Komentáře

Zpět na článek

Do kampaně vstoupily známé osobnosti. Ovlivní voliče více než mnohaměsíční smršť na sítích?

12 komentářů

lug70
Jo osobnosti, závislé na dotacích od státu a PR kšeftech pro strany a politiky. A Fialův gang je rád zaplatí, samozřejmě z daní pracujících lidí, viz blbou blondýnu Pazderkovou. Už jsme takové naše dvě "osobnosti" viděli podporovat na Slovensku progresivní opozici proti Ficovi. Byli to herci Bolek Polívka a Ivan Trojan. Média nám tehdy tloukla do hlavy, že přijeli podpořit Progresívne Slovensko k vůli společným ideálům a zadarmo aby se nakonec ukázalo, že za vyžvatlání pár frázi na tribuně v Bratislavě ti naši šašci od Progresívného Slovenska inkasovali každý po tři tisíce euro. Kdepak ideály, zadarmo ani kuře nehrabe.
Alois Rudý
Poslední volby dědka Svěráka, tak ať nám to nezkazí. STRANA.😎
Anatolij Vasil
To si nemyslím že by známé osoby ze šoubyznysu dost ovlivnili lidí volbu.
Uživatel_5577504
@Alois Rudý
Soudruh Svěrák volí vlastizrádce.
Uživatel_5577504
Soudruh Svěrák, signatář Anticharty, káže o demokracii. To nevymyslíš!

K blití.
TCerny
Sveraka mam moooc rad!
Patrim do stejne generace jako je on -je mu neuveritelnych 89 let ( narodil se 1936!!!) a ja se svymi teprve 82 lety jsem oproti nemu naprosty utrinos a
eo ipso rad bych mu skocil ( dobelhal se ) i pro pivo
.A navic vypada neuveritelne skvele jak fyzicky tak co se tyce psyche.!
A navic muze chodit "po strnisti "porad bos a ja,i kdyz usmrkanec ;ani nahodou!!!
Poprve jsem o Cimermanech slysel od jednoho kolegy na operacnim sale ve Zbraslavi (kde jsem v r. 1966 par mesicu pracoval coby chirurg) jak pri operaci vypravel , ze byl "vcera v Malostranske Besede a videl tak skvelou skupinu.
Tak jsem tam honem take sel se na ne podivat a dal jsem mu beze zbytku za pravdu.
Byli jiz v r. 1966 ( pred 59 lety ) neskutecne skveli!!!!
bella.
Jen člověk řekne názor .Slušný, ale svůj je smazán.
Cenzura jako za minulého režimu, abychom tady neprovokovali proti menšině , sorry spíš začínající většině obyvatel z Východu.Na ty musíme mít bez rozdílu laskavý a chápající pohled, byť díky nim padáme dolů do dluhů a nevzdělanosti a budoucí demografické hrůzy.
Kdo tady udává !
------------------------------------------------
Zase se to tady smaže, nebo můj příspěvek chvíli koment vydrží !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!!
Igor
Moudrý to člověk! Neztrácí nahled, nebojí se sebeironie... Smekam!!!
bella.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
TCerny
@donfishozz
jedine Vy, oligophrenni moron non plöus ultra ( zn.:abc ginfizz ) se svymi vysoce kontemplativnimi a sofistikovanymi prispevky se vyjima vysoko nad tim gros nas ostatnich, tolik oproti Vam jednoduse strukturovanych prispevatelu.
donfishozz
tady je to opět plejáda demen*ů.
🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
Pavel Nyklíček
Navrhuji předčasné volby. Ještě je 15 minut čas.