Komentáře
Pomluvit, lhát a být drzý. Metody, které sektě SPD fungují. Pro případné vládnutí je to ale hrozná výbava
41 komentářů
Igor
1
Díky, pane autore! Že mluvíte pravdu! Důkazem je soubor primitivů, co vám tu nadává...
Bucherte, Bucherte , ty sa sám predsa tým živíš už roky ! A keď to stačilo Fialovi, Rakušanovi a Lipánkovi celé 4 roky ...
Lhát, krást a posílat na smrt - to jde vládní koalici. A musí se sami navzájem přesvědčovat, že jsou demokraté. Jsou to demokraté stalinistického typu.
Souhlasím s autorem článku, mediální výstupy některých členů SPD jsou často za hranou.
Ale účel světí prostředky a průzkumy ukazují, že tato taktika funguje.
Jen připomínám, že otec zakladatel SPD p. Hrdlička založil tuhle stranu s jediným cílem - sebrat voliče Babišovi.
Takže i když je to zvrácený, já držím Pitomiovi palce.
Čím víc procent SPD získá, tím míň zbyde na koblihy.
A budoucí spolupráce mezi nimi?
Naprosto vyloučeno😁
Ale účel světí prostředky a průzkumy ukazují, že tato taktika funguje.
Jen připomínám, že otec zakladatel SPD p. Hrdlička založil tuhle stranu s jediným cílem - sebrat voliče Babišovi.
Takže i když je to zvrácený, já držím Pitomiovi palce.
Čím víc procent SPD získá, tím míň zbyde na koblihy.
A budoucí spolupráce mezi nimi?
Naprosto vyloučeno😁
Pomluvit, lhát, být drzý, to jsou přeci vedle podvádění a zlodějství, které předvádí koaliční vláda, základní pilíře EU demokracie, tak v čem vidíš novinářský pisálku problém ?😉
Vylezli jak krysy:
9Rudý-našinec-Vasil-Šebesta-epr-prd3-lug-RuSS-seng-růvna-blbella. Na povel nebo jsou už tak vycvičeni, že stačí napsat do titulku Okamůra nebo SPD?
Snad senk-růvna ještě chybí, aby neměla průšvih!
9Rudý-našinec-Vasil-Šebesta-epr-prd3-lug-RuSS-seng-růvna-blbella. Na povel nebo jsou už tak vycvičeni, že stačí napsat do titulku Okamůra nebo SPD?
Snad senk-růvna ještě chybí, aby neměla průšvih!
@Petr Minář A víš proč, Mináři? Protože tady ještě Rakušanové, Foltýnové, Jiřiny Pospíšilové a jejich poskoci nestačili udělat totalitní skanzen. Diskuse pod články jsou otevřené (už ne všude a pro všechny) a lidé tam mohou projevit svůj názor. Vím, že takoví jako ty se z toho můžou pominout, ale to je ta demokracie, které máš plnou hubu ale fakticky bys byl nejradši, kdyby tu byl byl stalinský totáč.
Jseš ubožák, který ve své omezenosti a nevědomosti slouží do roztrhání těla těm, kteří ho jednou kopnou do prd.le (v lepším případě), v tom horším, kdyby zůstali ještě u vesla, by ses mohl ještě na stará kolena dočkat gulagu.
Jseš ubožák, který ve své omezenosti a nevědomosti slouží do roztrhání těla těm, kteří ho jednou kopnou do prd.le (v lepším případě), v tom horším, kdyby zůstali ještě u vesla, by ses mohl ještě na stará kolena dočkat gulagu.
@Petr Minář .....jsi potomek ofčí babičky a stepního ukrajince, o čem jiném by se s tebou asi dalo diskutovat ?😂🤣
@Alois Rudý Tvoje tupost příspěvků je hrozivá. Jsi muml rudého typu nebetyčné neinteligence. Rochej se sám ve svých duševních výkalech v jiných diskuzích kde najdeš sobě rovné.
@Petr Minář sám jsi krysa zmetků.Mimochodem Okamura je proti tobě seriózni diskutér a to přiznávám že někdy jede přes caru
@Richard Sebesta
Myslím, že jsi jeden z nich (další Rudý-našinec-Vasil-eprd3-lug-seng-růvna-blbella):
https://denikn.cz/1849263/cesko-odhalilo-stovky-falesnych-uctu-ktere-se-snazi-ovlivnit-volby/
Myslím, že jsi jeden z nich (další Rudý-našinec-Vasil-eprd3-lug-seng-růvna-blbella):
https://denikn.cz/1849263/cesko-odhalilo-stovky-falesnych-uctu-ktere-se-snazi-ovlivnit-volby/
Uznávám že Okamura je někdy drzý a že lze .Ovšem to je i Fialová vládní grupa.Fiala,Černochová Rakušan lžou určitě více než Okamura a Černochová nebo i senátorka Němcová se chovají jako primitivní buranky .Viz.jak Němcová hodila u Moravce knihou.Takze Okamura určitě není horší .
@Richard Sebesta
Hele, na obranu fašistické Okamůry hned vyskočí fašistík Šebestík. Fašomůra je výborný - pro Šebestíky.
Hele, na obranu fašistické Okamůry hned vyskočí fašistík Šebestík. Fašomůra je výborný - pro Šebestíky.
A prestituti z Reflexu si pravděpodobně myslí, že poslední kýbl močůvky před volbami neuškodí.
No tak tou "hroznou výbavou" nahradí tu současnou výbavu vlády "neschopnost, lži a zlodějna". Takže to zase tak hrozná změna nebude.😉
SPD není sekta a já souhlasím s výrokem Okamury, že Ukrajinci si z Česka udělali bankomat.A bankomat jim otevřel Fiala a Pavel.
Tím pádem je mi jasné, koho lidi mají volit.
Čus, Bucherte.😂
Tím pádem je mi jasné, koho lidi mají volit.
Čus, Bucherte.😂
Hrozné je, že vy tady nezávislost a objektivitu už ani nepředstíráte a ani se vůbec netajíte, že jste provládní žumpa, rovná další smradlavé žumpě Forum24 soudně uznaného opilce Šafra.
Neudělala současná ukrofialová vláda náhodou to samé? Předvolební rétorika se hemžila výhradami k EU, tomu, že "my víme jak", "žádné zvyšování daní" atd. atd. atd. Fakticky ale dělala tato vláda po celé čtyři roky pravý opak toho, co v předvolebních slibech tlačila.
Navíc drzá je také, a ne málo. Klidně své neúspěchy vydává za úspěchy a ještě se za ně sama pochválí. Nic licoměrnějšího jsem si do dnešní doby ani neuměl představit a mám dojem, že Okamura je nedokáže přehodit ani když se bude snažit sebevíc.
Navíc drzá je také, a ne málo. Klidně své neúspěchy vydává za úspěchy a ještě se za ně sama pochválí. Nic licoměrnějšího jsem si do dnešní doby ani neuměl představit a mám dojem, že Okamura je nedokáže přehodit ani když se bude snažit sebevíc.