Rozhovory
Generál Řehka: Pokud to myslíme s obranou skutečně vážně, nevyhneme se nějaké formě vojenské služby
24 komentářů
mibar
6
... tak já se přiznám: mně je obrana téhle zkorumpované republiky "někde", protože já pamatuju ruský tanky - a žádný hromadný vraždění pak neprobíhalo ... jen "normalizace", ale tu tady dnes máme zpátky, protože kdo není "demokrat" podle SPOLU, je nepřítel státu ... HOWGH
Přejít do diskuze
Považuju jinak Řehku za vyšinuté pako, ale v tomto má pravdu. Kdo by měl bránit naši zem, když ne její vlastní občané?
Měla by být zavedena povinná vojenská služba na jeden rok. Jeden rok proto, protože v každém ročním období panují určitá specifika a pokud vynecháte třeba zimu, nejste vycvičený voják.
A ještě něco pro Jóžu níže. Jakpak by jsi chtěl oddělit starší a mladší vojáky, ty chytráku? Kontinuita výcviku musí být zachována překryvem délky jejich služby. Vždycky budeš mít staré a mladé. Pokud má to cvičené vojsko zůstat funkční v každé chvíli, nemůžeš v jedné chvíli poslat všechny domů a následný den povolat celou novou armádu mamánků. Musely by být (při ročním výcviku) zavedeny ideálně čtyři nástupní a propouštěcí termíny.
Měla by být zavedena povinná vojenská služba na jeden rok. Jeden rok proto, protože v každém ročním období panují určitá specifika a pokud vynecháte třeba zimu, nejste vycvičený voják.
A ještě něco pro Jóžu níže. Jakpak by jsi chtěl oddělit starší a mladší vojáky, ty chytráku? Kontinuita výcviku musí být zachována překryvem délky jejich služby. Vždycky budeš mít staré a mladé. Pokud má to cvičené vojsko zůstat funkční v každé chvíli, nemůžeš v jedné chvíli poslat všechny domů a následný den povolat celou novou armádu mamánků. Musely by být (při ročním výcviku) zavedeny ideálně čtyři nástupní a propouštěcí termíny.
Souhlas armádu
bude potreba navýšit takže vojna bude nutná.Az k nám začnou pronikat muslimští vrazi že západní Evropy bude třeba hlídat hranice jako za totace
bude potreba navýšit takže vojna bude nutná.Az k nám začnou pronikat muslimští vrazi že západní Evropy bude třeba hlídat hranice jako za totace
Gratuluji, zelená gumo. Kecy o vojenské službě nahrnou statisíce mladých kluků k volbám a budou volit magora Fialu. Mladí už se nemohou dočkat, až budou chcípat na Donbasu za zkorumpovaného banderovSSkého feťáka.
Super! To se ti fakt povedlo! 👏💪👍
Super! To se ti fakt povedlo! 👏💪👍
Obávám se, že znovuzavedení vojenské služby bude nutné, ale ne k vůli Rusku, to je to poslední co by nás reálně ohrožovalo, ale k vůli rychle islamizujícímu se Německu, které se opět chce vydat na cestu masivní militarizace. Z historie známe, kam to vede, když Německo zbrojí. K tomu brzy německou politiku zcela ovládnou islamisté a to paradoxně demokratickou cestou voleb. Miliony vyznavačů islámu s německým občanstvím, volebním právem a bohužel i právem zakládat politické strany a být volen budou v Německu volit zase jen další vyznavače islámu. V takové Británii se už to děje teď. Abychom v budoucnu ještě Rusko znovu neprosili aby nás ochránilo nebo nedej bože nemuselo nás osvobozovat od islamizovaného Germánistánu.
@Jóža Oltec Měl by ses někdy podívat, jak to chodí s nováčky třeba ve West Pointu. Psychická šikana je tam základem výcviku.
@Richard Sebesta ostraha hranic je nutná, ale není potřeba kupovat předražené hračky a fedrpuše pro jenerály. Na to bohatě stačí cca 2000 chlapů se skvělým vozovým parkem, a ručními zbraněmi. K tomu 50 kvalitních seržantů a 15 důstojníků do hodnosti majora. Vše ostatní se může klidně rozpustit a zrušit. Nikomu chybět nebudou.
@mibar To neva, půjdeš v případě bojů jako civil pucovat zacpané hajzly..I to je potřeba.
To bude prima.Ona už tahle armáda co je je zdegenerovaná,je tam víc úředníků jak boje schopných vojáků.A jestli jsou boje schopný o tom můžem polemizovat.Jeste tam nahnat další mladý kluky.Kde budou asi tak ubytovaný.Co jejich plat,výzbroj, jídlo atd.Dalsi a další peníze daňových poplatníků do něčeho co nemá význam.To strašení s Ruskem už je fakt za čárou.Jen si zase nahranou panáci u moci a jejich poskokove.
Každý si v US ozbrojených složkách musí projít boot campem ty pako, je to tvrdý process aby vypadli ti co na vojančení či velení nemají, ve West Pointu je to ještě znásobené. V bolševické armádě byla šikana na úplně jiné úrovni, zřejmě jsi VZS nikdy neprošel, Mr. Antiami Whatabout.
@lug70 Rusko? To Rusko, které má samo machometánů na rozdávání, které nepříliš úspěšně čelilo machometánským teroristům, a které poslalo Čečence proti křesťanským Ukrajincům?
To je dobrej nápad, jehož provádění se ale opět na sto způsobů zmrví.
Kdysi po těch velkých povodních na Moravě vyhlásilo Ministerstvo národní obrany možnost přihlásit se na dobrovolné cvičení se zaměřením na pomoc při živelních pohromách a podobně. Akorát jsem se vrátil z akce na pomoc v jednom postiženém městě, dávalo mi to smysl, a tak jsem vyrazil na vojenskou správu. Pán v uniformě mi poděkoval za ochotu, ale že prý dostali prováděcí pokyny. A že podle nich mají brát jenom nezaměstnané. Což zrovna v našem okrese bylo jenom pár čítankových nefachčenků.
Kdysi po těch velkých povodních na Moravě vyhlásilo Ministerstvo národní obrany možnost přihlásit se na dobrovolné cvičení se zaměřením na pomoc při živelních pohromách a podobně. Akorát jsem se vrátil z akce na pomoc v jednom postiženém městě, dávalo mi to smysl, a tak jsem vyrazil na vojenskou správu. Pán v uniformě mi poděkoval za ochotu, ale že prý dostali prováděcí pokyny. A že podle nich mají brát jenom nezaměstnané. Což zrovna v našem okrese bylo jenom pár čítankových nefachčenků.
@Richard Sebesta na to v pohodě stačí 2500 ochránců hranic ( zhruba 1km na jednoho muže. K tomu 50 schopných seržantů a 20 důstojníků do hodnosti majora. Kvalitní terénní vozidla a ruční zbraně. Vše ostatní je úplně zbytečné.
Možná by se hodila jaderná ponorka Ke Karlovu mostu.
Možná by se hodila jaderná ponorka Ke Karlovu mostu.
Za těch 400 miliard ročně, navrhuji koupit letadlovou loď , Lipno se přímo nabízí, potom u Karlova mostu zřídit velitelství a dok pro jaderné ponorky. Povinné odvody včetně žen na minimálně 3 roky a každý druhý víkend povinný výcvik pro civily včetně dětí.
@epr3 O překryvu ty pako nemluvím, mluvím o šikaně vrstevníků vrstevníky jen kvůli tomu že přišli sloužit o něco dřív a kompenzovali si mindráky z civilu. Když jsme si vyměňovali zkušenosti s amíky co dřív sloužili, kroutili nevěřícně hlavou že něco podobného nadřízení nesledovali a tvrdě nepotírali. I pokud by v extrémním případě mladší vojcl vzal nůž či pistoli a šikanujícího mazáka zmrzačil, vojenský soud by ho s velkou pravděpodobností osvobodil s klasifikací sebeobrany (za zabití ne, to by zašlo moc daleko). Za podobnou aktivitu měly padat tvrdé tresty ale v bolševické armádě to tak nefungovalo..
@Richard Sebesta Ve Vídni jsou školy kde 50 ,% žáků neovládá němčinu ale korán znají zpaměti .To je pravda jež nám Fialuv petigang zamlčuje
@lug70 Ano to vůbec není vyloučeno.Mimochodem mainstreamová média nikdy neřekla kolik zhruba migrantu a hlavně muslimských přišlo za těch 10 let do zemí EU. Slyšel jsem od jednoho opo politika to numero je úděsné
To je právě nebezpeci
které hrozí Evropě.Proc to probruselska média a ctyrgang nikdy neřekl je jasné.Boji se pravdy.Vondra řekl že nechce aby zde u nás zase byly ruské tanky.Kravina na milion tou.Ja zase nechci aby zde muslimské kobylky znásilňovaly naše ženy a vraždily nás.To je realita celé západní Evropy.Proto volba je jasná.Kdo to nechce měl by volit opozici kdo to chce volí petigang.Straseni Ruskem je falešná a vylhana komunistická propaganda.Mimochodem dvě muslimské země Rakousko a Německo s námi přímo hranici.To numero je šílené ale odpovídá nezvládnuté migraci EU Je to 8 milionů bez ukrajinských utečenců.
.
l
To je právě nebezpeci
které hrozí Evropě.Proc to probruselska média a ctyrgang nikdy neřekl je jasné.Boji se pravdy.Vondra řekl že nechce aby zde u nás zase byly ruské tanky.Kravina na milion tou.Ja zase nechci aby zde muslimské kobylky znásilňovaly naše ženy a vraždily nás.To je realita celé západní Evropy.Proto volba je jasná.Kdo to nechce měl by volit opozici kdo to chce volí petigang.Straseni Ruskem je falešná a vylhana komunistická propaganda.Mimochodem dvě muslimské země Rakousko a Německo s námi přímo hranici.To numero je šílené ale odpovídá nezvládnuté migraci EU Je to 8 milionů bez ukrajinských utečenců.
.
l
Jistě ale max na rok a bez bažantů či mazáků, to bylo za bolševické dvouleté služby svinstvo nejvyššího stupně. Velení o šikaně dobře vědělo ale nedělalo nikdy nic, v tzv. ČS Lidové Armádě si přece všichni byli oficiálně rovni.