Akty X
Nahota ukazuje sebepřijetí. Rakovina mě naučila nápady neodkládat, říká fotografka Šimková. Projděte si její snímky!
8 komentářů
Karel Ševčík
0
Hezké fotky jste k článku vybrali. Jinak to, co se nese celým rozhovorem, jak dalece nemoc ovlivní člověka a jeho další činnost, je určitě důležité si uvědomit. Bohužel na to, jak je to oblíbené téma k rozhovorům, tak stejně platí i to, že bez osobní zkušenosti to málokdo dokáže nějak přijmout za své. Vždycky jsem se zaobíral rozdílem mezi nemocí vrozenou a nemocí náhodně získanou... jak dalece je v tom rozdíl ve vnímání světa a toho čemu se dotyčný člověk věnuje. Vlastně můj závěr je právě takový, že nevím, já mám jen tu zkušenost s vrozenou nemocí. Přeji jen to nejlepší pro zdraví i pro další uměleckou tvorbu.
Každá flundra, co se svlékne, si myslí, že ....Zkrátka, zatímco exhibionisté se svlékají zdarma, tak exhibionistky pouze za peníze nebo se to snaží odůvodnit dobrým úmyslem.
@našinec aaaa dalsi deges. Kluci chytte se za ruce a bezte si nekam spolecne lecit svoje mindraky. A nezapomente se u toho zabalit do cesky vlajky 🤣
@našinec to je zajímavé konstatování, vzal jste to tedy velmi zkrátka. Dle vás tedy svlékání a peníze tedy nějak souvisí s pohlavím? (ne, gender do toho raději tahat nebudeme).
Je to trochu umění, udělat si z vlastní nemoci kšeft, ale chce to silný žaludek.