Padni komu padni
@Pavel Maleček Jasný důkaz, že rusko není Evropa, jen Asie. Sám víš, že u nás jsou i takoví exoti, co si přejí světovládu Číny. Jako kdyby streptokok vzýval penicilin. Jsem naprosto klidný muž, všichni to víme. Ale tyhle *** bych mlátil kladivem do koulí.
@epr3, ruSSký pohůnek, mluví za Čechy. Tak, aby se zalíbil vrahovi v Kremlu.
A teď přidej ještě komentář, ruSSký pacholku, že žádné vměšování RuSSka do našich českých voleb neexistuje.
A teď přidej ještě komentář, ruSSký pacholku, že žádné vměšování RuSSka do našich českých voleb neexistuje.
@Anatolij Vasil
Copa? Jiný názor nemá u proruSSkého štváče šanci? Právo na něj už není?
RuSSák chce číst jen ty jedině správné, vrahy kolem masového vraha Putina schválené, názory?
Copa? Jiný názor nemá u proruSSkého štváče šanci? Právo na něj už není?
RuSSák chce číst jen ty jedině správné, vrahy kolem masového vraha Putina schválené, názory?
@Pavel Maleček Češi zatočí se SPOLU. Vykopat je od vlády je úkolem č.1 těchto voleb. Manipulace voleb zvenčí nám budiž varováním....
@King I Jednoduché řešení odstěhuj se do nějaké západní země,kde je demokracie lepší než u nás. (Deutchland,Rakousko,Francie,Holandsko,Belgie atd.) Tady najdeš všechno co hledáš. Lepší platové podmínky i důchod,pravou demokraci dle bruselských not, žádné proruské troly ,ceny v obchodech mnohdy levnější než u nás a k tomu vyšší platy atd. Co ti v tom brání ? Minulý režim už 36 let není takže už nemusíš tajně prchat přes Jugošku . Můžeš směle vykročit a vystěhovat se ! Otázka jen zní,zda by jsi tam obstál ? Nebo by tě nějaký muslimský migrant zabil,ale sorry to beru zpět,západní eurobrusel je přece nejlepší místo k žití, sama demokracie a kecy o vraždících migrantech,to jsou jen lži euroskeptiku ,no ne ? Tak tam táhni zmetku !
Proti vládní pětitlupě jsou italští mafiosi parta dobrovolných hasičů.
Tohle může volit jen totální idiot. Nebo hovado, které se chce pomstít vlastním dětem.
Tohle může volit jen totální idiot. Nebo hovado, které se chce pomstít vlastním dětem.
@Blitz "Nejvyšší soud odmítl dovolání Jakuba Netíka, a potvrdil tak podmínku za schvalování zločinu proti míru. Na Facebooku obhajoval ruskou invazi na Ukrajinu." Tady je taky pár adeptů, kteří si o to říkají.
prasečí Okamura bude bez brzd. Budete se hodně divit, čeho je ta zakomplexovaná svi ně schopna. Bureš je proti němu slabej odvárek. Půjdete volit, z.mrdi, ta vaše korektnost (slabost) už mě začíná těžce srát.
@Anatolij Vasil - hezky se ukájíš vasilko, ale ve volbách vítěz ne vždy bere vše. (S výjimkou mít min. 51%). 😎
I v Moldávie to ty rusácké strany podělaly, tak doufám, že Český národ ten odpad u nás ( SPD, KSČM a podobná pakáž ) nevolí.
@Anatolij Vasil
Že vzdělání není patent na rozum, vidíme dnes a denně. Vždyť se podívejte na prolhaného vlastizrádce Reinharda Fialu. Jako zastupující říšský protektor se osvědčil - protektorát vysává pro svého páníčka Hitlera ukázkově. A přestože je ověšen tituly jak Brežněv medailemi, je to blb. Blb, kterého bych před svojí firmou nenechal ani zametat chodník, aby něco neprovedl....
Že vzdělání není patent na rozum, vidíme dnes a denně. Vždyť se podívejte na prolhaného vlastizrádce Reinharda Fialu. Jako zastupující říšský protektor se osvědčil - protektorát vysává pro svého páníčka Hitlera ukázkově. A přestože je ověšen tituly jak Brežněv medailemi, je to blb. Blb, kterého bych před svojí firmou nenechal ani zametat chodník, aby něco neprovedl....
@lug70 Přesně tak.Nekde jsem četl a,že inteligence a vzdělanost ještě neznamená moudrost.Ti co se tak prezentují jsou vlastně z většiny tupé stádo.
@Anatolij Vasiliso - proč já bych sem měl dávat nějaký důkazy. Vždyť vy je zde podáváte sami. Navíc já nejsem placený agent jako ty. Tak mě neúkoluj.
@Jiosef Tyl A neříkej Tyle.Dej sem důkaz,že někdo zde podporuje Rusa proti Ukrajině.Jen UA dostává co sama vyvolala.A že umírají nevinní lidé?No tak to v každé válce umírali nevinní a ti co to vyprovokovali si v teplicku a luxusu cpou břuchy.
@Uživatel_5577504 To byste se divil. Hloupost lidí je neomezená a věčná a bez ohledu na věk a vzdělání. Ti s vyšším vzděláním v tom směru bývají ještě tupější. Jsou tu mezi námi tak omezení hlupáci, že nevidí lumpárny vládních stran Dozimetr, Bitcoin atd a zapomínají i na to jak jim Fialovci celou dobu lhali a okrádali je. Ve svém omezeném zorném poli mají jen Ptačí hnízdo a "Sláva Ukrajině". Opravdu normální a inteligentní lidé po tom co tu Fialův gang předvedl, už ho dál volit nebudou a dají šanci jiným. Jen hlupáci opakují stejné chyby.
@OldMonkey Babiš je vykutálený. On by totiž nejradši rozumy z Ruska a dotace z evropské unie současně.
@Petr Minář hloupý soudruhu mináři, nejdříve se vrať do školy a nauč se česky. Potom si opraš vědomosti o hanobení rasy, přesvědčení, skupiny obyvatel. Ty nemáš svůj vlastní názor ani náhodou. Hloupý soudruhu mináři.
Šebesta, obstál jsem a žiju z toho ještě dnes. Že ty jsi zastlaný v malosti neznamená, že v tom všichni jedeme s tebou. Tak ku... rva vstávej a začni se chovat jako civilizace, ne přiblblá asijská opice. Já se dolů dostanu rychle, ale ty to nahoru nedáš. To ale neznamená, že budeš doživotně plavat v ho.nech.
U nás po ruské, když ne nadvládě, tak "opatrovnictví" touží Babiš, Okamura či Konečná. Věřím, že evropští Češi, Moravané a Slezané s mini zatočí stejně jak byť Asií načuchlí Moldavané.