Online přenos

Zpět na článek

Lidem kolem sebe jsem moc věřil, využili mě pro byznys, řekl Hlubuček k Dozimetru. Soud glosujeme živě

8 komentářů

Mirek Dušín
Mají dávno nadiktované , co mají vypovídat ...
lug70
Někteří, co dnes ještě sedí ve vládních a poslaneckých křeslech se oprávněně bojí, že jednou budou sedět u soudu se šmudly, co vykonávali jejich povely jako Redl, Hlubuček. A nejen v kauze Dozimetr, ale i Fialova kampelička, bitcoin atd. Oni potřebují vyhrát volby za každou cenu, třeba i podvodem, jinak basa. Všechno kriminální kauzy organizovaného zločinu na které se imunita nevztahuje.
Richard Šebesta
@lug70 Navíc nějak dochází komentáře místním dezo­le,Mi­nář,Kin­g,Ke­llner,­Asatin a další . Jindy velmi aktivní nyní pasivní ? Copak se asi stalo,že je od nich komentářů málo ?
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta Blíží se volby,,a musejí se připravit na převlečení kabátů 🙊
Richard Šebesta
@Anatolij Vasil Já bych řekl,že se nemohou vzpamatovat z těch ran co jejich čtyřgang za posledních pár dnů zažil. Zamítnutí žaloby ohledně koalic a nyní další fakta o Dozimetru,která nejsou pro ně vůbec příjemná. Tuší debakl a proto raději mlčí,co taky psát,že jo ?
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta King,když už něco napíše tak je to buď hovadina nebo uráží Šebestu.Jinak argumenty nikde.
Uživatel_5577504
Ten je blbej, jak Rakušan. Kradl jak Straka a vlastně o tom nevěděl. A teď tu o Budulínkovi!