Komentáře
Máme tu mezi sebou sv.i,která zde v hojném počtu udává.Ja tedy nechápu proč mě snažili sprosté to nebylo proti vládě též ne.To je teď už jedno.Jestli to někomu dělá místo sexu dobře.Jo to je tak když je někdo Nikdo a takto si hojí své bebi.
@Anatolij Vasil kdyby si psala podle daných pravidel tak tě můžou udávat tisíckrát a nic se s tvými příspěvky nestane. Ale "daná pravidla", to je pro tebe španělská vesnice že jo. Takže kdo je tady svi n a E s háčkem, je nyní otázkou paní pod mužským nickem?
@Jiosef Tyl Tyle ty si větší ho..do než jsme mysleli.Co příspěvek to perlička.Jestli tě to uspokojuje tu lidi udávat.Kvuli takovým jako jsi ty a spol sem slušný lidi přestávají chodit.Jsi při zdi sr.c.Jo chochu komplex méněcennosti toho už se nezbavíš ani tím že tu budeš vulgární a udávat.Ono tě to pozere samo.
@Anatolij Vasilko, jak jsi přišla na to že já někoho udávám? Takovéto věci jsou mi cizí. Navíc ty a podobní jste mě úplně všichni úplně upr... Vy co si myslíte jakože snad tady něco změníte. v téhle republice? Vy jenom ukazujete co jste za póvl. Udávat pro mě by byla ztráta času. Já naopak rád koukám co z vás leze za zvratky.
Jenže oni dělají zásadní chybu. Objednají 1 pivo a jednají. Ale k opravdovému jednání má docházet až tak po 5 pivu. Pak to začíná být teprve zajímavé. 🙇♂️😂
Když už autor zmínil VB a Francii a dodal bych i Deutschland a do mnichovského kvarteta chybí Itálie ale to bude asi náhoda.Proste ty prvé tři země a ta čtvrtá částečně se zmítají v obrovských problémech kvůli nevyřešené migraci .Je to velké téma které taky bude jistě tématem našich voleb.Nastesti pro nás tady nemáme miliony muslimských migrantů ale díky této neschopné vládě to časem může být realita sice asi ne v milionech ale v desítkách a stovkách tisíc určitě ano .I proto mimo jiné je třeba poslat tuto vládu do horoucich pekel a zejména ten mafiánský a zkorumpovaný stan i když ODS je to samé v bledě modrém
@Richard Sebesta Realita je v tvé neschopnosti, ne vlády. Už nějakou dobu tu žebráš s nataženou rukou, místo aby sis šel aspoň sednout na vrátnici. Kolik jsi vydělal svýma kydama? To by nebylo tak noblesní jako tady řešit celosvětový mír, viď?
@Richard Sebesta - to může napsat jen Šebesta prý VB??? 😭
@Jiosef Tyl TYL to jsem napsal jen jednu věc co čtyřgang a pětigang nezvládl. Já vím že ty a podobni dezoláti žijete rádi ve Fialově lži.Já vám to i dopřeju za pár dnů máte po všem. Fiala skončí a můžeš pokud nemáš IKVE TYKVE přemýšlet proč Fiala končí a proč prohrál volby ?
Nuž tedy dobře, zřejmě článek novináře, který pochopil kdo vyhraje volby a článek je takovým neutrálním mezistupněm pro články s novým názorem k budoucímu vítězi voleb, tak na zdraví😎
I tuhle tradici však dnešní doba ničí. Když svým neomarx-progres vnucováním dobra a rovnosti pro všechny, pravý opak vyvolává.