Komentáře

Zpět na článek

Ruský útok dronů na Polsko je lekcí všem „chcimírům“ a budíčkem pro NATO. Bude i pro Trumpa?

93 komentářů

bella.
Pane Sezemský,
nebuďte fanatik, věci si ověřujte.Jen abyste se pak nemusel mlouvat.
Jak jsem už řekla, počkáme si na šetření, neboť i drony mohou být dílem Ukrajiny .Dyť už to jednou předvedla s NordStream a svedla to na Rusy.
Objektivní pravda se v Česku nenosí ?
👎Máme tady skoro milion ukrajinských občanů.Utekli sem za lepším.Já z toho jsem zoufalá, protože mám svou zemi moc ráda.Ale ! Zdá se , že oni demokracii nedokázali vybudovat ani po 35 letech svobody a u nás ji taky nepochytí, aby se mohli vzdělat do doby vstupu do EU. Nevím, nevím ale zda jim ve výuce k demokracii jdeme opravdu příkladem.Diktaturu zažili tam a vidí ji tady taky.Z Čechů se stává ve vlastní zemi diskriminovaná menšina.A za tím si stojím!
Svoboda slova je zakázaná a a nastala doba faktická a normalizační.
Jakýkoli i sebeblbější a fanatičtější výkmitek ducha , který je v souladu s vládním myšlením je brán jako fakt a nikdo si ho neověřuje.
👉Já si počkám, jestli Rusové, nebo ne|!!!!
---------
Mimochodem, bláznivou fanatičku |Kallasovou by měl někdo nahradit.Ta megera se už úplně zbláznila a naopak je to ona kdo jedná v rozporu s Listinou lidských práv a svobod .
A co se děje u nich s vystěhováváním sto let usazených Rusů je proti lidskosti.Takhle jste přece na Západě odsuzovali u nás odsun Němců, teď to dělá Kallasová v Pobaltských republikách a megera je z toho celá hin nadšením.Hlavně, že sem motá rok 1938.
👎👎👎

A nemažte můj koment !
Dyť jinak koukněte tady dolů co je to za debaty.
Budete-li mazat ty chytré, můžete zavřít krám, takový King, nebo Leonek , nebo Minář, nebo Tyl atd. to tady zabijou 😂
TCerny
@bella. Kallasova je obcanka Estonska , ktere ma dokonce 1 mil. obyvatel ( skoro jako Bytyska Veveri produkujici ale velmi kvalitni vlozky ) a artikuluje sve nahledy zdaleka vic velmocensky nez treba Putin nebo cinsky president representujici 1 miliardu cinanu ).
Jak Estonsko tak Ukrajina sestava z 30% ruskeho obyvatelstva , jejichz materstina je rustina a kteri se tak bezvyznamnou rec , jako je ukrajinstina pochopitelne ucit nechteji.
Ale i ja jsem v mladi obdivoval ruske bohatyry z Kijeva
Ilju Muromce, Aljosu Popovice , Dobrynu Nikitice i Curilu Plenkovice!
Je pro mne neuveritelne , ze ten cesky holobradek ,baculaty pirat z karibiku zastava misto Ceskeho ministra zahranici mluvi o komunismu , aniz by ho on sam zazil a ten udesny Lipavsky zna komunismus jen z vypraveni sve babicky a vykladal u nas v nemecke TV ," ze se tesi jak se zase bude brzy koupat na Krymu ".
Tento snutty boy cesky ministr zahranici ( Rotznase , mocoso ) by mohl byt mym vnukem a ma mnoho spolecneho s "Hurvinkem , jak si predstavoval valku".
Jiosef Tyl
Richard Šebesta píše - Ad. : Petr Minář "Zařekl jsem se, že tvoje bludy nebudu číst." A přesto je čte a reaguje na ně. No takový to jsou lidi. Jako jsou Richardové Šebestové.
našinec
Jak jsem psal níže, bylo to jen ruské důrazné upozornění s maketami bojových dronů a kdyby Bělorusové neupozornili Poláky a Litevce na letící drony, tak by jen skončily někde v poli a nikdo by si jich ani nevšiml. NATO při obraně svého území naprosto selhalo! To, co říká propaganda, je jen uklidňování veřejnosti.
Jiosef Tyl
@našinec nenašinče, ty seš znáš osobně s Putinem anebo jsi jeho osobní computer.
našinec
@Jiosef Tyl Na rozdíl od mnohých zdejších diskutujících používám to, co mám na krku.
TCerny
Behem 2.svetove valky byli Polaci a ukrajinci nepratele na zivot a na smrt.
Polsky film z r 2016 "Volyn"ukazuje napr. ukrajinske bestie za ryku:
"Slava Ukrajine, at zije Bandera, musime naplnit reky polskou krvi a ukrajinskou krev ocistit zcela od polske spiny , doufame , ze Hitler nam pomuze ocistit Ukrajinu vyhlazenim Polaku "
"Slava Ukrajine" jak to pokazde zduraznuje Selenskij.
V tomto filmu v r. 1942 ukrajinsti Banderovci neuveritelnym zpusobem masakruji polaky- privazi polskeho dustojnika behem par minut za ruce a nohy mezi 2 kone ktere ho roztrhnou v puli za ziva,,
polske deti obali ukrajinci slamou a zapali a ty tam pak pobihaji jako "horici kere" nez se usmazi,
hlavy polaku usekavaji v lepsim pripade sekerou na spalku , jinak pozvolna jim urezavaji hlavy nozi, za ziva je skalpuji za staleho revu ukrajincu
" slava Ukrajine, slava Banderovi , smrt polakum ".
.Az hlavni hrdinka s malym ditetem najde ochranu u hitlerovskych vojaku pred ukrajinskymi nacistickymi bestialnimi banderovci.
A teto lidske bestii Banderovi udelil v r. 2010 ukrajinsky president
" Rad hrdiny Ukrajiny " pres protesty Israele a Polska.
Tento film je samozrejme v teto Ukrajine prisne zakazan, v Cesku bezel na CT Art.
Samozrejme ze tito ukrajinci vcetne jejich legendarni "Waffen SS Divise Galizien-Ukrajina "sestavajici jeste na jare 45 z 30 000 ukrajinskych bestii nejsou to jedine zlo ktere treba nekdy ukaze a natoci zase jiny reziser nejaky film treba o hruzach, ktere jsme zrealisovali my cechoslovaci.
To se jiste vyloucit neda.
Nyni jsou ale ukrajinci a polaci si blizci Waffenbrüder ( bratri ve zbrani).
Tempora mutant.
epr3
@TCerny 👍👍👍
Jiosef Tyl
@TCerny - hele ty bys měl jít do basy až bys zčernal. Vlastně ty jsi černý, tak až bys zbělal. Nebyly to náhodou vojáci sovětského svazu? Troubo (hlásná).
bella.
@TCerny
Souhlas 👍, ale jsou zde udavači, smáznou vás.
V Evropě se od 1989 soustavně předělává dějepis zemí.
PEtr Tobes
naprosto jasna russka provokace, ani sami russaci to nepopreli takze se marne snazite pata kolono..proste putlerova rise testuje co si muze dovolt a kam az muze zajit a je potreba jim radne zatnout tipec!
TCerny
"Trump může použít drtivé sankce pro ruskou ekonomiku"pise mladicky Jiri Sezemsky.
Nicmene na strane Ruska stoji 1,5 miliardova Cina a 1,5 miliardova Indie , 200 mil. Brazilie , JAR etc a k posledni resoluci OSN z jara 25 odsuzujici Rusko coby agresora se vedle USA nepripojil ani maly Israel.
Protoze by Sezemsky mohl byt mym vnukem , jiste nahlizi na svet jinyma ocima a jiste coby " nechcimir" muze jit proti Rusku i osobne bojovat s "puskou v ruce a ohnem v srdci".
Nicmene ja , narodivsi se uprostred 2.svetove valky si na rozdil od mladickeho sezemskeho nemyslim, ze Rusko , vlastnici nejvice atomovych bomb na svete ( 5600) bude mit strach z mikrostatu Estonska s 1 mil. obyvatel , stejne zalidneneho Lotyska ci malilinkateho 10 mil. Ceska nebo i 400 mil. EU s 290 nuklearnimi bombami.
Mne se Trump moc libil kdyz rekl,ze "miluje" Ukrajinu ( byvalou Kyjevskou Rus) s 30% ruskeho obyvatelstva jejichz materstina je rustina stejne jako Rusko jen s 2% ukrajincu.
Ja , ktery by mohl byt dedeckem jak usmrkanho Sezemskeho tak treba ceskeho ministra zahranici , toho holobradeho Pirata z Karibiku jsem presvedcen , ze tento konflikt stejne skonci 3.svetovou nuklearni valkou , kde v Evrope nezbyde ani kamen na kameni a kdeuz nebude ani vitezu ani porazenych ale ani nechciimir Sezemsky nebo ja.
I kdyz se jak Sezemsky tak i skoro cela nase EU vidi jako vitez.
Jiosef Tyl
@TCerny chcimíre černý. chcimír je posměšné označení takových lidí, jako jsi ty. To ale neznamená, že my ostatní si mír nepřejeme. Váš "mír", je vzdát se nepříteli. Vám se potom "míru", který jsme tady před 30 lety žili asi stýská.
Milan Zmeskal
Drony na Polsko je jen provokace.Ty rakety co poslalo Německo a VB na Ukrajinu a byly použity na Ruské území a Rusko by na to takhle reagovalo,tak by ty státy už nebyly na mapě..
Jiosef Tyl
@Milan Zmeskal - a co ty rakety které poslala Rusku Severní Korea? Taky by tedy mohla evropská unie na severní Koreu poslat drony? (Zmeškal, nezmeškal jsi náhodou trošku vzdělání?)
našinec
Nevím, zda Reflex a politici NATO se snaží uchlácholit veřejnost, ale je to tak, že Polsko nedávno prohlásilo, že polské letectvo bude sestřelovat ruské drony letící na UA. Plus mnoho dalších nesmyslů. RF tímto naznačilo, že pokud by chtělo, tak ...
našinec
Ty drony byly makety a NATO by to mělo vyhodnotit jako vzkaz, že RF je schopné provést dronový útok na státy NATO, pokud se bude NATO stále nadměrně míchat do rodinného konfliktu.
Jiří Hybeš
@našinec Do "rodinného konfliktu.."? Jste na drogách..??? Všichni tady žijeme v Evropě, takže se to týká všech.
Milan Zmeskal
@Jiří Hybeš Ale konflikt na Ukrajině s podporou nacistů kteří hajlovali v Kyjevě vyprovokoval podle Trampa a Makrona ,Západ.Genocída v Doněcku vůči Ruským lidem je jen reakcí na ty nacistické zrůdy .
epr3
ještě jeden zajímavý komentář k logice ruského "útoku" na Polsko:
- Polsko odmítlo poslat své vojáky na Ukrajinu
- Končí s podporou Ukrajinců na svém území
- Ukončuje platby za Starlink pro ukrajinskou armádu
- Oznámilo přípravu zákona, který staví Banderovskou symboliku na roveň symbolice nacistické
- Takže je úplně logické, že Rusové na ně jakkoli zaútočí.....
Jiosef Tyl
@e***3 my už tady všichni víme že si blb -ec, tak nás o tom neustále nemusíš přesvědčovat. My nejsme tupí jako ty.
bella.
@epr3 👍

V jiné podobě jsem toto napsala taky v článku jinde a udali mě tady a 2 moje komenty se smázly.
Mně je jasný , že nám řeknou kdo za tím byl někdy za 2 roky , jako s NordStream.
Polsko má před sněmovními volbmi a my před parlamentními.

Kdo štve občany tak, aby volili jinak ?Kdo asi !👎👎👎
epr3
Místo blbejch keců by se novináři mohli konečně alespoň pokusit o analýzu, co se vlastně v Polsku stalo:
- Rusům ulétla část roje klamných cílů. Svědčí pro to, že to byly polystyrénové drony bez náloží. V dnešní válce se používají k zahlcení nepřátelské PVO, která potom mydlí rakety za milióny dolarů na ty nesprávné cíle. Podstatou útoku jsou ale přesně zacílené rakety, trefující to, co je primárně cílem.
- Byla to (s největší pravděpodobností) Ukrajinská provokace, která má vtáhnout NATO do války. Ukrajinci tohle umí a zkouší to pravidelně.
- Poláci zareagovali tak, jak se očekává od příčetného, přesto neodolali aby si také nesmočili. Tu střechu baráku, který pořád dokola ukazují naše média určitě nezničil dron bez nálože, který unesete v rukou. Nejspíš ji zničily trosky rakety, kterou po dronech odpalovali.
- Díky střízlivé reakci polské strany ta naše válečnická 3,14ča nevyhlásila Rusku okamžitě válku.
- Když dnešní opozice odmítá tento incident jednoznačně odsoudit. Je to jen proto, protože se nikdo moc nesnaží analyzovat a pravdivě prezentovat to, co se vlastně stalo. Provokací ukrajinské řady už bylo tolik, že bezhlavá reakce může způsobit jen o to větší škody.
epr3
@epr3 Tady sází na ukrajinskou provokaci:
http­s://pr­otiprou­d.in­fo/ak­ce-pod-falesnou-vlajkou-s-ruskymi-drony-nad-polskem-celou-operaci-zorganizovala-ukrajinska-tajna-sluzba-posbirane-ruske-drony-byly-vypusteny-ze-zapadni-ukrajiny-pres-belorusko-na-pols/
epr3
@epr3 Zde je velmi dobře a logicky popsáno, že se s největší pravděpodobností jednalo o ukrajinskou provokaci:
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­09/jak-to-bylo-s-ruskymi-drony-v-polsku
Libor Krajíček
Myslíte ty papundekly, které mají max. dolet 700 km a údajně uletěly až 1 400?
Jiosef Tyl
@Libor Krajíček - kéž by ti ten papundekl spadl na palici, možná by se ti rozsvítilo, hlupče.
Alois Rudý
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jiří Hybeš
@Alois Rudý Ty půjdeš jednou sedět, ruSSáku... že se sám ze sebe nepobliješ, ivane.....
Losina
@Jiří Hybeš Je Vám zle? Tak si přečtěte něco na Nové Republice. To se Vám teprve zatočí hlava. Zdejší příspěvky jsou jen odvárek.
bella.
@Jiří Hybeš
Kroť se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------------
Tony-Kay Kugler
"Trumpovy zdrženlivé výroky svědčí o jediném, že dosud nepochopil agresivní strategii Putinovy diktatury a snaží se ji přehlížet."

Jak znam Trumpa, tak nic neprehlizi, urcite ne neco takoveho...
Do posledniho momentu se snazi po dobrem, ale co uz ted dela v pozadi vi asi jenom par lidi....
nema to lehke, balancovat Cinu, Rusy a severni Koreu -- kritizovat je lehke...
Placat kraviny -- to uz ho asi nikdo neodnauci, vytahovat se taky ne -- ale co udelal pro USA i pro svet to mu taky uz nikdo neodpare. Kritika z Evropy jde jenom jednim smerem.
Objektivni nazor z USA hodnoti Trumpa, ze zastavil miliony lidi co se do USA hrnuly bez overeni, vcetne gangu, teroristu, sex-trafficers, Postavil NATO do cajku, varuje svet pred zelenym silenstvim, wokismem a hlavne nekontrolovatelnou emigraci, hlavne tech co se nedokazou asimilovat nikde kam se nastehuji...
No a co dodat? Druha volba byla mit Kamalu Harris za presidentku USA a to by se svet uz vubec nestacil divit....
King I
@Tony-Kay Kugler Trump už doslova drží vajgla za kotníky, aby naplno nezahučel do čínské ***e. Ale vajgl má těžké sebezničující se tendence a s tím Trump nenadělá nic. Cvokař snad, Trump nic. A to se na Aljašce tím mazáním medu kolem huby tak snažil...

Jediné řešení: poprava putina

Kvůli jednomu mNPD srá.či nebude trpět celá planeta.
Jiosef Tyl
@Tony-Kay Kugler - jen blázen může považovat kroky Trumpa za zdrženlivé.
Tony-Kay Kugler
@Jiosef Tyl to byla citace z clanku.

"Trumpovy zdrženlivé výroky svědčí o jediném, že dosud nepochopil agresivní strategii Putinovy diktatury a snaží se ji přehlížet."
Jiosef Tyl
@Tony-Kay Kugler já ale nemusím papouškovat to, co napsal nějaký novinář. Já totiž píši pouze své názory a poznatky. A ty pokud někoho cituješ, tak to máš označit jako citaci.
Jiosef Tyl
@Tony-Kay Kugler - jen blázen může považovat kroky Trumpa zas zdrženlivé. Je to typ kovboje, který vytáhne kanón, vystřelí. A pak se se svými poradci radí co to udělalo. Podruhé pak vystřelí trochu víc vlevo, nebo trochu víc vpravo.
Tony-Kay Kugler
@Jiosef Tyl Akorat, ze takhle on neoperuje.
Vystreluje bez myslenkove hodne casto "hubou", ale jeho akce maji do kovboje daleko...
Jiosef Tyl
@Tony-Kay Kugler - tvůj názor / můj názor.
Saša Krach
.Ruský útok dronů na Polsko je lekcí všem „chcimírům“ a budíčkem pro NATO. Bude i pro Trumpa?
Ale to by si musel dělat a tahat kšandy nad blbostí která se dá vysvětlit či zamítnout... různě...Pan Prezident USA
Má pravdu ..Představte si kdyby byl prezident zeměkoule nějaký Janek čice.z EU....třetí světová 🤣🤣👍🤣😝😝😝👹💩Běžte do Paďous.
King I
@Saša Krach napřed se na tebe podívám, pak ti udělám díru do hlavy, chytnu za bradu, za kozy a pak ho budeš mít v sobě a ani necekneš.

Sašo, my tě za to milujeme, ale kur.va nepleť si soulož s mezinárodním napětím.
Alexandr Mach
@King I Napětí -...na možná týden...Pak najde tisk jinou akci.
King I
@Alexandr Mach Takhle ty to děláš? Nejsi malá sukumba
bella.
Pane Sezemský,
někdy je méně více!☝️

Já si počkám, jak dopadne šetření.
----
Jen v ů l by poslal do EU drony před sněmovními volbami Polska a parlamentními v Česku.
Jen vůl !
-----
Jeví se to jako akce NordStrem.
Po 2 letech našel Západ odvahu a Leyenová Neleyenová oznámil natvrdo, že to byl ukrajinský útok na 420 mil. občanů -civilistů EU , kdy Ukrajina ohrozila civilistům chod jejich států atím i jejich životy .Bez diskuze, prosím!

☝️Já si drony vysvětluji jako nátlak .Vyberte si čí nátlak a proč!

Kvalifikovaná úvaha je účel světí prostředky.
☝️Polsko se vyhranilo proti Zelenskému , že na Ukrajině velebí nácky Banderovce a že pokud chce Zelenskyj podporu , musí přehodnotit co se na Ukrajině děje.Propagace nacismu je trestné.
☝️ Polsko nyní odmítlo dotovat nepracijící Ukrajince a dávky na děti dát jen těm, kteří pracují a platí si si zdravotni pojištění a děti do školy chodí! .Znění Polsko patří Polákům jste jistě četl.

A moje úvaha je , že se tady někdo snaží ovlivnit volby.Rusko to ale jistě nebude, bylo by proti sobě.

Máme precedens:
☝️Ukrajina odpálení NordSream a prezentovala světu, že je to dílo Rusů!

Za NordStream zatím nepadl rozsudek, Scholze - ex kancléř Německa trest žádal a našeho prezidenta Petra Pavla utřel,protože ten útok na NordSteam schválil coby vojenský možný cíl.(To nepobereš, voják a nemá ani páru jak se kvalifikuje terororistický čin ! ☝️)

☝️A protože Ukrajina už nastolila mód, že vše jí dovoleno odpálila i plynovod Družba .

☝️ Toto všechno schválilli poslanci EU v Bruselu tím, že vydali rezoluci za přijetí Ukrajiny do EU a NATO.

A to i navzdory další zrůdnosti - v 21. století v údajně civilizované Ukrajině , kdy v Domě odborů upálili náckové zaživa 48 osob a na demonstraci stříleli do svých odpůrců a 3 kolemjdoucí jen tak zastřelili.

☝️Konečně po 11 letech Evropský soud vydal rozsudek nad tímto zvěrstvem a Ukrajina musí pnit náhrady pozůstalým.
Hm, jenže Polsko a my máme před vol
tempter
@bella. Bello, v o l e, tohle není názor, tohle je diagnóza. R.I.P.
bella.
@tempter
naštěstí TY Dg. nevydáváš.
King I
@bella. Nemusíme být masterchiefs, abychom poznali * na talíři. Z které ruské *e jsi k nám přišlo?
Jiosef Tyl
@tempter také jsem zrovna chtěl požádat jestli ji někdo nezná, aby sjednal odbornou pomoc. Vypadá to opravdu na psychickou poruchu. Anebo někdo z rodiny by jí měl odebrat klávesnici když usne. Možná ale, je to volička SPD. I když to je také diagnóza.
Bretislav Valenta
@bella. Neskutečné, tolik písmen...a tolik idiocie 🤑
bella.
@Bretislav Valenta

poslechni si Slovensko v Evropském parlamentu.
Idiocie vládne v Česku.
Já ale reprezentantem nejsem. 😁😆
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=Vc-SIjZxnnY
King I
@bella.

Jen vůl by vlezl na Ukrajinu...

Jak ku.va může někdo někoho ohrozit odpálením trubek, předtím odstavených a zastavených jako sankce za invazi ruska???

na ostatní *** ani nechci reagovat. Žádný "bez diskuze", dostaneš kdykoliv.
bella.
@King I

Vyhrožování je trestné!Tak si dej majzla!
(Blbe!) 😄
bella.
@King I
K tvému dotazu ohledně NordStream ( i když se vyjadřuješ dost divně ) ti říkám:
Napiš si Scholzemu + švédské vládě + dánské vládě, oni ti vysvětlí co vyšetřili a proč žádají potrestání.

Jsi nteligent a znáš jistě mnoho řečí, aby sis mohl číst o tom třeba i v zahraničních médiích, nejenom v Hradních a Strakovských haló novin pro dementy 😂
Pavol Vraštiak
@bella. Zajímavé, že někdo tady používá i logický rozum. Ukrajincům se bohužel nedá věřit. Možná to omyl od rusů byl, i když pochybuji, ale stejně státy Nato potřebovali budíček, takže tak jako tak to ke škodě věci nebylo. To, že se jedná o manipulaci před volbami, je jasné jako facka.
King I
@Pavol Vraštiak "Absolutně nemáme v úmyslu napadnout Ukrajinu" Vajgl, leden 2022.
Čekej, logiku.
Pavol Vraštiak
@King I Nordstream jsme nezničili, to byli rusové, my ne. A tady je logika kde?
King I
@Pavol Vraštiak Pošli to na Vrchní velitelství NATO, ještě je čas stáhnout vojáky od hranic s Běloruskem. Já nejsem ten, co rozhoduje.
Richard Šebesta
@Pavol Vraštiak King neumí logicky argumentovat,je to dement.
Petr Minář
@Pavol Vraštiak
Ukrajincům se prý nedá věřit. Tak b*bec (kolaborant) věří RuSSovi, po VŠECH zkušenostech, co má český národ. Víc dodávat netřeba.
Jiosef Tyl
@Pavol Vraštiak -* a že při tom někdo nevinný mohl umřít to je ti fuk že jo. To je vidět, že jsi víko od ři..ti.
Anatolij Vasil
@bella. Přesně počkáme si na výsledek šetření.Ale asi to nebude daleko od pravdy že by to byla akce UA.
Asatin
Ten nsvrch uz padl,bezletova zona nad Ukrajinou s zajisti ji NATO.
Alois Rudý
Smyslem té Ukrajinské provokace proti Polsku (srovnej podobnou provokaci Němců před II.sv.v. proti Polsku) také bylo umlčet hlasy pro mír a pomoci udržet Zelenského ve funkci, protože jinak půjde před soud.. 😎
King I
Šebesta, ty jsi tady tři dny před drony psal, že jsi přesvědčen, že nás rusko nenapadne. Můžeš se k tomu vyjádřit?
Alois Rudý
@King I .. pyskoune a také nenapadlo že😉
King I
@King I Šebesta, ohluchl jsi?
Asatin
@King I Zavaril se mu mozecek a je to blbecek.
King I
@Asatin Jede za drulákem, aby sežral svou žádanku o výstup z NATO, je to debil.
Anatolij Vasil
@Asatin Asatine nevím jestli ty nejsi blbecek či přímo blboun.
Pavol Vraštiak
@King I A copak nás Rusko napadlo? I v tom nejhorším případě přeletělo pár neozbrojených dronů a Rusko informovalo, že se nejedná o úmysl útoku. Co chcete víc?
King I
@Pavol Vraštiak tebe teď vytáhli ze sklepa?
VETERAN_
Ten Trumpeta mi připadá jako ta pipčina co si chce něco začít po prvé a dělá z toho hrozné drahoty
King I
@VETERAN_
Lepší přirovnání jsi nemoh napsat, bro.
King I
Správný kolaborant bude tvrdit, že to byl omyl a rusko to tak nemyslelo, i kdyby se mu ruský dron zapíchl do oka a vymlátil mu celou rodinu. Nemůže přiznat, že byl tři a půl roku za debila.
Richard Šebesta
K článku asi tolik.Vše se musí opravdu řádně vyšetřit. Ukvapené závěry některých gaučových válečníků by nás vrhly do 3.světové nebo dokonce do jaderné. Jeden gaučový válečník na Armywebu napsal,že Polsko mělo útok Rusům opětovat ! Možná šlo skutečně o naváděcí chybu a nebyl to úmysl,možná to úmysl od Rusů byl a testovali reakci NATO. Nejvíce se mi líbí některé reakce naších politiků i gaučových válečníků kteří o dronech nic neví a hrají si na chytré. Viz. soudruh Votápek od Pirátů. Osobně se domnívám,že on více rozumí MARX-LENINISMU než válčení. Poslouchal jsem názory různých vojenských expertů na různých webech a většina se shoduje že opravdu se vše musí vyšetřit. Někteří tvrdí že to nemohl být ruský dron protože nemá takový dolet. Jiní ovšem tvrdí opak. Laik se v tom těžko vyzná . Pokud to opravdu byl úmysl mělo by dát NATO Rusům na srozuměnou,že legrace končí to je bez diskuse.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Už se vyšetřovalo, nejednou, sprostý ruSSký noku. Katyň, sestřelení letadla u Sachalinu, sestřelení letu MH17, vražda švéského diplomata Wallenberga, osud československých občanů, odvlečených ruSSkými bestiemi v roce 1945 atd. Výsledek vždy stejný: protiruská provokace rusofobů atd. Bav se s vrahem, i když má ruce od krve.
Richard Šebesta
@Petr Minář Zařekl jsem se,že tvoje bludy nebudu číst. Stále jsem doufal,že máš v sobě nějaké rácio . Tvoje nesmysly co jsi tu načmáral nemá cenu komentovat. Takže opravdu tvoje hnoje nemá cenu číst,když k tomu připočtu,že jsi sprostý bonzák,je to docela pěkný obraz tvého bezpáteřního a falešného charakteru. Jsi falešný člověk Mináři !!!
Petr Minář
@Richard Šebesta
Pořád ale NEJSEM kolaborant s RuSSkem, grázl, co tu omlouvá ruSSlé zločiny ani člen protofašistického spolku Svatopluk. Takže do Šebesty pořád daleko.
Mimochodem, fakta ti nejedou, co ?
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta 👏👏👏👍👍👍👍
Bořivoj Zelený
@Petr Minář Je ostudou tehdejší čs. vlády, že nezabránila odvlečení čs. občanů do SSSR.
Petr Minář
@Bořivoj Zelený
Byli mnozí hlupáci - ČEŠI - s názorem "Do toho nám nic není, jde o Rusy, to je jejich věc" (jak podobné názorům stejných bl*ců "Do války na Ukrajině nám nic není ...atd.").
Viz román Příběh zbloudilé kulky, kde jsou takoví "Češi" ukázáni.
bella.
@Petr Minář
Když se zařekneš, že nebudeš číst, dej si ho na hatelist a máš pokoj,Ale to ty nééé, ty se hecuješ !
(Blbe !)
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Upřímně. Jsi ty odborník na drony?
Mě kupříkladu tato technologie velmi zajímá. Rád čtu články Lukáše Visingera a navíc jsem na vojně sloužil u "rakeťáků" což mi dává jistou představu o současných technologiích.
Ty uděláš v jedné věta hned dva obraty, což mi připomíná babise, který na konci věty rozporuje její začátek.
Fakta která rád uvádíš jsou spíše historická a ta vojenská bude lepší z tvého pohledu jen sledovat bez zbytečných demagogií ve smyslu co nastane když....
King I
@Pavel Nyklíček Včera chtěl Šebesta vystoupit z NATO a dnes ho posílá proti rusku, aby mu chránilo pr.del. Je to hov.ado.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Diskuze: Továrna na lži už jede naplno. Drony spadlé v Polsku prý vyrobili Ukrajinci a dům poškodilo krupobití | FORUM 24 http­s://sh­are.go­ogle­/TVYx­VzXT5K­CgrvBk1
Továrna jede a ruSSký dělník Šebesta maká.
King I
@Richard Šebesta
Rozvážný Šebesta Ty nepoznáš napadení, dokud ti to nedají písemně, retarde. A pak ještě budeš hodiny zkoumat pravost podpisu, zatímco ti kočka bude lítat ve vzduchu.
bella.
Pane Sezemský,
někdy je méně více 😁.
Já si počkám jestli to nebylo jako s tím NordStream.O tom se profláklo, že za tím byla Ukrajina a hodila to na Rusko a 2 roky trvalo, než se Západ pochlapil a řekl to veřejně (Leyenová Neleyenová ) natvrdo.A protože to byl teroristický čin , který ohrozil chod všech cca 420 mil. Evropanů Scolze tžádal potrestání. V tom smyslu to vzkázal i našemu Petru Pavlovi na Hradě, který to omlouval ( to nepobereš, voják a teror schvaloval ! ) .
Dnes už Ukrajina veřejně potvrdila, že odstřihla Evropanům i ropovod Družba a tak si počkám i na to, který vůl naschvál vypustil drony před sněmovními volbami Polska a parlamentními v Česku.

Můj názor na Ukrajinu i Rusko je léta letoucí konzistentní, ale Ukrajinců tady máme víc , jak oni v Kyjevu a v Luhanu , takže podle toho budu já volit !
Drony na tom nic, laur nic nezmění ! ✋
---------------------------------------------------------------------------------
Blitz
@bella. Tak, že budeš volit prorusácké strany vlastenče ?
PEtr Tobes
@Blitz je to putlerova filcka a kolaborantka..ale vseho do casu, nic neroste do nebe!
Anatolij Vasil
@PEtr Tobes Podle čeho jsi to usoudil?Že nejni jako ty profialovce?Tak to jsi tedy inteligent.
King I
@bella.

NESER
Alois Rudý
A kdy se dozvíme pravdu, že za tím stála opět Ukrajina a její snaha zatáhnout státy NATO do její války proti Rusku ?🙄
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Neříkej mi, že specielně ty, hledáš za ty roky politických komentářů, nějakou pravdu....🙏
Pak ti posílám jedno moudré pořekadlo z politiké ::
Sliby se slibují, blázni se radují....