Komentáře

Zpět na článek

Pomluvit, lhát a být drzý. Metody, které sektě SPD fungují. Pro případné vládnutí je to ale hrozná výbava

41 komentářů

Igor
Díky, pane autore! Že mluvíte pravdu! Důkazem je soubor primitivů, co vám tu nadává...
Uživatel_6202245
Bucherte, Bucherte , ty sa sám predsa tým živíš už roky ! A keď to stačilo Fialovi, Rakušanovi a Lipánkovi celé 4 roky ...
našinec
Lhát, krást a posílat na smrt - to jde vládní koalici. A musí se sami navzájem přesvědčovat, že jsou demokraté. Jsou to demokraté stalinistického typu.
Václav Štěpař
Ulevilo se ti, bezcenný pisálku? No vidíš, bude za týden hůř...
Frantisek Najman
Především lže a je drzý autor článku a pro novináře je to hrozná výbava.
Michal Kelner
Souhlasím s autorem článku, mediální výstupy některých členů SPD jsou často za hranou.
Ale účel světí prostředky a průzkumy ukazují, že tato taktika funguje.
Jen připomínám, že otec zakladatel SPD p. Hrdlička založil tuhle stranu s jediným cílem - sebrat voliče Babišovi.
Takže i když je to zvrácený, já držím Pitomiovi palce.
Čím víc procent SPD získá, tím míň zbyde na koblihy.
A budoucí spolupráce mezi nimi?
Naprosto vyloučeno😁
Jiosef Tyl
@Michal Kelner - Jen blbni!
Michal Kelner
@Jiosef Tyl klídek, chtěl jsem udělat radost kamarádovi Šebestovi.
Ale to, že SPD bere hlasy Anofertu je neoddiskutovatelnej fakt.
Alois Rudý
Pomluvit, lhát, být drzý, to jsou přeci vedle podvádění a zlodějství, které předvádí koaliční vláda, základní pilíře EU demokracie, tak v čem vidíš novinářský pisálku problém ?😉
Petr Minář
Vylezli jak krysy:
9Rudý-našinec-Vasil-Šebesta-epr-prd3-lug-RuSS-seng-růvna-blbella. Na povel nebo jsou už tak vycvičeni, že stačí napsat do titulku Okamůra nebo SPD?
Snad senk-růvna ještě chybí, aby neměla průšvih!
epr3
@Petr Minář A víš proč, Mináři? Protože tady ještě Rakušanové, Foltýnové, Jiřiny Pospíšilové a jejich poskoci nestačili udělat totalitní skanzen. Diskuse pod články jsou otevřené (už ne všude a pro všechny) a lidé tam mohou projevit svůj názor. Vím, že takoví jako ty se z toho můžou pominout, ale to je ta demokracie, které máš plnou hubu ale fakticky bys byl nejradši, kdyby tu byl byl stalinský totáč.
Jseš ubožák, který ve své omezenosti a nevědomosti slouží do roztrhání těla těm, kteří ho jednou kopnou do prd.le (v lepším případě), v tom horším, kdyby zůstali ještě u vesla, by ses mohl ještě na stará kolena dočkat gulagu.
Jiosef Tyl
@epr3 takže jmenovaní tady nestačili udělat totalitní skanzen? Tak to nyní vezmete do ruky vy? Že jo, vy ruďasové a epr dell ci 3
Alois Rudý
@Petr Minář .....jsi potomek ofčí babičky a stepního ukrajince, o čem jiném by se s tebou asi dalo diskutovat ?😂🤣
Losina
@Alois Rudý Tvoje tupost příspěvků je hrozivá. Jsi muml rudého typu nebetyčné neinteligence. Rochej se sám ve svých duševních výkalech v jiných diskuzích kde najdeš sobě rovné.
Jiosef Tyl
@Losina - to on nemůže, protože by mu v Moskvě zkrátili honoráře.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý lojza rudý tady částo vyzývá ke slušné debatě. On to pojímá tak, že jako my slušně a on jak chce že jo.
Richard Sebesta
@Petr Minář sám jsi krysa zmetků.Mimochodem Okamura je proti tobě seriózni diskutér a to přiznávám že někdy jede přes caru
Petr Minář
@Richard Sebesta
Myslím, že jsi jeden z nich (další Rudý-našinec-Vasil-eprd3-lug-seng-růvna-blbella):
http­s://de­nikn­.cz/18­49263/­cesko-odhalilo-stovky-falesnych-uctu-ktere-se-snazi-ovlivnit-volby/
Losina
@Richard Sebesta Okamura je blábolista.
Losina
@Richard Sebesta Šebesto, ty rudá nevěsto.
Jiosef Tyl
@Richard Sebesta - píšeš: "přiznávám že někdy jede (Okamura) přes čáru". to ale seriózní diskutéři nedělají. Takže jsi jenom hloupý nebo lhář?
Bubák Bubák
@Petr Minář přihlouplý soudruhu mináři, už máš svých 30 stříbrných od ODS, viď.
Jiosef Tyl
@Petr Minář ještě si zapomněl na lilliah černou.
Richard Sebesta
Uznávám že Okamura je někdy drzý a že lze .Ovšem to je i Fialová vládní grupa­.Fia­la,Čer­nocho­vá Rakušan lžou určitě více než Okamura a Černochová nebo i senátorka Němcová se chovají jako primitivní buranky .Viz.jak Němcová hodila u Moravce knihou.Takze Okamura určitě není horší .
Petr Minář
@Richard Sebesta
Hele, na obranu fašistické Okamůry hned vyskočí fašistík Šebestík. Fašomůra je výborný - pro Šebestíky.
zalesak52
@Petr Minář nekvič fialko je to ubohé a trapné.
Losina
@zalesak52 Jsem také fialka a vážím si svého premiéra.
Bubák Bubák
@Petr Minář soudruhu mináři, drž už svou hloupou frasnu.
Tomas Novak
A prestituti z Reflexu si pravděpodobně myslí, že poslední kýbl močůvky před volbami neuškodí.
Losina
@Tomas Novak Jdi na parlamentní listy, budeš se cítit lépe.
Alois Rudý
No tak tou "hroznou výbavou" nahradí tu současnou výbavu vlády "neschopnost, lži a zlodějna". Takže to zase tak hrozná změna nebude.😉
Losina
@Alois Rudý Rudochu netrap se, tebe okradou i ti další. Jen budeš mít trošku lepší pocit. Ale jen chvilku.
bella.
SPD není sekta a já souhlasím s výrokem Okamury, že Ukrajinci si z Česka udělali bankomat.A bankomat jim otevřel Fiala a Pavel.
Tím pádem je mi jasné, koho lidi mají volit.
Čus, Bucherte.😂
Losina
@bella. Volte ty co vám všem slíbí. Chléb a hry, co víc potřeba, že?
Bubák Bubák
@Losina a ty chceš něco jiného soudruhu losino? Právě 5tlupa všechny tyto radosti obětovala svým pánům z Bruselu.
Petr Minář
@Losina
Taková potřebuje siláž a seno.
lug70
Hrozné je, že vy tady nezávislost a objektivitu už ani nepředstíráte a ani se vůbec netajíte, že jste provládní žumpa, rovná další smradlavé žumpě Forum24 soudně uznaného opilce Šafra.
Losina
@lug70 A vy jste protivládní ŽUMPA NON PLUS ULTRA.
epr3
Neudělala současná ukrofialová vláda náhodou to samé? Předvolební rétorika se hemžila výhradami k EU, tomu, že "my víme jak", "žádné zvyšování daní" atd. atd. atd. Fakticky ale dělala tato vláda po celé čtyři roky pravý opak toho, co v předvolebních slibech tlačila.
Navíc drzá je také, a ne málo. Klidně své neúspěchy vydává za úspěchy a ještě se za ně sama pochválí. Nic licoměrnějšího jsem si do dnešní doby ani neuměl představit a mám dojem, že Okamura je nedokáže přehodit ani když se bude snažit sebevíc.
Losina
@epr3 Já nemám problém. A Vy?
epr3
@Losina Zrovna jsem ho popsal. A za to že jsi slepý, hluchý a ještě ke všemu neschopný kritického myšlení fakt nemůžu.