Zprávy

Zpět na článek

Další nelegální přelety dronů v Evropě. Tentokrát v Dánsku

16 komentářů

lug70
Napřed drony v Polsku a teď v Dánsku. Kdo asi tak chce ty největší podporovatele Ukrajiny zatáhnout do války s Ruskem? Qui bono. Komu teče do bot a rád by odvrátil prohru a zachránil si svou bídnou kůži? Kdo už dřív zkoušel státy KoZa zatáhnout do války s Ruskem, vystřelením rakety na Polsko, kde trefila traktor a zabila dva polské zemědělce a zničením Nordstreamu? No komu by zatažení NATO do války s Ruskem prospělo? Není to tak těžké si domyslet. Bije to doslova do očí.
Alois Rudý
Je to viditelné pokračování zoufalé strany Ukrajiny zatáhnout NATO do jejího místního konfliktu s Ruskem. 😎
Alois Rudý
Žijme realitou ne ideologickými bludy poblouzněných proukrajinských jedinců. Pomozme Rusku dokončit konflikt na Ukrajině s podmínkou, že Rusko okamžitě zahájí obnovu infrastruktury na území bývalé Ukrajiny a bude ochotno zahájit rozhovory o přijetí do NATO. A v Evropě bude klid, tedy alespoň z vojenského hlediska. Z hospodářského hlediska bude ještě třeba dostat se ven ze "zadrátovaných" hranic novodobého socializmu EU, jako se to povedlo Angličanům.😎
Bubák Bubák
@hellr a to ještě bude ČR kupovat letadlovou loď, protože má nařízeno kupovat flintičky, už teď je to 200 miliard a má být za pár let 400 miliard.
Uživatel_5577504
V Dánsku viděli Fiala a Rakušan pilotovat drony Babiše s Putinem 🤣🤣🤣
Alois Rudý
@lug70 Ukrajině a Fialovi😉
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle ty máš doma věšteckou kouli a z toho vestis jak kdo je na co školen či ne?Ta by se mě hodila.Pro tebe tragede jsem chytřejší než ty.Dosli ti drahoušku už dávno argumenty tak tu píšeš blbosti !
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasilko, když píšeš ty svoje politické žvásty, to je v pohodě. Protože na to jsi školená. Ale absolutní tragédie je, jakmile začneš dělat chytrou!
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl TBC s tebou Tyle dnes dělá divy.Ty znáš i nenávist?Já myslela že lepsolide umí jen nenávidět,ale pohonné palivo?To snad ani ne.
Anatolij Vasil
Ukrajina kuje želízko dokud je žhavé a plně zneužívá vysílání dronu nad země NATO s tím že je to Rus.Hlavne vždy nejvíce vykřikuje Zelenej!Tak nevím do kdy mu to budou ještě EU žrát.U nás v ČR doufám po volbách se postavení k Ukrajině rapidně změní.Neni a nikdy nebyla to naše válka!Je to pouze boj mezi Zeleným a Putinem.Bohuzel umírají nevinní lidé.Ale tak to ve válce chodí.Nova vláda se snad bude zaobírat nasimi problémy a to aby fungovala především Česká republika a český občan se cítil jako český občan kde vládě na českém občanovi záleží.
hellr
Dánsko, člen NATO má 17 F 35 a není schopno zabránit nějakým blbým dronům létat si jak se jim zlíbí. Já vím, že ty F 35 proti dronům určené nejsou, ale to ukazuje naprosto nesmyslný nákup těchto stíhaček ( které jsou asi dobré jako nosiče jaderných zbraní) Českou republikou.
Bubák Bubák
@Losina Karel jezdíval do RF, měli ho tam rádi, takže spíš Havel, Pavel, Kyjev nebo tak něco.
Losina
@Bubák Bubák Bude se jmenovat Karel Gott.
Losina
@Uživatel_5577504 A ty to máš vše nacpané v makovici.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - TBC bohužel pro tebe, nemá vliv ani na myšlení ani na nenávist. Spíše nám prozraď jakou chorobou trpíš ty. Protože jak tady od tebe čteme, ta tvá má na tvé myšlení vliv opravdu velký. A nebo ať nám to sem napíše tvůj psychiatr.
Jiosef Tyl
já vím, proč jsou tací jako lojza rudý a hellr ihned nastartovaný. Protože nenávist, to je výkonné pohonné palivo.