Zprávy
tempter
5
@Alois Rudý V Česku je pohoda života, jak živoříte tam u vás, to je docela šumafuk.
Přejít do diskuze
@Ladislav Pelánek
Estébácký kriminálník Babiš-Bureš mluví jen pravdu:
estébákem jsem nikdy nebyl
to byla ta hodná StB
Čapí hnízdo patří někomu z koncernu
zachránil jsem tisíce mrtvých
Slunce a Měsíc jsou planety
mléko vzniká krávě v žaludku
atd.
ano, bude líp 🤣🤣🤣
Estébácký kriminálník Babiš-Bureš mluví jen pravdu:
estébákem jsem nikdy nebyl
to byla ta hodná StB
Čapí hnízdo patří někomu z koncernu
zachránil jsem tisíce mrtvých
Slunce a Měsíc jsou planety
mléko vzniká krávě v žaludku
atd.
ano, bude líp 🤣🤣🤣
V těchto volbách jde pouze o to vypráskat současnou lživou, neschopnou a zlodějskou koaliční vládu, následně vytáhnout Česko ze zadku vedení EU v Bruselu, kam ho současná vláda zatáhla, a vrátit do Česka pohodu života. Nebude to lehké, škodící dezoláti škodit nepřestanou protože nic jiného neumí, ale nakonec se to podaří. Nezapomínáme, neodpouštíme. 😉
Ve světlé volebních průzkumů má ODS další problém krom BITCOINU. Dnes uveřejnily novinky článek investigativního novináře Jaroslava Kmenty. Každý kdo ho zná mi potvrdí,že to je seriózní žurnalista. Řídi se správnou zásadou
padni kom padni.Mám doma od něho mnoho knih o opilci Zemanovi třeba jedna pod názvem RUDÝ ZEMAN nebo knihy o Burešovi třeba jedna s názvem BOSS BABIŠ a pochopitelně i další. Mimochodem Kmenta ANO trefně přejmenoval na AKCI NESPOKOJENÉHO OLIGARCHY tedy žádného občana.
Tento Kmenta zde píše,že ODS chtěla z IKEMU pomoci černých fondů financovat svou kampaň.Hlavní postavou kauzy má být Fialův náměstek pro zdravotnictví Netuka. Kauza se bude sice projednávat až v říjnu ale i tak to svědčí co je ODS za stranu. Stejná jako za Klausových dob v 90.létech. Tedy strana kmotrů a mafiánů. Nic nového pod sluncem.
padni kom padni.Mám doma od něho mnoho knih o opilci Zemanovi třeba jedna pod názvem RUDÝ ZEMAN nebo knihy o Burešovi třeba jedna s názvem BOSS BABIŠ a pochopitelně i další. Mimochodem Kmenta ANO trefně přejmenoval na AKCI NESPOKOJENÉHO OLIGARCHY tedy žádného občana.
Tento Kmenta zde píše,že ODS chtěla z IKEMU pomoci černých fondů financovat svou kampaň.Hlavní postavou kauzy má být Fialův náměstek pro zdravotnictví Netuka. Kauza se bude sice projednávat až v říjnu ale i tak to svědčí co je ODS za stranu. Stejná jako za Klausových dob v 90.létech. Tedy strana kmotrů a mafiánů. Nic nového pod sluncem.
ANO prý vyhrává, ani fašounská SPD a zločinní komunisti si (prý) nestojí špatně. Průzkumům se věřit nesmí, ale faktem je, že si národ, co do IQ, nestojí asi nejlépe. A důkaz je zde:
Česko v počtu vysokoškoláků zaostává za průměrem OECD | iROZHLAS - spolehlivé zprávy https://share.google/MmSIE32mZQgXVCYJf
A to ještě mezi těmi málo vysokoškoláky je třeba inženýr Babiš: "Slunce je planeta" ...
Volby budou velký test IQ národa...
Česko v počtu vysokoškoláků zaostává za průměrem OECD | iROZHLAS - spolehlivé zprávy https://share.google/MmSIE32mZQgXVCYJf
A to ještě mezi těmi málo vysokoškoláky je třeba inženýr Babiš: "Slunce je planeta" ...
Volby budou velký test IQ národa...
Od revoluce se agentury ještě nikdy netrefily!
Jsou to slova Jindřicha Šídla a ten si myslím o těchto věcech něco ví.
Dokonce tvrdí,že nikdy nedošlo k vítězství strany, která půl roku před volbami vedla.
To také je zajímavá informace.
Já osobně tipuji ANO na 28,5%. Není to mnoho, není to málo, ale vládnou se s tím nedá, zvláště za předpokladu hraníčího s jistotou, že poslanec babiš už premiérem podruhé nebude.
Povolební boje budou tak výživné, že si dovolím tipnout, že sestavení nové vlády bude časově dlouhá osa.
Piráti může být jediná strana, která může nabrat vítr a překvapit, jelikož ve finále je jediná, kde se nekradlo!
Možná, že právě toto oblíbené české slůvko NEKRÁST, bude mít vliv na nerozhodnuté slušně voliče.
Jsou to slova Jindřicha Šídla a ten si myslím o těchto věcech něco ví.
Dokonce tvrdí,že nikdy nedošlo k vítězství strany, která půl roku před volbami vedla.
To také je zajímavá informace.
Já osobně tipuji ANO na 28,5%. Není to mnoho, není to málo, ale vládnou se s tím nedá, zvláště za předpokladu hraníčího s jistotou, že poslanec babiš už premiérem podruhé nebude.
Povolební boje budou tak výživné, že si dovolím tipnout, že sestavení nové vlády bude časově dlouhá osa.
Piráti může být jediná strana, která může nabrat vítr a překvapit, jelikož ve finále je jediná, kde se nekradlo!
Možná, že právě toto oblíbené české slůvko NEKRÁST, bude mít vliv na nerozhodnuté slušně voliče.
Výborně konec 5 demolice se blíží! Ta jejich politika korupce, zadlužování, lhani, neschopnosti je nekonečná !!
@Petr Minář ...jak píšeš pyskoune, národ vypráská tu současnou lživou, neschopnou a zlodějskou koalici.😉
@Mirek Dušín
Tak určitě. Ženy všeobecně vnáší do všech vztahů klid a mír...
Proti vzniklo pořekadlo : Za vším hledej ženu 😁
Tak určitě. Ženy všeobecně vnáší do všech vztahů klid a mír...
Proti vzniklo pořekadlo : Za vším hledej ženu 😁
@Miroslav Zita
Nemyslím si.
Kdyby je posledně babiš nesrazil lží, mohlo to být jinak.
Potenciál růstu jen právě oni mají.
Je za nima omladina a babišovi se nedaří ve svých 71 letech přetáhnout ji na svou stranu , protože z pohledu Pirátů by bylo spojení s babišem určitým stupněm nekrofilismu.
Nemyslím si.
Kdyby je posledně babiš nesrazil lží, mohlo to být jinak.
Potenciál růstu jen právě oni mají.
Je za nima omladina a babišovi se nedaří ve svých 71 letech přetáhnout ji na svou stranu , protože z pohledu Pirátů by bylo spojení s babišem určitým stupněm nekrofilismu.
Budou to až výsledky voleb, které ukáží , že Piráti to mají u agentur opět pěkně cinknuté. Piráti budou rádi za 8 - 9 %.
Mirek Dušín
Když čtu ty názory , tak jedině Konečná vnese do všeho klid a pořádek bude za deset dní ...
@Richard Sebesta stejně je zajímavé, kolik je furt mezi námi naivních blbců s klapkami na očích, co ve zločincích čtyřkoalice hledají spásu. Nechají se jimi okrádat a ještě při zvanění Fialovců jásají, že je to tak v pořádku. Neustále ksichtem narážejí do zdi nekonečného proudu zlodějských a korupčních kauz Fialovců, přesto ty klapky odmítaji z očí sundat. Radši si ve slepotě nechávají otloukat ksicht než aby prozřeli. Hloupost je fakt věčná.
Věřit STEM a ještě v zakázce pro největší tv ohýbače reality, je čirý nesmysl.
Pracovali pro Zemana i Babiše..... Pan ředitel ví své, že?
Pracovali pro Zemana i Babiše..... Pan ředitel ví své, že?
@Richard Šebesta
Od Kmenty mám Babišovo Palermo. Dva díly.
To pokud by někdo přečetl a i já Kmentu považuji za naprosto seriózního novináře, tak nemůže ani chvíli zavázat, kdo je skutečný gauner.
Píše se tam i o babišově složkách, kde má vyčleněnou místnost, kde sekretářka chodí pro složky, ve kterých jsou na všechny politiky nějaké kompro materiály a babiš se Kmentovi rád s nimi pochlubil.
Od Kmenty mám Babišovo Palermo. Dva díly.
To pokud by někdo přečetl a i já Kmentu považuji za naprosto seriózního novináře, tak nemůže ani chvíli zavázat, kdo je skutečný gauner.
Píše se tam i o babišově složkách, kde má vyčleněnou místnost, kde sekretářka chodí pro složky, ve kterých jsou na všechny politiky nějaké kompro materiály a babiš se Kmentovi rád s nimi pochlubil.
Nádherná situace, kdyby ... Kdyby tu nebyly miliony opravdových voličů, kteří se nemusí řídit názory několika desítek účastníků předvolebních průzkumů.
@Richard Šebesta
Vy ale, pane Šebesto, vaříte z vody.
Ani Kmenta, ani nikdo jiný, kdo by právě teď, pár týdnů před volbami, mohl vytáhnout 100% trumf, nemůže tvrdit nic konkrétního!!
A právě proto je krajně nezodpovědné se několika větami pana novináře ( všichni jsou si v hledání a zveřejňování tutovek podobni ) jakkoliv řídit.
A padni, komu padni?
Jednoznačně ano, jen to mírně zapáchá....
Vy ale, pane Šebesto, vaříte z vody.
Ani Kmenta, ani nikdo jiný, kdo by právě teď, pár týdnů před volbami, mohl vytáhnout 100% trumf, nemůže tvrdit nic konkrétního!!
A právě proto je krajně nezodpovědné se několika větami pana novináře ( všichni jsou si v hledání a zveřejňování tutovek podobni ) jakkoliv řídit.
A padni, komu padni?
Jednoznačně ano, jen to mírně zapáchá....
@Petr Minář už zase hrozně tlacháš, soudruhu mináři, asi tě tvoji páni z ODS dobře platí, viď, soudruhu mináři.
@Jaroslav Lindner máš pravdu, tuhle 5tlupu, která zkazila všechno k čemu se jenom přiblížila hodně, a na co sáhla tak přímo katastrofálně, jsme přežili. Nejhorší vláda za posledních 50 let, o tom není sebemenších pochyb.
No, odvolím v pátek a v sobotu jdu hrát na jarmark. A podle toho jak to dopadne, budu či nebudu mít důvod následně hrubě a nevybíravě veřejně urážet ty, kteří se budou na vládě podílet. Tož asi tak
Piráti sbírají protestní hlasy vládních voličů. Snaží se zbavit nálepky ultralevicové strany, ale ty frakce tam stále jsou a Piráti na levici konkurují S!......STAN nyní trochu doplácí na to, že zůstal ve vládě.
@Miroslav Zita
Už jsem to dnes počítal a počet voličů Motoristů na základě preferencí a počtu měst u nás to vychází na 216 voličů na jedno město.
Sám uznáš, že voličům Motoristů by v každém městě stačila jedna hospoda, aby se tam sešli....🙄.
Už jsem to dnes počítal a počet voličů Motoristů na základě preferencí a počtu měst u nás to vychází na 216 voličů na jedno město.
Sám uznáš, že voličům Motoristů by v každém městě stačila jedna hospoda, aby se tam sešli....🙄.
@Pavel Nyklíček
Souhlasím, že Babiš nemůže s hnutím ANO přetáhnout většinu mladých voličů, ale budou to právě Motoristé, kteří přetáhnou většinu mladých voličů Pirátům. A bude to z prostého důvodu,. většina mladých lidí si uvědomuje, že zelená ideologie Pirátů je devastující demagogie.
Souhlasím, že Babiš nemůže s hnutím ANO přetáhnout většinu mladých voličů, ale budou to právě Motoristé, kteří přetáhnou většinu mladých voličů Pirátům. A bude to z prostého důvodu,. většina mladých lidí si uvědomuje, že zelená ideologie Pirátů je devastující demagogie.
@Zdeněk Rezek
Tak vše je propojené se vším.
Sice se můžeme domnívat, nebo spekulovat, ale jinak nás může uklidňovat, že ani jedna agentura výsledky voleb neuhádla ....
Tak vše je propojené se vším.
Sice se můžeme domnívat, nebo spekulovat, ale jinak nás může uklidňovat, že ani jedna agentura výsledky voleb neuhádla ....
A už je to tady, potrefená husa s klapkami na očích zakejhala a hned trapně vytahuje Babiše místo aby otevřela oči. Mně je Babiš ukradený, ten u vlády není, kapišto?
@Lug70 Uveďte alespoň jeden z prokázaných zločinů čtyřkoalice, na kterých stojí vaše argumentace. Babiš to tvrdí?
@Pavel Nyklíček Předvolebním průzkumům věří jen blázen. Je to jako předpovídat z hromádky jablek celorepublikovou sklizeň ovoce. To fungovalo v dobách Národní fronty, kdy byla na výběr jediná možnost.
@Alois Rudý Kdo je bude práskat? Princezna s rudou hvězdou na čele? Už jsme přežili privatitaci Otcem tunelů, Covid šéfem imunizačního týmu, přežijeme i současnou vládu, která stopla anonistickou inflaci i putinovskou energetickou sabotáž.
@Zdeněk Rezek Vy zjevně fanda ctyrgangu zase neumíte unést že ODS jsou mafiáni .Žijete ve lžích a falešných iluzích a pravdu která je nepříjemné neumíte přijmout .
@Alois Rudý
Pane, barvu krve, ve vašem smyšleném příjmení, ponechám stranou, i když le***co naznačuje.
Máte ve své hlavě pěkný binec, pohodou v životě myslíte nataženou ruku pro prachy, třeba?
Nebo dalších pět táců k důchodu?
Nebo opětovnou instalaci biče na živnostníky?
Cloumá vámi vztek, a to jste napsal pouze několik vět, rudochu!
Pane, barvu krve, ve vašem smyšleném příjmení, ponechám stranou, i když le***co naznačuje.
Máte ve své hlavě pěkný binec, pohodou v životě myslíte nataženou ruku pro prachy, třeba?
Nebo dalších pět táců k důchodu?
Nebo opětovnou instalaci biče na živnostníky?
Cloumá vámi vztek, a to jste napsal pouze několik vět, rudochu!