Online přenos
Lidem kolem sebe jsem moc věřil, využili mě pro byznys, řekl Hlubuček k Dozimetru. Soud glosujeme živě
8 komentářů
lug70
2
Někteří, co dnes ještě sedí ve vládních a poslaneckých křeslech se oprávněně bojí, že jednou budou sedět u soudu se šmudly, co vykonávali jejich povely jako Redl, Hlubuček. A nejen v kauze Dozimetr, ale i Fialova kampelička, bitcoin atd. Oni potřebují vyhrát volby za každou cenu, třeba i podvodem, jinak basa. Všechno kriminální kauzy organizovaného zločinu na které se imunita nevztahuje.
Přejít do diskuze
@Richard Šebesta No taky tu v poslední době nějaká sv.ne v hojném počtu udává.Asi to má místo sexu to blaho.Chudak je NIKDO a takto za klávesnicí si hojí své bebi.
@Anatolij Vasil Já bych řekl,že se nemohou vzpamatovat z těch ran co jejich čtyřgang za posledních pár dnů zažil. Zamítnutí žaloby ohledně koalic a nyní další fakta o Dozimetru,která nejsou pro ně vůbec příjemná. Tuší debakl a proto raději mlčí,co taky psát,že jo ?
@lug70 Navíc nějak dochází komentáře místním dezole,Minář,King,Kellner,Asatin a další . Jindy velmi aktivní nyní pasivní ? Copak se asi stalo,že je od nich komentářů málo ?
@Richard Šebesta King,když už něco napíše tak je to buď hovadina nebo uráží Šebestu.Jinak argumenty nikde.