Komentáře
Fico s Orbánem přitvrzují prokremelskou linii. Oba už vyhlížejí Babiše, že posílí jejich řady
38 komentářů
Alois Rudý
2
Nejenom Babiš, ale celé Česko musí pomoci bránit naši demokracii před novodobým socializmem z Bruselu, který opět dělá kolem Česka "zadrátované" hranice.😑
Kluci mají smůlu.Makak už jim nepomůže,vsadil na svůj vzor,Trumpa a všichni vidí jaká je to hrůza.Vládu chce sestavovat s komunisty a fašisty,proti ostatním se sám vymezil.To mu v době války v Evropě,zlomí vaz.
To, co chtěli euronáckové udělat v ČR, tak už udělali nyní v Moldávii. Vládní strana před volbami stále ztrácela a tak dvě opoziční strany nebyly připuštěny k volbám. Pak snížili počet volebních míst, navýšil se počet volitelů z ciziny a zabarikádoval se most, aby nemohli volit Moldavci s nesprávnými názory. Taktéž bylo zakázáno volit Moldavanům v Rusku. ...Pak to vítězná strana a euronáckové označili za vítězství demokracie.
Jedině v pevném a spolupracujícím svazku V4 s případnými dalšími přidruženými státy máme šanci se ubránit zničujícím eurodebil.tám tlačícím se sem z Bruselu. Jinak nás čeká dramatické zchudnutí a postupná islamizace.
Pokud se stane Babiš premiérem, tak se změní V 4 na e é 3!
@Jiosef Tyl Ty ubožáku kdo je tu hlupák tak jedině ty. Nevim kolik máš roků ale blbý jsi tak vagon tupých brusli.Nebudu s tebou ztrácet čas s primitivy se nebavím. Je ti řeknu,že o politiku se zajímám určitě déle než ty přes 50 let a historické události znám určitě lépe než ty,tak raději nic nepiš. Jenom ze sebe děláš idiota.
@Richard Šebesta - říkáš. že ze sebe dělám idiota. Ale evidentně v tom nejsem úspěšný. Když se koukám na tvé dlouhodobé hodnocení zde. Tak kam se na tebe hrabu. Mám se od tebe stále co učit. A asi jsi byl v Kremlu u toho, když Brežněv vydával rozkazy, kdo všechno napadne Československo.
Estebaka-Husaka ll za zlodejiny zavrit na bory a pak vyhostit do sve rodne zeme za ficem. Zlodeje a parchanty zde nechceme.
Okamžik, kdy se za tuto zemi zase budu stydět, se přibližuje. Hlupáci a lůza si zvolí prokremelskjé zmetky, podvodníky a hochštaplery a my to budeme muset přežít. Prožil jsem to za život několikrát, ale tohle, co nastoupí, bude po bolševicích to nejhorší... Chystám se na to, že budu chodit demonstrovat, což jsem dělal naposledy v prosinci 1989...
Dělat nezávislou politiku nikoli diktát Bruselu a orientovat se na všechny světové strany,je podle dnešních některých žurnalistů a vládních politiků prokremelská politika.Pan redaktor je poněkud mladý a 70.léta minulého století nepamatuje.
Takže v rámci VS dělalo podobnou politiku Rumunsko. V době tuhé normalizace u nás,Rumuni měli čilé kontakty s Čínou,jen připomínám,že to bylo v době kdy SSSR a Čína byli skoro větší nepřátele než SSSR a USA. Nixon navštívil Rumunsko tedy podle naších znormalizovaných soudruhů ďábla, který vraždí vietnamské ženy a děti. Přesto,si nepamatuji,že by komunistický tisk vyvíjel tak obrovskou štvavou kampaň proti Rumunsku jako dnes naší politici a někteří novináři proti Maďarům a Slovákům. Jen další maličkost,Orban je taky proizraelský,ale to autorům provládní propagandy nevadí nazývat ho jen prokremelským. Zpět k soudruhům ti občas něco načmarali,ale ne tak často a ne tak moc,Rumuni byli přece jen ve VS a vlastně naši spojenci.Poslední paradox, Tehdy vládla kom.diktatura ,dnes je údajně demokracie. Co se týče chovaní Bruselu se mi to ale moc nezdá. Spíš mi to zavání komunistickým smradem. KDO NEJDE S NÁMI JDE PROTI NÁM !
Takže v rámci VS dělalo podobnou politiku Rumunsko. V době tuhé normalizace u nás,Rumuni měli čilé kontakty s Čínou,jen připomínám,že to bylo v době kdy SSSR a Čína byli skoro větší nepřátele než SSSR a USA. Nixon navštívil Rumunsko tedy podle naších znormalizovaných soudruhů ďábla, který vraždí vietnamské ženy a děti. Přesto,si nepamatuji,že by komunistický tisk vyvíjel tak obrovskou štvavou kampaň proti Rumunsku jako dnes naší politici a někteří novináři proti Maďarům a Slovákům. Jen další maličkost,Orban je taky proizraelský,ale to autorům provládní propagandy nevadí nazývat ho jen prokremelským. Zpět k soudruhům ti občas něco načmarali,ale ne tak často a ne tak moc,Rumuni byli přece jen ve VS a vlastně naši spojenci.Poslední paradox, Tehdy vládla kom.diktatura ,dnes je údajně demokracie. Co se týče chovaní Bruselu se mi to ale moc nezdá. Spíš mi to zavání komunistickým smradem. KDO NEJDE S NÁMI JDE PROTI NÁM !
@Richard Šebesta
Věděl jsem, že jsi tukan, ale takové blbosti mě překvapily... Rumunsko mělo jeden z nejodpudivějších režimů. Extrémně bohatá bolševická věrchuška, extrémně chudý obecný lid. Ostatně přesně proto skončil Ceaucesku jako jediný bolševický vůdce rozstřílený.
Věděl jsem, že jsi tukan, ale takové blbosti mě překvapily... Rumunsko mělo jeden z nejodpudivějších režimů. Extrémně bohatá bolševická věrchuška, extrémně chudý obecný lid. Ostatně přesně proto skončil Ceaucesku jako jediný bolševický vůdce rozstřílený.
@Uživatel_5734171 Myslel jsem,že jsi z místních dezolátů jediny,kdo má trochu šajnu o co jde ale vidím,že mezi tebou Minářem a Kingem a podobnými dobrodruhy není rozdíl. Pokud jsi nezaregistroval já jsem hodnotil rumunskou zahraniční, politiku. Mimochodem Rumunsko nám v 68.nepřišlo na " pomoc porazit kontrarevoluci " jako ostatní členové VS. Což je pro ně bod k dobru. Že se časem zhruba od 1. poloviny 70.let začal chovat jako odbržděný vagon v domáci politice to vím a nemusíš mi to připomínat.Nemůžeš ale popřít,že vše co jsem napsal v článku nahoře je pravda. To,že se ti to nehodí a proto píšeš kraviny které s tím nesouvisí,dokazuje,že jsi stejný jako vy všichni voliči čtyřgangu.
Lhát a obkecávat nic jiného neumíte.
Lhát a obkecávat nic jiného neumíte.
@Richard Šebesta jakým smradem ti zavání, že chceš měnit režim a nacvičuješ střelbu, smrade?
A i kdyby....Fialovcům se nelíbil obchod všech azimutů a stálo nás to několik biliónů Kč.....Nevím, zda to bylo cílem redakce, ale lidé se Babiše a Kremlu již přestali bát. Více se bojí Bruselu a Fialy. Ale uvidíme, třeba nějakým podvodem koaliční ukronáckovské strany vyhrají.
Mirek Dušín
Vstříc lepším zítřkům ...
Oni nejsou vstřícní Rusku.Oni mají dost EU.Zakazy,příkazy,to ano to ne.Ono už je dost celé totalitní EU.A uvidíme jestli Babiš,když tedy bude premiér toť otázka bude posluhovat EU,nebo bude mít v potaz České občany.
@Anatolij Vasil Ta EU je záruka, že z tebe jednou vyroste kulturní člověk na úrovni západní civilizace. Nebo se chytni se Šebestou za ruce a odkráčejte do ruské ***e.
jj, StBacky agent a podvodnik je "jejich clovek"..to se bude v kremlu libit...fujtajbl!
Zdravý rozum = prokremelská linie
Na to jsi pisálku přišel sám, nebo ti to prozradili vládní imbecilové?!?
Na to jsi pisálku přišel sám, nebo ti to prozradili vládní imbecilové?!?
Lakatoš Šebesta zavile výská