Komentáře

Zpět na článek

Fico s Orbánem přitvrzují prokremelskou linii. Oba už vyhlížejí Babiše, že posílí jejich řady

38 komentářů

Alois Rudý
Nejenom Babiš, ale celé Česko musí pomoci bránit naši demokracii před novodobým socializmem z Bruselu, který opět dělá kolem Česka "zadrátované" hranice.😑
Jan Kolomazník
Kluci mají smůlu.Makak už jim nepomůže,vsadil na svůj vzor,Trumpa a všichni vidí jaká je to hrůza.Vládu chce sestavovat s komunisty a fašisty,proti ostatním se sám vymezil.To mu v době války v Evropě,zlomí vaz.
Alois Rudý
@Jan Kolomazník ...ferdo v Evropě žádná válka není. Je zde pouze konflikt dvou bývalých zemí SSSR, který by již dávno skončil vítězstvím našeho Slovanského bratra Ruska, kdyby z ideologických, resp. z idiotských důvodů země EU nepodporovali Ukrajinu a tím prodlužovali její agonii.😎
našinec
To, co chtěli euronáckové udělat v ČR, tak už udělali nyní v Moldávii. Vládní strana před volbami stále ztrácela a tak dvě opoziční strany nebyly připuštěny k volbám. Pak snížili počet volebních míst, navýšil se počet volitelů z ciziny a zabarikádoval se most, aby nemohli volit Moldavci s nesprávnými názory. Taktéž bylo zakázáno volit Moldavanům v Rusku. ...Pak to vítězná strana a euronáckové označili za vítězství demokracie.
epr3
Jedině v pevném a spolupracujícím svazku V4 s případnými dalšími přidruženými státy máme šanci se ubránit zničujícím eurodebil.tám tlačícím se sem z Bruselu. Jinak nás čeká dramatické zchudnutí a postupná islamizace.
Richard Sebesta
@epr3 👍👍👍
Anatolij Vasil
@epr3 👏👏👍👍👍
Jiosef Tyl
Pokud se stane Babiš premiérem, tak se změní V 4 na e é 3!
Richard Šebesta
@Jiosef Tyl Ty ubožáku kdo je tu hlupák tak jedině ty. Nevim kolik máš roků ale blbý jsi tak vagon tupých brusli.Nebudu s tebou ztrácet čas s primitivy se nebavím. Je ti řeknu,že o politiku se zajímám určitě déle než ty přes 50 let a historické události znám určitě lépe než ty,tak raději nic nepiš. Jenom ze sebe děláš idiota.
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta - říkáš. že ze sebe dělám idiota. Ale evidentně v tom nejsem úspěšný. Když se koukám na tvé dlouhodobé hodnocení zde. Tak kam se na tebe hrabu. Mám se od tebe stále co učit. A asi jsi byl v Kremlu u toho, když Brežněv vydával rozkazy, kdo všechno napadne Československo.
Jofa X
@Richard Šebesta Chcípni dědku 😀
Frantisek Najman
Autor Sezemský tady propaguje totalitu a fašismus Bruselu.
Asatin
Estebaka-Husaka ll za zlodejiny zavrit na bory a pak vyhostit do sve rodne zeme za ficem. Zlodeje a parchanty zde nechceme.
epr3
@Asatin Mluv jenom za sebe. Já tady zase nechci přestárlé rusofóbní fanatiky.
Asatin
@epr3 Ja zde nechci takove putinovi ritomylce jako ses ty.
Uživatel_5734171
Okamžik, kdy se za tuto zemi zase budu stydět, se přibližuje. Hlupáci a lůza si zvolí prokremelskjé zmetky, podvodníky a hochštaplery a my to budeme muset přežít. Prožil jsem to za život několikrát, ale tohle, co nastoupí, bude po bolševicích to nejhorší... Chystám se na to, že budu chodit demonstrovat, což jsem dělal naposledy v prosinci 1989...
Bubák Bubák
@Uživatel_5734171 zajdi si na sekretariát ODS, tam tu dají to správné ideologické mávátko a pospěš si , účast na demonstraci bude placená.
Richard Šebesta
Dělat nezávislou politiku nikoli diktát Bruselu a orientovat se na všechny světové strany,je podle dnešních některých žurnalistů a vládních politiků prokremelská politika.Pan redaktor je poněkud mladý a 70.léta minulého století nepamatuje.
Takže v rámci VS dělalo podobnou politiku Rumunsko. V době tuhé normalizace u nás,Rumuni měli čilé kontakty s Čínou,jen připomínám,že to bylo v době kdy SSSR a Čína byli skoro větší nepřátele než SSSR a USA. Nixon navštívil Rumunsko tedy podle naších znormalizovaných soudruhů ďábla, který vraždí vietnamské ženy a děti. Přesto,si nepamatuji,že by komunistický tisk vyvíjel tak obrovskou štvavou kampaň proti Rumunsku jako dnes naší politici a někteří novináři proti Maďarům a Slovákům. Jen další maličkost,Orban je taky proizraelský,ale to autorům provládní propagandy nevadí nazývat ho jen prokremelským. Zpět k soudruhům ti občas něco načmarali,ale ne tak často a ne tak moc,Rumuni byli přece jen ve VS a vlastně naši spojenci.Poslední paradox, Tehdy vládla kom.diktatura ,dnes je údajně demokracie. Co se týče chovaní Bruselu se mi to ale moc nezdá. Spíš mi to zavání komunistickým smradem. KDO NEJDE S NÁMI JDE PROTI NÁM !
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
Věděl jsem, že jsi tukan, ale takové blbosti mě překvapily... Rumunsko mělo jeden z nejodpudivějších režimů. Extrémně bohatá bolševická věrchuška, extrémně chudý obecný lid. Ostatně přesně proto skončil Ceaucesku jako jediný bolševický vůdce rozstřílený.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Myslel jsem,že jsi z místních dezolátů jediny,kdo má trochu šajnu o co jde ale vidím,že mezi tebou Minářem a Kingem a podobnými dobrodruhy není rozdíl. Pokud jsi nezaregistroval já jsem hodnotil rumunskou zahraniční, politiku. Mimochodem Rumunsko nám v 68.nepřišlo na " pomoc porazit kontrarevoluci " jako ostatní členové VS. Což je pro ně bod k dobru. Že se časem zhruba od 1. poloviny 70.let začal chovat jako odbržděný vagon v domáci politice to vím a nemusíš mi to připomínat.Nemůžeš ale popřít,že vše co jsem napsal v článku nahoře je pravda. To,že se ti to nehodí a proto píšeš kraviny které s tím nesou­visí,­doka­zuje,­že jsi stejný jako vy všichni voliči čtyřgangu.
Lhát a obkecávat nic jiného neumíte.
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
Vnitřní a zahraniční politika oddělit nejde, ale nepřekvapuje mě, že ty si myslíš opak...
Jiosef Tyl
@Richard Šebesto jak může takový hlupák jako ty hodnotit politicko - vojenské situace. Ty si myslíš, že to, že sem nevpadli Rumuni bylo jejich rozhodnutí?
King I
@Richard Šebesta jakým smradem ti zavání, že chceš měnit režim a nacvičuješ střelbu, smrade?
Jofa X
@King I Vůbec nechápu, že se názory blba Sebesty někdo zabývá...ten člověk žije jen proto aby mohl prudit na internetu, tak se na něho vyserte a on se oběsí na hajzlu...
Richard Sebesta
@Jofa X Tak to čteš debile do hajzlu se splácení sám hajzle
King I
Z náběhu mezi západní civilizaci do Uherska? Lakatoš Šebesta zavile výská
našinec
A i kdyby....Fialovcům se nelíbil obchod všech azimutů a stálo nás to několik biliónů Kč.....Nevím, zda to bylo cílem redakce, ale lidé se Babiše a Kremlu již přestali bát. Více se bojí Bruselu a Fialy. Ale uvidíme, třeba nějakým podvodem koaliční ukronáckovské strany vyhrají.
King I
@našinec Dej si po tlamě. Nebude tě to tak bolet.
Mirek Dušín
Vstříc lepším zítřkům ...
Anatolij Vasil
Oni nejsou vstřícní Rusku.Oni mají dost EU.Za­kazy,­příka­zy,to ano to ne.Ono už je dost celé totalitní EU.A uvidíme jestli Babiš,když tedy bude premiér toť otázka bude posluhovat EU,nebo bude mít v potaz České občany.
King I
@Anatolij Vasil Ta EU je záruka, že z tebe jednou vyroste kulturní člověk na úrovni západní civilizace. Nebo se chytni se Šebestou za ruce a odkráčejte do ruské ***e.
Anatolij Vasil
@King I Tak pěkně děkuji za takovýho kulturního západního člověka.Me úplně postačí že jsem normální malej českej člověk.🙊
King I
@Anatolij Vasil nebuď drzá
Igor
To se pletou, Andy je oportunistický klaun závislý na dotacích z EU...
PEtr Tobes
jj, StBacky agent a podvodnik je "jejich clovek"..to se bude v kremlu libit...fujtajbl!
Uživatel_5577504
Zdravý rozum = prokremelská linie

Na to jsi pisálku přišel sám, nebo ti to prozradili vládní imbecilové?!?
King I
@Uživatel_5577504 to je hrozná kravina. Sám jsi prokremelský a zároveň vychlastaná lopata.
epr3
@Uživatel_5577504 To mu nabouchali do hlavy kalačem na ranní poradě Fora24.