Akty X
Nahota ukazuje sebepřijetí. Rakovina mě naučila nápady neodkládat, říká fotografka Šimková. Projděte si její snímky!
9 komentářů
Každá flundra, co se svlékne, si myslí, že ....Zkrátka, zatímco exhibionisté se svlékají zdarma, tak exhibionistky pouze za peníze nebo se to snaží odůvodnit dobrým úmyslem.
@našinec aaaa dalsi deges. Kluci chytte se za ruce a bezte si nekam spolecne lecit svoje mindraky. A nezapomente se u toho zabalit do cesky vlajky 🤣
@našinec to je zajímavé konstatování, vzal jste to tedy velmi zkrátka. Dle vás tedy svlékání a peníze tedy nějak souvisí s pohlavím? (ne, gender do toho raději tahat nebudeme).
Je to trochu umění, udělat si z vlastní nemoci kšeft, ale chce to silný žaludek.
Máš úplnou pravdu, však o tom víš své z trochu "jiného" úhlu, který si nedokážu skoro představit, i když se snažím, opravdu jen trošičku mi pomáhá moje zkušenost.
A lidi, kteří nemají žádnou zkušenost na vlastní kůži, v drtivé většině úplně nepochopí tu min. nevyzpytatelnost "obou" polů.
Moc děkuju a přeju Ti i všem co nejvíc zdraví a těším se zase na Tvé fotky, mám je ráda.