Komentáře

Zpět na článek

Obrana Evropy nebo kamarádství s Putinem? Výsledek voleb ukáže, kam bude Česko směřovat

21 komentářů

KADLEC DAVID
Hledáte půjčku, které můžete skutečně důvěřovat? Poskytuji soukromé půjčky přímo z vlastních prostředků za férových a flexibilních podmínek. Ideální pro osobní potřebu, konsolidaci dluhů nebo obchodní investice. Schválení je rychlé, smlouvy jsou jasné a výplaty lze často provést v tentýž den. Věřím v poctivost a transparentnost – žádné skryté poplatky, žádné falešné sliby. Jen jednoduchá a spolehlivá podpora, když ji nejvíce potřebujete.

Kontaktujte mě ještě dnes
E-mail: kadlec­david­21@gma­il.com
WhatsApp: +420732795791
Miroslav Kašpar
No schválně, ať někdo zkusí, přimět mě, abych kamarádil s tím stepním šmejdem!
epr3
Jedno přísloví říká, že když už sis koupil opici, musíš mít i na banány. Přeneseně: pokud Ukrajina vyvolala válku s Ruskem, měla mít spočítáno, jestli na ní má prostředky. Pokud nějaké měla, už jsou dávno ukradeny a na Rusko by jí stejně nestačily.
Financovat válku z milodarů je hodně blbý a naivní nápad. Pár lidí se sice napakuje, ale lid obyčejný z toho nemá nic a jen počítá ztráty a to i ty lidské. Pokud se Ukrajinci nevzchopí jako národ a nesmetou ukrofašistickou, banderovskou věrchušku, dopadnou špatně, jako naprostí materiální chudáci, kterým ukradli i vlastní stát.
bella.
Anastasiia Sihnaievska
----------------------------
Já tenVáš článek číst nebudu, mě rozčilují úvahy lidí co z vlastních zemí zdrhli a rozdávají pak rozumy.I my máme pár český migrantů za lepším co po 89. přišli radit, ale od Vás já nic nechci a nejradši bych ani nedala, bohužel nuceně dávám a nerada!
Já budu volit toho, kdo dle Polska , Norska , Maďarska, Slovenska atd. bude upředňostňovat m ů j blahobyt v mé zemi a probere " válečné migranty za lepším " s našemi podporami a pošle je domů.
Co se týče Evropy, mám názor pryč s Leyenovou a komisí a volit znova, nebo vystoupit.Já byla pro neutralitu u nás. Ukrajina tu šanci naopak měla , ale zahodila ji a jak se mohla mít místo toho co má dneska.

Dostáváme na dodacích z EU nejmíň , to nám vyjednal Telička ! A za to povinně platíme a ne málo za naše členství.Dáváme EU nejen zo, ale záruku stabilní země, coý ídři EU oporavdu už nejsou , dáváme kvalifikované české pracovní síly a jsme nárazová země pro Ukrajinu,kdy ani za ni dotace navíc nemáme. Dostáváme jen drobky ze stolu hostiny fanatických států kolem Leyenové a z východu nekvalifikovanou velikou část Ukrajiny na ubytování.
Do EU jsme vstoupilai jako stát suverénní , leč pod Petrem Pavlem a Fialou jsme něco, co se vážně popsat nedá.
Pavel nám jako správné diplomatiscké střevo zavřel snaživě dvěře od mnoha států a Fiala ?Ten tomu nerozumí, tak mu tleská.
A VY Anastasiio, vraťtese domů, Zelenskyj potřebuje každou ruku.
Tady nejste nic platná!

Jsem zhnusená nalejvárnou co inteligentní lidi musí, musí, jinak by byli zavření, snášet.
A na Ukrajinu já mám názor neměnný dobře 30 let a válka na tom nic nemění.
--------------------------------------------------------- 💪
epr3
@bella. 👍👍👍
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Alois Rudý
Obrana Evropy musí být založena na přátelství s Ruskem.😎
Anatolij Vasil
@Alois Rudý Přesně tak.Co nám současný stav přinesl?To ať si odpoví každý sám,ale dobrého nic.🙊
bella.
@Alois Rudý
Neřekla bych na přátelství, ale korektních vztazích.Ty tady budovali předchozí prezidennti, ale politické a diplomatické střevo na Hradě to pošlapalo a to i směrem k USA.
seng
Anatolij Vasil
@seng Přesně Babiš nikdy v Rusku nebyl.To je neustále dokola profialovske strašení lidí.
Jozef Miso
Můžeme si vybrat,okupace Ruskem,nebo válka s Ruskem­!?🤔🤔🤔🤔­🤔🤔🤔🤔🤔🤔­🤔🤔🤔
Alois Rudý
@Jozef Miso ...potom je třetí možnost spolupráce s Ruskem😎
bella.
@Jozef Miso
Hm, taky jeden co vidí jen černobíle.Takoé má Péťa Pavel rád.On totiž taky víc nepobírá.🤣
epr3
@Jozef Miso Tak si vyber válku a běž první, s tou tvojí dutou palicí tě stejně nebude žádná škoda.
Mirek Dušín
Do WC
našinec
A co přesně se sankcemi vůči RF dokázalo? Rusko nemusí brát ohledy na své obchodní zájmy v EU, zchudnutí EU, bohatnutí USA, atd.
Alois Rudý
Evropa bude samozřejmě muset postupně znovu obnovit dobré kontakty s Ruskem, Česko také, ale nejdříve musí proběhnout soud s představiteli současné koaliční vlády a jejich potrestání za škody, které způsobili Česku. Lid nezapomíná a neodpouští.
Anton Augustin
Kamarádství s Putinem? Určitě nebude, jenom bude střízlivější pohled na svět místo štvaní do války.
Richard Šebesta
@Anton Augustin To je přesné,orientace na všechny strany a nejen na prohnilou a zahnivající EU,která doufám zanikne,protože není žádným přínosem a to zejména posledních 10 let.
lug70