úřad pro penízky našich daňových poplatníků.Tak já doufám že po volbách se toto změní.Jo a ještě UA jsou tak drží,že si divokej říkat toto je naše země a Češi vy si jděte bydlet na UA a vše si vybudujete znova.Tak tak pro milovníky Ukacek.
@Anton Augustin ja zazil srpen 68 jako jeden z prvnich behem nocni sluzby coby chirurg na Bulovce a tenkrat jsem tu "sebranku" z Ruska, UkrajinyPolska etc. take k smrti nenavidel.
Sam jsem operoval pouze 6 zranenych ukrajincu , kteri se v Praze prevratili s autem a sice kompletne lege artis.
V poslednich letech ta moje nenavist k Rusku ale zcela konvertovala. Trpaslika Selenskeho ale v lasce vubec nemam ( euphemismus!).
Sam jsem operoval pouze 6 zranenych ukrajincu , kteri se v Praze prevratili s autem a sice kompletne lege artis.
V poslednich letech ta moje nenavist k Rusku ale zcela konvertovala. Trpaslika Selenskeho ale v lasce vubec nemam ( euphemismus!).
Ad. Lojza Ruďas: píše, že my někteří úmyslně narušujeme rovnováhu, mezi námi, mírumilovným národem a mezi agresorem Ruskem. No hanba nám! 😂
tak pochopitelne, bezpaterni StBak se spoji treba s dablem aby byl u moci a vyskeftuje to za cokoli, vcetne nevydani k trestnimu stihani z cehoz ma velky strach..je to srab a pokud bude vladnout s podporou vlastizradcu v tech silenych slepencich, tak mu to asi moc dlouho nevydrzi a krachne mu to- a presne to si smejd zaslouzi!!
@Anton Augustin ty jsi asi štátskripl. Nevíš totiž vůbec jak to chodí v armádě. Tvá představa že třeba v Sovětské armádě Ukrajinec řekne, já do toho Československa nepůjdu! 🐂
@Uživatel_5734171 Zkus si přečíst tohle, jsou to jenom fakta, žádná propaganda:
https://pravyprostor.net/jak-se-soudilo-za-fialovy-vlady/
https://pravyprostor.net/jak-se-soudilo-za-fialovy-vlady/
@Petr Minář víš o tom, hloupý soudruhu mináři, že šíření nenávisti a pomluv je trestný čin?
@Uživatel_5734171 nezapomeň nafasovat včas to správné ideologické mávátko ze sekretariátu ODS. A k té závislosti: ČR vyměnila jednu částečnou závislost, za úplnou závislost, jen je vše násobně dražší a o to šlo. Že chtěl Havlíček Rosatom bylo správné, má zdaleka nejvíce světových zakázek, ostatní se ani nepřibližují. Staví rychle a kvalitně, už to mohlo být hotové, nemluvě o ceně. Víš přihlouplý soudruhu uživateli 5734171.
Pro pamětníka roku 68 je Kyjev nebo Moskva nastejno, nemluvě o ostatních sov. republikách jako Estonsko, Gruzie, Bělorusko, Lotyšsko nebo Litva a řada dalších. (Kdo si to má pamatovat?) Který stát z tohoto konglomerátu se nám omluvil za srpen 68?
@Pepa Zahrádka Lživá dedukce vládního voliče což nepřekvapuje .Vy umíte jen lhát.Rusko není moje a počet těch smradu je v každé zemi rozdílný . Německo Francie VB Rakousko Belgie i Holandsko je nejméně 10% a stále se navyšuje .Proč. ? EU ji neumí už 10 let řešit
Koukám, že Jura Sezemský má předplacený všechny ruský deníky a časopisy. Určitě kouká i na ruskou TV, která je u nás zakázaná.
Jistě skvěle gavarí po rusky.
Chlapče pomalu,ale jistě,blbneš. Uklidni se nebo s tebe bude
durak...
Jistě skvěle gavarí po rusky.
Chlapče pomalu,ale jistě,blbneš. Uklidni se nebo s tebe bude
durak...
Tvl.kde si to Sezemský dohledal, že Putin přeje Babišovi. Že ty blbe sis telefonoval s Macronem.
@Uživatel_5734171
🔴Jsem chytrá a ti Ukrajinci, kteří se zde jen poflakují a berou dávky tady nemají co dělat, včetně matek s dětmi.Mají svou zemi, na 80 % území se tam neválčí, pročpak sem tedy všichni přišli ? 🔴Nevztahuje se na ně přece logicky ochrana jako na válkou napadené. Neznáme jejich trestní rejstřík, zkušenost s jejich zdravotním stavem máme ale velikou a negativní a dělat ze sebe blbce ani v soukromí, ani na státní úrovni inteligentní lidi nechtějí.
Evropa se jim uzavírá, popsala jsem kde, ale bylo to smazáno.
REFLEX jen slepě maže příspěvky a nahrává MENTÁLNÍ nedostatečnosti mnohých zde v diskuzi, neboť ti jsou lehce ovladatelní a věří všemu ( a předávají dál ) co jim Reflex přes své nekriticky, avšak prospěchářsky velmi vyspělé jedince v redakci namluví.🔴
Jsem zvědavá, jak dlouho tento koment tady vydrží.
🔴Jsem chytrá a ti Ukrajinci, kteří se zde jen poflakují a berou dávky tady nemají co dělat, včetně matek s dětmi.Mají svou zemi, na 80 % území se tam neválčí, pročpak sem tedy všichni přišli ? 🔴Nevztahuje se na ně přece logicky ochrana jako na válkou napadené. Neznáme jejich trestní rejstřík, zkušenost s jejich zdravotním stavem máme ale velikou a negativní a dělat ze sebe blbce ani v soukromí, ani na státní úrovni inteligentní lidi nechtějí.
Evropa se jim uzavírá, popsala jsem kde, ale bylo to smazáno.
REFLEX jen slepě maže příspěvky a nahrává MENTÁLNÍ nedostatečnosti mnohých zde v diskuzi, neboť ti jsou lehce ovladatelní a věří všemu ( a předávají dál ) co jim Reflex přes své nekriticky, avšak prospěchářsky velmi vyspělé jedince v redakci namluví.🔴
Jsem zvědavá, jak dlouho tento koment tady vydrží.
🔴Tak kdopak mě tady zase udal?Kdopak má plnou hubu demokracie a přitom se chová jako estébák, myslím ten kovaný a potvrzeně STB vyškolený k své předchozí profesi, např. rozvědčíka pro Východní blok.
Musím se smát, jak se česká společnost se uchyluje do jinotajů , aby nebyla trestána !Přesně, jako v normalizaci let sedmdesátých.
------------------------
P.S. Moje příspěvky jsou k věci, nejsou sprosté, reagují na dění a na média ve světě.Sloh mám velmi dobrý a to až tak, že by se takový " žurnalista " Bartkovský, Sezemský a nebo Bendová mohli přiučit . 😂
Musím se smát, jak se česká společnost se uchyluje do jinotajů , aby nebyla trestána !Přesně, jako v normalizaci let sedmdesátých.
------------------------
P.S. Moje příspěvky jsou k věci, nejsou sprosté, reagují na dění a na média ve světě.Sloh mám velmi dobrý a to až tak, že by se takový " žurnalista " Bartkovský, Sezemský a nebo Bendová mohli přiučit . 😂
No, nevím, co přesně označují ti stepní skřeti z Kremlu termínem "protiruská hysterie", ale na vědomém hlubokém pohrdání a aktivním a nesmiřitelném odporu proti všemu nízkému (mezi což ta země zmaru, bídy a chlastu nepochybně patří), se těžko může cokoliv změnit jenom tím, že se tady nějaká estébácko-náckovská parta pokouší složit vládu, a to i když se jim to podaří. V mém případě snad jenom to, že tentýž postoj zaujmu i proti vládě ČR a jistě využiji každou možnou příležitost, jim to vládnutí znepříjemnit 

Vlastizrádce Fialenko odchází na smetiště dějin. Teď už jen exemplární tresty pro něj a spolupachatele, aby si takovou sviňárnu už nikdy nikdo nedovolil.
@Anatolij Vasil
denně je vídám a denně toho mám v Praze plné zuby.Chechtají se nám, že jsme bezmocní! A dnes a včera hodně z nich volilo , mají tady příbuzné a ti volí toho,kdo je tady nechá na výkrmu dál.🖐️
denně je vídám a denně toho mám v Praze plné zuby.Chechtají se nám, že jsme bezmocní! A dnes a včera hodně z nich volilo , mají tady příbuzné a ti volí toho,kdo je tady nechá na výkrmu dál.🖐️
@Jiosef Tyl
Žasneš marně a mylně!
------
Já celých 3,5 roku říkám, že já pro Ukrajinu ani slzu,ani korunu!
Můj názor na Ukrajinu je konzistentní cca 25 let a válka na tom nic nemění.
a netajím se tím, nevím proč bych měla násilnit svoje pocity jen proto, že Fialova vláda všem hrozí na jiný, než jeho názor. 🖐️
Žasneš marně a mylně!
------
Já celých 3,5 roku říkám, že já pro Ukrajinu ani slzu,ani korunu!
Můj názor na Ukrajinu je konzistentní cca 25 let a válka na tom nic nemění.
a netajím se tím, nevím proč bych měla násilnit svoje pocity jen proto, že Fialova vláda všem hrozí na jiný, než jeho názor. 🖐️
@Richard Šebesta
Čum na volby. Fašisti SPD podle svého místopředsednického poskoka nějak rezignují na 3 až 4 ministerská křesla co se v nich už viděli a spokojí se s "podporou ANO". Budeš svým hlasem podporovat svého Babiše-Bureše.
Čum na volby. Fašisti SPD podle svého místopředsednického poskoka nějak rezignují na 3 až 4 ministerská křesla co se v nich už viděli a spokojí se s "podporou ANO". Budeš svým hlasem podporovat svého Babiše-Bureše.
Jedna věc je komická. Jak si vypatlanci, co chtějí odchod Ukrajinců myslí, že pak nastane ráj na zemi. Přitom kdyby to nastalo, ze dne na den se zastaví stavebnictví, zdravotnictví, sociální služby atd. Já se ve stavebnictví pohybuji celý život, mám dokonalý přehled. Sehnat českého zedníka je neřešitelný rébus. A když se to povede, začíná cena na 500 na hodinu, bez dokladu a většinou nemá čas- Babiš dělá ramena, ale v jeho fabrikách jsou agenturní pracovníci z celého světa. Atd. Jediné správné řešení je zrušit agenturní zaměstnávání, zrušit tenhle systém obcházení pracovního práva a vydávat těm lidem dlouhodobá povolení a standardní pracovní smlouvy. A já bych šel ještě dál a zlegalizovat tzv. Švarcsystém. Ostatně VŠICHNI poslanečtí asistenti pololegálně na tento systém pracují...
@Jiosef Tyl - ty si pleteš člověka který zavraždí a je přitom katolík s tím, že někdo vraždí ve jménu Krista kde je opak: allah akbar.
@Uživatel_5734171 píšete fakt blbosti promiňte. Vlády ODS byly i před Babišem a taky nic nedělaly s ruským plynem. Dokonce Nečas jednal s Putinem o dostavbě jaderné elektrárny, byla tam i Němcová s ním. Babiš v Moskvě nikdy nejednal. A kdyby Rusko nenapadlo Ukrajinu bude tu ruský plyn dál a nikdo to řešit nebude.
@Jiosef Tyl Vzhledem k převaze křesťanů je matematicky jasné, že vraždících katolíků bude nejvíce. Zde máte nedávný případ od nás.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-za-brutalni-vrazdu-ve-jmenu-jezise-jde-do-vezeni-na-125-roku-40219219
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-za-brutalni-vrazdu-ve-jmenu-jezise-jde-do-vezeni-na-125-roku-40219219
@Richard Sebesta Nemecko - 6,4-6,7%, Nizozemsko - 6%, Belgie - 6%, Rakousko-8%. Lžete vy a neumíte si informace najít. Směšné jak jste průhlednej.
@TCerny - hele černej, slyšel jsi třeba v posledních 100 letech vraždit pod heslem: ve jménu Ježíše?
@Miroslav Zita To je pravda,ale komunisté je v 50.létech dávno,dávno,dávno překonali. Vrazi z Wallstreetu to byly nejmirnější nadávky na USA a celý západní svět. Soudruzi šli tak daleko u nás,že dokonce jednu dobu zakázali výuku angličtiny. Ale souhlas dnes je to podobné,ale Fialův gang se svým souputníkům z 50.let hodně blíží. Zákaz výuky ruštiny pokud mám informace byl taky zvažován,byť nebyl nakonec realizován. Možná právě proto,že si někdo tam nahoře uvědomil,že to už by bylo přes čáru a že by se opravdu stali stejní jako soudruzi za stalinismu.
@Richard Sebesta u nas v malickem 84 mil. Nemecku mame 5 mil. muslimu , pricemz naproste gros z nich je za tech poslednich 50 let co tam ziji perfektne integrovano-napr. skorovsichni moderatori ve zptavach ARD a ZDF ( nejvetsi TV stanice u nas ) jsou turecti muslimove .
S muslimy u nas jsem nikdy nemel nejmensi problemy.
Mne osobne muze byt nejaky allah, mohamed, budha stejne ukradeny jako nejaky jezis , buh a ostatni buzci a bohove.
Vzdyt si kazdy z tech 8 miliard nasi planety muze verit na toho ktereho ,ktery se mu libi nejvic.
Treba v 130 mil. Mexiku ( byl jsem tam nejmene 20x) zije 95% katoliku stejne jako terba v Lissabonu ( tam jsem byl nejmene 50x) a to je take fajn.
S muslimy u nas jsem nikdy nemel nejmensi problemy.
Mne osobne muze byt nejaky allah, mohamed, budha stejne ukradeny jako nejaky jezis , buh a ostatni buzci a bohove.
Vzdyt si kazdy z tech 8 miliard nasi planety muze verit na toho ktereho ,ktery se mu libi nejvic.
Treba v 130 mil. Mexiku ( byl jsem tam nejmene 20x) zije 95% katoliku stejne jako terba v Lissabonu ( tam jsem byl nejmene 50x) a to je take fajn.